Jeg kom til at bestille en vare, som VVS-Giganten ikke kunne skaffe. De glemte bare at informere mig om det. Da jeg selv rykkede telefonisk, fik jeg besked om, at der ville gå en lille uge. Ef... Mehr ansehen
Dårlig oplevelse. Bestilte en saml-selv lysestage og et galvaniseret tøjstativ i februar. Fik leveret lysestage i marts. Finder herefter ud af, at der er taget det fulde beløb, men har aldr... Mehr ansehen
Jeg har foretaget 2 handler ved VVS giganten og har fået al den hjælp jeg havde nødig for at bestille varen. Endvidere blev jeg ved den sidste handel guided således at jeg nu bedre kender deres s... Mehr ansehen
Kan kun sige positive ting om vvsgiganten.dk Billig og hurtig levering (bestilte Torsdag modtog Fredag.) God service. (De svarer på éns spørgsmål.) God pris. (Sparede 100kr på en 3000kr re... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gigantisk sortiment af VVS, Emhætter, Ventilation og Baderumsmøbler
Stenbro Alle 13, 6650, Brørup, Dänemark
- salg@vvsgiganten.dk
- www.vvsgiganten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god kundeservice
Henriette er guld værd. Hun ved, hvad god service er. Hurtig opgavelæsning.
Ufattelig god kundeservice
Efter garantien af en vare næsten var udløbet henvendte vi os med en reklamation. VVS giganten var meget serviceminded og svarede hurtigt tilbage. Problemet var varen er løst og jeg vil bestemt handle hos dem igen.
Vi var velinformeret under hele forløbet, hvor vi modtog en lang række varer. Vi bestilte over 2 omgange, men betalte kun 1 gang porto. Priserne var gode.
Fremragende service uden sidestykke.
Jeg har modtaget en utrolig venlig og hurtig betjening ved alle mine mails.
Vvs giganten er helt sikkert mit første sted jeg vil spørge næste gang.
Tak for utrolig god betjening.
mvh.
Gert Nielsen
Udsøgt service og tålmodighed hele vejen igennem
Jeg købte en bundventil til et WC. Den viste sig ikke umiddelbar at montere. VVSgiganten servicerede mig pr. telefon op til flere gange og via interne medarbejdere, eksterne samarbejdspartnere fandt vi til sidst løsningen. Det var den korrekte vare der var leveret, jeg kunne bare ikke finde ud af at montere den korrekt. På intet tidspunkt oplevede jeg utålmodighed eller manglende ønske om at løse problemstillingen.
Vh. Rasmus Planck
Hej,
Jeg har bestilt vare og afleveret retur og alt i alt har det været en god oplevelse hver gang.
Jeg skulle dog selv rykke efter mine penge for returvare derfor kun 4 stjerner.
SUPERSERVICE
Når man køber varer hos dem får man rigtig god service og de følger op på ordren til varen er modtaget og godkendt. Stort udvalg og gode priser.
Skulle der være problemer klarer de evt. reklamationer hurtigt og venligt.
Kan varmt ambefales:-)
Michael fra Tyskland
Meget tilfreds , hurtig levering til udlandet (Tyskland )
Kanon Service og hurtig leverance
Havde lavet en fejl ved bestillingen på nettet. Ringede ind og fik en meget professionel service. vedkomende vidste hva hun talte om og det oplever man ikke hverdag.
Selvom der var 5 til 10 dages leverence i følge nettet fik jeg varen ved hjælp af kunde service 48 timer senere. VVS giganten lavede op til mine forventninger fuldt ud og lidt til, De har mine bedste anbefalinger.
*****
den bestilte vare blev sendt dagen efter jeg bestilte den. Da der senere gik en del i stykker, blev der, efter en kort mail korrespondance, sendt en ny del, uden der var "mistanke" om snyd.
Perfekt Service
Ekspedition af forespørgsler sker omgående. Varer modtages typisk dagen efter at bestilling er kvitteret for modtagelse.
Varer, der undtagelsesvis ikke figurerer på hjemmesiden, oprettes omgående som et link, efter telefonisk eller e-mail forespørgsel.
God prisgaranti! Er der andre VVS-firmaer på nettet, der kan tilbyde en varer billigere (i mit tilfælde 12 mm bløde og 18 mm hårde kobberrør), giver VVS-Giganten et konkurrencedygtigt tilbud, der matcher det andet firmas pris.
Ved en evt. fejlleverance sker ombytning omgående (indenfor 24 timer) og uden omkostninger for kunden (i mit tilfælde modtaget 18 mm bløde kobberrør, der skulle være 12 mm).
Supergod service
Da jeg en lørdag aften sad og ledte på nettet efter diverse til vores nye badeværelse fandt jeg VVSGiganten. Jeg stillede et spørgsmål og til min store overraskelse fik jeg svaret ½ time efter. Jeg synes det er en let tilgængelig hjemmeside med lave priser, man modtager mails omkring status for varens levering og ved returnering, fordi jeg havde lavet en fejl, var der ingen problemer. Pengene var tilbage på min konto dagen efter. Eva.
super service.
Selv da noget skulle returneres pga defekt fra fabrikanten.
Super Super
Rigtig god service og viden om produkterne. Fortalte kort hvad mit projekt gik ud på. De vidste nøjagtig hvilke vvs dele som jeg skulle bruge. Kvalitetsvarer lave forsendelse omkostninger, samt hurtig ekspedition. Flot Flot
Kan med garanti anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.