Tjenestetorvet Bewertungen

1'525
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bad om tilbud på erhvervsforsikringer via Tjenestetorvet og fik oplyst, at tre navngivne forsikringsselskaber ville kontakte mig. De to af dem (GF forsikring & Topdanmark) kontaktede mig imidlert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik 3 Forslag på mulige leverandører. Jeg modtog alle 3 forslag/muligheder indenfor nogle få timer. Kunne udfra disse træffe et valg. Alle tre at flinke og salgsintereseret. Så alt ialt en god opl... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

⭐⭐⭐⭐⭐Tjenestetorvet.dk er en af Danmarks største sammenligningstjeneste online, der formidler kontakten mellem private forbrugere og forskellige leverandører og selskaber. Vores mål er at tilbyde vores mange brugere en nem og enkel adgang til at indhente tilbud på en lang række kategorier, opgaver og fagfolk. Og dermed hjælpe dig med at spare penge eller få det bedste tilbud. Tjenestetorvet.dk blev lanceret i 2004 og har hjulpet mere end 1 millioner danske brugere siden opstart. Tjenestetorvet hjælper dig som forbruger nemt med at overskue markedet. Indhent tilbud fra flere forhandlere - så er du sikker på at du får den bedste aftale. Udfyld en formular og få relevante tilbud fra flere virksomheder på en gang. Det er let at sammenligne priser og ydelser. Tjenestetorvet er 100 % uforpligtende og gratis. Du kan vælge imellem alle vores services: - Forsikringer - Erhvervsforsikring - A-kasser - Bredbånd - Hjemmelader - Boligalarm - Ejendomsmægler - Strøm - Varmepumpe - Solceller - Naturgas - Mobil abonnement - Isolering - Advokater. Få overblik over din økonomi! Spar penge i hverdagen 💰📈.

Mangelhaft

(1'525)

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mangelfuld oplevelse

Tilbud fra kun EN leverandør gør det vanskeligt at sammenligne - de lover at der indhentes 3

21. September 2023

Kære Claus

Vi beklager det ærgerlige indtryk. Det afspejler bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig, når du besøger Tjenstetorvet.dk
Vi har sendt din feedback videre med henblik på efterretning til leverandørerne. Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Vi vil meget gerne høre, hvordan du oplevede Tjenestetorvet's tilbudsformularen? Du er velkommen til at skrive her eller sende os en mail med feedback på din oplevelse til e-mail: henvendelse@tjenestetorvet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var hurtig respons fra de valgte…

Der var hurtig respons fra de valgte firmaer og leverandør er valgt. Jeg ved ikke om det skyldes Tjenestetorvet eller leverandørerne men det virkede.

20. September 2023

Kære Jørgen,
Tak for onlinebesøget, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det lyder godt at høre, at har fået den service, du havde brug for og en passende leverandør.

Vi ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg fik hurtig opkald fra selskaberne

Jeg fik hurtig opkald fra selskaberne, men der ringede ikke tilbage på de aftalte tidspunkt

19. September 2023

Kære Helle,

Det er en ommer

2 ud af de 3 selskaber som blev foreslået tilbyder ikke det produkt jeg har brug for/forespurgte på

17. September 2023

Kære Pierre,
Vi har sendt din feedback videre med henblik på efterretning til leverandøren.

Vi takker dig for at dele din oplevelse med os og håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

2 af 3 tilbud havde ikke forsikringen

Helt rigtigt kontaktede tre forsikringsfirmaer mig. To af dem havde slet ikke dem forsikring, som jeg ha de forespurgt (knallert). Ved ikke om det er helt tilfældig hvilke firmaer der giver tilbud, men så burde det fremstå, at de muligvis ikke har den ønskede forsikring. Det giver ikke nogen mening at man skal skrive, hvilken forsikring man ønsker tilbud på, og så de slet ikke tilbyder den.

18. September 2023

Kære Camilla,
Tak for din feedback. Vi beklager dybt ulejligheden og forstår din frustration. Vores formål er at hjælpe vores brugere med at finde de bedst mulige forsikringstilbud, og det er vigtigt for os, at denne service lever op til dine forventninger.

Du har ret i, at det ikke giver mening at få tilbud fra forsikringsselskaber, som ikke tilbyder den specifikke forsikring, man søger. Det kan dog undertiden ske, at nogle forsikringsselskaber ikke kan dække enkelte knallertforsikringer afhængig af specifikke krav eller betingelser, selvom de generelt tilbyder denne type forsikring.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil tage dette op til intern revision. Hvis det viser sig, at der ikke er nogen af vores nuværende samarbejdspartnere, der kan tilbyde den specifikke type knallertforsikring, vil vi overveje at ekskludere denne som en mulighed for at forhindre fremtidige misforståelser.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik de virksomheder der var relevante

Fik de virksomheder der var relevante , hurtigt og korrekt

17. September 2023

Kære Ibrahim Jørgen,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback. ⭐⭐⭐⭐⭐

Ha en god fredag og vi håber på gensyn🙏🤩

Kære Jette,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback⭐⭐⭐⭐

Ha en god fredag og vi håber på gensyn🙏🤩

God og relevant

8. September 2023

Kære Hanne,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 4 smukke ⭐⭐⭐⭐.

Ha en god fredag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indboforsikring man skal have en forsikring for at…

Hvis man skal have en forsikring for at skifte til jer burde det oplyses på forhånd tak.

10. September 2023

Kære Steffen,
Vi har sendt din feedback videre med henblik på efterretning til leverandøren.

Dårlig screening

Dårlig screening kunne ikke bruge nogen af tilbuddene. Spild af tid

10. September 2023

Kære Anders,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.
Jeg er ked af at høre, at du ikke var tilfreds med resultatet af tilbuddene. Det kan være frustrerende at bruge tid på noget og så ikke få de ønskede resultater.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål omkring tilbuddene, er jeg her for at hjælpe. Fortæl mig mere om, hvad du søger, eller hvordan jeg kan assistere dig bedre. Du er velkommen til at sende os en e-mail: henvendelse@tjenestetorvet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt at sammenligne priser og via…

Godt at sammenligne priser og via samtale med montør sikre sig en go aftale

7. September 2023

Kære Lars,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback. ⭐⭐⭐⭐.

Ha en god torsdag og vi håber på gensyn🙏🤩

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Servicen er vist nærmere en tjeneste

Servicen er vist nærmere en tjeneste, der skal vriste en markedsføringstilladelse ud af brugeren. Der er et lille felt, der skal udfyldes med tlf. nummer til brug "...hvis der mangler oplysninger". Men det bliver brugt til at lade forsikringssælgere ringe dig op, noget de ikke må uden tilladelse.

Jeg brugte servicen, udfyldte samtlige oplysninger men har ikke fået tilsendt tilbud. Til gengæld bliver jeg kimet ned af folk fra forsikringsselskaber....

7. September 2023

Kære Peter,
Tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.

Det er vigtigt, at vores tjeneste respekterer dit privatliv og indsamler kun de oplysninger, vi har brug for, med tilladelse og klare formål. Det har vi været tydelige på, og derfor har vi anmodet om samtykke fra dig, og du har klikket og godkendt dette. Vores leverandører tilbyder personlig service og derfor har ringet til dig. Vi arbejder med de største virksomheder i Danmark. Derfor er vi ekstra kede af, at høre om din oplevelse.

Vi kan se i vores system, så skal der være tre varmepumpe leverandører, der har kontaktet dig, så vi håber at du fik hjælp af dem.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på din oplevelse en anden god gang 🤞

Hurtig levering.
Meget glad for produktet

6. September 2023

Kære Jette,

Tak for onlinebesøget, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐. Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Ha en god dag og vi håber på gensyn🙏🤩

Efektivt

4. September 2023

Hej Morten,
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 4 smukke ⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tjenestetorvet gjorde deres til at det…

Tjenestetorvet gjorde deres til at det skulle være et tilbud, men Telia, Hiper og Telenor har så ikke folk ansat som man kan regne med. De to første lovede at sende tilbuddene i mail, hvilket ikke skete, og Telenor sendte til mig med et print screen, hvor der stod, leveret af Norlys, som jeg så ikke forstod, men vedkommende fra Telenor pointerer at han sad med det til daglig og derfor vidste meget om det, og det var torsdag, hvor han så slutter af med at fortælle at han er tilbage tirsdag igen, da han studerer, så han havde ikke helt styr på sin " viden ", da han åbenbart ikke kunne huske.

Nu har Tjenestetorvet så svaret og jeg er nødt til at ændre den ros jeg gav dem i min anmeldelse. Jeg har skrevet til Tjenestetorvet pr. mail 3 gange, men der undlod de så at svare mig, så de er ikke bedre end dem der henvises til i tilbuddene. Så kan det være svært at klandre andre for noget de heller ikke gør selv.

4. September 2023

Hej Henning,

Vi har sendt din feedback videre med henblik på efterretning hos leverandørerne.

Hurtig tilbagevenden

2. September 2023

Kære Regina,
Tak for onlinebesøget, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen hos Tjenestetorvet.dk! 🤞🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Let og enkelt st oprette en…

Let og enkelt st oprette en problemstilling - her ønske om at skifte telefon og forsikringsudbyder

31. August 2023

Hej Kim,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.
Tak for dit onlinebesøg, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐.

Tjenestetorvet team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr