Skulle ha mit andet årlig service på min luft til vand varmepumpe , de vil komme mellem kl 8 og 12, det indebære bla at udedelen skulle vaskes, da jeg kom hjem kunne jeg se den IKKE var ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Da vi overtog et ældre hus med et udtjent pillefyr, valgte vi at få en Viessmann Luft/Vand-varmepumpe. Her 2 år efter kører den stadig helt fint og støjsvagt og forbruget stemmer overens med de... Mehr ansehen
Vi overtog i december 2022 et næsten nyt Viessmann Vitodens med vores nye hus. Nu havde jeg samlet et antal spørgsmål, hvoraf nogle var henvist fra deres servicepartner (der ikke kunne hjælpe). Tal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik efter god dialog med Mariendal Electric anbefalet at montere et Viessmann Vitocal 333-G jordvarme anlæg i stedet for stoker fyr. Anlægget blev installeret yderst professionelt og med god... Mehr ansehen
Viessmann ApS er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation. I Danmark sættes dagligt Viessmann produkter i alle typer bygninger: Villaer Rækkehuse Boligforeninger og lejligheder Mindre erhverv og kontorer Kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige bygninger Industri og landbrug Viessmanns produktion ligger i Tyskland, og kvaliteten er helt i top. Det giver os mulighed for at give dig op til 5-10 års garanti på mange af vores produkter, således at du som forbruger altid er sikret bedst muligt. Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier. En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af såvel produkt som installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard. Vil du vide mere om Viessmann, så klik ind på www.viessmann.dk
Guldalderen 2, 2640, Hedehusene, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Excellent service technician but not very organized planning.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Venlig men lidt overfladisk montør. Jeg måtte gøre ham opmærksom på, at han ikke havde tilset filteret på udredelsen. Da han så havde efterset filteret, glemte han at åbne ventilen igen. Nu kunne jeg se,at der ikke var noget flow, og kunne selv tænke mig til hvad der kunne være årsagen, og rettede det. Havde det været min kone, var i blevet nød til, at køre en ekstra tur.
Service udført på dagen, og til aftalt tid.
Der var pænt og og opryddet efter service besøg.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Excellent service and performance. The best recommandations from me

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Servicemedarbejderen ankom til tiden og udførte sit arbejde hurtigt og effektivt. Der var en god dialog under besøget.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Vi har nu haft varmepumpe i 2 år og det virker bare.
Lige serviceret og alt er ok.
Sammenstillet mellem Danfoss varmestyring og Weismann skulle lige finpudses og så kører det.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Ventetid på 3 måneder for at få hjælp af service montøre. derudover 3 måneders ventetid for reservedele i de koldeste måneder på året. Vil aldrig anbefale viessmann for nogen, det er simpelhent den dårligste service man kan få :-))

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Jeg havde en fejl på min jordvarmepumpe Vicotal 343 og får fat i Bent Johannesen i teknisk support. Vi fejlfinder over telefonen og han bliver i røret til vi får problemet løst. Alle med tekniske problemer burde stilles igennem til Bent, som har kunden i fokus og jeg tror at det er hele hemmeligheden. En professionel og kompetent behandling.
MVH Robert Rasmussen, Roskilde

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Vi kan desværre kun tilslutte os rækken af utilfredse kunder. Det gælder ikke selve produktet men virksomhedens ringe serviceniveau, arrogante og uvenlige tone fra administrationen og urimelig høje priser for service. Vores pris for et ganske almindeligt eftersyn løb således op i kr. 4250,00 heraf kr. 236+ moms i hjælpematerialer, hvad det så betyder. 2 montørtimer à kr. 990, 00 + moms . Mere end kr. 1000+moms i kørsel fra Hedehusene til Holbæk. Endelig kr. 145,00 + moms - for at udskrive faktura!
Ialt kr. 4250,00! Så er det vist også betalt!

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Havde service på varmepumpe 14/3 for at gøre klar til overtagelse på huset 27/3.
Ved overtagelse er der fejl på varmepumpen. Får kontakt til uforskammet medarbejder der, fralægger sig alt ansvar og på ingen måde er imødekommende. Brug aldrig dette firma til service eller andet.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Har fået monteret en Viessmann Vitocal 333 i et nybygget hus, jordvarme anlægget har på 6 mdr. haft 3 stop, hvor der ikke er produceret varme.
Hver gang der fejlmeldes til Viessmann tager det mellem 7 og 14 dage inden der komme respons.
Når de så endeligt møder op er det et kort besøg enten fordi de ingen stumper har, eller også virker pumpen kort tid, for derefter at stoppe igen.
Produktet virker middelmådigt, kun overgået af en endnu ringere service fra hele teamet bag Viesmann danmark.
Skulle det gøres om, ville jeg bestemt vælge et andet mærke!

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Elendig service. Ringer man, ringer de ikke tilbage. Og har man et problem med anlægget, fikser de det ikke, men kræver et tårnhøjt gebyr. Derudover er der også et gebyr på gebyret, 145 kr. for bare at skrive en faktura. Vores varmepumpe hyler, det har de ikke fikset, i stedet har de sendt en faktura på 2800,-

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Vi har lige været igennem et forløb, hvor vi skulle skifte en del af varmepumpen. Vi har tre gange haft besøg af Jørgen fra Viessmann og den ene gang var Kristian med. Det var virkelig kvalificerede mænd, der kunne deres kram. De havde en meget stor viden om varmepumper og sørgede for, at vi fik en økonomisk ordentlig aftale og at varmepumpen nu fungerer normalt.
Tak for det Jørgen og Kristian.
Jeg kan anbefale at tegne en kontrakt med Viessmann, hvor de årligt tjekker varmepumpen.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Kan ikke anbefale en Viessmann varmepumpe. Min mor på 92 fik en varmepumpe installeret der gik ned efter kun få dage og hun døjede med koldt vand og kulde selv om vi rykkede ind med radiatorer. Da Viessmann kom ud i forhold til servicekontrakten var beskeden blot at filteret på den helt spritnye pumpe var snavset og derfor dækkede garantien ikke og de sendte en regning på over 3000 kroner. Det er så urimeligt som det kan blive. Jeg gentager: Kan bestemt ikke anbefale en Viessmann varmepumpe.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Jeg er super tilfreds med min Viessmann Varmepumpe, vi fik den installeret for godt to år siden, den virker upåklageligt. Vi har netop har service udført af en venlig service mand fra Viessmann.
Jeanne

Ikke eksisterende kundeservice.
Vi har igennem 1,5 uge forgæves forsøgt at komme i kontakt med firmaet, som ikke svarer på henvendelser.
Til gengæld lover hjemmesiden, at man straks bliver kontaktet, og man kan endda få lov at betale 1000 kr på forhånd for at få lov at bede om hjælp.
Virkelig ringe service og vi mangler stadig hjælp.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Dårlig service. Viessman reagerer ikke på henvendelser hverken telefonisk eller via indtaling på telesvare, de vender heller ikke tilbage på mail.
Jeg troede, at da vi købte 2 styks anlæg i 2018, at dette var verdens bedste produkt - Nøjjjj hvor har vi bare haft udfordringer med begge!
Jeg ville ALDRIG anbefale deres produkter til andre.
Men man kan da håbe, at nogle i Viessman´s administration følger med her på sitet? og så reagere tilbage ???
Jeg kan fanges på +45 - 40926969

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Helt umulige at få fat på.. Sidder i et hus med 16 grader og en barn som er ved at blive godt syg.
Har nu været uden varme i snart 4 dage ugen noget svar fra Viessmann...
Gør jer selv en tjeneste og find en anden løsning hvis muligt.

Antwort von Viessmann Climate Solutions Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.