Jeg vil meget gerne opsige mit salinas sundhed abonnement. Jeg har sendt en mail tirsdag d. 24.03.26 til hello@salinassundhed (og så et .dk til sidst), men ej hørt noget tilbage. Nu kan jeg se, at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Salinas Sundhed er den sjoveste, nemmeste og bedste måde at komme i mål ligemeget om du ønsker et vægttab, at få tonet kroppen eller bygge muskler. Med simple trænings- og aktivitetsprogrammer, kan du ligesom tusindvis af andre danskere få en sund og stærk krop samt opnå det, du drømmer om ud fra Gustav’s succesrige metoder. I et kæmpe bibliotek af vores hundredvis af lækre opskrifter, kan du nemt og hurtigt sammensætte din helt egen kostplan med dine favoritter. Er du mere til overraskelser og har brug for noget helt ny inspiration, kan du også vælge vores færdiglavede opskrifter og kostplaner, som laves ud fra dit mål.
Amaliegade 36, 1256, Copenhagen C, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg vil meget gerne opsige mit salinas sundhed abonnement.
Nu kan jeg se, at det tidligere har været et problem for mange, og at flere har haft held med at gøre det via trustpilot.
Appen har jeg desværre ikke rigtig fået brugt, så kan ikke udtale mig hverken posititivt eller negativt om denne.

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg startede på et onlineforløb hos Gustav i januar, og der er virkelig sket mere, end jeg nogensinde havde turdet håbe på. Gustav har været en kæmpe støtte for mig – især på de dage, hvor det hele har føltes håbløst. Han har hjulpet mig med at finde troen på mig selv igen og mindet mig om, at det hele nok skal gå. Jeg har fulgt Gustav i mange år, og han er præcis den samme som coach, som han er online. Ærlig, nærværende og oprigtigt interesseret i at hjælpe. Man føler sig set og mødt som menneske, og derfor vil jeg uden tøven anbefale ham til alle, der har brug for støtte og hjælp til at nå deres mål

Antwort von Salinas Sundhed
har været igang med mit vægttab i snart to måneder og er så glad for jeg valgte gustav og hans team.
hans opskrifter er lige til og nemme at handle indtil og smager altid fantastisk.🥦🍅🍉
hans trænings program er personligt lige efter mine behov og hvad jeg har brug for, han lytter til mig og hvad jeg føler og retter ind hvis behov🤩💪🏼
han er god til at skrive og hører hvordan det går og komme med gode ord og motivation når man har mest brug for det💕
han har hjulpet mig med at finde en nem rutine jeg kan bruge så det hele ikke bliver for meget.
er så glad for mit valg og ville anbefale ham til alle og selv blive ved med at bruge ham❤️

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg er blevet holdt godt i hånden fra start af, og der er blevet lyttet til, hvordan det bedst muligt kan fungere i min hverdag med madplaner og træning. Alt har været dejligt overskueligt fra start, hvilket gjorde det nemt. Nu er jeg længere inde i forløbet og der kommer mere træning m.m. på. Er der udfordringer er Gustav klar med motiverende feedback. Appen kan langt mere end jeg endnu har lært. Det er nemt, når man først får sat sig ind i de mange funktioner.
Det eneste jeg kunne mangle er Gustav i mit træningscenter, med vedvarende motiverende ord. 🙈

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg har før prøvet at tabe mig, men intet virkede…indtil jeg startede et coachingforløb hos Gustav. Min træningsplan er fantastisk og jeg er vild med min madplan. Siden jeg startede mit forløb i slut december, har jeg tabt 4,4 kg, hvilket er mere end jeg nogensinde har tabt på slankekure og træning. Jeg havde brug for Gustav til at guide og hjælpe mig og det har skabt fantastiske resultater…jeg er så tilfreds….og så er Gustav super motiverende og jeg elsker hans energi. Han er der altid, hvis der er behov for det. Jeg kan virkelig anbefale et forløb hos ham🧡

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg synes at Gustav er en fantastisk coach. Han giver god opskrifter, og et træningsprogram som passer til en. Der bliver altid svaret hurtigt tilbage, hvis man er i tvivl eller bare har spørgsmål. For mig virker Gustav, meget jordnær og forstående. Han er rigtig god til, at hold ens humør oppe, og give en gå på mod, når tingene føles svære. Jeg er super glad for at have valgt ham som min coach. 🙏😁

Antwort von Salinas Sundhed
Gustav har fuld forståelse og lytter til en. Han er omsorgsfuld og har mange gode ideer til maden. En mega god coach

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg har fået hjælp af Gustav i snart 2 mdr, det er det fedeste forløb jeg har været i. Den mand har god energi og så skøn, og meget hjælpsom👍hans app er super nem og lige til, madplan er lækker og trænings program hvor der er små videoer til. Gør det hele meget nemt, så kæmpe anbefaling herfra❤️❤️
Et gennemført coach forløb med støtte, opmuntring og omsorg. Det eneste der har virket for mig, trods flere forsøg med andet. Her er jeg blevet mødt med varme og positivitet og den støtte der gør at det uopnåelige pludselig er blevet muligt.
Er så taknemmelig for at jeg startede netop dette forløb op, og kan oprigtigt give mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Salinas Sundhed
Nemme og overskuelige mad og træning planer gode videoer til træning hurtigt svar hvis man har spørgsmål, rigtig god støtte og opbakning

Antwort von Salinas Sundhed
Rigtig god oplevelse! God madplan og træningsprogrammer. En masse støtte undervejs, samt resultater.

Antwort von Salinas Sundhed
Det er et forløb lige for mig.
Jeg har haft svært ved at tabe mig. Hos Gustav bliver jeg “holdt i hånden” både med kost og træning. Hvilket motiverer mig.
Opfølgning hver uge - hvor træning/kost mm kan drøftes.
Er du klar til at tabe dig - så book en samtale.

Antwort von Salinas Sundhed
Har lige afsluttet et forløb ved Gustav 😍jeg har fået den bedste støtte og en altid positiv opbakning, jeg kan kun anbefale et forløb hos Gustav ❤️

Antwort von Salinas Sundhed
Efter anmeldelse her, blev der skabt kontakt. De har fundet fejlen og rettet den, uden de store problemer.
Efter endt forløb for nogle måneder siden, hvor jeg var med i et light forløb, trækker de stadig beløb på min konto. De svarer ikke hverken på tlf ,sms eller mail.

Antwort von Salinas Sundhed
Hej jeg har opsagt mit abonnement d. 31/10-2024, fik en bekræftelse tilbage at den var opsagt.
Men nu 4 måneder 31/3-2025 senere trækker i stadig penge.
Har forsøgt at skrive til jer flere gange, om at stoppe med at trække penge, og at opsige, men uden held.
Mvh Tina debel

Antwort von Salinas Sundhed
Gustav kan virkelig sit kram. Man skal selv ville turde komme på en vægttabsrejse, når du tager imod hjælpen er han der hele vejen. Også de dage hvor du ikke orker kan han finde på at skrive motiverende beskeder. Han er god til at målrette dit mad program samt kostprogram og skræddersyet bliver det også. Alt i alt rigtig god oplevelse. Det er helt sikkert det værd at starte op hos Gustav.

Antwort von Salinas Sundhed
Han er en super coach, der virkelig lytte og giver gode værktøjer til at nå dine resultater, samt også hvis får hovedet med. Der er ingen løftet pegefinger. I stedet hepper han og motiverer dig til at komme på rette vej igen. Kun de bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg er helt vild med Gustav Salinas’ sundhedsapp! Den har virkelig alt, hvad man har brug for, når man vil nå sine mål – uanset om det handler om vægttab, styrke eller generel sundhed.
Det, der gør appen unik, er, hvor fleksibel den er. Man kan træne både hjemme og i fitnesscenteret, og der er videoer til alle øvelser, så man altid er sikker på at gøre det rigtigt. Derudover er kostdelen virkelig gennemført med lækre og nemme opskrifter, der gør det let at holde sig på rette spor.
Gustav er også en kæmpe støtte gennem hele forløbet. Hans guidning og motivation gør en stor forskel, og det føles virkelig, som om man har en personlig træner lige ved hånden.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling – hvis du vil investere i din sundhed og få succes med dine mål, så er denne app uden tvivl et fantastisk værktøj!

Antwort von Salinas Sundhed
Jeg har egentligt været godt tilfreds med appen, og det har været nemt at følge opskrifterne mm. Jeg kunne dog godt have ønsket mig, at der var mere fokus på protein i retterne - men ellers har maden været nem og lækker.
Jeg bliver dog en smule frustreret, når det ikke fremgår nogle steder, hvordan man afmelder sit abonnement igen. Jeg måtte lede overalt, for derefter at komme ind på Trustpilot, for at læse, at mange andre havde samme udfordring. Herefter skrev jeg en mail med min opsigelse, og fik derefter hurtigt svar. Men jeg synes det er ærgerligt, at der ikke er mere gennemsigtighed med dette, og netop dét gør, at jeg fremover vil vælge en anden, som driver mere gennemsigtig forretning.

Antwort von Salinas Sundhed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.