Volkswagen Højbjerg - en del af Semler Mobility Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Semler Højbjerg i omkring 4 år, og jeg har altid fået en fantastisk service. Min bil bliver afleveret nyvasket, og hvis der ikke er en lånebil til rådighed, finder de alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige hentet min vw id3 efter service. Jeg kan varmt anbefale Volkswagen Højbjerg. Hele forløbet har været præget af professionalisme, god service og en generel følelse af tryghed og tilfredshed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundet en misforståelse i vores lille familie, så var vores Up meget tæt på at misse sidste udkald for syn og ville få klippet pladerne. Værkstedet var fuldt booket, da vi forhørte os, men i stedet f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg oplevede at min skadevurdering blev unødvendigt omfangsrig og løsningen dyr (15000 kr). Efter taksator kom på blev regningen kun 5500 kr. Umiddelbart kunne jeg godt være bange for at VW Højbje... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Volkswagen-Händler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Volkswagen Højbjerg er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker nemlig at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale der uddannes løbende, så vi lever op til de højeste krav i branchen.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vi købte en ID5 hos VW Højbjerg

Vi købte en ID5 hos VW Højbjerg
Af Jeppe Dykjær Mikkelsen som er meget engageret i god kunde pleje vi fik en fantastisk gennemgang af bil
båd før og efter købet vi kan varmt anbefale VW Højbjerg

19. April 2023

Hej Per,

Mange tak for jeres anmeldelse!

Det glæder os meget at se, at I har haft en super købsoplevelse hos os og Jeppe!

Stort tillykke med jeres nye ID.5 - vi håber, at den bringer jer meget glæde fremadrettet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjælp fra Nikolaj, VW Højberg.

Har købt min Polo hos VW Glostrup, hvor hele forløbet har været under al kritik.. manglende service, afvigelse fra aftaler, forkerte slutsedler og en meget arrogant attitude fra deres side.

Nikolaj fra VW Højbjerg har under hele forløbet, været en hjælpende hånd, da jeg er bosat i Aarhus.
Nikolaj har taget ansvar, hjulpet og gjort alt arbejdet, som Glostrup ikke har orket. Selvom købet ikke har været igennem Højbjerg, har Nikolaj fået sagerne afsluttet, med en venlig og imødekommende holdning til tingene.

Jeg vil varmt anbefale at købe bil igennem Nikolaj, hvis man søger en seriøs bilsælger der overholder hvad man aftaler også mundtligt! 👍🏼

17. April 2023

Hej Casper,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er simpelthen så glade for at læse, at vi (og i særdeleshed Nikolaj) kunne være behjælpelige i en ellers kedelig situation!

Vi står altid til tjeneste, skulle du have behov for yderligere assistance - og ellers vil vi glæde os til at se dig igen!

Forskel behandling

Jeg ha 4 - 5 gange været hos dem. Var jeg ikke i nød, ville jeg aldrig kom der. Min VW ID4 skulle være på værksted på grund af opdatering 2 x 2 dage. I den tid var der ikke en eneste gang jeg fik en forklaring på hvad det endelige de har gjort ved min bil. Rigtig dårlig oplevelse. Gang før skulle en parkering sensor udskiftes for 3500. Kroner.
Det værste for mig er det den dårlig behandling og 150% forskel behandling som der gøre ondt. Jeg har heldigvis fundet en anden fantastisk VW værksted hvor jeg bruger dem fremadrettet og man bliver modtaget med smil....datoen for oplevelsen er sidste gang jeg var der.

21. März 2023

Hej Sina,

Vi er kede af at du har haft en ærgerlig oplevelse hos os, men vil gerne tage kraftigt afstand fra beskyldningen om forskelsbehandling.

Vi er dog glade for at se, at du har fundet et andet dejligt værksted, som du er glad for.

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Køb af VW ID.5

Vi har i januar måned 2023 fået leveret en VW ID.5 som leasing, og har kun rosende ord ift. Jeppe Dykjær Mikkelsen og VW højbjerg generelt ift. til handlen og forløbet. Vi har nu handlet 3 VW igennem årende, og de er alle forhandlet igennem VW i Højbjerg pga. deres høje serviceniveau og super dygtige sælgere.

Vi handler KUN hos VW i Højbjerg fremover :-)

DHB
Pia og Brian

17. Januar 2023

Hej Pia og Brian,

Tusind tak for jeres anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at se, at du har haft en supergod oplevelse hos os!

Stort tillykke med jeres nye ID.5!

Vi glæder os meget til at se jer igen.

Reparation af Up

Har været kunde hos jer i 10 år og altid været toptilfreds med min lille Up.
I fredags bliver Upen hentet af Autohjælp, da den ikke kan starte. Det er nøglen som skal kodes om. Min nøgle er for år tilbage knækket og derfor limet sammen. I stedet for at foreslå, at jeg bare bruger min reservenøgle omkoder I den limede nøgle, men ikke reservenøglen. Efter omkodning virker fjernåbning-/lukning ikke længere, hvilket ellers hidtil har fungeret upåklageligt til trods for limning. Mandag kan bilen så ikke starte igen og endnu en gang må Upen hentes af vejhjælp. Nu bliver både limet nøgle og reservenøglen kodet om, men den limede nøgle kan stadig ikke fjernåbne/lukke.
Har betalt 1400,- for ingenting, da I bare kunne have bedt mig om at bruge reservenøglen til at starte med.

31. Januar 2023

Hej Charlotte,

Vi er rigtig ærgerlige over at høre om din oplevelse hos os.

Når vi koder nøglerne, skal vi altid have alle nøglerne kodet samtidig, så de er kodet ensartet til bilen. Derfor er det beklageligt, at vi ikke har fået reservenøglen med i første omgang.

At din fjernåbne/lukke-funktion nu ikke virker, er meget mærkeligt.
Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil have os til at kigge på det.

Ellers ønsker vi dig en rigtig dejlig dag.

Køb af brugt Golf GTE

Jeppe hos VW Højbjerg solgte mig en lettere brugt Golf GTE. Som sælger oplevede jeg Jeppe som energisk, ærlig og engageret i mig og min handel. Det var en behagelig oplevelse af at have god tid og kunne få vejledning/svar på div. spørgsmål. Jeppe er opfølgende omkring salget og er hurtig til at svare på henvendelser/mail/sms.

27. September 2022

Hej Bent

Mange tak for din flotte anmeldelse - den varmer!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse hos Jeppe, og at han leverede en service i topklasse både under og efter udleveringen af bilen. Vi giver straks den flotte ros og søde ord videre til Jeppe!

Vi glæder os til at se dig igen en anden god gang!

Hav en dejlig dag.

Klasse rådgivning - ses igen til næste bilkøb 👉🏼

Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler bil hos Nicolai Holm i VW Højbjerg. Tak for kaffe, og tak for en god handel 🚗

30. September 2022

Hej Simon,

Mange tak for et klasse besøg og for, at du giver dig tiden til at skrive denne anmeldelse.

Det glæder os meget, at kaffen var god og handlen endnu bedre. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Volkswagen, og så glæder vi os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

De bedste hilsner og på glædeligt gensyn
Mads

Professionel Salgsrådgiver.

Har lige købt en ny ID5 i Højbjerg.
Jeg har kørt VW siden 1968, men aldrig fået så grundig instruktion som den jeg fik af Nicolai.

9. September 2022

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Volkswagen ID.5 - fed bil!
Vi er utroligt glade for, at du har været trofast Volkswagen kunde siden 1968, og at vi, trods din flotte historie med Volkswagen, kunne imponere dig med god service og en grundig instruktion af Nicolai.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

De bedste hilsner og på glædeligt gensyn
Mads

Meget professionel oplevelse

Nu er det 2. Gang indenfor 2 år jeg handler bil her og det er hver gang Nicolaj Holm der har stået for alt.. jeg kan kun give ham de bedste “guldstjerner” for hans meget profesionelle tilgang både til hele handlen omkring bilerne og til mig som
Kunde..det er altid en fornøjelse at komme ud og blive godt taget imod af Nicolaj og det giver en kæmpe tilfredshed at jeg ikke skal spekulere på om alt nu osse er i den fineste orden.. både ang økonomi men osse at den bil jeg vælger er til lige nøjagtig mit behov.. jeg vil derfor give Nicolaj min varmeste anbefalinger .. endnu engang tak

12. Juli 2022

Hej Bettina

Wauw tusind tak for din flotte anmeldelse og utrolig søde ord!

Det er bare så fantastisk at læse om dine gode oplevelser hos os og ikke mindst hos Nicolaj - han er en guttemand!

Vi giver selvfølgelig straks den ros og skulderklap videre til Nicolaj!

Vi glæder os til at tage lige så godt imod dig igen i fremtiden!

Hav en fantastisk onsdag og sommer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vær opmærksom på skader når din bil har været i VW Højbjergs varetægt.

Den 10. maj kunne vi hente vores næsten nye VW ID4 – en super dejlig bil som vi stadig er utrolig glade for. Årsagen til min bedømmelse er håndteringen af den reklamation som jeg efterfølgende har lavet. Vi havde i længere tid ledt efter en VW ID4, og den 25/4-22 var jeg ved VW Højbjerg og prøvekøre en. De havde en anden stående som jeg var meget interesseret i, og det var den vi endte med at købe. Jeg var klar over at jeg skulle gå bilen godt igennem for grundet afstanden (vi bor på Fyn) kom jeg jo nok ikke op for at se den igen før et eventuelt køb. Vi hentede bilen den 10/5-22, hvor det sidste blev ordnet og vi fik en grundig instruktion af bilen.
Da jeg den 21/5-22 ville vaske bilen for første gang hjemme i indkørslen, så jeg at der var en masse trykmærker (mellem 20 og 30 vil jeg tro) på den ene fælg, fra at fælgen har været væltet ned på forsiden. En skade som uden tvivl ret hurtigt vil udvikle sig på grund af vand der trænger ind til aluminiummet og vil irre. Der var ikke noget at se på fælgen da jeg så bilen første gang og jeg har ikke haft hjulet af bilen, men jeg ved at hjulet har været af i forbindelse med undervognsbehandling som blev foretaget inden jeg overtog bilen.
VW Højbjerg vil ikke erstatte den skade der er sket, og forklarer det med at vi skulle have set det da bilen blev hentet. Det var ikke lige dette, vi havde fokus på den dag, da der var meget at sætte sig ind i og mange nye informationer og indtryk.
Jeg syntes at det er utroligt ærgerligt, at man ikke kan stole på hinanden og at nogen vælger at tie om at have begået en fejl, og bare håbe på at ingen opdager det.
Denne bedømmelse laver jeg for at informere andre om at gennemgå deres bil grundigt når den har været i VW Højbjergs varetægt, for at undgå det jeg har oplevet.
Mvh Frank.

21. Juni 2022

Hej Frank,

Vi er meget ærgerlige over at læse om din oplevelse hos os.

Inden vi udleverer brugtbiler til vores kunder, bliver bilerne gennemgået af flere afdelinger før vores klargøring gør bilerne klar til udleveringen. Ved denne gennemgang efter undervognsbehandlingen var der ingen skade på fælgene.

Vi synes det er kedeligt, at du ikke synes man kan stole på os, når vi - på trods af, at vi ikke har lavet skaden - tilbyder dig et sæt nye fælge til indkøbspris. Dette tilbud takkede du nej til.

Vi synes selv, at vi er meget troværdige og får jo ingen værdi ud af at være uærlige overfor vores kunder.

Det glæder os dog, at I stadig er glade for bilen og hvis I skulle have yderligere spørgsmål, er I mere end velkommen til at kontakte os igen.

Ellers vil vi ønske jer en rigtig dejlig sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og professionel betjening…

Imødekommende og professionel betjening og rådgivning.
Levering til tiden og som aftalt.
En bilforhandler, der kan anbefales.

30. Mai 2022

Hej Tony

MANGE tak for dit flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en professionel betjening og rådgivning hos os!

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe alle vores kunder på bedste vis, og det glæder os meget, at det også lykkedes her.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang

Hav en rigtig dejlig dag!

Mvh

Vw Tiguan

Jeg ringede til Vw Højbjerg, ang en tiguan, jeg havde set på Bilbasen. Da jeg bor på Sjælland, foregik det meste af kommunikation over e-mail, også vurdering af min egen bil. Nicolaj gav en skarp pris for vores gamle. Så vi var over 2 omgange ovre først og se og så hente. Den nye brugte bil, var virkelig pæn. Den var rigtigt flot klargjort både ude og inde.

Jeg er meget tilfreds med handlen, og med servicen i salgsafdeling hos Vw Højbjerg.

27. Mai 2022

Hej Christian

MANGE tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så tilfredstillende dialog og handel med os! Vi sørger også straks for at give rosen videre til Nicolaj.

Hav en dejlig mandag!

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige afhentet vores ID3 Pro og alt…

Har lige afhentet vores ID3 Pro og alt spillede bare max.
Tak for super professionelt rådgivning og sublim service Nicolai Holm Andersen 👌🙏

2. Mai 2022

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en super oplevelse i forbindelse med din nye ID.3!

Stort tillykke med bilen - vi glæder os til at møde dig på vejen!

dårlig service

Man skulle tro, at VW Højbjerg var det bedste værksted når man ejer en VW - Men efter jeg har haft min bil til stort eftersyn, olieskift og skift af tændrør får jeg at vide, at bilen er i fin stand, og der er ingen anmærkninger. Kort tid efter tager jeg bilen til syn hvor jeg får at vide, at den ene bagbremse slæber, og min bil dumper derfor syn. Fordi VW ikke formår at yde en ordentligt service og sløser med deres "service" skal jeg nu bruge tid og penge på omsyn og have min bil på værksted igen - Det bliver i hvertfald ikke hos VW Højbjerg. Jeg talte i telefon med en medarbejder i telefonen som absolut ikke var forstående overfor min situation. ALDRIG MERE VW HØJBJERG

7. April 2022

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse!

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system. Hvis du er registreret hos os under et andet navn, så vil vi meget gerne høre fra dig igen på feedback@volkswagen.dk.

Hvis vi har foretaget service på din bil, og den ikke går gennem syn på vores servicepunkter, så betaler vi naturligvis for omsyn.

Ellers ønsker vi dig en rigtig god dag!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Livsfarligt

Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse ved sidste besøg.

Havde bilen til besigtigelse, da den var blevet påkørt. Aftaler ny tid til skift af kofanger.
Bilen afleveres og afhentes som aftalt om eftermiddagen. Ingen har kigget på bilen og ingen ved hvorfor.
Vi bliver lovet opkald gennem flere dage, men hører ikke noget.
Får langt om længe fat i rette, i havde glemt tiden, finder en ny tid.
Bilen afleveres og forsøges afhentet om eftermiddagen som aftalt.
Da bilen skal hentes ved ingen hvor den er, og ingen kan finde ud af det.
Da vi får fat i jer næste dag viser det sig at den fortsat er på værksted, og vi må ud og hente en lånebil.
I lover at der er vinterdæk på lånebilen (december) og ved vi skal på længere tur på motorvej. Da vi er kommet afsted ender det med vi bliver fanget i en snestorm i en bil der skøjter rundt på sommerdæk. Fuldstændigt livsfarligt.

Alt i alt en mega dårlig oplevelse, og super svært at bruge 3 værkstedsbesøg på en helt banal ting.

10. Dezember 2021

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse - vi er bestemt ikke stolte af dette forløb, som vi gerne vil lægge os fladt ned og beklage overfor jer. Det er ikke sådan, vi gerne vil opfattes, og vi lover, at der bliver strammet op på den front. Vi håber, at I vil give os en chance for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Med ønsket om en god weekend.

VW Højbjerg⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VW Højbjerg⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har efterhånden handlet en del gang med VW Højbjerg, min oplevelse af stedet er virkelig positivt.
- Altid god pris for din gamle bil.
- Tid til kunden.
- Fuld overblik over handlens detaljer.
- Lyst og flot salgslokale.
- Aldrig fedtet prøveture inden handlen.
- Super god kaffe i automaten ☕️
- Nicolai Holm Andersen er altid min go to salgsrådgiver.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De varmeste anbefalinger herfra.
// Kim.

7. Oktober 2021

Hej Kim,

TUSIND tak for din fantastiske anmeldelse!
Det er intet mindre end en fornøjelse at læse om dine mange gode oplevelser hos os!
Vi er topglade for at du har taget dig tiden til at skrive så udførlig en anmeldelse - mange tak for det!

Vi glæder os til at tage godt imod dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afleverede fejlfri VW passat til…

Afleverede fejlfri VW passat til service (10 dage efter den var godkendt til syn). Havde valgt originalt værksted, fordi jeg troede, de var bedre! Der tog jeg fejl. Det var på mange måder en dårlig oplevelse:
1) Da jeg kom for at hente bilen efter at have modtaget en sms om, at den var klar, lyste en advarselslampe. Jeg endte med at måtte lade bilen stå og vente med at hente til dagen efter. (Har nu fået en ok kompensation for dette).
2) Modtog tre filmoptagelser af bilen i løbet af dagen (brug tiden til det I er gode til og ikke at lave film jeg ikke har en chance for at forholde mig til, jeg er ikke mekaniker). Jf. filmens speak, anbefalede de KRAFTIGT at skifte bagbremser og dæk. Ved afhentning var svaret på mine spørgsmål om hvorfor, at de kraftigt anbefalede at skifte, at så vi de sikre på, at de kunne holde til næste service om et år (ikke fordi de trængte akut til udskiftning). Under filmen i mailen var den en 'accept'-knap. Havde jeg ramt den, ville de have udført unødvendige reparationer til alt for høje priser.
3) Fik mail om at bilen var 'sat i kø til vask' (jeg tænkte lækkert, det er da en flot service). Da jeg hentede den tre timer efter at have modtaget sms'en var bilen uvasket. Lov ikke, hvis I ikke kan holde!
4) Prikken over i'et: Vi fik en rykker inkl. strafbeløb for ubetalt regning, dagen efter at regningen var betalt.
Ved ikke helt om vi tør komme igen.

27. September 2021

Hej Anne,

Vi er ærgerlige over at læse om jeres oplevelse hos os.
Der kan naturligvis opstå fejl og at det hele så ramler sammen i lige netop jeres besøg, er selvfølgelig meget beklageligt. Det vigtigste for os er jeres sikkerhed og derfor kan vi sagtens være uenige om, hvorvidt dele skal skiftes, eller ej. Vi glæder os dog over, at I ikke fik uønsket arbejde udført og vi håber at I vil give os muligheden for at vise jer, hvor gode vi faktisk kan og skal være!

Vi står klar med åbne arme til at byde jer velkommen en anden gang og håber at vi kan give jer den oplevelse I og vi selv forventer.

En skuffende oplevelse

Havde en aftale om indlevering af bil til service hos VW Højbjerg (forsikringsskade), og der var aftalt lånebil.

Da jeg kom ud til værkstedet var der imidlertid ingen lånebil til rådighed, og jeg fik den besked at jeg så måtte køre derfra i egen bil igen, uden at få udført reparationen i denne omgang - og uden at få at vide, hvornår det så vil være muligt at få udført reparationen.

Ærgerligt at man ikke på forhånd var advaret om den manglende lånebil, når man kører 50 km en tidlig morgen for at komme til værkstedet kl 7.00, og så må køre derfra med uforrettet sag.

Det er min opfattelse at medarbejderen ligesom jeg var frustreret og ærgerlig over situationen.

Påtænker umiddelbart ikke at benytte VW Højbjerg en anden gang, efter denne oplevelse.

26. August 2021

Hej Allan,

Vi er simpelthen så ærgerlige over din oplevelse hos os og vi må bare erkende, at vi også laver fejl engang imellem.
Der er sket en kommunikationsbrist et sted og vi er kede af, at du er kommet langvejsfra forgæves.

Vi håber at du vil give os endnu en mulighed for at vise, hvor gode vi kan være, så vi kan råde bod på miseren og få din bil serviceret.

Ellers vil vi ønske dig en rigtig dejlig sensommer.

120 km er ikke for langt til en god handel

Volkswagen i Højbjerg giver en service ud over hvad man med alt rimelighed kan forvente.

Jeg købte en brugt Polo af Nickolai ved VW i Højbjerg. Oplevede i den forbindelse en rigtig positiv behandling.

Til trods for kun at have meldt min interesse få timer inden mit besøg, kunne jeg alligevel køre fra forhandleren med en nyvasket bil på nye plader.

Hertil kommer:
- Benzin nok til at kunne nå hjem til Aalborg.
- Aftale om at forestående service udføres på VW-værksted i Aalborg på forhandlerens regning.
- 4 stk. vinterdæk på alu-fælge.
- Reparation af en lakskade i højre fordør.
- Udskiftning af forrude betalt af forhandler, efter på hjemturen at have konstateret stenslag i førstnævnte.

Hvis jeg skulle købe bil igen, ville jeg ikke betænke mig på at køre til VW i Højbjerg.

5. August 2021

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget tilfredse med at læse om sådan en god oplevelse, og vi er glade for, at du har fået det indtryk med herfra.

Vi vil gerne ønske stort tillykke med den nye bil, og vi håber, at den kommer til at bringe en masse gode oplevelser med sig.

Selvom du bor et længere stenkast herfra, står vi klar til at byde velkommen, hvis du en dag er i nærheden.

Rigtig god dag til dig og tak for handlen herfra.

Martin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik rigtig god vejledning og super…

Fik rigtig god vejledning og super behandling som førstegangskøber af bil med mange spørgsmål. Rar og personlig tone. Anbefaler!!!

21. Juli 2021

Hej Stine

Mange tak for din anbefaling - det er dejligt at læse, at førstegangskøbere også føler sig trygge hos os. Vores mission er at hjælpe alle på bedste vis, og det glæder os, at det også lykkedes her.

Vi står klar til at byde dig velkommen igen en anden gang. Stort tillykke med købet og på gensyn.

Martin
Volkswagen Højbjerg

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr