Ta strona to jakiś scam! Kupiłam bilety zanim przeczytałam opinie. Były na prezent na turniej golfowy dla brata który bardzo na to czekał. Pisałam dwa dni wcześniej i kazali mi czekać bo podobno naw... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Wczoraj wróciliśmy z meczu FC Barcelony. Zakup biletów przez Viagogo był dokonany przed przeczytaniem opinii, co sprawiło, że przestałam wierzyć, że uda się wejść na mecz. Jednak wszystko było w porzą... Mehr ansehen
Kupiłem bilet na którym było napisane że trzeba zmienić dane, viagogo upewniło mnie kilka razy że nie trzeba. W dzień meczu musiałem zapłacić 110zl za bilet żeby zmienić dane tuż przed meczem. 2 dni w... Mehr ansehen
-10. Nie polecam. Po 9 miesiącach od zakupy biletów 3(!!!)h przed imprezą wysyłają wiadomość ze nie mają tych biletów alle spokojnie.. oferują inne, wybierz sobie. Ale zamiast wysłać te bilety to zwod... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Sprzedałam bilety zakupiona 2 lata temu…
Sprzedałam bilety zakupiona 2 lata temu przez viagogo i do dnia dzisiejszego nie mogę odzyskać pieniędzy. Firma złodziejska.
TRZYMAJCIE SIĘ OD NIEJ Z DALEKA!!!!
Właśnie odebrałam bilety na koncert…
Właśnie odebrałam bilety na koncert andre rieu na 30 września za bilety zapłaciłam 260 euro. A na biletach jest data 19 luty 2022 i cena za bilet 86 euro. Też dzwoniłam nikt nie odbiera. Drogą mailową wysłałam Zdjęcia biletów. A oni mi w odpowiedzi że na tych biletach jest data 30 września. I teraz tak się zastanawiam czy już zgłaszać sprawę na policję czy dopiero jak nie wejdę na koncert
Wszystko ok
Wszystko ok. Kupiłem bilety na koncert Ed Sheeran dzień wcześniej. Jestem bardzo zadowolony. Ceny były niższe niż na innej popularnej stronie. Polecam 😁pomimo że czytając opinie miałem obawy czy w ogóle będę na koncercie 😜
Kupiłem bilety na koncert The Mignight…
Kupiłem bilety na koncert The Mignight w berlinie. Koncert się nie odbył. Musiałem zwrócić bilety, zapłacić za kuriera do Niemiec i od kilku miesięcy nie chcą oddać mi pieniędzy. Zwykli naciągacze. Straciłem ponad 400zł.
Nie polecam tego serwisu
Nie polecam tego serwisu. Ceny wygórowane, jak u "koników". Przy próbie odsprzedaży biletu - bilet na koncert Metallica w Pradze na dzień 22.06.2022 r. przyjęto bilet do odsprzedania, po czym na profilu klienta brak danych o tym fakcie, czyli zupełne nie wiadomo, co dalej się z tym stało:(
Nigdy więcej nie skorzystam już z usług tej platformy. NIE POLECAM!!!
Sorry za złą recenzja.
Zostałem przekierowany,na tę stronę,jest strona o podobnej nazwie.Jeszcze raz przepraszam.
Zakupiłam bilety na koncert
Zakupiłam bilety na koncert. Dostałam bilety z błędnymi imionami. Nie wpuszczono mnie na koncert. Firma nie odbierała telefonu, nikt od nich nie potrafił mi pomoc. Na koncert nie weszłam.
Firma oszukuje
Firma oszukuje! Nie polecam! Straciłem dwukrotność wartości biletów i nie mam ani biletów ani koncertu! Trzymajcie się z daleka!
Nie polecam. Bilety w bardzo wygórowanych cenach. Brak możliwości zwrotu.
Zakupiłam na stronie bilet na koncert Harry'ego Stylesa
Zakupiłam na stronie bilet na koncert Harry'ego Stylesa w Berlinie. Przyszły po dwóch tygodniach od zakupu. Szybka dostawa, wszystko przebiegło bez problemu. Jedynym minusem są ceny, które są bardzo wysokie, ale przecież to od nas zależy czy je zakupimy czy nie. Jednak zważając na pozostałe negatywne opinie, nie skorzystam kolejny raz ze strony. Moim błędem było to, że przeczytałam opinie dopiero po zakupie, wiec przez te dwa tygodnie byłam zestresowany, czy na pewno do mnie dotrą.
Bilety na Metallice do Pragi kupione
Bilety na Metallice do Pragi kupione , miały być os razu do ściągnięcie, kasa zapłacona biletów brak, pomógł mi bank z tytułu chargecard bo płatność kartą była. Otrzymałem zwrot gotówki. Kontakt z nimi to jak z robotem ...cały czas obiecywali,że bilety będą za dwa dni , a po 2 tygodniach dalej nic.
Ze swojej strony polecam viagogo
Ze swojej strony polecam viagogo. Bilety na mecz Realu kupiłam trzy miesiące wcześniej. Cena taka sama jak na oficjalnej stronie. Bilety otrzymałam 4 dni przed wydarzeniem, czyli zgodnie z informacją na stronie. Weszłam na mecz i spełniłam swoje marzenie :)
Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii stresowałam się czy wszystko będzie wporządku, na szczęście w moim przypadku wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
Ludzie narzekający na cenę? Nikt nikogo nie zmusza do kupna. Przed zakupem wszystko dokładnie jest napisane.
Bardzo drogo
Ceny znacząco przewyższają te z bezpośrednich stron, niestety nie zawsze jest możliwość takiego zakupu, dlatego skorzystałem z viagogo, ale ceny są strasznie wysokie! Dodatkowo płaci się za bilet elektroniczny czyli za pdf, co e tych czasach jest nie do przyjęcia, żenada!
Po nie odbytym wydarzeniu zwlekali z…
Po nie odbytym wydarzeniu zwlekali z oddanie kwoty, oraz ostatecznie po miesiącu czekania zostałem poinformowany że nie dostane zwrotu kosztów... tragedia i tyle polecam trzymać się jak najdalej od tej stronki
Oszuści
Oszuści, oszuści. Jak kasę przelejesz, nie ma możliwości zwrotu. Lichwa, naciągane. Temat do uwagi ogólnie!
Generalnie zwykłe naciąganie naiwnych…
Generalnie zwykłe naciąganie naiwnych ludzi (mnie też, przynajmniej czegoś się nauczyłem).Bilety przepłacisz min. 2krotnie - mam nadzieję że się sprawdzą..Pośrednik niewiarygodny aż dziw że mają plusowe opinie..Unikać jak najbardziej !!!
Oszustwo
Oszustwo. Robię donos do odpowiednich organów. Nie ma nawet możliwości kontaktu z nimi. Zapytania. trele morele .Jak można tak oszukiwać ludzi. Zwykła lichwa jak mogłam się dać nabrać. Chciałam dziecku zrobić prezent pod choinkę. Sku....yny. Nie daruję.Omijajcie jak najdalej.
Kupiliśmy 5 biletów na Stinga w Tauron…
Kupiliśmy 5 biletów na Stinga w Tauron Arena na 2.10. 2019. Zapłacilismy z nawiązką, bo aż 4500 tyś złotych . Koncert ma być jutro , a my DZISIAJ otrzymaliśmy maila, że nasze bilety są nieważne. Ciekawe, czy zwrócą kasę 😥 czy trzeba będzie zgłosić sprawę na policję. Zdecydowanie nie polecam Vivago.!!! To jest oszustwo, kupujesz, a potem nagle się dowiadujesz, że jednak nie pójdziesz na koncert. 😡
Bardzo drogo- nie polecam
Bilety na koncert 220 zł za dwie osoby ,Viagogo sprzedaje za 625 zł. Bardzo drogo - nie polecam. Bilety wystawione na nazwiska innych osób.
Uważaj!!
Uważaj!!! To tylko posrednik, miedzy Toba a innymi osobami, które
sprzUedaja bilety, kupione wczesniej na innych portalach ( pewnych), gdzie sam mozesz kupic bilet , o wiele taniej, bez posredników. W razie problemow za nic nie ponosza odpowiedzialnosci ..Czy chcesz kupować przez 2 posredników ??Nie warto!!!!! Ja zapłaciłam "frycowe".
5 marca 2019, kilka dni po rozpoczęciu oficjalnej sprzedaży na koncert Beth Heart (24 lipca 2019 Arena Gdynia), kupiłam dwa bilety za posrednictwem Viagogo .Nie podano rzędu i miejsc, doliczono opłate za rezerwacje ?? 98,28 zł,opłatę za wysyłkę 30,95 zł, VAT kupującego 22,61zł oraz cena za bilet: PLN166.54,
w sumie 484,92 zł. Okazało się że po 19 tygodniach !!!! oczekiwania tj.ponad 4i pół miesiąca , tydzien przed koncertem otrzymałam 2 bilety po 100zł , miejscówki w rogu hali koncertowej.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.