Jeg kom til at bestille en vare, som VVS-Giganten ikke kunne skaffe. De glemte bare at informere mig om det. Da jeg selv rykkede telefonisk, fik jeg besked om, at der ville gå en lille uge. Ef... Mehr ansehen
Dårlig oplevelse. Bestilte en saml-selv lysestage og et galvaniseret tøjstativ i februar. Fik leveret lysestage i marts. Finder herefter ud af, at der er taget det fulde beløb, men har aldr... Mehr ansehen
Kan kun sige positive ting om vvsgiganten.dk Billig og hurtig levering (bestilte Torsdag modtog Fredag.) God service. (De svarer på éns spørgsmål.) God pris. (Sparede 100kr på en 3000kr re... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gigantisk sortiment af VVS, Emhætter, Ventilation og Baderumsmøbler
Stenbro Alle 13, 6650, Brørup, Dänemark
- salg@vvsgiganten.dk
- www.vvsgiganten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ekspedition og levering
Vi havde pludselig travlt med at få bestilt et brusearmatur, men VVSgiganten var enormt hurtige og dagen efter kom armaturet med pakkeposten. For mindre VVS-begavede er VVSgiganten også bedre end så mange andre webshops, da de bl.a. har brusearmatur som 'pakkesæt' og man er derfor sikker på at få købt det ens blikkenslager skal bruge.
Bedre end man tør tro
En utrolig god service, også uden for det man kalder normal arbejdstid.
Kan varmt anbefales, vil helt sikkert bruge dem igen.
Mvh. Svend Åge Sørensen
God rådgivning, hurtig levering og super service
I et gulvvarmeprojekt med lav byggehøjde valgte vi MiniHeat gulvarmemåttesystemet - og fik en fin rådgivning angående produktet og alternative fittings - og varen ankom hurtigt med PostDanmark - Desværre viste gulvkonstruktionen sig IKKE egnet til støbning alligevel (90cm spærafstand og 22 mm gl. spånpladde) - så mureren ændrede taktik til: Fjernelse af gulv, svanehalseplader, boton og klassisk gulvvarme - Derfor kom gulvvarmemåtten i overskud - Og det gav ingen sure miner hos Vvsgiganten, der tog varen retur med en frisk bemærkning.
Jeg havde bestilt en radiator hos VVS-giganten, som desværre var blevet beskadiget under fragten. Da jeg radiatoren var blevet leveret lige op til jul, fik jeg først gennemgået den efter juleferien. Der var det desværre ikke muligt at gøre indsigelse mod fragtmanden, men det var Rene (VVS-giganten) ligeglad med, så han sørgede for at jeg fik en ny front til min radiator hurtigst muligt. Uden beregning naturligvis.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale at handle hos VVS-giganten!
Mvh,
Kasper
100% Profesionel, troværdig, hurtig og præcis handel
Jeg har foretaget 2 handler ved VVS giganten og har fået al den hjælp jeg havde nødig for at bestille varen. Endvidere blev jeg ved den sidste handel guided således at jeg nu bedre kender deres system og selv kan bestille. Ordrene blev hurtigt efektueret, og fejl vedr. fragt blev promte rettet.
Stor ros til René.
med venlig hilsen
Jørgen Mahler
Stubbekøbing.
Julen reddet.
Skønt juletravlt og vare ikke på lager nåede pakken frem til at komme under træet.
Kun 4½ stjerner fordi jeg ikke fik en mail om forventet leveringstidspunkt, og fordi pakken var mast af postvæsenet (ikke beskyttende emballage).
Pålidelig og hurtig
Let at bestille, god service på net og telefonisk - stor imødekommenhed og forståelse. Ved leverancerne manglede varer, som kom hurtigt efter henvendelse - men var disse mangler ikke sket, havde der været 5 stjerner :-)
Anbefales absolut.
Fremragende service
Fremragende kundeservice og hurtig levering. Var ude for, at en pris ændrede sig under bestillingsprocessen og fik uden problemer refunderet forskelsbeløbet. Kan varmet anbefales.
Super service og frisk på en handel
Har købt både Danfoss link og Nilan ventilation. God betjening, hurtig levering og til at handle med!
god servi´ce
Meget god service på chatt/mail rådgivningen.
Fantastisk og hurtig levering
Bestildte en vandvarmer den ene dag og fik den næste dag om morgenen. Prisen holdt også, alt gik hurtigt og jeg er meget tilfreds.
Rigtig god service - også længe efter købet
Jeg har nu nogle gange handlet hos Vvsgiganten og jeg har hver gang fået en upåklagelig service inden købet.
Efter købet er servicen kun blevet endnu bedre. Der har aldrig været skyggen af vanskeligheder, hvis har jeg har haft spørgsmål, da jeg havde behov for en reservedel eller den gang jeg skulle have noget ombyttet længe efter købet.
Jeg kan kun anbefale Vvsgiganten over alle andre vvs-butikker på nettet - særligt hvis du vil være sikker på god service også efter købet.
Sabrina fra Aabenraa
Jeg har handlet med VVS-Giganten med stor tilfredshed. God service og hurtigt levering ;o)
Ok handel
God handel god pris leveret til tiden men er noget hurtig med at trække penge fra kontoen men det er vist ikke deres politik de skriver at det var en fejl
god handel!
God og venlig service og hurtig ekspedition. Dog levede Postdanmarks pakkepost ikke op til forventningerne om dag til dag levering, men det er ikke vvsgigantens skyld. Jeg fik dog pakken den efterfølgende dag (afsendt fra VVS-giganten tirsdag d. 8/2, modtaget torsdag 10/2 i København) så det løste sig alligevel. Alle forespørgsler til vvsgiganten ang. forsendelsen blev besvaret meget venligt og jeg fik track & trace nummer pr mail, så jeg selv kunne overtage søgningen af pakken. Jeg SKULLE bruge pakken torsdag, derfor vigtigheden af hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse med vvsgiganten og jeg handler gerne der igen.
Super godt og hurtigt.
Bestilte radiatorventiler og toiletsæde.
varen helt i top, godt pakket og super hurtig leveret.
handler gerne her igen
kan varmt anbefales.
Ingen problemer med køb & levering - meget tilfreds
Vare var fine og leveringen fin.....intet at komme efter
De rigtige priser og fantastisk god service
Køb af spabad hos VVS Giganten.
meget fin pris
Hurtig levering og fantastisk service og vejledning.
KAN KUN ANBEFALES.
Mvh Tommy Smidt
Super vejledning og hurtig levering
Vi bestilte d. 2. Oktober 2009 13 Danfoss følerelementer, prisen i Silvan var 440 kr. pr. stk. og vi fik dem til 189 kr. pr. stk. hos VVS Giganten - det kan man da kalde en besparelse! De blev leveret 3 dage efter som aftalt! Vi fik en super vejledning inden vi bestilte varerne! Kan varmt anbefales...
Perfekt!
Super sted at handle! Rigtig gode priser og meget hurtig levering! Jeg bestilte sent onsdag aften, og varen ankom allerede fredag. Her handler jeg gerne igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.