Tjenestetorvet Bewertungen

1'525
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bad om tilbud på erhvervsforsikringer via Tjenestetorvet og fik oplyst, at tre navngivne forsikringsselskaber ville kontakte mig. De to af dem (GF forsikring & Topdanmark) kontaktede mig imidlert... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Servicen er vist nærmere en tjeneste, der skal vriste en markedsføringstilladelse ud af brugeren. Der er et lille felt, der skal udfyldes med tlf. nummer til brug "...hvis der mangler oplysninger".... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt rigtigt kontaktede tre forsikringsfirmaer mig. To af dem havde slet ikke dem forsikring, som jeg ha de forespurgt (knallert). Ved ikke om det er helt tilfældig hvilke firmaer der giver tilbud, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik 3 Forslag på mulige leverandører. Jeg modtog alle 3 forslag/muligheder indenfor nogle få timer. Kunne udfra disse træffe et valg. Alle tre at flinke og salgsintereseret. Så alt ialt en god opl... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

⭐⭐⭐⭐⭐Tjenestetorvet.dk er en af Danmarks største sammenligningstjeneste online, der formidler kontakten mellem private forbrugere og forskellige leverandører og selskaber. Vores mål er at tilbyde vores mange brugere en nem og enkel adgang til at indhente tilbud på en lang række kategorier, opgaver og fagfolk. Og dermed hjælpe dig med at spare penge eller få det bedste tilbud. Tjenestetorvet.dk blev lanceret i 2004 og har hjulpet mere end 1 millioner danske brugere siden opstart. Tjenestetorvet hjælper dig som forbruger nemt med at overskue markedet. Indhent tilbud fra flere forhandlere - så er du sikker på at du får den bedste aftale. Udfyld en formular og få relevante tilbud fra flere virksomheder på en gang. Det er let at sammenligne priser og ydelser. Tjenestetorvet er 100 % uforpligtende og gratis. Du kan vælge imellem alle vores services: - Forsikringer - Erhvervsforsikring - A-kasser - Bredbånd - Hjemmelader - Boligalarm - Ejendomsmægler - Strøm - Varmepumpe - Solceller - Naturgas - Mobil abonnement - Isolering - Advokater. Få overblik over din økonomi! Spar penge i hverdagen 💰📈.

Mangelhaft

(1'525)

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Troede nogen kunne gøre det billigere…

Troede nogen kunne gøre det billigere end tdc
Men det er vist bare fup altsammen😕

29. August 2023

Kære Kirsten,

Vi takker dig for at dele din oplevelse med os. Vi vil gerne starte med at udtrykke vores beklagelse over, at du ikke har haft en positiv oplevelse med vores tjeneste. En høj kundetilfredshed er afgørende for os, og derfor er vi også rigtig ærgerlige over at læse din anmeldelse.

Vi forstår, at du havde forventet at finde et bredbåndstilbud, der kunne matche eller være billigere end TDC, og vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne opfylde dine forventninger.

Det er vigtigt at bemærke, at vores platform fungerer som en portal, hvor brugerne kan indhente tilbud fra forskellige bredbåndsleverandører. Priser og tilbud fra udbyderne kan variere, og det er op til hver udbyder at give brugerne de bedste mulige tilbud baseret på deres individuelle behov og krav.

Desværre kan vi ikke kontrollere udbydernes prissætning eller tilbud, da dette er uden for vores kontrol.
Vi bestræber os altid på at forbedre vores tjeneste og hjælpe brugerne med at finde de mest konkurrencedygtige tilbud på markedet. Vi er taknemmelige for din feedback, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan gøre det bedre. Vi er kede af, at vi ikke kunne levere den ønskede værdi denne gang.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at diskutere dine bredbåndsbehov mere detaljeret, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil gerne have muligheden for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning i fremtiden.
Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber, at du finder den rette bredbåndsløsning, der passer til dine behov.

NEM OG OVERSKUELIG WEBSIDE

BRUGERVENLIG WEBSIDE

24. August 2023

Kære Linda,

Tusind tak for din fine anmeldelse af Tjenestetorvet.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den rigtige forsikring - det er bare for dejligt!

Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi Tjenestetorvet.dk en anden gang og bruge en af vores sammenligningsfunktioner. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål, hvor du kan skrive til henvendelse@tjenestetorvet.dk

Du må have en rigtig god mandag!

De bedste hilsner
Tjenestetorvet Team

Har talt med 2 af de 3

Har talt med 2 af de 3, den ene er dog ikke aktuel.
Afventer blot et tilbud pr. mail.

19. August 2023

Kære Celina,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback ⭐⭐⭐⭐.

Vi kan se i vores system, så skal der være tre leverandører, der har kontaktet dig mht Forsikringstilbud.

Vi håber på at få chancen for at byde dig velkommen igen en anden gang, så vi kan give dig den 5-stjernede oplevelse du fortjener!

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

God service.

18. August 2023

Hej Anne,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback. ⭐⭐⭐⭐⭐
På gensyn, vi glæder os til, at du besøger Tjenestetorvet.dk næste gang du har behov for flere tilbud! 🤞🧡 🤞

Ha en god sommer.

Hej Henrik,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐.

Kære Arne,
Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐⭐ - Dem 🧡 vi!

Hos Tjenestetorvet lever vi af glade og tilfredse bruger, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed med dette Tjenestetorvet.dk online besøg!

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig fredag! 🤞😊

mis information

jer bruge meget informationer, for at ses hvem har den billigste forsikring og jeg har ikke lyst til at de ringe mig op jeg kigger for info osv.

jeg er skuffet

MVH jan

16. August 2023

Kære Jan,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.

Vi er meget ærgerlige over, at høre om din oplevelse. Nogle oplysninger er nødvendige, så vi kan finde et godt match til dine behov. Vores konceptservice tilbyder gratis personlig service.

Hvis du har gode forslag til, hvordan du gerne vil have det tilpasset til dig. Er du velkommen til at sende os en e-mail: henvendelse@tjenestetorvet.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg blev stillet om 7 gange før jeg fik…

Jeg blev stillet om 7 gange før jeg fik løst mit problem tror jeg nok ( det vil vise sig )

Kære Annemette,

Vi beklager det ærgerlige indtryk. Denne anmeldelse var rettet mod om, hvordan du synes, det var at udfylde formularen på Tjenestetorvet.dk.

Vi har sendt din feedback videre med henblik på intern efterretning hos leverandøren.

Vi takker dig for at dele din oplevelse med os og håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Hav en god dag.

Nemt og hurtigt

Vældig tilfreds. Oprettede ansøgning om tilbud tidlig morgen og her til eftermiddag har jeg allerede været i kontakt med to leverandører og modtaget tilbud.
Nemt og hurtigt😊

Hej Lilli,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint og let måde at få de bedste tilbud…

Fint og let måde at få de bedste tilbud på.

Kære ian,

Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐ - Dem 💙 vi!

Hos Tjenestetorvet lever vi af glade og tilfredse bruger, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed med dette Tjenestetorvet besøg!

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I er hurtige, og det er godt

I har givet en hurtig tilbagemelding, tak

Kære Henrik,
Hvor dejligt at høre, at du fik hurtig tilbagemelding.

Stor tak for din anmeldelse. Vi sætter utrolig stor pris på din feedback.

💙Tjenestetorvet team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det jo fuldstændig ligegyldig…

Det jo fuldstændig ligegyldig leverandør i arbejder sammen med den ene vil kun hvis de måtte tilbyde mig hele pakken på huset forsikringer selv om det var krydset fra i min oprettelse og den anden kunne intet og videre sendte mig til noget helt andet
Spild af min tid 😤

14. August 2023

Kære Thorsen,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Ha en god dag og vi håber på gensyn🙏

Hurtigt og nemt

13. August 2023

Hej Cliff,
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 4 smukke ⭐⭐⭐⭐

Spild af tid

Der burde være langt flere udbyder, som kan byde ind. Der er reelt kun 4 udbyder på siden. Og man burde kunne sætte en del mere kriterier op for hvad de skal byde på, såsom hvilken hastighed man ønsker, om man ønsker router, ekstra wifi-enheder, sikkerhedspakke osv. Som det er nu, har fået 3 tilbud, men ingen af dem kan leverer det jeg gerne vil have. Så total spild af min tid.

10. August 2023

Kære Michael,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback. Vi ærgerlige over, hvis du ikke har modtage alle tilbud endnu.

En af årsagerne kan være, da det lige har været weekend, har ikke alle udbyder nået dertil at kontakte dig.
Vi kan dog se i vores system, så skal der være tre Bredbåndsleverandører, der har kontaktet dig, så vi håber at du fik hjælp af dem?

Du angiver, at du ønsker flere kriterier op for hvad det er de skal byde på, har du mulighed for at fortælle os, hvad du konkret søger/mangler?

Vi sætter pris på din støtte og takker for at have valgt vores service. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi er altid her for at hjælpe.

Venlig hilsen,

Hej Søren,
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

JEG HAR IKKE LYST TIL AT SVAREHAR .

JEG HAR IKKE LYST TIL AT SVARE.
JEG HAR TRAVLT.

2. August 2023

Kære Knud,

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bliver presset til at blive ringet op…

Bliver presset til at blive ringet op af tlf selskaber

1. August 2023

Kære Bjarne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Vi beklager meget, hvis du føler dig presset til at blive ringet op af telefoniselskaberne. Vores mål er at skabe en smidig og givende oplevelse for vores brugere, hvor de kan indhente tilbud fra forskellige firmaer uden at føle sig ubekvemme eller presset.

Vi vil straks tage din feedback til efterretning og arbejde på at sikre, at vores partnere forstår vigtigheden af at respektere brugernes ønsker og behov for privatliv.

Hvis du har yderligere input eller forslag til, hvordan vi kan forbedre din oplevelse på vores platform, er du mere end velkommen til at dele dem med os. Din mening er afgørende for os, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du og vores andre brugere føler jer trygge og respekterede.

Endnu engang tak for din tid og din feedback. Vi ser frem til at tjene dig bedre i fremtiden.

Bedste hilsner,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gider ikke modtage sådanne mail

Gider ikke modtage sådanne mail, inden der er noget at bedømme

27. Juli 2023

Kære Peter,

Vi beklager for forvirringen med invitationen til at anmelde os, før du har modtaget servicen.

Dine kommentarer er værdifulde for os. Vores leverandører vil normalvis kontakte dig inden for 3 hverdage. Herover sommeren har vi oplevet at nogle leverandører ikke har været ligeså godt bemandet til at sende et tilbud.

Vi vil gerne forbedre vores anmeldelsesproces og undgå lignende situationer i fremtiden.
Kontakt vores kundesupport på henvendelse@tjenestetorvet.dk hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Tak for din forståelse.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prisen påvarmepumpe burde stå i…

Prisen påvarmepumpe burde stå i annonsen.
Ikke be om et lån på 130000

26. Juli 2023

Kære Torhild,

Tak for din anmeldelse, selvom vi er beklageligt over, at du kun har givet os 1 ud af 5 stjerner.

Vi vil gerne forklare, at vores hensigt med at tilbyde forhåndsgodkendelse til energiforbedringer i samarbejde med ResursBank er at give vores brugere en ekstra mulighed for finansiering. Dette gør det lettere for dem at investere i energieffektive løsninger som en varmepumpe, der kan være en omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning på lang sigt.

Vi forstår, at det er vigtigt at have prisen på varmepumpen i annoncen, og vi vil tage denne feedback til os for at forbedre vores information og gøre det mere klart, hvad omkostningerne er for vores produkter og tjenester.

Det er dog vigtigt at understrege, at forhåndsgodkendelsen fra ResursBank er en valgfri service, og det står helt frit for vores kunder, om de ønsker at gøre brug af den. Vores mål er at give vores brugere fleksibilitet og mulighed for at træffe den bedste beslutning for deres individuelle behov og budget.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores tilbud og kommunikation. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer bedre til dine behov.

Endnu en gang tak for din tid og din feedback.

Med venlig hilsen,

Kære Gunnar,

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er kede af at se, at din oplevelse ikke har været op til dine forventninger, og du har givet os 2 ud af 5 stjerner.

Vi beklager dybt, at du ikke har modtaget tilbagemeldinger fra vores samarbejdspartnere. Vi forstår vigtigheden af at have en klar og åben kommunikation med vores samarbejdspartnere for at sikre, at vores kunder får den bedste service og oplevelse.

Din feedback er værdifuld for os, og vi vil tage denne sag op internt for at forstå, hvad der gik galt, og tage nødvendige skridt for at forbedre vores samarbejdsprocesser og kommunikation.

Vi vil gerne have muligheden for at gøre det godt igen. Hvis du er villig til at give os en chance mere, vil vi gøre vores yderste for at løse eventuelle problemer og levere den service, du forventer.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på: henvendelse@tjenestetorvet.dk
så vi kan tage hånd om din situation og forsøge at rette op på den.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber at høre fra dig snart.

Med venlig hilsen,
Team Tjenestetorvet 💙

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr