Vejen Idrætscenter Bewertungen 21

TrustScore 2 von 5

2.1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Generelt et fint og sjov sted men i dag oplevede jeg vildt dårlig service Jeg spurgte om et normalt og generelt hvorefter personalet begynder og små grine som om man var helt kuk i luget Gode akti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er bruger af Vejen Idrætscenter flere gange om ugen. Jeg deltager på holdtræninger og bliver mødt af glade og positive idrætsudøvere og dygtige instruktører. Centret har utallige muligheder... Mehr ansehen

2.1

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig service

Generelt et fint og sjov sted men i dag oplevede jeg vildt dårlig service
Gode aktiviteter gode lokaler dårlig service

15. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min ven ville spille padel en…

Mig og min ven ville spille padel en aften. Vi gik over og bookede en bane og så sagde de at den var bookede. Men så kommer vi derover og kan ikke komme ind på banen og der er heller ikke noget lys. Og der var mega vådt og koldt der inde. Det var nogle l0rte medarbejder, der ikke gad hjælpe og så sendte de en handicappet, mand over for at hjælpe os, men det hjalp os ikke. De er uduelige alle sammen, men fed svømmehal. Ellers klamt sted. Anbefaler ikke at besøge det.

Hvis i ville besøge det, skal I forvente en l0rte oplevelse.

Håber det kan hjælpe nogle, for de skal ikke støttes det l0rte sted.

Dyb forfærdelig oplevelse

28. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var på dbu træner kursus

Vi var på dbu træner kursus. Og så skulle vi spille padel. For det første kan vi ikke komme ind på vores bane. Så gik vi tilbage. Og så fik vi en service mand med som ikke fattede en skid. Han tændte for banerne, men han glemte kraftedeme at åbne banen. Selvom han sagde han vil gøre det. Vi går tilbage og har nu brut over en halv time på dette afføring. Og personalet siger de ikke kan gøre noget. De tilbyder ikke en gang noget gratis mad. Chokerende dårlig service og få fixet jeres elendige padel system. Men ellers et fint sted

28. Februar 2026

Overreagion til Sjøv Lørdag

Okay nu er det sku nok, mig og mine tre venner spillede stikdødbold inde i judosalen også er det bare at de siger vi skyder for hårdt og så skyder vi bare lidt mindre hårdt også er det bare at hun siger det til en voksen og så er det bare at voksen tager min ven skubber ham ind i væggen og siger hun vil begå V0ltægt på ham og skyde og Dræ8e ham og så ringer de til politiet og siger at der er en alvorlig sag også kommer politiet bare med taser og alt sådan noget Det er simpelhen en frygtelig oplevelse

24. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min dag gik godt indtil jeg spillede…

Min dag gik godt indtil jeg spillede bold og så kom der bare en medarbejdere hen til mig og startede at råbe af mig og gav mig en trussel hvis jeg gør det igen kommer der til at være problemer og hvis min dag ikke kunne blive værre. Men så tænkte jeg mig og købe nogene pomfritter og så køber jeg det for 50KR! Og jeg spørger om en bakke fordi jeg gerne vil hænge ud med mine venner og sidde og spise og så er det bare bakkerne ligger lige foran min næse og spørger om en og de siger nej og giver mig en dum glas skål. Jeg ved have givet -10 stjernere hvis jeg kunne.

23. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er generelt meget skuffet over…

Jeg er generelt meget skuffet over Vejen Idrætscenters træningscenter. I tidsrummet mellem kl. 14–21, især på hverdage, er centeret ofte så overfyldt, at det er svært overhovedet at få en ordentlig træning. Store grupper af unge mennesker optager meget plads og mange maskiner, hvilket gør det næsten umuligt for andre medlemmer at komme til.
Derudover er en stor del af udstyret slidt og mangelfuldt. Flere maskiner virker trætte og dårligt vedligeholdt, hvilket ikke lever op til det niveau, man burde kunne forvente.
Prisen på 375 kr. om måneden er efter min mening helt urimelig. Det er på niveau med – eller højere end – større og markant bedre træningscentre i København, som både tilbyder mere plads, bedre udstyr og generelt bedre faciliteter.
Overordnet set virker det som om, at centeret har mere fokus på at tjene penge end på at sikre medlemmerne ordentlige træningsforhold, tilstrækkelig plads og faciliteter, der står mål med prisen. Vejen Idrætscenter ville tydeligvis have godt af reel konkurrence, for eksempel fra kæder som PureGym, som ofte formår at levere bedre faciliteter og mere værdi for pengene.

19. Dezember 2025

VIC " Et sted for alle "

Jeg er bruger af Vejen Idrætscenter flere gange om ugen.
Centret har utallige muligheder for valg af sport og er i konstant fornyelse.
Her er plads til alle og fantastisk dejlig afslappet stemning hvor man er social med hinanden på kryds og tværs over en kop kaffe efter veloverstået træning.
Tak til ledelse personale og brugere.

20. Februar 2025

En pengemaksine

Det er problematisk, at man ikke kan benytte sig af varmtvandbassinet, fordi det virkelig ofte er optaget af hold, når du som almen gæst gerne vil kunne benytte dig af svømmehallens faciliteter. Vi har oplevet op til flere gange, at vi ikke har kunne tage i svømmehallen med vores baby, fordi det hele tiden er optaget.
Vi har flere gange oplevet, at betale entre med vores spædbarn for at benytte varmtvandsbassin, hvor receptionen ikke har været så venlig at oplyse, at der altså er optaget i det varme bassin. Der har vi så stået med et spædbarn og omklædt os, for at måtte tage hjem igen. Siden har vi ikke kunne tage afsted, fordi der altid er hold om formiddagen. Vi bliver henvist til babysvømning, men det ønsker vi ikke, da vi blot vil benytte det varme vand.

Vi er også en gang blevet nødt til at vende om, fordi hele svømmehallen var optaget af stævne. Der er altid noget i vejen, man kan aldrig komme som almen kunde spontant. Det er utroligt.

Dertil kommer, at der er dårlig kundebetjening.
Unge mennesker, der aldrig kan svare på spørgsmål.
Havde en oplevelse, hvor receptionisten betjener mig, og der kommer så en anden gæst og spørger om vedkommende må betale en regning, indover disken, og receptionisten fortæller ikke kunden, at hun er ved at betjene mig, så efter lidt fiflen, må jeg fortælle, at jeg ønsker at blive færdigbetjent.

Jeg har flere gange ringet på telefonen og spurgt om diverse ting, hvor svaret altid er "du kan læse mere på vores hjemmeside". Der er ingen personlig betjening at få.

Jeg synes også det er problematisk at skulle betale så høje priser for fitnessmedlemskab, i et mangelfuldt og overfyldt fitness. I er heldige, at der ikke findes bedre alternativer her i byen, for fitnesscenteret betaler man i høj grad overpris for.

Ja undskyld mig, men hvor er jeg træt af at skulle lægge mine penge hos jer, fordi der ikke findes bedre muligheder. I er en pengemaskine, og går ikke op i kundens behov.

Jeg gider ikke svare på nogle spørgsmål, det er sådan det er. Jeg er utilfreds med jer.

13. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Få lavet om på reglerne i…

Få lavet om på reglerne i springcenteret

Det kan ikke passe at man ik må værken skrue eller lave dobbel roterne spring i springcenteret, hvad er der farligt ved at lave en skrue, det kan umuligt være mere farligt end de børn der er ved at lære dem selv at lave en baglænds salto, de lander skam alle sammen på nakken, så skal det nu også være forbudt? Det er et springcenter er det ik mening at man kan komme der for at blive bedre eller at have det sjovt?

Og dobbel roterne kan jeg da godt se kan være lidt farligt for nogen som aldrig har prøvet det før. Men for en der har sprunget i lang tid og har helt styr på dobbelt kan jeg ik se hvorfor ikke skal kunne få lov til at af de “vagter” der er nede i springcenteret, det burde være op til dem om de ville give lov eller ej så centeret kunne blive brugt at flere forskællige spring niveauer.

Så jeg syntes at i skal give dem der er “vagter” nede i springcenteret lov til at styre hvem der må lave hvad udfra hvor godt de mener springeren kan udføre fx en dobbelt salto. Så kan de sige nej det går ikke, eller ja du køre bare løs det har du bare styr på.

16. September 2024

Super familie ophold for 9 personer

Vi har været 9 personer på et tredages familie ophold, hvor vi lejede en hytte og en campingplads, med La center sport ophold. Vi er super tilfredse allesammen, både faciliteter, forplejning og service fra personalet var helt i top. Maden var velsmagende og da vi spurgte efter rugbrød og pålæg til de små børn, blev det straks arrangeret til os og husket næste dag. Vi kan varmt anbefale et ophold her, det er super for alle aldersgrupper. Det var 2. år i træk at vi kom og vi har straks booket tilsvarende ophold til næste år.

5. Juli 2024

Hjemmeside

Hjemmeside
Det er en af de dårligste hjemmesider jeg længe har set.
Fuld af fejl, og manglende informationer.

12. November 2023

Skuffelse

Vi ventet i lang tid før vi kunne komme ind da vi så kom ind og gade det sjovt med lidt tummel fik vi afvide vi skule være stille men der var 2 steder hvor vi ikke måtte være og det sidste var et børne bassin hvor der var små børn så vi tog hjem

26. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt sted til aktiv ferie og forkælelse

Jeg kan varmt anbefale Vejen Idrætscenter og det tilhørende sportshotel. Jeg har været der 3 gange og alle tre gange har det været fede oplevelser. Vi har haft all inclusive hvilket kan anbefales hvis man er afsted for at være aktiv, og vil slippe for selv at stå for mad. Maden er god og varieret og man bliver forkælet med frugt og snack til både formiddag og eftermiddag. Personalet er meget imødekomne og hjælpsomme. Vi har haft børn med og de har nydt det hver gang, og jeg har ikke været der for sidste gang. Svømmehal og spa vil jeg lige give en ekstra anbefaling, der er bassiner til et hvert behov, og deres spa afdeling er super lækker, jeg kan her varmt anbefale deres saunagus og folkegus, det er en oplevelse værd.
Vejen Idrætscenter for mine bedste anbefalinger.

22. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en super aktiv uge med la Center…

Havde en super aktiv uge med la Center sport. Konceptet.
Vi er en stor familie på 7.
To af vores børn deltog i en 5 dages lang fodbold camp på stedet.
Og resten af familien benyttede sig af la Center sport all inklusive.
Dejlige og super fasiliteter og rigtig god service.
Vores børn i alderen 9 til 16 var alle enige om at vi absolut vil komme igen.
Fedt med all inklusive som forældre er det en lettelse ikke at skal stå for forplejningen. Maden er super lækker og varieret, kander med saft og vand til måltiderne. Gratis kaffe,the til pauserne.
PS. De bedste burgere ever i sports centeret..
Hvis man er til aktiv ferie er det absolut et fedt sted.
1000 Tak for en dejlig uge 27.
Vi nød det 100%.

13. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende styr på reservationer!!

Ringede ved middagstid og bestilte en tid til at prøve padel tennis fra 16-17 i dag inkl udstyr. På daværende tidspunkt blev vi oplyst, at banen var ledig fra 16-18, men vi ønskede kun den første time. Da vi forventningsfulde møder op 15.30, har de ikke registreret vores reservation, og de har lejet banen ud til anden side. En meget stor skuffelse og uprofessionelt af en virksomhed i den størrelse ikke har bedre styr på tingene. Er desværre ikke første gang jeg oplever dette med idrætscenteret.

30. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse på en all inklusive 4…

Super oplevelse på en all inklusive 4 dages ferie med vores fire drenge i alderen 13-17. Alle fik en masse god motion, grin og ikke mindst super god forplejning. Hjælpsomme personaler, fine værelser. Vi kommer igen 👍💪🏻

28. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Besøgte vejen svømmehal med min familie …

Besøgte vejen svømmehal med min familie i fredags. Det var vores første besøg og børnene var naturligvis fulde af forventning.
Vi blev mødt af en venlig receptionist, som vi også fortalte at det var vores første besøg. Hun undlod dog bevidst, at fortælle os, at stort set hele svømmehallen var lejet ud 15 minutter efter. Så skuffelsen var stor hos børnene, da vi efter ti minutter i vandet blev jaget op og fik at vide at svømmehallen var optaget de næste 2,5 timer. Men vi kunne dog opholde os i stilleområdet ved siden af med en 3 årig de næste 2,5 time.
Det der tæller op var en ualmindelig venlig livredder og de flotte og ikke mindst rene omgivelser.
Jeg mener at man med god kundeservice havde informeret os om at hallen var optaget de næste mange timer, så havde vi haft en chance for at komme igen senere. Især taget i anbetragtning af at vi gjorde opmærksom på, at det var vores første besøg.
Vi fik at vide at det var kundernes eget ansvar at tjekke hjemmesiden, hvilket vi også havde gjort. Her var det første vi mødte dog en overskrift med noget om Danmarks måske bedste åbningstider. Man skulle så åbenbart tage dette med et gran salt og selv tjekke om svømmehallen nu var optaget, ved at klikke sig videre.
For os virkede det som man har utrolig travlt med at trække penge ud af lommen på folk og egentlig efterfølgende er ligeglad med folks oplevelse af stedet.

18. September 2017

Helt i top

Havde en skøn weekend i en rigtig god hytte ved Danhostel Vejen sport. Super gode hytter med både tv og køkken. Personalet var flinke og maden god.

14. November 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr