Tjenestetorvet Bewertungen

1'525
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bad om tilbud på erhvervsforsikringer via Tjenestetorvet og fik oplyst, at tre navngivne forsikringsselskaber ville kontakte mig. De to af dem (GF forsikring & Topdanmark) kontaktede mig imidlert... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Servicen er vist nærmere en tjeneste, der skal vriste en markedsføringstilladelse ud af brugeren. Der er et lille felt, der skal udfyldes med tlf. nummer til brug "...hvis der mangler oplysninger".... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt rigtigt kontaktede tre forsikringsfirmaer mig. To af dem havde slet ikke dem forsikring, som jeg ha de forespurgt (knallert). Ved ikke om det er helt tilfældig hvilke firmaer der giver tilbud, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik 3 Forslag på mulige leverandører. Jeg modtog alle 3 forslag/muligheder indenfor nogle få timer. Kunne udfra disse træffe et valg. Alle tre at flinke og salgsintereseret. Så alt ialt en god opl... Mehr ansehen

1. Preisvergleichsseite

Vom Unternehmen geschrieben

⭐⭐⭐⭐⭐Tjenestetorvet.dk er en af Danmarks største sammenligningstjeneste online, der formidler kontakten mellem private forbrugere og forskellige leverandører og selskaber. Vores mål er at tilbyde vores mange brugere en nem og enkel adgang til at indhente tilbud på en lang række kategorier, opgaver og fagfolk. Og dermed hjælpe dig med at spare penge eller få det bedste tilbud. Tjenestetorvet.dk blev lanceret i 2004 og har hjulpet mere end 1 millioner danske brugere siden opstart. Tjenestetorvet hjælper dig som forbruger nemt med at overskue markedet. Indhent tilbud fra flere forhandlere - så er du sikker på at du får den bedste aftale. Udfyld en formular og få relevante tilbud fra flere virksomheder på en gang. Det er let at sammenligne priser og ydelser. Tjenestetorvet er 100 % uforpligtende og gratis. Du kan vælge imellem alle vores services: - Forsikringer - Erhvervsforsikring - A-kasser - Bredbånd - Hjemmelader - Boligalarm - Ejendomsmægler - Strøm - Varmepumpe - Solceller - Naturgas - Mobil abonnement - Isolering - Advokater. Få overblik over din økonomi! Spar penge i hverdagen 💰📈.

Mangelhaft

(1'525)

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nem formular

Nemt at komme igennem skema

24. Juli 2023

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og for de fire ud af fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at komme igennem skemaet.

Din tilbagemelding er meget værdifuld for os, da vi altid stræber efter at forbedre vores service og gøre det så nemt som muligt for vores kunder at navigere igennem processen.

Vi vil gerne takke dig for at vælge vores tjenester, og vi håber, at du vil fortsætte med at have gode oplevelser med os. Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen for dine venlige ord, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Hurtig respons

20. Juli 2023

Kære Anne,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og værdsætter den hurtige respons.

Vi lægger stor vægt på at vores samarbejdspartnere svare hurtigt og effektivt på vores kunders henvendelser, da vi ønsker at sikre den bedst mulige oplevelse for dig og alle vores kunder.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele dine positive erfaringer med os på Trustpilot. Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse eller hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

I var meget hurtige

I var meget hurtige. Tak for det.
Sven

19. Juli 2023

Kære Sven,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service. Din tilbagemelding betyder meget for os, da vi altid stræber efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi vil gerne takke dig for at have valgt vores tjenester og for at tage dig tid til at dele dine tanker på Trustpilot. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold op med at sende dette ud før I har…

Hold op med at sende dette ud før I har tilbudt noget!!!!

18. Juli 2023

Kære Frank,

Vi beklager for forvirringen med invitationen til at anmelde os, før du har modtaget servicen. Dine kommentarer er værdifulde for os. Vores leverandører vil normalvis kontakte dig inden for 3 hverdage. Herover sommeren har vi oplevet at nogle leverandører ikke har været ligeså godt bemandet til at sende et tilbud. Vi vil gerne forbedre vores anmeldelsesproces og undgå lignende situationer i fremtiden. Kontakt vores kundesupport på henvendelse@tjenestetorvet.dk hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Tak for din forståelse.

kan ikke bruge det

17. Juli 2023

Kære Andre,

Først og fremmest skal du have tak for din anmeldelse. Jeg kan se du har forsøgt at indhente tilbud på strøm d. 18/07/2023. Altså i går.

Som vi også skriver i vores e-mail til dig, kan der gå 1-3 hverdage før du modtager tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: henvendelse@tjenestetorvet.dk

Rigtig god sommer.

Ubrugeligt

Nu er det 2. Gang hvor jeg har bestilt tilbud uden at hører fra nogen, så er det jo ikke meget ved at bruge.

Kære Claus,

Mange tak for at gøre os opmærksomme på din dårlige oplevelse.
Det holder da slet ikke. Det kan dog forekomme at din seneste forspørgsel på bredbånd kan tage længere om at modtage tilbud på, da mange af vores samarbejdspartnere holder sommerferie.

Dét jeg har gjort i nu er at jeg har orienteret bredbåndsselskaberne om din henvendelse og de vil kontakte dig hurtigst muligt.

Jeg håber alligevel vi får vendt dette til en postitiv oplevelse for dig - Uanset hvad er din feedback vigtig for os.

Ønsker dig en rigtig god sommer.

Net-tilbud

Let at sammenligne firmaprodukter/ hurtig respons og svartid

15. Juli 2023

Kære Arne,

Tusind tak for din fine anmeldelse - Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores tjeneste til dig. Samtidigt håber vi at du nåede frem til en løsning på bredbånd hos én af vores samarbejdespartnere.

Tak for at have valgt Tjenestetorvet, og hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at assistere dig.

aflyser det hele

14. Juli 2023

Kære Frode,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt, såfremt du har haft en dårlig oplevelse med vores tjeneste. Det er vores mål at levere en kvalitetsoplevelse til alle vores brugere, og vi bestræber os altid på at forbedre vores service baseret på feedback som din.

Vi ønsker at løse eventuelle problemer eller tvister, du måtte have haft med vores samarbejdspartnere. For at gøre dette bedre, vil vi bede dig om at sende en e-mail til os på henvendelse@tjenestetorvet.dk. Dette vil give os mulighed for at forstå dine specifikke bekymringer og arbejde sammen på at finde en passende løsning.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at vi opfylder vores brugeres forventninger. Vi håber, at du giver os mulighed for at rette op på din oplevelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Irriterende at skulle indtaste så mange…

Irriterende at skulle indtaste så mange oplysninger bare for at blive kontaktet af en række forsikringsselskaber. Selskaberne burde ud fra indtastningerne kunne sende prisoverslag eller tilbud til email.

12. Juli 2023

Kære Jørgen,

Tak for din feedback på vores platform. Vi sætter stor pris på din ærlighed, og vi vil gerne forklare situationen nærmere. Vores mål er altid at kunne tilbyde vores brugere de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere, og vi bestræber os på at gøre denne proces så enkel og bekvem som muligt.

Vi forstår, at det kan være irriterende at skulle indtaste mange oplysninger for at blive kontaktet af en række forsikringsselskaber. Desværre er det nødvendigt at indhente visse uddybende informationer fra dig, så vores samarbejdspartnere kan udarbejde præcise og skræddersyede tilbud til dine specifikke behov.

Selvom vi ønsker at forenkle processen og stræber efter at levere priser eller tilbud direkte via e-mail, er vi på nuværende tidspunkt ikke i stand til at tilbyde denne funktion gennem vores portal. For at sikre, at du modtager de bedst mulige tilbud, er det derfor nødvendigt at blive kontaktet direkte af forsikringsselskaberne.

Vi arbejder dog konstant på at forbedre vores service og undersøger løbende mulighederne for at give brugerne mere direkte adgang til priser og tilbud. Vi tager din feedback til efterretning, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at gøre vores platform mere brugervenlig og effektiv.

Vi sætter pris på din støtte og takker for at have valgt vores service. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi er altid her for at hjælpe.

Team Tjenestetorvet

Kære Egon,

Mange tak for din anmeldelse, hvor du nævner den hurtige respons fra OK. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du oplevede en hurtig opkaldsrespons fra vores samarbejdspartnere.

Vi bestræber os på at levere en effektiv og pålidelig service til vores brugere, og det er altid dejligt at høre, når vores indsats bliver bemærket og værdsat. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at opfylde dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OK har væretrigtige gode og vejledende.

OK har væretrigtige gode og vejledende. Jeg vender tilbage

11. Juli 2023

Kære Dan,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores tjeneste har været god og vejledende for dig. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunne opfylde dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din tillid til os, og det glæder os at høre, at du vil vende tilbage. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, hver gang du benytter vores service.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Endnu engang tak for din positive anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

hurtig svar ok

9. Juli 2023

Kære Palle,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback
Hav en god dag sommer.

Nemt

Er spændt på om jeg hører fra nogen,

7. Juli 2023

Kære Arne,
Tak for din besked og feedback.
Vi kan desværre ikke finde dit efternavn eller e-mail ellers kunne vi kikke i vores system og se hvis du har modtage tilbuddene.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med: e-mail: henvendelse@tjenestetorvet.dk

Hav en rigtig god dag.

💙Team Tjenestetorvet⭐⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ville have fiber internet som jeg har i…

Ville have fiber internet som jeg har i dag, og trykkede på tilbud på fiber, og så ringer de fra telia som ikke tilbyder fiber hvor jeg bor, er træls at skal afvise en der ikke forstår at jeg ikke vil have mobil bredbånd.

Kære Kurt,
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.
Vi ærgrer os meget over at høre om din oplevelse her, den er bestemt ikke optimal.

Hos Tjenstetorvet.dk stræber vi altid efter at kunne skabe en nem, bekvem og gratis tilbudsoplevelse for vores skønne forbruger, så vi beklager meget at det ikke lykkedes i denne omgang med denne specifikke leverandøren. Vi håber du fik et godt tilbud fra de andre 2 leverandøre?

Hav en rigtig god sommer.

💙Team Tjenestetorvet⭐⭐⭐⭐⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik mange gode tilbud til min…

Fik mange gode tilbud til min forspørgsel, gode oplysninger og fant ud af at jeg kan spare næsten 500 Kr pr mdr.

Kære Jógvan,
Hvor dejligt at høre, at du fik billigere tilbud og sparer penge.

Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐⭐ Dem 💙 vi! Hos Tjenestetorvet lever vi af glade og tilfredse bruger, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed med dette Tjenestetorvet besøg!

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig sommer! 🤞😊

💙Tjenestetorvet team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service at sørge for

Fantastisk god service at sørge for, at vi som forbruger af diverse ting/ køb, kan spare mange penge på flere områder ☺️

Hej Krestina,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi glæder os til, at du besøger igen hos Tjenestetorvet.dk! 🤞🧡 🤞

Ha en god sommer.

💙De bedste hilsner,
Team Tjenestetorvet

Dejlig samtale

Dejlig samtale, blev ikke hjulpet, men sød person.

2. Juli 2023

Kære Dorthe,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os din feedback.

Hav en god sommer.

Hurtigt svar

3. Juli 2023

Kære Jesper,
Du skal have mange tak for din feedback!
Vi er superglade for, at du dele din oplevelse med os. Vi håber også, at vores service lever op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Hav en rigtig god sommer.

Hej Jawad,,
Tak for onlinebesøget, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐.
Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes!😊.

Vi glæder os til, at du besøger igen hos Tjenestetorvet.dk! 🤞🧡 🤞.

Ha en god sommer.

💙De bedste hilsner,
Tjenestetorvet team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De tre tilbud var en del ringere

De tre tilbud var en del ringere, end det jeg havde i forvejen.....

29. Juni 2023

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det ærgerlige indtryk. Det afspejler bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Vi har sendt din feedback videre med henblik på intern efterretning hos leverandørerne. Hvis du ikke allerede har? Anbefaler vi, at du altid har mulighed at prøve forhandle til et bedre bud, end det du i forvejen har. du kan ringer til deres kundeservice, så henvendelsen bliver undersøgt og løst på bedste vis for dig.

Vi takker dig for at dele din oplevelse med os og håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Hav en god dag.

💙Tjenestetorvet team⭐⭐⭐⭐⭐

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr