Denhvidehestkolding Bewertungen 23

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplevelsen, vi forventede, udeblev. Prisen på besøget, stod slet ikke mål med det vi oplevede. 4 besøgende. Tjeneren startede med at gøre os opmærksom på at køkkenet havde meget travlt. Der var også... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker mad, og rigtig god betjening! Hvor vi fik de helt rigtige vine til de forskellige retter og god mulighed for noget lækkert og drikke uden alkohol også! Maden var af de lækreste rå... Mehr ansehen

3.4

2 Sterne
1 Stern

En ærgelig oplevelse

En ærgelig oplevelse

Jeg havde i julegave givet min kone en 5 retters menu på Den hvide hest i Kolding.
Et sted der kaster om sig med ord som “kærlighed til detaljen” og “gastronomi, hygge og værtskab”.

Vi har i mange år spist godt ude. De seneste år har jeg valgt at give hende gastronomiske oplevelser i forbindelse med GastroWeek.
Et spændende forsøg på at gøre højgastronomi mere økonomisk venligt for hverdags folk.
Vi har dog altid tilvalgt både ekstra retter og aldrig været nærige på vinmenuen.

I år var det lidt anderledes. Min kone er siden jeg købte billetten blevet gravid. Og jeg er selv opereret dagen før. Af disse årsager drak ingen af os alkohol.

Velkomsten var rodet. Vi kunne vælge et bord i et mørkt hjørne til to personer eller et stort 10 personers bord (der var dækket til 10) som de bare lige kunne dække om. Vi valgte dette bord (som man tydeligt kunne mærke de ønskede) da det gav mere plads, da jeg ikke kunne sidde helt normalt grundet operationen. Tjeneren takkede, da det løste et andet bordproblem.

Han var flink at komme med vinkort, hvor vi så måtte skuffe ham at vi ikke drak alkohol. Vi bestilte sodavand og saft istedet.

Og det var stort set den service der var.
En tjener kom med brød og smør. Ikke noget om hvad for noget smør det var. Bare sat og sagt værsgo.

Forretten var Kammuslinger med selleri, æbler, hasselnødder og brunet smør. Det startede godt rent gastronomisk. Lækker frisk forret med dejlig friske kammuslinger.

Næste ret var Sprød tærte med jomfruhummer, sauce på skaller og sylt. Ideen var god nok, men ja vi spiser selv ret ofte både hummer bisque og jomfruhummer bisque/sauce. Der manglede noget kærlighed. Saucen var, tør man sige, for kraftig, bitter og med en grum eftersmag.

Sidste forret/mellemret. Bagte rødbeder rørt med peberrod og mandler med gravad andebryst.
Smagsløse rødbeder, næsten ingen peberrodssmag og andebryst det samme.
Det kunne havde været genialt. Men hvorfor ikke smage tingene til.

Præsentationen af alle tre forretter/mellemretter foregik med en mild hvisken imens tallerknerne blev sat. Tæt på umuligt at høre hvad vi fik.

Så kom hovedretten. Og ak. Menuen vi bestilte hed: Stegt kalvemørbrad med sæsonens grønt, super sauce og kartofler.
Men da tjeneren serverede måtte hun indrømme, at hun faktisk ikke vidste hvad vi fik. Hun ville lige tjekke, men kom aldrig tilbage.
Der var en lille måske 60/70 gram, alt for kraftig stegt oksemørbrads bøf. 1/2 kartoffel der havde fået alt for meget. En uidentificerbar pakke med noget vi tror var grønkål, spidskål og pesto. En gul puré. Og en smagsløs vandet sauce på tallerkenen.
Yderst skuffende.

Vi havde spurgt inden hovedretten om vi kunne tilkøbe deres 5 slags oste. Det var heldigvis muligt. Her kom den første tjener med dette og for første gang på en hel aften følte man sig velkommen. Pæn præsentation af de 5 oste. Røget vesterhavs ost, den hvide dame, game knas, hvid kloster og en dejlig kraftig blåskimmel. Husker desværre ikke navnet.
Lidt lunet men porøst og tørt stenalder brød og lidt ølsyltede nødder. Ingen kiks eller marmelade.
Vi spiser meget ost. Og ofte. Desværre var det kun den hvide dame og blåskimmel der var noget værd her. Jeg spiser selv gammelknas dagligt og det her var ikke den samme ost. Væsentligt mildere og ingen saltkrystaller.

Til dessert var der en alt for sprød/tør vaffel med lidt havtorn, jordskok is og kærnemælksskum. Kombinationen var god. Men man kunne knap skære vaffelen over ej heller tygge den.

1000kr for menuen. 516 kr for 3 sodavand, ost, og en saft.

3 ud af 10 stjerne. Mere kan det simpelthen ikke blive til.

13. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været til julefrokost hos her i…

Har været til julefrokost hos her i dag, og nu hvor jeg gik hjem har vi endnu ikke fået hverken ost eller risalamande kom kl 17.30🤔har bestilt 375 kr og fået langt færre retter end hvad jeres menu til julefrokost lyder på og betalt en højere pris.
Ikke nogen god reklame for en person som bor i gåafstand fra jeres restaurant

13. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En Oplevelse som udeblev

En Oplevelse som udeblev.
En fredag aften på Den Hvide Hest, 5 retters menu med snack og vin menu.
Det startede ok men derefter gik det ned af bakke. Snacks var fremragende. Første servering af suppen var god. Den efterfølgende hellefisk var som at gnave i en nugget fra MacDonald. Det var træls. Et forsøg på noget due i terrinen. Blev tolket i Kolding til et forsøg på noget Wellington, hvor duen var lagt i, et stykke kvart rødbede var tilbehøret. Hovedret kalvemørbrad var fin. Champagne kartofler og en fin toast til var ganske udemærket.
Lukkede med 3 oste, der på en underlig måde bliver serveret på sådan et bræt der drejer rundt når man forsøger at skære i osten. Lidt spøjs.
Vinene til maden var gode. Ingen tvivl. Serveringen, ryd nu op. Fyld vand op. Det skal man ikke bede om !

Mad -2
Vin -4
Servering -3
Tror det var vores skud.

1. November 2024

En Kulinarisk Oplevelse i Særklasse: Dansk Gourmet på Den Hvide Hest

Restaurant Den Hvide Hest i Kolding er en sand perle, hvor man virkelig mærker passionen for danske råvarer og den lokale natur, allerede fra det øjeblik man træder ind ad døren. De har et klart fokus på at levere den bedste oplevelse til deres gæster, og det lykkes de til fulde med.

Vi valgte deres sæsonmenu med fem retter, og hver eneste bid var en hyldest til det danske terroir. Fra den delikate hummersalat til den sprøde panerede rødspætte, videre til de smagfulde nyretapper med karljohansvampe og den saftige kylling, var alt nøje udvalgt og perfekt tilberedt. Slutteligt blev vi forkælet med både en osteplatte og en desserttallerken, der begge overgik vores forventninger.

Vinmenuen var lige så imponerende som maden. De franske og spanske vine, særligt en bourgogne og en chardonnay fra eksklusive vinhuse, komplimenterede hver ret på smukkeste vis. Tjeneren, der serverede for os, havde en imponerende viden om både vinene og retterne, hvilket løftede oplevelsen yderligere.

Alt i alt var besøget på Den Hvide Hest en fantastisk oplevelse, hvor kvalitet, service og stemning gik op i en højere enhed. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og ser frem til at vende tilbage.

22. August 2024

En perle i Kolding.

Vi bestilte de 5 serveringer, en relativt stille torsdag aften. -og det skuffede ikke! Maden smagte absolut fremragende, servicen var virkelig god og hyggelig og prisen helt fin. Det hele krydret med deres sympatiske ønsker om, så vidt muligt, at bruge lokale kvalitets råvare og at mindske madspild. Den hvide hest, -En decideret perle i Kolding!

2. Mai 2024

Oplevelsen udeblev

Oplevelsen, vi forventede, udeblev.
Prisen på besøget, stod slet ikke mål med det vi oplevede. 4 besøgende. Tjeneren startede med at gøre os opmærksom på at køkkenet havde meget travlt. Der var også laaange ventetider mellem retterne. Det tog 3,5 timer at gennemføre 3 retter. Vinmenu var vist afmålt til hurtigere servering. Dette blev ikke kompenseret, med en anelse mere påfyldt, eller ekstra påfyldning. 4.600,- som vi aldrig ser igen. Til gengæld ser de heller ikke os igen.

4. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og virkelig god betjening

Virkelig lækker mad, og rigtig god betjening!

Maden var af de lækreste råvarer af god kvalitet, vi vil klart komme igen og kæmpe anbefaling her fra.

7. Oktober 2022

Gastronomisk oplevelse

Jeg stod og skulle planlægge en hyggeaften for mine ansatte og ønskede at finde et sted der gav en mindeværdig oplevelse. Efter en snak med Mikael, lagde jeg trygt denne aften i hænderne på Den Hvide Hest, vi kendte hverken til menu eller vinene.
Vi fik 10 serveringer, smage, duft og visuelt samt præsentation ved bordet var en fantastisk oplevelse. Ligeledes blev der serveret udsøgte vine med en fortælling om den enkelte vin.

Jeg vil tid give Den Hvide Hest mine varmeste anbefalinger.

12. Oktober 2022

Uforglemmelig aften

En aften hvor kokken stod for menuen, bød på helt overdådigt lækkert mad. Smukke anretninger, velsmagende mad. Tjeneren med en flot præsentation af vine, champagne og selvfølgelig også af maden.
Alt i alt en helt gennemført aften.
God stemning, sød tjener og kok.
Bestemt et besøg værd.

20. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var nede og spise en lørdag aften

Vi var nede og spise en lørdag aften. Hold op en dejlig oplevelse maden var klart noget af det lækreste jeg har har smagt. Personalet super sød og hjælpsom og meget professionel guidning i vinkortet og menukortet. Alle fortjener at prøve det

10. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr