Jeg har kun stor ros til deres private kunderådgiver i forbindelse med en sag, hvor min tømrer havde målt forkert ved min terrassedør, som så kun kunne åbnes halvt inden den gik imod muren udvendigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft besøg af 2 søde, venlige,dygtige svende fra sydkystens vindues service Zakariha og Rodi og er yderst tilfreds med deres besøg. De knoklede med at bære et dørparti igennem huset og det si... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik leveret vinduer og dørpartier fra VELFAC i uge 39 2025, men desværre med fejl og mangler ved leveringen. Efterfølgende har det været en lang og besværlig proces at få en fornuftig løsning på... Mehr ansehen
Har fået leveret og monteret Velfac 200 vinduer og skydedøre. Vi startede i udstillingen i Rødovre med en rigtig god fremvisning af produktet. Efter følgende kom der en fra sydkystens Vinduer og målte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos VELFAC er vi altid opmærksomme på at give vores kunder god service uanset om det er på byggepladsen eller online. Hjælpen er aldrig længere væk end et telefonopkald, hvor en dygtig medarbejder er klar til at hjælpe dig.
Du kan se det fulde garantiprogram på vores hjemmeside

Bygholm Søpark 23, 8700, Horsens, Dänemark
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von VELFAC
I forbindelse med en reklamation på en yderdør 3 år efter køb, kom der hurtigt nogle super flinke medarbejdere og monterede en helt ny yderdør. Super god service. Tak

Antwort von VELFAC
Skuffende kvalitet og skuffende serviceniveau. Har for nylig fået leveret flere vinduespartier fra VELFAC, som er decideret sjusket og grimt udført. I sig selv en ærgerlig oplevelse. Ved reklamation får man som kunde udmeldt en dato for servicebesøg, som man ingen indflydelse har på. Tillader man sig at ombooke, må man vente 6 uger ekstra. Og får en ny tid man ingen indflydelse har på. Som kunde forventes jeg altså at indrette min kalender efter VELFACs forgodtbefindende, og at kunne planlægge mit arbejde efter VELFACs forgodtbefindende. Virkelig ikke nogen positiv kundeoplevelse. Jeg ville ønske, at vi havde valgt en anden producent.

Antwort von VELFAC
Vi en købte en Velfac skydedør, det viste sig at der var fejl imellem de tre glas… vi lavede en reklamation - og har nu fået monteret nye perfekte glas. Tak for god service.

Super oplevelse
Super oplevelse – igen!
Vi har tidligere brugt Sydkystens Vinduer til skift af VELFAC-vinduer på vores gamle gård, og valgte dem igen til vores "nye" 1970’er-hus.
Alt forløb bare perfekt!
Servicen var virkelig god, især da vi havde spørgsmål til Ribo-serien – den passer så flot til vores store vinduespartier.
Vi kunne endda få farven B1, som vi drømte om, mod en lille tillægspris – det gjorde hele forskellen.
Alt i alt super kvalitet, god rådgivning og et flot resultat. Kan kun anbefales!

Antwort von VELFAC
Vi er super glade for vores Velfac vinduer og døre!
De lever op til vores forventninger og fungerer helt perfekt, vi vil helt sikkert vælge Velfac til vores næste projekt.
Kommunikationen med Velfac er altid god ved spørgsmål.

Antwort von VELFAC
Yderst fin håndtering af opgaven samt udbedring af vores garantisag hos jer. Imødekommende og professionel kundeservice og håndværk👌
Tak for fremragende service!

Antwort von VELFAC
Utrolig skuffende oplevelse eftersom jeres partner ikke har installeret vinduer korrekt / helt eller fuldt manglende isolering hvilket naturligvis give flere udfordringer.

Antwort von VELFAC
Vi købte Velfac-vinduer til et samlet projekt på over 1 million kr og arbejdet blev udført af en Velfac-vinduesmester formidlet af Velfac. Desværre har arbejdet vist sig at være mangelfuldt med alvorlige detaljer, der er overset: opmåling er fejlet med fugerbredde til 50–60 mm, utilstrækkeligt fugearbejde omkring motoriserede vinduer og skruer, der har ødelagt konstruktion og ventilationsriste. Dette påvirker både funktionalitet og æstetik negativt.
Håndværkeren (enkeltmands virksomhed) har lukket sit firma, og vores henvendelser til Velfac er endnu ikke besvaret. Som kunde oplever man, at ansvaret mellem producent og håndværker ikke er klart, selv når der er tale om et projekt af denne størrelse.
Vi håber, Velfac vil tage ansvar og sikre, at kvalitet og detaljeorientering lever op til forventningerne, så kunder ikke står tilbage med alvorlige mangler på store investeringer.
Opdatering april 2026.
Velfac har taget ansvar og sikrer fuld udbedring ved både at udskifte og udbedre berørte elementer og detaljer. De har samtidig sørget for nye, professionelle håndværkere, som udfører arbejdet på et højt fagligt niveau og med tydelig fokus på kvalitet.
Vi sætter stor pris på, at Velfac har taget sagen seriøst og sikrer, at projektet bliver bragt i orden efter gældende anbefalinger og standarder.
Mvh
Mark

Antwort von VELFAC
Generelt er vi vældig godt tilfredse med vores Velfac vinduer og døre, MEN! Deres paskvilgreb med lås er for svagt. Det konstaterede vi den 5. august 2025, hvor vi kom hjem til en opbrudt havedør. Tyve havde med en lang hård genstand (den havde lavet et hak i flisevæg 2 m overfor døren, som de havde brudt op) slået et fodboldstort hul i en tolags glasdør og derefter vredet det afløste håndtag op. Ikke nok med det, da de senere ville ud i vores værksted vred de paskvilgrebet på endnu en aflåst dør op, og for at det ikke skal være løgn også et tredje. Der er åbenbart en/flere tyve, som har konstateret at Velfac's paskvilgreb er lette at bryde op, så har du dem, bør du omgående sikre dig på anden vis. Grebene giver dig ikke den diskrete sikkerhed, som i hvert fald vi troede vi havde købt.

Fantastiske vinduer
Hurtig udskiftning af de gamle vinduer
Virkelig professionel arbejde

Antwort von VELFAC
Besøgte VELFAC i Horsens, præsenterede mit projekt i den forbindelse, fik forevist vinduer og sat i kontakt med tømrerfirma til at udføre arbejdet.
Da arbejdet var udført og jeg sendte arbejdsmaterialet til energirenoveringspuljen, viste det sig, at vinduerne IKKE opfyldte de gældende krav!! Min ansøgning blev således afvist. Jeg klagede selvfølgelig til VELFAC, men de ville ikke vedkende sig fejl i forløbet. Rystende af så stort et firma og farvel kr. 5500 i ansøgt og bevilget støtte. Øv!
Nu har jeg så fået endnu en afvisning på et forkert grundlag (se herunder). Både VELFAC og tømreren blev selvfølgelig præsenteret for, at det var en ansøgning til Energirenoveringspuljen. VELFAC er fuld af løgn! Nu kom de så af med ukurante varer, og en kunde blev snydt. ALDRIG MERE VELFAC FOR MIG!

Antwort von VELFAC
Jeg har haft en montør ude i dag og reparere et vindue, han var professionel og alt ok selv oprydningen var i top.

Antwort von VELFAC
Vi har fået de fineste vinduer fra Velfac.
Firmaet som satte dem i var yderst profesionelle.og prisen var som aftalt.

Antwort von VELFAC
Super god vejledning i Showroom og

Antwort von VELFAC
Der var fejl på 2 vinduer. Blev udskiftet af Velfac.
Selve udskiftnings-processen var ikke nogen god oplevelse 😒

Antwort von VELFAC
Hvis jeg kunne give 0-stjerner for oplevelsen af jeres kvindelige medarbejder (hvis navn jeg holder ude af det her) som kontaktede min kone i går, så havde jeg gjort det.
Vi har på grund af meget specielle mål bedt om et tilbud for erstatning af et skydedørs parti fra 76' - tidligere i vores hus har vi brugt sparvinduer.dk hvilket har været super for os i den total istandsættelse vi har været igang med.
De laver ikke i disse mål derfor udfyldte vi formular for at blive kontaktet da VELFAC nu bedre passer vores økonomi samt laver lige den løsning vi troede vi ville have (jordens kerne fryser til is før jeg bruger mine penge i jeres koncern nu)
Min kone bliver igår, i medens vi sidder i vores bil sammen, kontaktet som aftalt af en af jeres kollegaer - hun slutter samtalen med at høre om vi har skiftet vinduer før hvortil min kone forklarer om de 4 vinduer og 2 hoveddørspartier vi skiftede i 24' fra en konkurrent hvortil svaret fra jeres kollega er "Den kvalitet er jo ikke i nærheden af det VELFAC laver"
hertil mit første spørgsmål: Hvori ligger grunden til at jeres kollega skal udtale sig om dette? Hvilken professionel vurdering gør at hun føler sig nødsaget til dette?
Dernæst får vi pænt af vide at: "Det kommer i hvertfald til at blive meget mere dyrt end hvad de leverer fordi vores kvalitet er bedre, det skal i bare være klar over" - her tog jeg valget om at gå med en af jeres konkurrenter.
fordi: Hvad i alverden er det for en ligegyldig, non-premium, nedværdigende og holdningstagende måde at kommunikere med os der ønsker at være kunder?
Mød os dog for filan med et "Jeg er glad for at i ønsker et kvalitetsprodukt - jeg skal nok sørge for at i får et godt tilbud fra os"
Vi lever i en oplyst tid hvor neglichering af kundeservice, opførsel og ens tanker om egne produkter vs. konkurrenter er så hamrende old school at jeres call center har en voldsomt stor opgave foran sig hvis "Vores konkurrenter er også noget crap i forhold til os"-metoden er den foretrukne salgsteknik.
Magen til skuffelse af noget vi troede skulle være en premium oplevelse med et brand der leverer premium produkter skal man lede længe efter.
1 stjerne - fordi 0 ikke er muligt.

Antwort von VELFAC
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.