Sniglarna gillar gröna fina huset och…
Sniglarna gillar gröna fina huset och somnar gött sen 👌
Prova Snigelfällan och se hur enkelt det kan vara att hålla mördarsniglarna borta från din trädgård. Få tillbaka kontrollen och njut av en grönskande och snigelfri trädgård. ✅ 45 dagars nöjdhetsgaranti
Kaare Klints Vej 33, 4690, Haslev, Dänemark
Sniglarna gillar gröna fina huset och somnar gött sen 👌
Snabb leverans, enkel att använda. Tidigt på säsongen men upplever att det är mindre sniglar än tidigare.
Vi har haft dem i några veckor nu, och vi har inte sett en enda mördarsnigel. Annars brukar det var massor vrje morgon och kväll
Smidiga o lätta att använda. Inte sett nån snigel än.
Vi har många skogssniglar på vår gård och har börjat bekämpa dem i år. Er produkt hjälper oss att skydda andra arter och få en koncentration av sniglar. Vi får fylla på fällorna (till hälften) var fjärde dag.
Snigelfällan står stadigt och järnsulfatkulorna blir liggande kvar i burken. Men, skatorna gillar de blanka krokarna. De stjäl och flyger bort med dem och då händer det att burken välter varvid kulorna, trots den stadiga konstruktionen, hamnar på marken.
Snigelfällan är enkel att hantera och fylla på. De förfärliga sniglarna har inte synts till, sedan jag satte ut fällorna. Nu får jag ha mina plantor ifred.
Smidigt köp på internet, snabb leverans. Bra instruktioner. Fick också trevligt och snabbt svar när jag kontaktade supporten med en fråga.
Enkel att fylla på och antalet mördarsniglar har minskat märkbart.
Produkten känns stabil och rejäl och är lätt att fylla med medel och vi har märkt en stor skillnad på mördarsniglar från att ha haft väldigt många varje dag till bara någon enstaka! Väldigt nöjd med produkten!
Bra och praktisk fälla. Släpper plocka upp döda sniglar. Första kvällen såg jag en snigel på väg in i fällen.
Smart konstruktion, typ foderautomat för sniglar!
Placerade Snigelfällorna in 2 stora odlingslådor där vi vet att mördarsniglarna har härjat. Produkten verkar fungerar eftersom förstörelsen har upphört och det är inte mycket kvar av medlet.Jag gillar att man inte behöver ta hand om döda snigelkroppar. Tycker de är äckliga. Produkten rekommenderas.
Kraftig minskning av mördarsniglar. Köpte 4 st och placerade dem strategiskt. 1 månad senare har antalet sniglar minskat kraftigt. Effektivare användning av medel eftersom det blir koncentrerat till fällorna.
Snabb leverans och snigelfällorna är enkla att använda och fylla på. En tydlig minskning av antal sniglar i vår stora trädgård, så jätteskönt!!! Rekommenderar verkligen produkten!
Har inte en enda snigel kvar! Fantastisk produkt!
Jag kunde ganska direkt seatt det var färre sniglar och det tror jag har med fällorna att göra.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.