Havde dialog om hvilken model der var bedst for os. Vi valgte Premium Inground Sport Line 4,3 m. Trampolin, som hurtigt blev leveret. Trampolinen er nu opsat, og den bruges aktivt af familien.
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig ekspedition og hurtig hjælp. Transportløsning med deres eksterne partner var dog mangelfuld, tracking var først mulig næsten en uge efter pakken var afhentet og da den kom var der skade på en d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering og god pris. Vi købte on Ground trampolin. Det virker som god kvalitet. Men tiden vil selvfølgelig vise om den lever op til forventningerne. Levering var hurtigt og god info un... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt Sole SB 700 Spinning cykel. Kl 11:30,modtager den dagen efter før kl12:00. Der manglede desværre 3 skruer,sendte mail samme aften ,modtog svar næste morgen 7:30,de er bestilt på fjernlager o... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Træningspartner ApS
Købte en fitness cykel hvor det ikke fremgik at der ikke medfulgte batterier til cyklens computer. Reklamerede over dette og fik omgående batterier tilsendt. Det kan man da kun kalde ekstra god service

Antwort von Træningspartner ApS
Ekstremt god service - også 5 år efter køb af min romaskine!

Antwort von Træningspartner ApS
Var til åbningsreception i Århus, vi fik nogle rigtig gode produkter til i dagens anledning absolut gode priser. Levering gav lidt udfordringer da vi bor på landet ud af en grusvej, lastbilen kunne kun læsse pallen med de 375kg af ved "fortovskanten". Godt naboskab fremskaffede dog hurtigt en staldknægt med gafler (men ikke alle kan løse den udfordring) . Selve montering krævede lidt ekstra værktøj, og noget fingersnilde, hvilket jeg har, men hvis man ikke er den store gør det selv mand kan det også give udfordringer. (Sole E35 crosstrainer og bænk vægt sæt) Alt virker som god kvalitet og jeg er tilfreds. Og træningspartner får min anbefaling, Men vær opmærksom på levering og montering som kan være en udfordring for nogle.

Antwort von Træningspartner ApS
Hurtig levering - uden problemer…
Priserne virker fair på produkterne.
Christian Sonne.

Fantastisk kundeservice!
Jeg bestilte en Walkpad 20, den er jeg super tilfreds med. Jeg var lidt forvirret over leveringsdatoen, samtidig kunne jeg se der lige pludselig var en rabatkode på deres hjemmeside på 20 % ekstra. Så jeg skrev til kundeservice og spurgte til leveringsdatoen og om det var muligt at, nå at benytte rabatkoden.
På trods af at de på deres hjemmeside skriver de har 48 til at besvare min hendvendelse, var der allerede svar efter få timer og om aftenen endda. Der var klart svar i forhold til leveringsdatoen og at de meget gerne vil kreditere de 20 % ekstra. Bedre service kan man ikke bede om og deres produkter er af super god kvalitet. Kan virkelig anbefale abilicaonline herfra :)
Bare lige til info: Kan jeg nu se at, når jeg forsøger at gå ind på abilicaonline.dk bliver jeg taget ind på en side der nu hedder traeningspartner.dk. Jeg går stærkt udfra at det stadig er samme firma der ligger bag. Bare i tilfælde af at min anmeldelse frister nogen til at benytte abilicaonline :)

Antwort von Træningspartner ApS
Købte en motionscykel, som efter 11 mdr. gik i stykker.
Jeg udfyldte en serviceformular på deres hjemmeside for 11 dage siden, og fik et automatisk svar at de ville kontakte mig senest 48 timer senere….intet er sket.
Har skrevet til deres serviceafdeling flere gange, og får intet svar.
Hold jer langt væk fra deres produkter, da de åbentbart er ligeglad med kunden, når de først har fået deres betaling.
Jeg blev kontaktet af kundeservice efter jeg endelig fik repareret min motionscykel.
De lagde sig fladt ned, og beklagede og undskyldte for den langstrakte behandlingen af min sag.
Se det er rigtig kundeservice de der viser, at de efterfølgende kontakter kunden, viser at de alligevel vil kunden det bedste.
Derfor ender den samlede oplevelse på 4 stjerner.

Antwort von Træningspartner ApS
Bestilte en Jumpmaster Flexi 430 in-ground trampolin søndag - modtog den tirsdag.
Desværre var der fejl på syningerne på afdækningen, som skal ligge oven på fjedrene.
Udfyldte en reklamationsformular, og blev kontaktet dagen efter. To dage senere modtog vi en ny afdækning.
Seriøs og god service.

Antwort von Træningspartner ApS
Jeg er glad for produktet og meget tilfreds med den venskabelige service jeg modtog.

Antwort von Træningspartner ApS
Nem at bestille og hurtig levering. Desuden god hjælp at få på jeres ‘chat’. Alt fungerede fint👍

Antwort von Træningspartner ApS
En snak med Tobias har reddet min dag, han har taget så fin hånd om min problemstilling og sørget for at hjælpe mig videre i processen.
Vi har flere af deres produkter derhjemme og ungerne elsker dem, kvaliteten af produkter har altid været on point.
Stor anbefaling af Abilica/Træningspartner og ikke mindst af Tobias.

Antwort von Træningspartner ApS
Nem og hurtig handel. Bestilte en spinnercykel en formiddag og modtog cyklen dagen efter.

Antwort von Træningspartner ApS
Fin handel og levering. Dog kan brugsvejledning i samling af vægttårnet bruge en overhaling :).

Antwort von Træningspartner ApS
Min første oplevelse var ikke god , vi kunne ikke ringe til jer , men fik en mail i ville kontakte os inden for 48 timer , det er ikke noget jeg har været udsat for før , det er ikke god service , når vi er kunde og vil købe en trampolin hos jer . Jeg købte en Trampolin, som ikke var den jeg ville købe til mine børnebørn , men den ønskede var udsolgt , det var den bare ikke da vi første gang ville købe . Jeg fik tilsendt en trampolin ,men ved montering var der en del syninger som var defekte , vi kontakte jer , og efter forskellige mail , acceptere i at i ville sende noget nyt , ( I var trods alt meget i møde kommen ) og det endte med I sendte mig en kreditnota , med meget besvær blev det foløbelig en god afslutning , jeg håber bare det nye bliver helt ok , ellers må vi tales ved . Vh. Lis Pape .

Antwort von Træningspartner ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.