Skulle ha mit andet årlig service på min luft til vand varmepumpe , de vil komme mellem kl 8 og 12, det indebære bla at udedelen skulle vaskes, da jeg kom hjem kunne jeg se den IKKE var ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Da vi overtog et ældre hus med et udtjent pillefyr, valgte vi at få en Viessmann Luft/Vand-varmepumpe. Her 2 år efter kører den stadig helt fint og støjsvagt og forbruget stemmer overens med de... Mehr ansehen
Vi overtog i december 2022 et næsten nyt Viessmann Vitodens med vores nye hus. Nu havde jeg samlet et antal spørgsmål, hvoraf nogle var henvist fra deres servicepartner (der ikke kunne hjælpe). Tal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik efter god dialog med Mariendal Electric anbefalet at montere et Viessmann Vitocal 333-G jordvarme anlæg i stedet for stoker fyr. Anlægget blev installeret yderst professionelt og med god... Mehr ansehen
Viessmann ApS er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation. I Danmark sættes dagligt Viessmann produkter i alle typer bygninger: Villaer Rækkehuse Boligforeninger og lejligheder Mindre erhverv og kontorer Kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige bygninger Industri og landbrug Viessmanns produktion ligger i Tyskland, og kvaliteten er helt i top. Det giver os mulighed for at give dig op til 5-10 års garanti på mange af vores produkter, således at du som forbruger altid er sikret bedst muligt. Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier. En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af såvel produkt som installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard. Vil du vide mere om Viessmann, så klik ind på www.viessmann.dk
Guldalderen 2, 2640, Hedehusene, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Et velfungerende fyr. Lille og smart.
Vi blev for 6 år siden, på stærk anbefaling fra fagfolk, rådet til at udskifte vore gamle gasfyr med et Viessmann gasfyr og det gjorde vi så.
Men allerede nu skal der skiftes Luftlader, Trykekspansion og Sikkerhedsventil. Det gamle fyr holdt i lidt over 10 år før der var reparationer.
Det er noget der virker, kun roser til produktet og monteringen. Karsten

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Efter lidt indkøringsproblemer ser det nu ganske fornuftigt ud. Mit vitodens w-200 og vitosol 250 liter varmekedel. Den taber lidt i trykket, men nu må vi se. Solpanelet var på 117 grader, så den side af fyret er i hvertfald ok. Men hvad med at komme på internettet. Der har jeg ikke fået meget hjælp. Fyret er indstillet af mig, men der er ikke lykkedes mig ar få den på mobilen endnu!

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
I forlængelse af tidligere anmeldelse af Viessmann den 14.04.2020, skulle jeg sende en mail til dem og de ville se hvad de kunne gøre. Jeg høre ikke fra dem hverken de 15 eller den 16. Så jeg skriver til dem den 17.04.2020 for om de evt. havde glemt mig - Jeg blev senere ringet op af en service konsulent at det var ikke noget de kunne gøre noget ved, og så var det at jeg spurgte jeg ikke have hørt noget fra dem og fik svaret at min mail var faldet ned mellem 2 stole, hvilket jeg ikke kan bruge til noget.
Servicen kan man ikke klage over for der ER ingen service fra deres side.
Så tænk jer om når i skal have nyt gasfyr.
Hilsen Knud Sørensen

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Aldrig mere varmepumpe fra Viessmann.
I forbindelse med, at min varmepumpe, der havde kørt i lidt over to år, men var købt for tre år siden viste fejl, kunne problemet ikke løses af den lokale installatør. Teknikker fra Viessmann tilkaldt og løste problemet på 5 minutter for kun 1600 kr.
Et par måneder senere var den gal igen med driftstop.
Teknikker, der er selvstændig, men kørerfor Viesmann blev tilkaldt og fandt ud af at der var tale om fejl i elektronikken i udedelen. Denne blev skiftet delvis, hvilket ikke fik varmepumpen til at køre.
Der var tale om at hele udedelen skulle skiftes, men af en ukendt årsag kunne dette ikke lade sig gøre.
Der kom et sæt på tre store print hjem fra Tyskland og undervejs var jeg noget bekymret for regningen for disse besøg.
Via teknikeren påtog Viessmann reparationen pr kulance og stor var min undren over, at modtage en regning på over 8000 kr. for teknikerens arbejde.
Jeg har efterfølgende ført en del korrespondance med Viessmann og dér mødt en forståelse af, at jeg var heldig at Viessman havde stået for reservedelene til udedelen som angiveligt skulle koste i omegnen af 30.000 kr.
Søgninger på nettet og i mit netværk viste, at der havde været elektronik problemer med varmepumperne fra Viessmann og foreholdt dette, oplyste den medarbejder på Viessmann som jeg mailede med, at dette ikke var min model af varmepumper, men en nyere model, som havde elektronikproblemer??????
Efterfølgende har jeg fået installeret endnu en varmepumpe i et andet hus - i en nyere model end den første.....(formentlig den med elektronik problemer), så jeg venter med spænding på, at også den går, og køber så i øvrigt aldrig mere produkter fra dette firma.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Hej , jeg er den ulykkelige ejer af et kondenserende oliefyr 333F det er 2 år gammelt og har været i stykker flere gange nu her 2 uger efter service kluger det i aftrækket/veksler når det starter , det er ligesom der er vand som skal fordampe , min reparatør siger han nu på anden uge ikke kan få fat i vissmann og han ved ikke hvad der er galt hvorfor kan man ikke komme i kontakt med jer

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Så kom dagen hvor vi endelig skal skilles af med vores sindsygt dyre Vitodens 343 gasfyr med solfangere, det har stået i vores hus i 6 år og har stort set aldrig nogensinde virket ordentlig og vi har haft teknikere fra Viessmann mange mange dage i de 6 år med fridage til følge, men det har aldrig nogensinde lykkedes dem at få det til at virke, lige nu kan det ikke lave varmt vand og der er blevet bølvet med det de sidste halve år og Viessmann har kastet håndklædet og kan ikke finde en løsning, selvom alle deres teknikere har skilt det mange gange uden at finde fejlen og jeg har på fornemmelsen at ingen af dem overhovedet ved hvordan det fungere, så nu kommer det i gasfyr himlen, til stor glæde for alle i familien.
så mit råd er at find en anden producent, hvor de ved hvad de har solgt og hvordan den fungere.
Anlægget blev installeret yderst professionelt og med god service (tid til alle de spørgsmål der kunne drømmes op)
Vil til enhver tid anbefale Viesmann og deres samarbejdspartner Mariendal Electric.
Tak for en fremtidig nem fyringssæson. 👍
Med venlig hilsen Kent Kastrup.
Efter næsten 20 år med et naturgasfyr der ikke var brugervenligt,
hvor jeg skulle selv omstille mellem sommer- og vintertid og det krævede nærmest "den lille VVS - eksamen " har jeg nu fået udskiftet naturgasfyret og med mit nye Viesmann fyr er alting blevet nemmere. Dejligt..........
Mvh
Lone Kristoffersen
Hej hvis du skal have nyt gasfyr og du har læst dette,så bør du vælge alt andet end Viessmann. Jeg har fortrudt 110%.
Jeg fik i Dec 2013 nyt gasfyr Vitodens 300 og Vito 70 varmvandsbeholder.Til ca 45000.
Jeg fik fejl på gasfyret ud over service .det bliv fikset for 2500kr.
Så nu kom der vand fra varmvandsbeholder, som har været utæt længe uden vi har set det i skabet.Fik fat i min VVS firma ,de kom ,men kunne ikke lave det. DER skulle skiftes varmtvandsbeholder.15000kr lige til lossepladsen .Den kunne ikke laves
Der var kun garanti på 5 år. det måtte jeg selv betale ,selv om det kun er 5.1/2år gammel. Hos Viessmann hælde man vand ud af øret,
at det ikke var deres beholder go man skulle bevise at fyret havde haft service hvert år.og der skulle være vand prøver.og den dur,bla,.bla.... TÆNK DIG OM.
Installation af brugsvands varmepumpe
Efter nogle problemer med vent. Afkast
Til loft samt montering af ekstra varmelegeme og mondul til solvarmestyring er det nu færdig og glæder mig til at benytte dette anlæg 🤗
Prisen blev næsten fordoblet☹️ I følge tilbud
Skal desværre give en stjerne.
Det er en meget sen udmelding men for at andre skal undgå samme problem så lige denne udmelding.
Fyret ser ud til at køre godt men skulle man få brug for dem så frygter jeg for det ud fra den manglende service de har udvist.
Fik i 12 mdr. 2017 installeret nyt gasfyr fra VIESSMANN og havde valgt at få monteret en VITOCONNECT 100 så vi kunne følge vores fyr via nettet.
Montøren kendte ikke noget til VITOCONNECT 100 så jeg har der efter kontakte VIESSMANN i Danmark og Tyskland men uden meget hjælp. Fra Danmark har jeg bla. fået navn på montør der skulle kunne hjælpe men han arbejdede ikke længere med VIESSMANN og vi har ikke hørt fra andre. I starten sagde de i Tyskland at de havde problemer med deres server så hvis det er det der er problemet så må der være mange der har samme problem.
For syv måneder siden fik jeg installeret en Viessmann Jordvarmepumpe (Vitocal 300-G)
Huset er fra 1908, ok isoleret men ikke et "nul energihus."
Varmepumpen skulle erstatte et træpillefyr, jeg fyrede således billigt i forvejen.
Pumpen køre bare, den er meget stille og kan sagtens varme huset op både når det er koldt og blæser og til en pris der kan matche træpillerne.
Rigtig godt forløb med installationen, Viessmann har ikke været her siden og meget tyder på at det heller ikke bliver nødvendigt.
Har haft Viessmann vitodens 200 fra ca 2002 til slut 2018.
Fik skiftet blæser til 5000 efter få år. Vvs firma var årsag. De havde fejl informeret mig. Troede plastik rør i skorsten var dobbelt. Til indsugning og udstødning. Derfor fyldte jeg leca nødder i skorsten for at modvirke kulde idet oliefyret gav varme i skorstenen hvilket et gasfyr ikke gør.
Derved sugede fyret luft gennem støvede lecanødder hvorved det blev ødlagt.
Seneste måneder efter 17 år driller printpladen Lgm 29.
Tyske forum viser hvilke lodninger der går løs. Elektronik mekaniker kan ordne det. Med efterlodning.
Er tilfreds. Kørt super.
I morgen får jeg et nyt magen til.
Af samme installatør.
Kan varmt anbefale dette lækre fyr.
Fyret skiftes grundet mange energi forbedringer i samme hus gennem 22 år.
Jeg har i 6 måneder henvendt mig vedrørende at mit oliefyr taber vand, ingen reaktion, nu har de været for at ændre noget ved anlægget hvor de lovede at se på problemet, men intet er sket. Jeg har ringet de sidst to dage 4-5 gange dagligt uden at komme igennem til virksomheden, samtalen afsluttes inden jeg får kontakt efter det valg jeg har foretaget i omstillingen. - Jeg er træt af det
Fik opsat nyt gasfyr december 2011 og er langt fra tilfreds med fyret.Billigt var det heller ikke. Juli 2016 skal der en ny gang elektronik udskiftes til 5.700 kroner. Igen 2015 og 2016 skal en 3 vejsventil have service.Fyret laver høje lyde når det starter og slukke. Så det "smøres" bliver der sagt. Nu her i 2018 er trykekspansionsbeholderen udskiftet. Den koster 1120,00 plus moms og arbejdsløn. Lydløs kan man ikke sige om fyret. Det er sidste gang der købes gasfyr fra Viesmann.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Mit Vitodens 222 er efter 5,5 år (sjovt nok lige efter garantiudløb) gået i stykker, så der skulle skiftes print, gasamatur, expansionsbeholder og diverse andre dele. En regning på 8500kr på noget, der kun er 5,5 år gammelt.
--------------
Har været i kontakt med Viessmann efter dette indlæg og de har været yderst venlige og imødekommende vedr. denne sag og har også gennemgået om servicefirmaet har gjort deres arbejde ordenligt. Derfor de 3 stjerner

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Jeres service medarbejder Jan Svendsen ,Hørsholm ,kom efter aftale til tiden og var flink og meget grundig ,så tak for 2 års eftersyn
V.h. Familien Skånstrøm , Hørsholm

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Jeg har tidligere sagt min uforbeholdne mening om Viessmann her på TP (se Michael Mogensen) og nu er der et par år siden. Siden sidst har vores fyr kørt som en gammel Ford der går i stå for hver loo m. I vinters da det var koldt - der var det søreme gået i stå efter 1md uden nogen hjemme - og sådan er det så fortsat på bedste beskub. I går gik det i stå igen-igen. Så var der igen koldt vand. Vi vælger ellers den dyre olie til blåflamme og hele pivtøjet - og vi har, som tidl. nævnt, rep. vores 60.000-kr monopol-fyr af flere omgange til 6-7.000 pr. gang. Der er skiftet pumpe og andre eksotiske dele osv. Samme “fantastiske” produkt. Så vi blev SÅ motiveret for at få noget andet og billigere at vi nu har fået indlagt fjernvarme. En øvelse der koster ca. ds. som et af disse fantastiske produkter.
ALDRIG ALDRIG ALDRIG MERE VIESSMANN. Det er det værste skrammel og et sort hul i jorden du kan hælde dine penge ned i.
Vi har levet med et betjeningspanet hvor RESET-knappen ikke virker i årevis. Det er et komponent som måske koster 2kr at lodde ud og klappe et nyt i printet, men næææ så let slipper forbrugeren ikke. HELE elektronikken til 6-8.000 kr igen skal skam skiftes. Og årsagen angav monopol-peparatøren til risiko for brandfare.
Det er det mest ublu selskab jeg kender og udnytter at det kun er dem og deres specielle servicefolk der kan rep. dem.
Min anbefaling til dem der overvejer dette produkt: TÆNK JER RIGTIG GODT OM !
Vælg ALT andet end dette - I BLIVER FLÅET - og det er ustabilt som bar pokker!
Om få dage kommer den skrammelbunke ned fra væggen - en festdag - og så laver jeg en video til youtube hvor man kan se hvordan man skiller et Vitolasens something-something ad med en muggert ude på gårdspladsen og får det meget bedre indeni !

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.