I recently tried the Salt Beef and Pastrami from Brick Lane near the lakeside, priced at £7.30 each (£14.60 for two). Unfortunately, the experience was disappointing. The portions were extremely s... Mehr ansehen
Øens bagel, Kalundborg .Jamen altså...extrem ubehagelig oplevelse. Jeg fik højlydt voksen skældud i en meget nedladende tone fordi jeg rykkede ifht bestilling. Vi havde ventet 25 minutter på at afgive... Mehr ansehen
Magasin afd., så ulækkert, borde blev ikke tørret af, brugt service og madrester hobede sig op. Har taget foto. Vi gjorde ekspedienten opmærksom på situationen. Hun sagde hun var alene og kunne ikke t... Mehr ansehen
Hej Bagelco, Jeg har flere gange besøgt jeres shop på hovedbanegården i århus. Og er lige tilfreds hvergang! Så i dag skulle i altså have min bedømmelse! 10 ud af 5 stjerner for: • Fris... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos The Bagel Co. får man bagels, kaffe og andre sunde fastfood produkter.
Østerfælled Torv 1, 2100, København Ø, Dänemark
- Thebagelco@thebagelco.dk
- www.thebagelco.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De bedste bagels
Har været her gentagne gange, og deres bagels er bare de bedste. Man bliver altid mødt med et smil og fantastisk service. Kan varmt anbefales
Bedste bagel i København
Bedste bagel i København. Er kommet der rigtig meget gennem mange år, og får altid en rigtig god service!
Jeg har brugt dem meget til større arrangementer og selskaber, og de lever altid op til forventningerne
Very Nice place to eat
Very Nice place to eat! Tastes amazing
I recently visited the store on…
I recently visited the store on Strandvejen to eat lunch with my family and the bagel I had was absolutely amazing and would definitely recommend this store.
Det var en virkelig hyggeligt…
Det var en virkelig hyggeligt oplevelse, rent og god personale
Sødeste betjening og virkelig virkelig…
Sødeste betjening og virkelig virkelig god mad!🥰🥰kan varmt anbefales!
Top lækker bagel og fantastisk…
Top lækker bagel og fantastisk serviceminded betjening i Hellerup.
Dejlig oplevelse på en ganske almindelig tirsdag.
For dyrt og sur betjening
Utrolig sur engelsk betjening i Hellerup butikken, som svarede min 10 årige datter igen, som egentlig prøvede sig frem på engelsk.
94 kr (!!?!!) for en bagel med kylling, agurk, avocado og bacon og en kommentar om jeg ikke vidste, hvad benzinpriserne er pt. Ikke et sted der kan anbefales.
Uhygiejnisk
Jeg har aldrig oplevet noget så uhygiejnisk og ulækkert som the Bagel Co. i Illum - personalet blander samtlige råvarer sammen.
I dag fik jeg en bagel pakket ind i det papir som ekspedienten havde klargjort laks på, til kunden der var før mig.
Ud over at jeg personligt synes det er den værste lugt i verden og det bare enormt uhygiejnisk. Og det er absolut ikke min første oplevelse i denne stil!
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse på Østerfælled torv i dag kl. 12.15. Hende der betjente mig var virkelig sur og virkede til at hade sit job, og stort set alt var udsolgt.
Havde den bedste oplevelse i Hellerup i…
Havde den bedste oplevelse i Hellerup i formiddag. Meget imødekommende og smilende betjening og super rådgivning - og super lækker Ceasar Salad af gode råvarer 👌🏼 Tak - kommer klart igen!
God service & lækker mad!
Dårlig betjening/mad på østerfælled torv
Dårlig bagel og betjening på Østerfælled torv.
1 bagel med pulled pork som ikke smagte af noget som helst og mest af alt mindede om baked beans, kold bolle.
1 bagel med Spicy chicken, ingen krydderier på kylling, slatten bacon og kold bolle.
Kommer aldrig til at handle hos bagel og co igen.
Dyr og dårlig oplevelse i Kgs
Dyr og dårlig oplevelse i Kgs. Nytorv. Købte 4 uspiselige bagels som desværre endte i skraldespanden.
Skuffende
Utrolig lille udvalg. Dårlig betjening. Fik en bagel som ikke var varmet. Brødet var utrolig tørt. Kalkun smagte surt. Alt for dyrt ift. hvad man får.
Vil ikke anbefale dette og kommer aldrig til at spise der igen
Frederiksberg
Dårlig betjening i butikken på Frederiksberg. Der var desuden alt for lidt dressing i bagelen og den blev ikke varmet, som jeg har oplevet at de tilbyder i andre butikker. Heller ingen friskpresset juice.
Lukker før tid… skod betjening på…
Lukker før tid… skod betjening på frederiksberg
Vi bestilte 4 Bagles
Vi bestilte 4 Bagles. Den ene var så hård at min søn på 7 år ikke kunne tykke den. En anden var så gennemvædet at den var umulig og spise uden og have det over det hele. Og intet var varmt :/ helt igennem et ringe sted!!! Vi kom af med 385 kr for 4 bagels!!
Waow waow waow
Min lillebror på 5 havde fødselsdagsfrst forleden og vi valgte derfor at bestille mad gennem The Bagel Co. Og nøj hvor jeg ikke fortryder mit valg. Vi fik bestilt lav selv bagels og derfor inkluderede dette en masse bagels og ingridienser dertil og hele forløbet igennem er jeg vældig tilfreds over! Både service og mad var i verdensklasse. Bagelsne der blev bestilt var varme og ingridienserne dertil var friske og det var som at sammensætte sit eget paradis og tage en bid af skyen🤟🤟 Kan klart anbefales herfra det bliver ikke sidste gang!☺️☺️
Sure bagels i Illums kælder
Jeg søgte efter bagels på Google, og fandt Bagel Co's hjemmeside (og priser på forsiden). Vi besøgte så den nærmeste Bagel Co., i Illums kælder. Priserne var dog 10% højere end på hjemmesiden. Da jeg spørger medarbejderen, bliver jeg fortalt at "Illum er bare dyrere". Det undrer mig lidt, så jeg bestiller istedet to bagels (Spicy Chicken+Smoked Salmon), og sætter dem til afhentning her. Jeg oplyser medarbejderen om dette -- bare for at dele information. Åbenbart fornærmer ham det dog meget, da vi senere modtager vores bagels, og ved første bid mødes med det ældste brød jeg længe har prøvet at sætte mine tænder i: Stenhårdt og tørt som en ørken. Spicy Chicken bagelen kom også med en birkesbolle, istedet for den chili cheddar bolle på billedet (der er ingenting på hjemmesiden der faktisk siger hvilken bolle du får). Jeg spørger selvfølgelig medarbejderen hvordan det virker -- hvis man ikke selv kan vælge bollen, forventer man i det mindste den på billedet tænkte jeg. Han fortæller at man ikke har noget valg, og at det er en vilkårlig bolle man får. Jeg siger det er bekymrende ifht. allergi, plus at det ikke står på hjemmesiden når jeg kigger. Han siger så at det "ikke er en konflikt han vil tage", gjorde store øjne og smider hænderne op i vejret, og noget i retningen af "ring til hovedkontoret, og tag det op med dem".
Jeg havde på dette tidspunkt ikke tænkt mig at bebrejde denne medarbejder for noget. Men hans reaktion gjorde mig meget ukomfortabel, og jeg havde så tænkt mig at tage det op med hans hovedkontor som foreslået. Jeg havde ihvertfald ikke lyst til at interagere mere med ham.
I sidste ende ringede han dog selv, efter noget frem og tilbage med min kæreste også, hvor vi ikke endte med at modtage en ny bagel, men bare fik pengene tilbage. Så jeg har trodsalt mine penge, dog ikke en lyst til nogensinde at komme tilbage.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.