Ta strona to jakiś scam! Kupiłam bilety zanim przeczytałam opinie. Były na prezent na turniej golfowy dla brata który bardzo na to czekał. Pisałam dwa dni wcześniej i kazali mi czekać bo podobno naw... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Wczoraj wróciliśmy z meczu FC Barcelony. Zakup biletów przez Viagogo był dokonany przed przeczytaniem opinii, co sprawiło, że przestałam wierzyć, że uda się wejść na mecz. Jednak wszystko było w porzą... Mehr ansehen
Oszuści!!! Nie wysłali biletów, nie zostałam wpuszczona na koncert Erosa Ramazzotti W Krakowie w Kwietniu 2026,NiC NIE KUPOWAĆ, NiE KUPOWAC, NIE KUPOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nie uwzględn... Mehr ansehen
Kupiłem bilet na którym było napisane że trzeba zmienić dane, viagogo upewniło mnie kilka razy że nie trzeba. W dzień meczu musiałem zapłacić 110zl za bilet żeby zmienić dane tuż przed meczem. 2 dni w... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Ocena pozytywna
Czytałem wiele nieprzychylnych opinii o tej stronie a jednak zdecydowałem się zamówić na niej dwa bilety na GP Zandvort w ubiegły weekend. Jedyną rzeczą, która mnie zmartwiła były obce nazwiska na biletach. Po prześledzeniu strony trafiłem na punkt w którym opisana była taka przypadłość. Strona umożliwia sprzedaż biletów osobom prywatnym a co za tym idzie kupując bilety może zdarzyć się tak, że ujrzymy na nich nie nasze nazwiska. W większości przypadków nie powinno to nieść za sobą żadnych problemów z racji tego, że mało gdzie są sprawdzane również dokumenty tożsamości.
Kupowałem bilety za pośrednictwem tej strony tylko raz, ale wszytko odbyło się pomyślnie a same bilety były na czas.
Wyjątkowo nieuczciwa firma
Wyjątkowo nieuczciwa firma. Kupiłem bilety na ich stronie, na koncert Celine Dion. Koncert był kilka razy przekładany więc w międzyczasie udało mi się je odsprzedać przez ich stronę. Nie chcieli oddać pieniędzy mimo, że zapłacił im za te bilety już ktoś inny kto je kupił. Tłumaczyli się iż w regulaminie jest napisane, że takie maja procedury i oddadzą albo po odbyciu się koncertu, albo gdy zostanie on odwołany. Koncert został odwołany, automat z ich strony wysłał kilka wiadomości że zwrot niedługo nastąpi. Minęły dwa miesiące ani zwrotu, ani konkretnej informacji co się dzieję z moimi pieniędzmi. Zdawkowe odpowiedzi nawet na maile pisane po angielsku. Zero konkretów, zero informacji. Infolinia z polskim numerem z automatu łączy z obsługą po angielski. Zdecydowanie odradzam kupno przez ich stronę jakichkolwiek biletów
Piszę, żeby trochę uspokoić innych
Kupiłam bilety przez viagogo omyłkowo. Dopiero po zakupie zorientowałam się, że to platforma do odsprzedaży biletów. Daję 4 gwiazdki, bo informację, że bilety mogą być dostępne nawet dopiero w dniu koncertu, dostałam po zakupie. Przeczytałam wtedy opinie w sieci o viagogo i byłam przerażona. Ostatecznie wszystko było w porządku. Bilety dostałam ponad 2 tygodnie przed koncertem, bez cudzego nazwiska. Na koncert weszłam z koleżankami bez problemu.
Ponieważ to platforma do odsprzedaży biletów, powodzenie zakupu zależy pewnie przede wszystkim od uczciwości sprzedającego. My miałyśmy szczęście.
Sama obsługa, informacje po zakupie, infolinia viagogo są ok, ale raczej nie powtórzę zakupu, bo to jednak duży stres przy takiej ilości negatywnych opinii.
Do cen się nie odnoszę. Koszty pośrednictwa są widoczne przy zakupie, więc przed zapłatą są znane, a cenę samego biletu ustala kupujący, a nie viagogo.
Viagogo jest nieuczciwą firmą
Viagogo jest nieuczciwą firmą! Kupiliśmy dwa bilety na finał Super Puchar Europy w Atenach. Na dzień przed wydarzeniem nadal nie dostaliśmy biletów. Obsługa klienta zapewniała nas, że otrzymamy bilety w dniu wydarzenia. Niestety okazało się to kłamstwem.. w dniu wydarzenia okazało się, że nie ma dla nas biletów. Dodzwoniliśmy się do infolinii, która zapewniała nas, że rozwiąże sprawę.. niestety znowu kolejne rozczarowanie.. Nie udało się załatwić biletów, za które zapłaciliśmy.. to jest śmieszne.. po co oferują bilety, których nie mogą przesłać do klienta!? Czujemy wielki żal i rozczarownie.. przylecieliśmy specjalnie na ten mecz do ATEN (zapłaciliśmy za hotel i loty), to było nasze wielkie marzenie.. stanowczo NIE POLECAM!!!!!
We bought fake tickets to Weekend
We bought fake tickets to Weekend! The tickets have not been accepted! A price was higher than regular!
I will look for prosecuting of these frauders indeed!
Bezczelni oszuści
Najbardziej nieuczciwa strona do kupowani biletów. Sprawdzajcie strony zanim kupicie na nich bilety. Oszuści, brak możliwości zwrotów, namawianie na sprzedaż drogich biletów innym na ich stronie (czyli wciąganie klienta w nieuczciwą grę). Ceny totalnie nieadekwatne do cen od wiarygodnych uczciwych organizatorów
Oddajcie kasę za niedostkoncert metalliciarczone bilety…
Oddajcie kasę za niedostarczone bilety na Metallice.Zlodzieje pierdolone.
Miałem dostać pieniądze za odwołany…
Miałem dostać pieniądze za odwołany koncert (ponad 1000zł) 17.06. Jest 18.07. Pieniędzy ani widu ani słychu. Usunę ten komentarz jak tylko mi zwrócą pieniądze.
Koncert Andrea Boccelli
Koncert Andrea Boccelli - cena zakupionego biletu ponad 700 zł, po wydrukowaniu biletu okazało się, że bilet kosztuje 425 zł? Dlaczego taka różnica? Dlaczego Viagogo nie poinformowało o rzeczywistej cenie biletu, tylko taki narzut dali? To jest jawna kradzież!
Real Madryt vs Celta Vigo
Kupiłam bilety na mecz w Madrycie poprzez stronę Viagogo.
Brak problemów. Bilety elektroniczne na aplikacji mobilnej otrzymałam 3 dni przed meczem, tak jak informowała strona viagogo. Marzenie spełnione, wszystko przebiegło pomyślnie.
Kupiłam bilety na koncert beyonce w…
Kupiłam bilety na koncert beyonce w Warszawie i nie miałam żadnego problemu z serwisem. Bilety pojawiły się u mnie 5 dni przed planowanym koncertem. Gdy miałam pytania dotyczące, otrzymałam szybka odpowiedz z obsługi klienta. Polecam
To nie jest uczciwa firma
To nie jest uczciwa firma, nie kupujcie od nich niczego! Mój koncert został odwołany i poinformowali mnie, że należy mi się zwrot pieniędzy. Sprawa miała miejsce rok temu, a ja do dziś nie zobaczyłem ani grosza, a kwota jest niemała, bo 1300 zł. W tym czasie wymieniłem z nimi dziesiątki maili i niczego nie uzyskałem poza każdorazowym "We have escalated your case to the relevant department. Our dedicated team will be in touch with you shortly.". W tym okresie dochodziło do różnych absurdalnych sytuacji, np. takich, że twierdzili, że zwrócili mi pieniądze, ale nie byli w stanie przedstawić potwierdzenia przelewu, natomiast mi kazali udowodnić, że te pieniądze nie wpłynęły na moje konto...
Jednak, nawet gdy im przedstawiłem wyciągi z mojego konta (co uważam za naruszenie mojej prywatności), niczego nie uzyskałem.
Bilety na koncert
Bardzo wystraszylam sie bo pierw kupiłam bilet na koncert w Krakowie na Iron Maiden . Pozniej zaczelam czytac zle opinie . Bylam zalamana bo nie mieszkam w Polsce i specjalnie lecialam do Krakowa na koncert i byl to prezent dla corki. Ale moge polecic , bilety otrzymalam. Dziekuje. A++
I am very pleased
I am very pleased. Telephone customer service at a very high level. They helped me solve a problem that was my fault. I highly recommend using Viagogo
W marcu tego roku chciałem kupić bilety…
W marcu tego roku chciałem kupić bilety na czerwcowy koncert Shakti w Londynie. Moja żona znalazła mi bilety na Viagogo, mówiąc że kilka razy już kupowała bilety z tej strony. Nie zweryfikowałem opinii o stronie i zakupiłem bilety za prawie 1200 zł, używając karty debetowej.
Po fakcie znalazłem na fb link do innej strony z biletami (Eventim) gdzie były one po 60 funtów sztuka (z opłatami ok 700 zł za 2). Na dodatek od Viagogo dostałem info, że bilety zostaną mi przesłane na 2 dni (!!!) przed wydarzeniem. Zacząłem pisać do nich maile, dzwonić na obsługe klienta (odbiera jakaś hinduska która czyta wciąż wyuczone formułki). Zero możliwości anulowania zakupu, proponowali mi odsprzedaż za pomocą ich strony. Odsprzedaż biletów których nie mam!! Totalna porażka ze strony Viagogo.
Pisałem o sprawie do Szwajcarskiego urzędu praw konsumenta. W odpowiedzi dostałem informacje, że znane im są praktyki Viagogo i kilka lat temu był jakiś pozew zbiorowy, który Viagogo wygrało, w związku z tym nic nie mogą zrobić. Straciłem nadzieję na odzyskanie środków, jednak zgłosiłem w banku reklamacje transakcji z obszernym opisem, kopiami maili od Viagogo oraz ze Szwajcarskiego urzędu.
Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj dostałem informację, że reklamacja została uznana za zasadną i dostałem zwrot wszystkich środków!
Nie twierdzę, że ta strona to tylko oszustwa, bo gro ludzi kupuje tutaj bilety z drugiej ręki, jednak platforma daje pole do popisu różnej maści naciągaczom i nie robią NIC aby temu zapobiegać. Viagogo odcina się od jakiejkolwiek odpowiedzialności za takie akcje, a regulamin jest godny pożałowania. Prawa konsumenta wg nich nie istnieją.
Odradzam zakupy na tej platformie, a oszukanym polecam walczyć o swoje do samego końca!
koncert IL VOLO
Koncert IL VOLO w Weronie 1 maj 2023 , Bilet otrzymałam już 7 kwietnia 2023, 1 maja 2023 udałam się na koncert w Arena di Verona czekało na mnie zamówione miejsce dokładnie to które zamówiłam, koncert był super jedyne co było przeszkodą to deszcz , parę dni przed koncertem otrzymałam od viagogo życzenia miłego odbioru i zabawy . Wszystko przebiegło super , na koncert do Werony przyleciałam 29 kwietnia 2023 bilety miałam już dawno w kieszeni , ja osobiście polecam.
Złodzieje nie polecam
Zamówiłam bilety na metallica 29.04.23…
Zamówiłam bilety na metallica 29.04.23 w amsterdam bilety okazały się nieważne 2800 zł przepadło, nowe kosztowały 380€ nie podaruje sprawa trafią do adwokata😡
Jeśli szukasz nierzetelnej firmy
Jeśli szukasz nierzetelnej firmy, której pracownicy na infolinii nawet na pół godziny przed wydarzeniem zapewniają, że bilety napewno będą, pomimo tego że to są tylko puste obietnice. To jest to perfekcyjna firma. Stres, smutek oraz ogromne rozczarowanie gwarantowane!
Oszuści!!
Oszuści!!! Bilety kupione na Mecz Herthy Berlin i co?... Nie można wejść bo nasze sektory już ktoś sprzedał i wszedł.. Banda naciągaczy a siedziba w Szwajcarii i ch... Można im zrobić!!! Omijać!!!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.