viagogo Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ta strona to jakiś scam! Kupiłam bilety zanim przeczytałam opinie. Były na prezent na turniej golfowy dla brata który bardzo na to czekał. Pisałam dwa dni wcześniej i kazali mi czekać bo podobno naw... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wczoraj wróciliśmy z meczu FC Barcelony. Zakup biletów przez Viagogo był dokonany przed przeczytaniem opinii, co sprawiło, że przestałam wierzyć, że uda się wejść na mecz. Jednak wszystko było w porzą... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kupiłem bilet na którym było napisane że trzeba zmienić dane, viagogo upewniło mnie kilka razy że nie trzeba. W dzień meczu musiałem zapłacić 110zl za bilet żeby zmienić dane tuż przed meczem. 2 dni w... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

-10. Nie polecam. Po 9 miesiącach od zakupy biletów 3(!!!)h przed imprezą wysyłają wiadomość ze nie mają tych biletów alle spokojnie.. oferują inne, wybierz sobie. Ale zamiast wysłać te bilety to zwod... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeśli szukasz nierzetelnej firmy

Jeśli szukasz nierzetelnej firmy, której pracownicy na infolinii nawet na pół godziny przed wydarzeniem zapewniają, że bilety napewno będą, pomimo tego że to są tylko puste obietnice. To jest to perfekcyjna firma. Stres, smutek oraz ogromne rozczarowanie gwarantowane!

22. April 2023

Oszuści!!

Oszuści!!! Bilety kupione na Mecz Herthy Berlin i co?... Nie można wejść bo nasze sektory już ktoś sprzedał i wszedł.. Banda naciągaczy a siedziba w Szwajcarii i ch... Można im zrobić!!! Omijać!!!

9. April 2023

Uwaga to oszuści!

Uwaga to oszuści!
Sprzedają bilety warte 6 euro za 500 PLN! Plus nigdy biletów nie dostarczają. Kontaktu brak. Naciągacze?

1. Dezember 2022

Oszukańcze oferty

Oszukańcza oderta.

Kupiłem dwa bilety na koncert Any Moury. Okazało się, że Viagogo sprzedał bilety do nieistniejącego sektora i dostałem bilety na miejsca stojące zamiast siedzących.
Call center owszem, odbiera telefony, są grzeczni, obiecują zająć się sprawą, dostaję informację o eskalowaniu na wyższy poziom, po czym zapada cisza. I tak przez dwa tygodnie.
Straciłem 180 euro, bo nie jestem w stanie stać na koncercie przez dwie, a może trzy godziny.

18. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kupiłem bilety na F1 na…

Kupiłem bilety na F1 na Węgrzech,Manchester United i koncert G'n'R . Wszystko poszło gładko. Oczywiście trochę przepłaciłem bo są różne prowizję.porownalem ceny z innymi i wcale nie było aż tak dużo drożej.

7. August 2022

Bilet był dobry

Jeśli chodzi o mnie, to nie mogę powiedzieć złego słowa o viagogo. Nie czytałam opinii przed zakupem (pewnie bym nie kupiła tutaj biletu) i do wczorajszego koncertu Ville Valo - bałam się, czy wszystko będzie ok. Bilet zakupiony na w listopadzie, miał dojść papierowy, jednak po tygodniu dostałam odpowiedź że niestety nie ma papierowych biletów i dostanę w formie elektronicznej. Dostałam zwrot na konto za to że nie był wysłany pocztą. Elektroniczny bilet dostałam na początku stycznia. Wydrukowałam i wczoraj bez problemu dostałam się na koncert.
Jak dla mnie, wszystko było w porządku.

14. Februar 2023

VIEGOGO NACIĄGACZE

Witam.Kupiłem bilety w 2019 na koncert Ozzy Osbourne i Judas Priest.Koncert był przekładany kilka razy więc przez Viagogo gdzie kupiłem bilety odsprzedałem je.Nie otrzymałem zwrotu zapłaty za bilety.Dali termin 72 godzin abym przedstawił dowód zakupu.Zaikasowali dwie zapłaty moją i kupującego.Mam maile które potwierdzają że wszystkie moje dane mają w systemie.Uważajcie na zakupy w Viagogo.Pozdrawiam

7. Februar 2023

Kupiłem bilety na mecz Fc Barcelona

Kupiłem bilety na mecz Fc Barcelona, ponad trzy tygodnie przed meczem okazalo się, że nie będę w stanie polecieć na mecz. Wystawiliśmy przez viagago owe bilety na sprzedaż. Mimo, że ich jeszcze nie dostałem, Byłem zapewniany, że mogę je wystawić i przesłać dwa tygodnie przed meczem sprzedającemu gdy sam je otrzymam - bo w tym terminie miałem je dostać . Dwa tygodnie przed otrzymałem wiadomośc o tym, że biletu nie przesłałem kupującemu. Problem był taki, że od samego viagogo nie otrzymałem ich również. Zostały dwa dni do meczu, biletów nadal nie mam a jednocześnie otrzymuje od firmy wiadomości, że jeśli nie prześlę biletów kupującemu zostanie nałożona kara finansowa... Nie polecam

4. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kupiłem bilety na mecz FC Barcelona vs…

Kupiłem bilety na mecz FC Barcelona vs Espanyol. Zapłaciłem za miejsca 130€, a posadzili mnie na samej górze stadionu gdzie bilety stały po 70€. Na zwot pieniędzy nie mam co liczyć. A poza tym, bilety kupiłem ponad miesiąc przed spotkaniem otrzymałem je w dzień meczu po tygodniowej batali telefonicznej. I jak pisze wyżej nie były to bilety na sektor w którym kupiłem bilety.

30. Dezember 2022

Kupiłem bilety na koncert Alice Merton

Kupiłem bilety na koncert Alice Merton, który miał się odbyć 05/11/2022 r. w Warszawie. Organizator już 06/09/22 poinformował, iż koncert został odwołany, nie przełożony. Viagogo od 14/09/22, kiedy ich poinformowałem o odwołaniu koncertu, wysyłając na ich prośbę link do oficjalnej informacji zwodzi mnie, twierdzi że wydarzenie zostało przełożone (co jest bzdurą), jakoby nie mają takiej informacji, a tzw. "odpowiedni dział" zajmie się tym tematem.
O cenie biletów nie wspomnę.

Omijajcie szeroko viagogo!

14. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uważajcie wszystko jest tak zrobione…

Uważajcie wszystko jest tak zrobione żeby nas oszukać . Oddali całą kasę .
Na początku chcieli zwrócić 100 euro gdzie bilety kosztowały 300 . Nie dajcie im się to są wasze pieniądze . Pojechałem na festival 1000km żeby się dowiedzieć że moje bilety nie istnieją . Ta strona to jakaś porażka nie kupujcie tam.

21. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kupiłem bilety na Barcelona Villarreal…

Kupiłem bilety na Barcelona Villarreal i trochę się denerwowałem bo przyszły 24h przed meczem,ale to nie wina viagogo, barcelona tak wysyła bilety. Mecz obejrzany wszystko było spoko zero problemów z wejściem na stadion. Drugi raz kupowałem od nich bilety i zawsze było dobrze.

20. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Za niewiedzę trzeba płacić i to dużo

Za niewiedzę trzeba płacić i to dużo. Bilet które nominalnie kosztują 39 euro - viagogo liczy ponad 220 euro!!! Dowiadujesz się dopiero w momencie otrzymania biletów 3 dni przed meczem!
Przestrzegam przed oszustem!

20. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ludzie pamiętajcie o możliwości chargeback.

Ludzie pamiętajcie, że płatność za pseudo-wejściówki jest realizowana przez kartę i zawsze możecie skorzystać z procedury chargeback. Wystarczy zwrócić się do swojego banku o pomoc (PKO BP). Kupiłam bilety na Rammstein na lipiec 2023r. i po fakcie zorientowałam się, że to oszustwo. Pisałam do nich, postraszyłam, poprosiłam bank o pomoc i wczoraj dostałam zwrot. Nie bójcie się walczyć o swoje. Przestrzegam przed zakupem !!

8. September 2022

POZYTYW

Witam. Wczoraj byłem na meczu Szachtar - Real w Warszawie. Kupiłem bilety i później zacząłem czytać negatywne komentarze w związku z czym się przestraszyłem że będzie wałek. Bilet przyszedł elektroniczny. Wyglądał jakby ktoś nakleił kod wraz z danymi na słabo zeskanowany PDF. Na szczęście wszystko zadziałało , kod został wczytany i mogłem zobaczyć na żywo mecz także wystawiam opinie pozytywną.

12. Oktober 2022

Oszuści!!! Złodzieje!!!

Kupiłem bilet na koncert Editors w Rotterdamie. Na miejscu okazało się że ktoś już wszedł na moim bilecie. Brak możliwości kontaktu...
€150 przepadło
Nie dajcie się oszukać

6. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nawet 1 gwiazdką to za dużo zostałam z…

Nawet 1 gwiazdką to za dużo zostałam z mężem zwyczajnie oszukana.Kupiliśmy bilety na FC Barcelona Celta Vigo na dzień 09.10.2022 wchodzimy na bramki żeby zeskanować bilety a okazuje się że już ktoś na nie wszedł.Tragedia omijajcie tą stronę szerokim łukiem nie dajcie się oszukać

9. Oktober 2022

Bilety na koncert

Koszmarny service, zwodzili mnie do końca, bilety otrzymałem wieczorem przed koncertem, a wcześniej nabyłem następne, rozmowa z tą pseudo obsługą koszmarna jak bym gadał z maszynami wszyscy mówili to samo, a efeku nie było. Nie polecam. Totalne dno

1. Oktober 2022

SUPER REKLAMACJA .

BILET DOTARŁ DO NAS NIESTETY PÓŻNIEJ NIŻ BYŁO USTALONE - W OSTATNIEJ CHWILI , PRZED WYLOTEM Z POLSKI DO LONDYNU NA KONCERT A-HA . FIRMA UZNAŁA NASZĄ REKLAMACJĘ I ZWRÓCILI NAM 100 % CENY DWÓCH BILETÓW CZYLI BLISKO 3000 ZŁ. BYLIŚMY W SZOKU .

4. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr