Tjenestetorvet Bewertungen

1'525
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bad om tilbud på erhvervsforsikringer via Tjenestetorvet og fik oplyst, at tre navngivne forsikringsselskaber ville kontakte mig. De to af dem (GF forsikring & Topdanmark) kontaktede mig imidlert... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Servicen er vist nærmere en tjeneste, der skal vriste en markedsføringstilladelse ud af brugeren. Der er et lille felt, der skal udfyldes med tlf. nummer til brug "...hvis der mangler oplysninger".... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt rigtigt kontaktede tre forsikringsfirmaer mig. To af dem havde slet ikke dem forsikring, som jeg ha de forespurgt (knallert). Ved ikke om det er helt tilfældig hvilke firmaer der giver tilbud, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik 3 Forslag på mulige leverandører. Jeg modtog alle 3 forslag/muligheder indenfor nogle få timer. Kunne udfra disse træffe et valg. Alle tre at flinke og salgsintereseret. Så alt ialt en god opl... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

⭐⭐⭐⭐⭐Tjenestetorvet.dk er en af Danmarks største sammenligningstjeneste online, der formidler kontakten mellem private forbrugere og forskellige leverandører og selskaber. Vores mål er at tilbyde vores mange brugere en nem og enkel adgang til at indhente tilbud på en lang række kategorier, opgaver og fagfolk. Og dermed hjælpe dig med at spare penge eller få det bedste tilbud. Tjenestetorvet.dk blev lanceret i 2004 og har hjulpet mere end 1 millioner danske brugere siden opstart. Tjenestetorvet hjælper dig som forbruger nemt med at overskue markedet. Indhent tilbud fra flere forhandlere - så er du sikker på at du får den bedste aftale. Udfyld en formular og få relevante tilbud fra flere virksomheder på en gang. Det er let at sammenligne priser og ydelser. Tjenestetorvet er 100 % uforpligtende og gratis. Du kan vælge imellem alle vores services: - Forsikringer - Erhvervsforsikring - A-kasser - Bredbånd - Hjemmelader - Boligalarm - Ejendomsmægler - Strøm - Varmepumpe - Solceller - Naturgas - Mobil abonnement - Isolering - Advokater. Få overblik over din økonomi! Spar penge i hverdagen 💰📈.

Mangelhaft

Effektivt og produktivt!

Intet at komme efter.

17. Oktober 2023

Kære Jens,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at vores service har været effektiv og produktiv for dig. Vores team stræber altid efter at levere den bedst mulige oplevelse, og det er dejligt at vide, at vores indsats har bidraget til dine behov.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam på henvendelse@tjenestetorvet.dk.

Tak for din tillid til os, og vi ser frem til at fortsætte med at tjene dig med den samme effektivitet og produktivitet.

Jeg fik god rådgivning

Jeg fik god rådgivning, så jeg har den billigste el.

17. Oktober 2023

Kære Aase,

Tak for at dele din positive oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du fik god rådgivning, som har hjulpet dig med at finde den billigste el. Vores mål er altid at sikre, at vores kunder modtager den bedste service og de bedste tilbud.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for mere rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam på henvendelse@tjenestetorvet.dk. Vi er her for at hjælpe dig med enhver forespørgsel, du måtte have.

Endnu en gang tak for din positive feedback. Vi værdsætter din tillid til vores tjenester og ser frem til at betjene dig endnu bedre i fremtiden.

Det tager for lang tid.

Jeg vil meget heller have prisen med det samme. Det er spild af tid at 3 mennesker skal bruge tid på at ringe.

16. Oktober 2023

Kære Peter,

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis processen med at blive kontaktet af virksomheder har ført til frustration. Vi forstår, at du foretrækker at modtage priserne med det samme uden at skulle vente på opkald. Vores niche er personlig kontakt og service, så derfor vælger de at ringe dig først.

Vi stræber altid efter at forbedre vores service, og din feedback er værdifuld i denne sammenhæng. Vi vil tage din kommentar i betragtning og overveje muligheder for at optimere vores processer for at imødekomme vores kunders behov bedre.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam via e-mail på henvendelse@tjenestetorvet.dk. Vi er her for at hjælpe dig og lytte til dine bekymringer.

Tak for din tålmodighed og for at dele din oplevelse med os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er fint at man kan udfylde en…

Det er fint at man kan udfylde en formular og så blive kontaktet af 4 virksomheder.
Desværre blev jeg så kun kontaktet af 1.

15. Oktober 2023

Kære Dennis,

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os. Vi værdsætter din ærlige feedback og beklager, at din oplevelse ikke helt levede op til dine forventninger.

Vores mål er altid at sikre, at du får de bedste tilbud fra vores partnere. Vi har undersøgt problemet og kan se, at det er 4 forskellige leverandører, der har kontaktet dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis det stadig er et problem eller hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, skriv til kundeserviceteam via email på henvendelse@tjenestetorvet.dk. Vi er her for at hjælpe dig og forbedre din samlede oplevelse.

Endnu engang tak for din feedback, det er gennem sådanne kommentarer, at vi kan stræbe efter at forbedre vores service og opfylde vores kunders forventninger bedre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et selskab ringede og tilbød slet ikke…

Et selskab ringede og tilbød slet ikke produktet der specifikt blev efterspurgt. Et andet selskab ringede udelukkende for at fortælle at de ikke kunne give tilbud uden et møde. Aftalte så et telefonisk møde men modtog aldrig et opkald.
Tilføjelse: Et tredje firma har nu ringet og tilbyder heller ikke produktet der blev efterspurgt.

12. Oktober 2023

Kære Guang,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre om dine udfordringer med vores partnerleverandører. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker vores brugere at have.

Det er vigtigt for os at sikre, at vores brugere modtager passende og relevante tilbud. Vi beklager, hvis vores partnerleverandører ikke har opfyldt dine forventninger og tilbudt det produkt, du specifikt efterspurgte. Vi vil tage dette op med dem for at sikre, at sådanne situationer undgås i fremtiden.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at få den rigtige information og tilbud, og vi ønsker at hjælpe med at rette op på situationen. Vi vil gerne undersøge dette nærmere for at forbedre vores service. Du er velkommen til at kontakte os på henvendelse@tjenestetorvet.dk, så vi kan tage hånd om dette og hjælpe dig bedst muligt.

Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at høre fra dig.

Min Abexperten

Perfekt og hurtigt samt billig. Jeg er tilfreds med det.

27. August 2023

Kære Reza,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at det var en god, hurtig og omkostningseffektiv oplevelse med vores service. Din tilfredshed er vores største belønning, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til vores brugere.

Vi sætter virkelig pris på dine venlige ord og din anerkendelse af vores bestræbelser. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at diskutere noget mere detaljeret, er vores kundesupportteam altid klar til at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os på henvendelse@tjenestetorvet.dk, hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere.

Vi ser frem til at betjene dig med den samme fremragende service i fremtiden.

Ønsker dig en fortsat fantastisk dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig adgang til relevante håndværkere…

Hurtig adgang til relevante håndværkere og god efterfølgende drøftelse af tekniske løsninger.

12. September 2023

Kære Helge,

Tak for din positive feedback. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores tjenester og fik hurtig adgang til relevante håndværkere. Vi er også glade for at høre, at drøftelsen af tekniske løsninger var givende for dig. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi er glade for at have kunnet imødekomme dine behov.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at diskutere noget mere detaljeret, er vores kundesupportteam tilgængeligt for at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os på henvendelse@tjenestetorvet.dk, hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere.

Endnu en gang tak for din feedback og din støtte. Vi ser frem til at fortsætte med at levere en kvalitetsservice til dig i fremtiden.

hurtigt og effektivt

9. Oktober 2023

Kære Jon,

Tak for din positive feedback og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at vores service var hurtig og effektiv for dig. Din tilfredshed er vigtig for os, og det glæder os at vide, at vi kunne imødekomme dine forventninger.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er vores kundesupportteam tilgængeligt for at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os på henvendelse@tjenestetorvet.dk, og vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

Endnu en gang tak for din positive feedback. Vi ser frem til at fortsætte med at levere en førsteklasses service til dig i fremtiden.

Spam mails !!!!

9. Oktober 2023

Kære Jane,

Tak for at tage dig tid til at dele din feedback. Vi beklager dybt, hvis du har oplevet at du har modtaget spam-mails. Det er vigtigt for os at sikre, at vores brugere har en positiv oplevelse med vores tjenester, og vi beklager enhver ulejlighed, dette har forårsaget dig.

Vi tager alle spørgsmål alvorligt, og vi vil straks undersøge dette internt for at sikre, at sådanne hændelser ikke gentager sig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer vedrørende spam-mails eller andre aspekter af vores service, er vores kundesupportteam tilgængeligt for at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på henvendelse@tjenestetorvet.dk, og vi vil gerne hjælpe med at løse dette problem for dig.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi beklager for eventuelle gener, du har oplevet. Vi ser frem til at betjene dig bedre i fremtiden.

Ønsker dig en fortsat god dag.

Tjenestetorvet.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

2 af selskaberne kom hurtigt tilbage…

2 af selskaberne kom hurtigt tilbage med tilbud. Det trediegjorde det lift vanskeligt for mig. Her skulle jeg ind over MitID.

8. Oktober 2023

Kære Benny,

Tak for din positive feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at to af selskaberne hurtigt kom tilbage med tilbud til dig. Vi beklager dog dybt enhver ulejlighed, du måtte have oplevet med det tredje selskab og processen med at skulle bruge MitID. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse i denne situation. Nogle forsikringsselskaber har en politik, hvor du skal identificere dig med MitID for visse typer af forsikringer til at sikre, at erklæringen udfyldes af den rigtige person.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er vores kundesupportteam tilgængeligt for at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os på henvendelse@tjenestetorvet.dk, så vi kan hjælpe med at løse eventuelle problemer.

Endnu en gang tak for din feedback. Vi ser frem til at betjene dig endnu bedre i fremtiden og sikre en problemfri proces.

Hvilke oplevelser?

Hvilke oplevelser, jeg har intet hørt fra nongen som helst

8. Oktober 2023

Kære Peter,

Tak for at dele din feedback med os. Vi beklager dybt, at du ikke har hørt fra nogen af vores leverandører. Det er vigtigt for os at sikre, at vores brugere modtager den forventede service, og vi beklager enhver ulejlighed, dette måtte have forårsaget dig.

Vi har undersøge dette nærmere for at forstå, hvad der har gået galt i din situation. I det område, hvor du bor, er der desværre kun én varmepumpeleverandør. Vi kan se i vores system, at de burde have kontaktet dig. Hvis dette ikke er korrekt, er du velkommen til at kontakte os direkte på henvendelse@tjenestetorvet.dk, så vi kan tage hånd om dette og hjælpe med at rette op på situationen.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi beklager for den ulejlighed, du har oplevet. Vi vil gøre vores bedste for at løse dette for dig og forbedre din oplevelse med os.

Ønsker dig en bedre dag.

Kære Ole,

Tak for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder modtager konkurrencedygtige og passende tilbud, og vi beklager, at dette ikke var tilfældet for dig.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og finde en passende løsning. For at kunne hjælpe dig bedre, vil vi bede dig om at kontakte vores kundesupport via e-mail på henvendelse@tjenestetorvet.dk. Vores dedikerede team er klar til at lytte til dine bekymringer og arbejde hen imod en tilfredsstillende løsning.

Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service, og vi ser frem til at løse eventuelle problemer, du måtte have haft.

Kære Karsten,

Tak for din positive feedback og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at vores service leverede som lovet. Din tilfredshed er vigtig for os, og det glæder os at vide, at vi kunne imødekomme dine forventninger.

Det gik super hurtigt

Det gik super

7. Oktober 2023

Kære Lene,

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele dine tanker med os. Dine kommentarer er værdifulde for os og hjælper os med at forbedre vores service.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kommentarer eller ønsker at diskutere din oplevelse mere detaljeret, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam på henvendelse@tjenestetorvet.dk. De står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene dig endnu bedre i fremtiden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

INye måder at se tingene pånteressante indgangsvinkler.

Interessante indgangsvinkler.

4. Oktober 2023

Hej Flemming,

Tak for din feedback. Vi værdsætter din tid i at dele dine tanker med os. Din feedback er afgørende for vores stræben efter at forbedre vores tjeneste og levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bekymringer eller ønsker at dele flere detaljer om din oplevelse, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport direkte på henvendelse@tjenestetorvet.dk. Vi er her for at hjælpe.

Ha en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig fået så meget som eet eneste…

Aldrig fået så meget som eet eneste feedback, så dem kan man ikke bruge til en skid.

3. Oktober 2023

Kære Troels,
Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en skuffende oplevelse med vores tjeneste. Vi forstår din frustration, og vi ønsker at tage skridt for at forbedre din oplevelse.

Vi vil gerne forstå mere om den specifikke situation, du har ikke modtaget tilbud? Vi kan se i vores system, at der er 3 varmepumpeleverandører, som har kontakte dig. Venligst del mere information, så vi kan undersøge og løse problemet for dig.

Vores mål er at give dig den bedst mulige service, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på denne situation.

Du kan kontakte vores kundesupport direkte på email: henvendelse@tjenestetorvet.dk eller svare på denne besked med yderligere detaljer.

Endnu en gang, tak for din feedback. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at sikre, at din oplevelse med vores tjeneste bliver bedre.

Nemheden

enkelt og ubesværet

1. Oktober 2023

Hej Kim,

Tak for din feedback.
Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at spørge.

Hav en god dag.

Jeg fik kun et tilbud

Jeg fik kun et tilbud. Så jeg havde jo ikke noget at samligne med. Tilbuddet kom fra Codan.
Men det er ikke noget problem jeg har tegnet en forsikring hos Agri.

30. September 2023

Hej Arne,

Tak for din feedback og for at dele dine oplevelser med os. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at kontakte os.

Vi beklager, at du kun modtog et tilbud fra Codan, og at du ikke havde mulighed for at sammenligne med andre forsikringsudbydere. Det er vores mål at sikre, at vores kunder får de bedste tilbud, og vi vil tage dine kommentarer i betragtning for at forbedre vores service yderligere med forsikringsudbydere.

Vi kan se i vores system, at der skal være 3 forskellige forsikringsselskaber, der har kontaktet dig.

Vi er glade for at høre, at du har tegnet en forsikring hos Agri og håber, at du er tilfreds med din beslutning.

Hvis du har tid, vil vi være meget taknemmelige, hvis du havde mulighed for at høre, hvad du synes om vores tilbudsformular, send gerne et svar her eller mail os på: henvendelse@tjenestetorvet.dk

Ha en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der kommer ikke nogen tilbud fra nogen…

Der kommer ikke nogen tilbud fra nogen firmaer.
Spild.

25. September 2023

Kære Jan,

Vi beklager dybt den uheldige oplevelse, du har haft. Det er vigtigt for os at understrege, at dette ikke afspejler den kvalitet af service, vi stræber efter at levere på Tjenestetorvet.dk

Vi har omgående videreformidlet din feedback til vores leverandører med det formål at forbedre vores service og sikre, at sådanne situationer ikke gentager sig. Din tilbagemelding er afgørende for os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på dette og give dig den bedste oplevelse næste gang.

Tak for din forståelse og tålmodighed. Vi håber, at du vil give os en ny chance for at imødekomme dine behov og forventninger i fremtiden.

Tjenestetorvet.dk Team

Der kom hurtigt 3 tilbud

22. September 2023

Kære Erik,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback. ⭐⭐⭐⭐

Vi vil meget gerne høre, hvordan du oplevede Tjenestetorvet's tilbudsformularen? Du er velkommen til at skrive her eller sende os en mail med feedback på din oplevelse til e-mail: henvendelse@tjenestetorvet.dk

Hav en god dag.

Tjenestetorvet team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr