Jeg kom til at bestille en vare, som VVS-Giganten ikke kunne skaffe. De glemte bare at informere mig om det. Da jeg selv rykkede telefonisk, fik jeg besked om, at der ville gå en lille uge. Ef... Mehr ansehen
Dårlig oplevelse. Bestilte en saml-selv lysestage og et galvaniseret tøjstativ i februar. Fik leveret lysestage i marts. Finder herefter ud af, at der er taget det fulde beløb, men har aldr... Mehr ansehen
Jeg har foretaget 2 handler ved VVS giganten og har fået al den hjælp jeg havde nødig for at bestille varen. Endvidere blev jeg ved den sidste handel guided således at jeg nu bedre kender deres s... Mehr ansehen
Kan kun sige positive ting om vvsgiganten.dk Billig og hurtig levering (bestilte Torsdag modtog Fredag.) God service. (De svarer på éns spørgsmål.) God pris. (Sparede 100kr på en 3000kr re... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gigantisk sortiment af VVS, Emhætter, Ventilation og Baderumsmøbler
Stenbro Alle 13, 6650, Brørup, Dänemark
- salg@vvsgiganten.dk
- www.vvsgiganten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God og Hurtig betjening og rigtig gode priser
Et 100% tilfredsstillende sted at handle, gode priser, supporten er venlig og svare ekstremt hurtigt på mails og gør deres for at få lavet en løsning der er så positiv så mulig for dig.
En super oplevelse, der gør at jeg nok køber mit VVS nips der fremover.
Attraktiv pris på Meaco affugter - hurtig og problemfri levering.
Bestilte Meaco affugter via Vvsgigantens webshop. Prisen var attraktiv og affugteren blev leveret hurtigt. Jeg vil helt klart ikke tøve med at handle hos Vvsgiganten igen.
Anbefalet.
Kan kun sige positive ting om vvsgiganten.dk
Billig og hurtig levering (bestilte Torsdag modtog Fredag.)
God service. (De svarer på éns spørgsmål.)
God pris. (Sparede 100kr på en 3000kr regning i forhold til importøren.)
Udmærket udvalg.
Ved ikke hvad jeg mere ville ønske af en internetbutik. De får mine varmeste anbefaleser.
Hurtig service og de lever op til at matche prisen;)
Superservice
kontaktede Vvsgiganten i forbindelse med reservedel andre ikke kunne levere, blev ringet op nogle timer senere, delen var fundet og endda med rabat, så kan det ikke blive bedre
superservice
Har handlet hos vvs-giganten (igen). Super god service og rådgivning, kan kun anbefales.
Perfekt service
Den bedste service jeg længe har fået, købte gulvvarme system, og de undersøgte en masse ting for mig først... De fandt en super pris til mig som ingen andre kunne matche...
Rigtig god kundeservice
God og hurtig kontakt, i forbindelse med reparation, og senere ombytning af ventilator. Jeg fik mail med retur- label til pakken/forsendelse.
Tak for super service
Fin Fin Service.
Hurtig levering samt god service,og til fornuftige priser.
Fantastisk service
Bestilte en radiator, hvor der af en eller anden grund manglede bæringer ved leveringen. VVSGiganten sendte straks de manglende bæringer, som blev væk i posten, hvorefter de arrangerede at jeg kunne hente nogle nye hos en lokal grossist. Det er bare super service.
Bjarne
God pris og mega hurtig levering
Bestilte en brusetermostat, som blev leveret 1 arbejdsdag efter - super service. Prisen var også meget konkurrencedygtig
Super god service !
Jeg købte en glasdør igennem VVSgiganten. Døren kom til tiden og blev leveret som aftalt. Desværre sprang døren i tusindvis af stykker.
Jeg kontaktede VVSgiganten, som promte sendte en ny dør (uden beregning) pga der at en sjælden gang imellem kan være en fejl på alle glasdøre og bilruder (ikke mærke specifikt, men på alle mærker og modeller).
Virkelig god service og den nye glasdør sidder som den skal nu.
Jeg kan kun anbefale at handle hos dem og næst gang jeg har brug for VVS artikler bliver det med garanti igennem dem.
Tak for super service !
Jeg bestilte en køkkenvask, som desværre viste sig at være i retsordre fra fabrikken. Dette fik jeg straks en mail om samt et tilbud om et lignende vask til samme pris. Vasken blev leveret dagen efter.
Virkelig god service!
Fremragende service
Bestilte et toilet som desværre viste dig at være i restordre i hele DK. VVS-giganten ringede mig op dagen efter og oplyste, at de efter at have ringet rundt havde fundet en nærliggende grossist, som havde den nyere og bedre model på lager, som jeg kunne få til samme pris mod at hente den selv. Fragten på 175 kroner sparede jeg også.
Super hurtig og kvik betjening
Jeg er førstegangskunde hos Vvsgiganten og har tildelt 4 stjerner, da jeg måtte vente for længe på en ordrebekræftelse; men da den først lå der, ser det ud til at resten kører 130 km i timen. - Så jeg er tryg ved at handle hos VVSgiganten, hvor priserne er helt ok.
Jeg var så uheldig, at en omskifter til et Oras blandingsbatteri gik i stykker, et halvt år efter at jeg havde købt det. Men, det var intet problem. VVS Giganten fremsendte et nyt uden problemer. Tak for det.
ALT for sen levering og ingen kompensation
Jeg havde bestilt to håndvaske. Forud for bestillingen havde jeg ringet og spurgt om de kunne nå at sende den inden juleferien, da vi skulle lave badeværelse i juleferien. De ville se hvad de kunne gøre og ville give mig en statusmail, hvilket jeg aldrig fik. Der var angivet 5-10 hverdages leveringen på vaskene. De blev leveret ca. 35 hverdage senere og af to omgange. De undskyldte meget, men ville ikke give mig noget kompensation selvom jeg havde måtte undvære vaske igennem længere tid. Jeg havde bestilt for næsten 6.000 kr og det eneste de ville give mig var 200 kr, hvilket jeg ikke synes er godt nok. Jeg kan acceptere de laver en fejl, men jeg kan ikke accepterer at de vælger ikke at ville kompensere mig for det!!

Antwort von VVSGIGANTEN
God og hurtig betjening og levering
Rigtig god betjening
*****
Super oplevelse.
Ringede for at høre om jeg kunne være sikker på at få varen leveret i løbet af 2 dage, pga. af fest i det lille hjem. Vent et øjeblik lød svaret.
Hvor bor du??
Du kan evt. selv hente varen hos XXXX, hvis det haster meget.
For at det ikke skal være løgn, havde jeg bestilt det forkerte VVS nr., men også det blev løst samme dag.
Helt Kanon !!!! Man kan da ikke forlange mere.
Mvh
Bendt Bjergaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.