Træningspartner ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde dialog om hvilken model der var bedst for os. Vi valgte Premium Inground Sport Line 4,3 m. Trampolin, som hurtigt blev leveret. Trampolinen er nu opsat, og den bruges aktivt af familien.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og hurtig hjælp. Transportløsning med deres eksterne partner var dog mangelfuld, tracking var først mulig næsten en uge efter pakken var afhentet og da den kom var der skade på en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og god pris. Vi købte on Ground trampolin. Det virker som god kvalitet. Men tiden vil selvfølgelig vise om den lever op til forventningerne. Levering var hurtigt og god info un... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilt Sole SB 700 Spinning cykel. Kl 11:30,modtager den dagen efter før kl12:00. Der manglede desværre 3 skruer,sendte mail samme aften ,modtog svar næste morgen 7:30,de er bestilt på fjernlager o... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

152 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god og sikker indpakning og meget nem at samle.
Jeg er super glad for cyklen, det er en lækker kvalitet👍

19. November 2025

Hej Frank

Mange tak for den flotte anbefaling. Det er nogle ord vi er meget glade for og ydmyge overfor.

Vi er glade for din oplevelse og håber blot vi en anden gang kan bistå dig med mere god træningsglæde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Hurtig levering.

Hej Kent

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er netop sådanne anmeldelser vi er ekstra glade for. To parametre som betyder meget for os at kunne tilbyde vores kunder.

Tak for den.
Vi håber at kunne hjælpe en anden god gang.

Nem hjemme side

30. November 2025

Hej Lau

Tak for de 4 flotte stjerner.
Dem er vi glade for.

Men også nysgerrige. Hvor kan vi løfte din oplevelse så både du og andre måtte tænke "Klare 5 stjerner for den oplevelse" :)

Rosende ord☺️

Hurtig levering, og træningscyklen (Abilica) som vi købte var til en FANTASTISK pris. 👍
Rosende ord herfra ☺️

30. November 2025

Hej

Tusind tak for de flotte ord og de fine 5 stjerner.

Vi er super glade for at kunne leve op til dine og vores egne forventninger ifm. dit køb hos os.

Vi håber at kunne hjælpe igen en anden god gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin vare til super tilbudspris

Fin vare til super tilbudspris. Men lidt ærgerlig over fragten kostede 99 kr m GLS

28. November 2025

Hej Helle

Tak for de 4 fine stjerner.
Selvom vi altid gerne vil have 5, så forstår vi faktisk godt at du er ærgerlig over de 99 kr.

Det skyldes helt simpelt at vi ikke er oppe at køre endnu med den mængde fragtalternativer vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder.
Det tager lang tid.

Så vi er ligeså utålmodige som dig på at det kommer til at ske.

Men vi håber at kunne tilbyde dig et billigere alternativ næste gang du handler hos os.

God og hurtig service

21. November 2025

Hej Lone,

Sikke en dejlig anmeldelse.
Service betyder alt for os, så at du fremhæver det, er vi meget glade for.

Vi håber at kunne hjælpe igen en anden god gang.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke tilfredsstillende service

Jeg bestilte udstyr som stod til at være på lager d. 13/11 og forventede de maksimalt 7 dages levering. Men da vi intet havde hørt d. 24/11 tog vi kontakt til dem for at så at få afvide de ikke havde det hele på lager. Vi valgte så at få fjernet den genstand. De svarede morgenen efter så svartiden er jeg tilfreds med. Men de kunne godt selv række ud om hvorfor de ikke selv holder deres frist.
Vi modtog de sidste genstande d. 4/12

Hej Jens,

Det er naturligvis ikke en særlig rar oplevelse at vente på sine varer i så lang tid.
Forklaringerne er mange, men dem kan du ikke bruge til så meget uanset.
Derfor vil vi nøjes med at beklage situationen.

Her kunne og skulle vi klart have gjort bedre. Information er det mindste man kan forlange når leveringstiden strækker sig længere end de 10 hverdage der kan gå ved tungere varer.
Dog burde en AirTrack ikke give den slags udfordringer.

Vi beklager, og ønsker dig og din familie en glædelig jul uanset.

Dbh.

Where is my package?

I made the order on the 28th of November, but on the 5th of December still no sign of the package… But the customer service is amazing, so all in all good experience!

28. November 2025

Hi Csilla,

Update: Wow - thank you Csilla for such a nice respond. That is so much appreciated. And always reach out if there is anything we can do. We are 100% dedicated to make it a good experience choosing us as a Træningspartner.

--------------------------------

We completely understand your experience here.
Yesterday we got around 20 deleveries from GLS sent to our showroom in Viby instead of our customers.

We don't know whey they sent it to us instead of our customers, among them yours, but we went straight to the GLS Pakkeshop and dropped them off, so you should have them no later than mid next week.

We are sincerely sorry for this inconvenience, and hope there will be no further delays from GLS like this.

Best regards

Hej Ole

Mange tak for den flotte anmeldelse. Og glad for vi kunne hjælpe dig i denne sag.

Hej Per,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for den følelse du har haft ved vores service. Det ligger os meget på sinde, og betyder derfor meget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en motionscykel som kom…

Vi købte en motionscykel som kom hurtigt.
Var nem at samle og klm i brug med det samme.

25. November 2025

Hej Britta,

Det er bare en dejlig anmeldelse at få. Det lyder som om alt har spillet som det skulle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn boksesæk og boksehandsker.

Skøn boksesæk og boksehandsker.

21. November 2025

Antwort von Træningspartner ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Den er vi rigtig glade for, men endnu mere glade for at boksesækken og handsker passer lige til det du havde ønsket.

De stærkeste hilsner

Nem bestilling.

Nem bestilling.
Lidt hurtigere afsendelse havde givet 5 stjerner.

19. November 2025

Hej Henrik

Vi siger mange tak for din anmeldelse.
Vi ville gerne have haft 5 stjerner, men vi giver dig fuldstændig ret. Leveringen har i dit tilfælde været alt for lang. Vi vil gerne kunne levere i løbet af 3-4 hverdage. Det har vi ikke formået hos dig, og det skal vi beklage.

Årsagen er den simple at vi ganske enkelt har fået virkelig mange ordrer siden åbning af vores showroom, og vi er først nu ved at være helt med på gearingen af logistiksetup.

Men uanset så siger vi tak for du ville tage dig tid til at dele din oplevelse.

Super handel

Det hele gik som det skulle og det er vigtigt for os.

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt når alt bare glider som det gerne skal.

Vi håber du bliver glad for din bestilling hos os, og vi ser frem til at kunne hjælpe igen engang i fremtiden.

Din Træningpartner

God kommunikation

God og hurtig kommunikation, da jeg havde spørgsmål til levering. Airtrack leveret og fungerer perfekt.

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.
Og endnu mere glade for at du har modtaget varerne og de er ligesom du havde håbet på.

God dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og flot produkt

Hurtig levering og flot produkt. Havde telefonisk kontakt til jer inden køb hvor I angav at jeg kunne se løbebåndet i jeres Aarhus Showroom. Dette viste sig dog ikke at være tilfældet da jeg dagen efter tog turen dertil. Men god service hos personalet i øvrigt.

Hej Emilie,

Det er da noget rod vi siger det er udstillet og så er det ikke alligevel. Det på trods er vi glade for du synes om dit fantastisk flotte NordicTrack løbebånd. Det forstår vi virkelig godt du er glad for.

Vi lægger os i selen for at være lidt mere præcise på telefonen næste gang du ringer.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Dbh. Træningspartner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super produkt og det blev leveret lige…

Super produkt og det blev leveret lige hvor det var bedst.

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.
Den er vi rigtig glade for.

Men endnu mere glade for at varen og leveringen var præcis som du ønskede.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var en tyng pakke og person der…

Der var en tyng pakke og person der afleverede pakke har være hjælpsom så vi klarede den til elevatoren

Hej Balbir

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

I dette tilfælde lyder det til vi også skal sende en tak til Danske Fragtmænd, da det er dem som leverer de tunge pakker til vores kunder.

Det er vi selvfølgelig mindst ligeså glade for at høre har været en god oplevelse.

Vi ønsker dig en god dag.

Dbh. Træningspartner.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Abilica-cyklen ser ud til at være i topform

Abilica-cyklen ankom komplet og med udførlig samlevejledning. Var dog glad for at have en håndværker til at hjælpe. Så simpelt er der ikke.

Hej

Mange tak for din anmeldelse.
Det lyder til at være et godt match mellem menneske og maskine her :)

Men ja, det er ikke helt trivielt at samle sådan en cykel. Det medgiver vi, men godt at det lod sig gøre.

Dbh. Træningspartner

Super god service

Super god service

Hej Dorthe

Det er bare en dejlig besked at få.
Tak for den.

Vi håber at kunne yde super god service en anden gang også.

Dbh. Træningspartner

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr