The Bagel Co Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Bagelco, Jeg har flere gange besøgt jeres shop på hovedbanegården i århus. Og er lige tilfreds hvergang! Så i dag skulle i altså have min bedømmelse! 10 ud af 5 stjerner for: • Fris... Mehr ansehen

1. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos The Bagel Co. får man bagels, kaffe og andre sunde fastfood produkter.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Overpriced and Underserved – A Letdown from Brick Lane

I recently tried the Salt Beef and Pastrami from Brick Lane near the lakeside, priced at £7.30 each (£14.60 for two). Unfortunately, the experience was disappointing. The portions were extremely small, resembling a mini cheeseburger rather than a satisfying sandwich. The meat servings were minimal and far from what you’d expect for the price.

Having previously enjoyed Salt Beef from other Brick Lane locations (some open 24 hours), this was by far the worst experience. The customer service was equally underwhelming. They forgot to include basic ingredients like cucumbers in my pastrami and only added them after I specifically asked.

I cannot recommend this location. If you’re craving Salt Beef or Pastrami, there are much better options elsewhere that offer proper portions, better service, and overall value for money. This was a letdown in every aspect.

11. Februar 2025

Tag aldrig herhen

Hvis jeg ku gi 0 stjerner havde jeg gjort det. Super langsom service og en MEGET ubehagelig chef der snakkede super nedladende til mig og min mor og nærmest bad skride ud af hans butik . Jeg kommer ALDRIG igen. Sjældent jeg har fået så dårlig service og behandling

7. März 2025

Jamen altså...extrem ubehagelig…

Øens bagel, Kalundborg .Jamen altså...extrem ubehagelig oplevelse. Jeg fik højlydt voksen skældud i en meget nedladende tone fordi jeg rykkede ifht bestilling. Vi havde ventet 25 minutter på at afgive nestilling. Mega ubehageligt..han sagde han aldrig havde talt til en kunde på den måde, det må jeg sige andres anmeldelser modsiger.

7. März 2025

Magasin afd. Bagels co.

Magasin afd., så ulækkert, borde blev ikke tørret af, brugt service og madrester hobede sig op. Har taget foto. Vi gjorde ekspedienten opmærksom på situationen. Hun sagde hun var alene og kunne ikke tage sig af det hele, hvorefter hun blev klart mobset. Det er ikke Magasin værdigt.

10. Februar 2025

Bad service

Only one guy at the desk. Have to wait 25 min to ask for a juice..and another 20 to get it done. Very very bad service.

16. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg spiser rigtig meget ude og går…

Jeg spiser rigtig meget ude og går meget op mange forskelige ting ved hvad jeg indtager, og lige bagel Co. Rammer altid dårligt. Bestiller du over wolt- må du ikke selv vælge hvad du får i. Skænt du betaler over 120 kr for en bagel. Uden valget med om du vil have en dåsecola med, som i forvejen ikke passer til at man har lyst til bagel. Første gang jeg tager en bid er der noget der knaser forkert. Og jeg går der ud fra at det er medarbejdere der ikke skyller salaten ordenligt. Frustrationen stopper her, men må self. Deles.

16. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Laaaang ventetid

Egentlig udemærket bagels men der er tit for lang ventetid. Det er ikke nok med en ansat omkring frokost når de også laver bestillinger til leveringer. Nåede at hente en sandwich et andet sted og være i 7/11 og hun stod stadig med de samme bude fra Wolt. Ud over mig så jeg 7 andre opgive og gik derfra. Det værste var at hun var så stresset at hun begyndte at lave fejl. Fik ret ondt af hende. Det er dårlig planlægning fra ledelsen!

1. Oktober 2023

Ikke pengene værd

Jeg var d. 5/7 inde for at ville have en bagel.
Jeg var ærlig talt skuffet. Jeg bestilte en med kylling med det hele. Kyllingen var kedelig og osten der kom i var iskold og helt stiv. Generelt bare en kedelig oplevelse og ikke 75kr værd. Desuden var der heller ikke nogle servietter.
Har skrevet til dem, men uden svar. Kommer ikke der igen.

5. Juli 2023

Lukkede før tid

Var der 20 min. før lukketid, men ekspedienten afviste mig, da han ikke havde tid til at lave flere bagels. Ret misvisende åbningstider eller dovne medarbejdere.

26. Juli 2023

Opkast magazin

Opkast magazin
Fik en salat ved magazin
Både mig og min 1 år datter kastede op med det sammme på stedet.
Mange vender tilbage til medarbejder som var absolut ligeglad.
Der var en gang hensyn tilbud ikke vand ellers noget.

Absolut en no go

27. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er flere oversager til at The Bagel…

Der er flere oversager til at The Bagel Co ikke er din tid værd or burde ikke få nogle af dine penge.

1. Super dårlige vilkår for medarbejder. Som sagt så for en medarbejder kun 105kr i timen og mange af dagene arbejder man alene og køre en hel forretning for sig selv. Det føre til stress og sjusk med madlavningen fordi man både skal håndtere bestillinger fra nettet samt kunder der går ind i butikken.

2. Hygiejne er slet ikke i top da medarbejdere ikke er lært op i rengøring overhovedet.

3. Chefen er uforskammet og har en nedtrykkende attitude over for sine medarbejder og bringer hele virksomheden ned. Han er aggressive og råber af sine medarbejder samt sviner dem til med psykologisk terror såsom fyrings oversager og magt indgreb.

4. Prisen er alt for høj i forhold til hvor lidt du for da medarbejdere er lært op i at sparer så meget på kødet som muligt. Udover det så er Bagle brødene altid gamle da de ikke bliver ristet.

5. Virksomheden for deres medarbejder til at skrive positive reviews.

16. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er en del ved Bagel Co

Er en del ved Bagel Co, da det ligger under min lejlighed. Desværre så undrer jeg mig hver gang over, at jeg køber det igen, da jeg ikke har noget godt at sige.

Der er aldrig nok personale så man kommer ud for at der altid er utrolig lang ventetid for en sølle bagel. Derudover møder man hver gang en ny medarbejder som, virker til ikke helt at vide hvad der skal klaskes af dem i hver menu. Så tit får man lov til at vælge nogen ingredienser og andre gange ikke. Det er bare forvirrende, da man som kunder aldrig ved hvad man kan forvente, enten kommer man ud med en lækker bagel ellers så bliver den tynd og møg sølle.

Vil også sige, at det er alt for dyrt i forhold til hvor fyldige og hvor godt de smager.

Håber snart de kan få nogle kompetence medarbejdere og der kommer noget ledelse og rykker ind, da det godt nok desværre halter.

3. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr