Viessmann Climate Solutions Danmark Bewertungen 148

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skulle ha mit andet årlig service på min luft til vand varmepumpe , de vil komme mellem kl 8 og 12, det indebære bla at udedelen skulle vaskes, da jeg kom hjem kunne jeg se den IKKE var ble... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da vi overtog et ældre hus med et udtjent pillefyr, valgte vi at få en Viessmann Luft/Vand-varmepumpe. Her 2 år efter kører den stadig helt fint og støjsvagt og forbruget stemmer overens med de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi overtog i december 2022 et næsten nyt Viessmann Vitodens med vores nye hus. Nu havde jeg samlet et antal spørgsmål, hvoraf nogle var henvist fra deres servicepartner (der ikke kunne hjælpe). Tal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik efter god dialog med Mariendal Electric anbefalet at montere et Viessmann Vitocal 333-G jordvarme anlæg i stedet for stoker fyr. Anlægget blev installeret yderst professionelt og med god... Mehr ansehen

1. Anbieter von Heizkesseln

Vom Unternehmen geschrieben

Viessmann ApS er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation. I Danmark sættes dagligt Viessmann produkter i alle typer bygninger: Villaer Rækkehuse Boligforeninger og lejligheder Mindre erhverv og kontorer Kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige bygninger Industri og landbrug Viessmanns produktion ligger i Tyskland, og kvaliteten er helt i top. Det giver os mulighed for at give dig op til 5-10 års garanti på mange af vores produkter, således at du som forbruger altid er sikret bedst muligt. Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier. En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af såvel produkt som installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard. Vil du vide mere om Viessmann, så klik ind på www.viessmann.dk

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

148 Bewertungen

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Dårlig service / tilbagemelding

Forkert levering og senere ikke tilbagemeldinger .
Købte sidste år en luft til vand varmepumpe .
3 gange for jeg leverings dato og den kommer ikke til tidens . For lokal vvs’er til at montere, det driller meget efterfølgende . Til sidst finder de ud af at der fejl i manualen så der skal byttes rundt på kogle rør, det bliver gjort . Og det virker slet ikke.. veissmanns egen teknikker kommer og de roder hele dagen med det, pt virker det. Men da teknikeren køre, bakker han ind i min smedejerns port, og køre bare derfra , for efter flere dage endelig kontakt til dem, har det på overvågning, de beklager og sender han retur med en undskyldning og en flaske vin., spørg hvem der skal dække dette , for kontakt med en medarbejder på deres kontor, og de vil lige kontakte mig høre ikke mere, da jeg selv har kontaktet dem løbende siden 18/2-22 og hver gang fået afvide at den er røget i glemmebogen og de beklager men skal nok se på det. Nu jeg begyndt at sende mails og for svar at de nok skal sende den videre til den der har med det at gøre .. stadig intet nyt..

Pas på jeres ting hvis de kommer forbi til service/ødelæggelse

31. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 18/11 fik jeg leveret en Viessmann…

Den 18/11 fik jeg leveret en Viessmann varmepumpe. Den kom aldrig til at fungere. I perioden 18/11 - 3/1 reklamerede jeg gentagne gange ( min 20 gange ) - De valgte at ignorere alle mine samt vvs leverandørens henvendelser. I går meddelte jeg min vvs leverandør at han måtte tage pumpen retur, det fik Viessmann til at give mig et kald. Jeg skal dog ALDRIG eje et produkt fra så useriøst og arrogant et firma.

2. Januar 2023

Utrolig ringe service…

Utrolig ringe service afdeling.............
Vi fik sat et nyt Vitodens 222-W gasfyr op februar 2022 Allerede 19. juni månede det på at komme med fejlmeddeleser. Vores smed trykkede lidt på det og så kørte det igen. 22/11 kom der igen fejl, vores smed tog kontakt til Viessmann dk. men de har siden da ikke haft mulighed for at sende en teknikker til at hjælpe os, jeg må genstarte fyret op til 10 gange dagligt. Jeg har selv forsøgt at komme igennem til deres service afdeling, hvilket er stort set umuligt. Efter mange forsøg, og flere beskeder på deres telefonsvare fik jeg en sms med en kontakt mail. Her efter snakkede jeg med en medarbejder, som oplyser at jeg ikke skal forvente noget service fra deres side, da de ingen service teknikkere har på Sjælland. Jeg klagede min nød og det jeg fik fortalt nok var en software fejl, men efter en ugen er der forsat ingen ting sket :-(
Det er utroligt fustrende at de ingen ting vil gøre, vores smed har tilbudt at sætte et nyt fyr op, så skal de ikke vente på en teknikker som de ikke har. Men det har vi heller ikke fået svar på.
I bund og grund så levere Viessmann ikke en service der er et Tysk firma værdigt. Køb hellere et andet mærke, hvor det er muligt at få service i tilfælde af en fejl.

19. Dezember 2022

Ekstrem dårlig kundeservice

Vi har været tilfredse med både udstyr og teknikerbesøg hos Viessmann.
Men desværre fik vi at vide af deres Service koordinator, at vi bare kunne finde en anden leverandør, fordi vi bad om at få en faktura med den rigtige serviceperiode. Hun skrev at hun havde ikke tid til at udstede en ny korrekt faktura.

17. November 2022

Luft til vand varmpumpe

Vi har først i april 2022 bestilt en Viessmann Vitocal-A samt en Vitotronic 200 klimastyring og Wifi modul, til opsættelse medio september, desværre kan vores installatør stadig ikke fortælle os noget om levering, men det som gør at der kun bliver givet en stjerne er at vi på Instagram så en reklame på samme luft til vand varmepumpe, hvor man kunne få et uforpligtende tilbud og så er det vi ikke forstår at man laver sådanne tilbud, når man nu ved at man ikke kan levere og vi ved godt at der har været covid-19 og et container skib har ligget på tværs i en kanal, men begge dele er snart længe siden.
Viessmann virker til at være utroligt dårlige til at informere div. installatører som formidler deres produkter og når man ringer til jeres hovednummer virker det amatør artigt at man skal ligge en besked på en telefon svare og ikke kan kommer i menneskelig kontakt med jer uden at i ringer tilbage

3. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en luft til vand varmepumpe fra…

Jeg har en luft til vand varmepumpe fra viessmann og valgte Viessmann A/S som min serviceleverandør.
Der har været lidt udfordringer med systemet, som kundeservice har været fremragende til at håndtere. I dag havde jeg mit første årlige service af Jesper, som gennemgik anlægget og gav mig gode råd til at optimere driften. Jeg er meget tilfreds med jeres service, Viessmann!

31. August 2022

Godmorgen Rasmus

Du kan tro vi er glade for din anmeldelse og for at vide, at du havde så god en anmeldelse. Tusind tak for den 😁

Vi håber at du med besøget blev endnu klogere på dit anlæg og at du aktivt kan bruge rådene til at optimere driften.

Vi sender dig alle et ønske om en rigtig god dag og et godt efterår!

Mvh
Marie-Louise
Viessmann Danmark

Dobbelt faktura

Købte for et års tid siden en luft til vand varmepumpe. Efter en måneds tid stod udedel allerede af. Det fiksede de så indenfor en uge og det er hvad det er.
Da jeg købte varmepumpen betalte jeg for 1 års service. Da det så bliver aktuelt skriver de på mail at teknikeren var forbi i maj og det først skal laves til maj. Da maj så er ved at være forbi skriver jeg igen for at høre hvad der sker. Så kommer service mand ugen efter. Hvilket er fint.
Så et par dage efter modtager jeg en regning på service… som jeg har betale en gang ved monteringen af den… det kan viessmann ikke finde ud af og bliver ved at opkræve den. Alt imens jeg har sendt foto af mails osv til deres kyndeservice hvor man kan se det er betalt.

Kan ikke anbefale viessmann da de prøver at få kunder til at betale IGEN. Kan godt være at der er nogle som gør det pga forglemmelse. Tarvelig foreningsmodel!

21. Juni 2022

Ubeskrivelig dårlig oplevelse

Denne anmeldelse er skrevet på vegne af vores familie med et barn på 6 år som står med en ny Viessmann produkt som ikke virker. På nuværende tidspunkt, kan vi desværre ikke komme med flere detaljer omkring vores sag, da forskellige myndigheder skal vurdere vores klager og gennemgå sagen. Vi kan dog fortælle, samt fremlægge beviser til myndighederne, at måden som virksomheds medarbejdere og topledere har behandlet os og vores sag, har udsat hele vores familie for både økonomiske, fysiske og mentale lidelser. Pga. vores oplevelse med Viessmann A/S kan vi ikke anbefale virksomheden og vil derfor fraråde andre anskaffelsen af produkter som Viessmann A/S er forhandler for.

20. Mai 2022

Luft til vand varmepumpe

Købet af en Viessmann varmepumpe har været den værste købsoplevelse jeg nogensinde har haft. Det er som at få besøg af en ubuden gæst, man simpelthen ikke kan slippe af med igen og dem som kan hjælpe en med problemet, virker bare fuldstændig ligeglade. Varmepumpen larmer, en konstant lavfrekvent brummen. Jo koldere det er, jo mere larmer den. Når det er værst lyder det som et propelfly der flyver lige hen over ens hus og ellers lyder det bare som en dieselbil der står i tomgang uden for huset. Vi har den slukket hver nat for at kunne sove ellers vågner man op med rystelser i hele kroppen dagen efter. Det er nu 4½ måned siden vi har fået den og vi har naturligvis forsøgt at få problemerne udbedret så vidt muligt. 2 gange har der været "eksperter" ude fra Viessmann for at løse problemet og fortælle vvs-firmaet der har installeret den, hvad de skulle gøre og det har givet yderst begrænsede resultater. Anden gang de var ude, var det eneste forslag at tilføje EN ekstra rørklemme, hvilket naturligvis ikke løste problemet. Støjproblemerne stammer i hvert fald delvist fra 2 helt oplagte kilder: Kølemiddelledning der er presset direkte op mod en trævæg ved siden af indedelen samt en kølemiddelledning der er ligger inde i en kabelskjuler, der sidder på ydervæggen, men da det vil være ret besværligt at rette op på, er det så ikke noget Viessmann foreslår skal ændres. Man er ikke villige til at gøre det der er nødvendigt, men forsøger hele tiden at springe over hvor gærdet er lavest. Tiden går og går og INTET sker. Mit stressniveau er tårnhøjt. Jeg begynder allerede nu at frygte næste vinter. Som et plaster på såret blev jeg lovet noget wifi til varmepumpen, men det har Viessmann vist "glemt" igen. Aldrig er jeg blevet behandlet så dårligt før.

3. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi overtog i december 2022 et næsten…

Talte med Viessmann DK's Martin Aggernæs som kyndigt og pædagogisk hjalp mig igennem.
Super oplevelse!

6. April 2022

Hej med dig

Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse og for de rosende ord, som vi har givet videre til Martin.

Det glæder os at du har fået den rette hjælp og føler dig mere tryg ved dit nye Vitodens gasfyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have flere spørgsmål i fremtiden.

Og så vil jeg på vegne af hele Viessmann Danmark ønske dig en skøn dag! :)

Mvh
Marie-Louise
Viessmann Danmark

Kan ikke anbefale Viessmann gasfyr

Vi fik i foråret 2016 installeret et Vitodens 300 gasfyr fra Viessmann. Fyret var på daværende tidspunkt en del dyrere end andre gasfyr. Vi valgte fyret, da vi havde hørt, at kvaliteten fulgte med prisen og på grund af den intuitive brugergrænseflade, der gør det nemt at styre fyret - også via mobilapp. Ligesom andre producenter tilbyder Viessmann 5 års garanti.
Fyret kørte uden problemer i tre år, men i efteråret 2019 kom der problemer. Fyret ville ikke udføre den såkaldte SCOT kalibrering. Det betyder i praksis, at fyret slet ikke vil starte - så nul varme. Efter nogle tryk på reset knappen kom fyret i gang igen.

I efteråret 2020 var den gal igen med samme fejl. Fyret ville ikke SCOT kalibrere. Vores servicemontør kontaktede Viessmann. Jeg stod ved siden af servicemontøren under samtalen med Viessmann, og han fik hurtigt et ret stramt udtryk i ansigtet efterfulgt af en kommentar til Viessmanns medarbejder, om at han ikke brød sig om at blive talt ned til. Efter den samtale ville han ikke længere arbejde videre med fyret, og Viessmann overtog selv sagen. Viessmanns montør måtte forbi en del gange, inden der kom gang i fyret. Gasarmatur blev skiftet og ioniseringselektrode justeret. I perioden mellem de tre besøg fra Viessman gik fyret en del ud og selv når det kørte var der problemer med, at fyret ikke kunne tilpasse ydelsen til huset varmebehov (såkaldt modulation). Det kørte i stedet med næsten fuld kraft (15.000 watt), hvilket betyder at fyret hele tiden tænder og slukker. Ikke godt for hverken fyret eller gasforbrug. Til sidst virkede det som om fyret kørte normalt igen. Jeg havde dog ikke en god fornemmelse ved hele situation, mit klare indtryk efter de mange servicebesøg (fra den i øvrigt flinke tekniker) var desværre, at Viessmann reelt ikke vidste, hvad der var galt med fyret.

Det har jeg nu fået bekræftet. I efteråret 2021 er den desværre gal igen. Fyret kan i perioder ikke tilpasse ydelsen til husets varmebehov, men kører i stedet med fuld kraft.

Vi er nu ude over de 5 års garanti, men jeg kontakter Viessmann, da jeg mener, der er tale om samme fejl som sidst, hvilket de observerede fejl og hele forløbet efter vores opfattelse viser. Viessmann afviser først med henvisning til garantien er udløbet. Da jeg redegør for forløbet, spørger Viessmann noget anklagende om følgende:

"Hvordan kan du så vente med at kontakte os ca. 10 måneder vi var der sidst. Som sagt kan vi godt komme og gennem gå kedlen. Men du skal påregne en mulig faktura"

Jeg svarer at det kan være svært at opdage, at fyret ikke modulerer korrekt: fyret kører jo kun ganske kort tid med 15.000 watt og slukker derefter. Man skal så lige ved siden af fyret på det rigtige tidspunkt. Viessmann gider nu åbenbart ikke mere dialog og svarer nu blot igen at de gerne kommer, men at jeg skal påregne en regning.

På vej på efterårsferie kommer så den kedelige besked fra fyrets styre enhed (via min mobiltelefon). "SCOT kalibrering ikke udført". Fyret er slukket, der er ingen varme på huset. Vi er ude og rejse.

Realiteten er nu, at vi ikke kan forlade fyret for at tage på vinterferie eller blot weekendtur. Det er for risikabelt, hvis der kommer frostvejr.

Normal levetid for et gennemsnitsfyr er vel ca. 15 år. Nu står vi efter 6 år med et gasfyr, der i perioder kører med fuld damp, og som også pludselig helt slukker. Efter forløbet med forgæves reparation sidst tror jeg ikke længere på, at hverken Viessmann eller en ekstern montør kan reparere fyret. Vi sidder derfor i en total kattepine, hvor vores bedste løsning efter kun 6 år nok er at bruge de 30.000-35.000 kr. på et nyt gasfyr.

Med baggrund i vores forløb kan jeg bestemt ikke anbefale andre at købe en Viessmann gaskedel.

18. Oktober 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dårlig logistik

Jeg har bestilt en luft-til-varme pumpe sidst i august og som skulle installeres mandag d.4/10. Jeg bliver ringet op af installatøren fredagen før installationsdatoen og får besked på, at Viessmann alligevel ikke kunne levere udedelen. Varmepumpen bliver derfor installeret uden udedelen og kører nu på el-patronen, hvilke betyder et meget højt strømforbrug. Viessmann kan heller ikke komme med en leveringsdato for udedelen. Jeg kan se frem til en større elregning samt en ekstra tabt arbejdsdag, når udedelen bliver leveret

5. Oktober 2021

Hej Paolo
Der er i øjeblikket global materialemangel som følge af corona-krisen, og særligt varmepumpe industrien er ramt af både forsyningsmangel og forsinkelser på verdensplan. Viessmann er leverandør, ikke installatør, men det er dog beklageligt, at din valgte installatør, ikke har informeret om risikoen for forsinkelser. Vi arbejder på højtryk for at skaffe materialer, og beklager mange gange ventetiden og de udfordringer det skaber.

Mvh Viessmann Teamet

Ny luft/vand varmepumpe

Vi skulle have installeret en ny luft/vand varmepumpe og valget faldt på Viessmann Vitocal 222-S på 8kw.
Installationen blev foretaget (af Hillestrøm VVS) til vores fulde tilfredshed.
Foreløbigt virker alt som det skal.
Med den intuitive app ViCare kan vi nu styre anlæggets temperatur og det varme vand fra sofaen og få andre nyttige oplysninger såsom kompressorens antal starter og køretid. Ret genialt.
Vi kan kun rose Viessmanns (Jespers) opfølgende kontrolbesøg, hvor alle vores spørgsmål blev besvaret kompetent og fyldestgørende.
Hos os er der ingen tvivl om at de kommende service besøg skal foretages i Viessmann regi.

9. September 2021

Hej
Mange tak for den fine anmeldelse!
De bedste hilsner fra Viessmann Teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service og hurtig opsætning af…

Kanon service og hurtig opsætning af mit nye fyr som bare spiller 100% den fylden næsten kun halvt så meget som det gamle fyr, så det er også bare et stort plus.
Meget tilfreds med hele pakken.

27. August 2021

Hej Martin
Mange tak for din fine anmeldelse!
De bedste hilsner fra Viessmann Teamet

Urealistisk servicegebyr!

Viessmanns servicegebyrer for private er jo helt på månen! Deres evige problemfyldte teknik kostede ikke kun tekniker timer, men også et BUNDET abonnement på 2500,- for årligt service!!

Sidste service kostede 1500,- gennem andet professionelt firma, men når de ikke kunne skaffe stumper hjem udenom dette bondefangerfirma, så må man jo komme til lommeulden.

Hvad end I overvejer - hold jer fra Viessmann & humbug

24. Mai 2021

Hej Frida

Vi beklager selvfølgelig, at du har haft en dårlig oplevelse, og håber at kunne opklare lidt her. Et service abonnement skal ikke nødvendigvis udføres af Viessmann, du kan sagtens vælge, at fortsætte med et andet fagkyndigt firma.
Viessmann er producent, og derfor forhandles reservedele på Viessmann produkter via os. Installatører kan altid købe reservedele her hos os, så du kan sagtens anvende dem, hvis du ønsker dette.

Viessmann teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige skiftet vores 16 år gamle BAXI…

Har lige skiftet vores 16 år gamle BAXI gasfyr ud med en Viessmann 222-W som vi nu skal se om den kan gøre det lige så godt som BAXI, efter lidt opstartes problemer og et godt råd fra en Viessmann servicetekniker på Facebook så køre den bare.
(Forkert opstart kunne ikke se udeføleren)

Og fedt at der er en app hvor man kan følge med i tilstande på gasfyret, så må vi se om appen giver en alarm hvis der går noget galt, som vi ikke håber på da jeg har læst at Viessmann er et godt produkt derfor dette valg til nyt gasfyr da der findes mange mærker på market.

27. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Viessmann har en elendig service!

Viessmann har en elendig service!
Vi har en serviceaftale med OK gasfyrservice, som fungerer upåklageligt.
Men efter problemer med at Viessmann fyret støjer helt vildt, ville Viessmann selv overtage opgaven.
Vi har nu rykket utallige gange, og der er gået to (2) måneder, og vi har stadig ikke hørt en lyd!
Som minimum kunne Viessmann jo ringe og lave en aftale.
Men 2 måneder uden reaktioner - vor herre bevares!!!
Fyret er kun 1½ år gammelt, og jeg gruer for fremtiden og tænker tilbage på vores gamle HS Tarm gasfyr med over 20 år på bagen, som bare virkede.
Tænk jer om før I køber et Viessmann fyr!

28. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr