wij zijn helaas overgeleverd aan telfort. wij waren relatie van concept ict maar worden zonder toestemming overgezet op telfort een migratie die 29 september zou plaatsvinden het is 30 september en... Mehr ansehen
Onze familie heeft twee simkaarten: Bedrijf-X (geen ad, 06xx90) en Telfort (06xx15). Bedrijf-X heeft geen automatisch roaming. In het buitenland moet u een internetbundel kopen en activeren voord... Mehr ansehen
Ik zou nooit naar Telfort overstappen, omdat dit echt de slechtste internet heeft thuis. Altijd trage internet, websites laden sloom, video's bufferen niet etc. Vanaf 1 dec ga ik naar T-Mobile, ho... Mehr ansehen
Vandaag gebeld over het verdwijnen van de analoge televisie en na lang vragen kom je er dan achter dat de coax kabel voor hen te duur is en dat de enigste oplossing is dat je voor extra geld wat in to... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Telfort.nl heeft scherpe aanbiedingen voor Mobiele telefonie, Interactieve TV, Analoge TV, Internet en vast Bellen. Bezoek ons en doe je voordeel met een van de vele online aanbiedingen. Telfort.nl maakt het wel heel gemakkelijk!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Telfort really needs to do better
After using Tefort for Internet + Interactive TV for more than 3 years (with minor problems), finally we had to change to Ziggo Internet + Interactive TV for good. My Telfort internet was disconnected because of network problems for around 20 days in May 2018, which Telfort tried to resolve by first sending Gideon, and then KPN mechanics but none worked. We had no internet + TV at home for almost 20 days. During this time we called and had a chat with Telfort for more than 6 times. To my surprise, during my last call to Telfort, the Customer service agent actually told me not to 'call' Teflort and just wait for repair of the services. What I liked about Telfort is the contract termination process. It is very smooth and was hassle free. This is how you lose a stable customer of more than 3 years.
Wat een wanprestatie en slechte service van Telfort!
Afijn, de internet oplossing schijnt een soort joint venture van Telfort / KPN netwerk te zijn. Er wordt een Experia V10 box voor gebruikt. Die heeft het drie dagen vol gehouden, daarna was het op vrijdag 's avonds bij thuiskomst al afgelopen, geen internet meer en geen tv.
Met Telfort gebeld, ze gingen er de volgende week wel naar kijken. Hoe krijg je zo slechte service verzonnen!
Even gegoogeld, en nu blijkt dat de Experia V10 inderdaad bij iedereen onbetrouwbaar is, niet-werkende firmware update's en zo...
Daarna heb ik via de Telfort website proberen in te loggen met mij gebruikersnaam en wachtwoord. Maar na het klikken op inloggen zijn daar niet eens invulvelden voor het inloggen, alleen uitleg over hulp bij inloggen op een pagina die ze niet hebben, wat een rotzooi, daar werkt echt helemaal niets: geen internet, geen tv, geen inlogpagina en geen service!
Een weekend zonder TV en internet, nou, ik ga volgende week hun hulp niet afwachten, wat een wanprestatie is dit! Ik heb per omgaande mijn abonnement via hun website opgezegd (dat werkte wonderbaarlijk wel!).
Ik raak daarmee niets kwijt, want ik heb al niets!
Moet dus naar een andere internetoplossing op zoek, want hier hebben we helemaal niets aan!
Vaste klant van Telfort wordt niet serieus genomen!!
Hierbij mijn ervaring met Telfort waarbij ik al jaren vaste klant ben.
Wanneer ik de berichten naar beneden scrol dan zie ik alleen maar slechte reviews !!, is er dan niemand binnen de Telfort organisatie die de klachten van zijn klanten serieus neemt!!?
Ik werk zelf ook bij een commerciële organisatie en daar mogen klanten ook een review schrijven, alle reviews van de klanten wordt persoonlijk beantwoord !!
Bij Telfort wordt de klant dus totaal niet serieus genomen.
Wat mij opvalt is dat de kennis van het personeel te wensen over laat.
Simpele vragen zoals , hoe groot is mijn bundel en wanneer gaat mijn bundel in kunnen niet worden beantwoord !!
Er wordt maar wat gezegd en klanten worden gewoon met een kluitje in het riet gestuurd.
Management van Telfort wordt eens wakker zeg zou ik zeggen en kom eens op voor je klanten!
worst internet service provider
I’m really astonished on how rude and arrogant their customer service is. I had ordered a new contract 5 weeks ago for glass fiber internet subscription. They have some kind of contract with a local gideleon glass fiber company to set fiber connections in homes in eindhoven. Someone from this company came to my house and put a glass box and said that there is some
Coupling issue with the central system
And he couldn’t fix it. He promised to make a report and assured that someone else will come
And fix the problem. As my contract was not going to start for another 4 weeks I waited patiently for Telford to resolve the issue. When I finally called on 30 th of April to ask about the problem they have left at my home the lady (I guess Sandra was her name) told me they can’t do anything until end of next day I.e until 2nd of April because my contract will start the next day.
I called on 1st again to inform that the problem still persists and there is no connection through fiber. They said it will take 5 days for them to analyze the problem. I called next day if may be they have analyzed the problem and wanted to ask about who actually is responsible
For not fixing this issue 3 weeks ago the customer service employee again another lady stated scolding me as if I’m her 4 year old child. In another words she said you go to hell and I’m responsible for your trouble and I’m not going to either apologize or do anything about it for next 5 days. And legally Telford has right not to fix the problem for 6 weeks and until then we’ll you know do whatever you want. When I asked her that I’m going to record the conversation she got even louder and more authoritarian. She said she doesn’t care if I post the recording online. She kept repeating I’m not going to answer your question if you don’t listen. I told
Her lady I have called you to listen only, so please finish your line and please answer my question. I only wanted to know what can they do about their contractor who screwed up fiber connection and I got a big lecture about how telfort is so ignorant about their customer. Basically a lot of blame is going around and no one wants to take responsibility. Unless you really want to ruin your day I will suggest stay away from
Telfort customer service, a bunch of arrogant, rude and unorganized Hurd.
Btw I have no idea how their internet is going to be so fingers crossed 🤞
Ziggo was a much better provider, I wish they had fiber glass too. They used to assist on phone so nicely and they were honest about what they could
Do and what not.
Zeer slechte service!
Wat een zeer slechte service van Telfort! Het internet is prima, zolang het werkt. Zodra je service nodig hebt, heb je een probleem.
Twee maanden geleden heb ik netjes een verhuizing doorgegeven aan Telfort. Netjes op tijd kreeg ik het bericht dat ik mijn oude modem kon aansluiten op mijn nieuwe adres, per begin februari.
Anderhalve week later ben ik verhuisd en het modem bleek niet te werken. Toen heb ik telefonisch contact gehad met Telfort en werd er gezegd dat er een monteur langs moest komen. Ik zou een smsje krijgen, waarna ik een afspraak kon maken met een monteur. Het smsje heb ik nooit gekregen.
Weer twee weken verder zelf maar gebeld; ik kreeg geen verklaring, maar ik kon nu opeens wel direct een afspraak maken met een monteur. Maandag de 5e zou er voor mij plek zijn om 16:00 uur. Helaas kreeg de meneer aan de telefoon de monteur niet te pakken, waardoor hij de afspraak nog niet officieel voor me kon bevestigen. Hij zou er een notitie van maken en als ik de volgende ochtend terug zou bellen zou de afspraak bevestigd worden.
'S ochtends vroeg dus gebeld en na een paar keer in de wacht te zijn gezet, had ik eindelijk de juiste persoon aan de lijn die voor mij de afspraak ging bevestigen; totdat de verbinding op magische wijze werd verbroken. Nog maar een keer gebeld... Deze keer weer een kwartier in de wacht gezet, waarna ik de reactie kreeg dat de mevrouw 'een voicemailbericht' of iets degelijks binnenkreeg dat echt NU beantwoord moest worden. Ik zou over een kwartier teruggebeld worden.
Anderhalf uur later nog steeds geen telefoontje... Dus opnieuw zelf gebeld (en wederom een paar keer in de wacht gezet), waarna ik het bericht kreeg dat mijn afspraak niet meer door kon gaan op maandag 5 maart, omdat deze plek was vergeven. Hoe het er nu voor staat: "ze gaan hun best doen en ik word later deze dag teruggebeld...."
Aangezien zij alleen monteurs beschikbaar hebben tijdens kantooruren, zou ik i.v.m. werk alleen op maandag tijd hebben om thuis een monteur te ontvangen. Benieuwd hoe ze dit gaan oplossen, want nu weer wachten tot de 12e is natuurlijk geen optie. Graag hoor ik ook hoe ik mijn telefoonkosten van deze telefoontjes (meer dan een uur) en internetkosten van deze maand terug kan krijgen.
Loes
mijn moeder van 86 jaar heeft nu al…
mijn moeder van 86 jaar heeft nu al voor de 3e keer binnen 1 jaar een kapot modem. Geen telefoon en geen tv. Het lijken wel 2e hands modems. En iedere keer gaan er weer een paar dagen over heen voordat het is opgelost. Zeer vervelend. Als er iets is kan ze niemand bereiken. Personen alarm gaat via de telefoon. Zeer teleurstellend.
Geen klasse
Hallo :)
IK zit al 4 weken zonder internet en televisie.
Het probleem: Buurvrouw had eerst geen internet, toen is er een monteur voor haar gekomen. Sindsdien zitten ik en mijn buurman zonder internet.
Direct gebeld en er was al een monteur ingepland voor de buurman.
Wat zou inhouden dat er niet nog een voor mij hoefde te komen, klinkt logisch.
Er moest een andere monteur komen.
Inmiddels 4 telefoontjes achter de rug, GEEN EEN KEER TERUG GEBELD.
Tot vorige week. Toen belde Vrouwkje van de klanten relaties.
Die gaf mij wat hoop en zei dat ik een noodpakket zou krijgen (na 3 weken, thanks!)
Ook vertelde zij me dat er afgelopen maandag een monteur zou komen en dat alles opgelost zou worden. Ik zou op de hoogte gehouden worden en zou nu wel vermeld staan als contactpersoon
Blijkbaar zijn ze afgelopen vrijdag geweest, hier kwam ik achter omdat ik mijn buurman zojust belde die sindsdien wel internet heeft.
En raad eens: ik heb nog steeds geen internet, noodpakket werkt nog steeds niet, ik heb niemand gesproken of gehoord en ik had een terugbel afspraak vandaag om 11:00. ->12:00 nog steeds geen telefoontje en zelf bellen naar Vrouwkje is natuurlijk niet mogelijk
HOE DAN?
Er werd verteld tegen mij buurman dat er voor mijn geen ticket liep.
Met dat ticket veeg ik mijn reet af inmiddels, ik heb dat woord zo vaak gehoord maar nog nooit gezien.
Toch maar weer zelf een telefoontje gepleegd naar de klanten service.
Verrassend, meneer kan alleen een klacht voor mij aanmaken.
Die ik al 5 keer heb doorgegeven.
Vrouwkje wanneer bel je mij terug?
Wat een vreselijke service bij telfort
Wat een vreselijke service bij telfort
Ik beveel dit bij niemand aan supper slechte service .
Eerst zeggen ze dat je geen draden door je huis hoeft,dan krijg je na veel moeite gratis draadloze ontvangers.
Dan hoor je weken je telefoon niet.
Ligt niet bij hun zeggen ze, uiteindelijk is er een medewerker die het op kan lossen.
Dan kan je maanden geen email verzenden of bijlages openen.
En wordt er doodleuk gezegt dat zij dat niet op hoeven te lossen terwijl hun monteur het geïnstalleerd heeft.
Zodra het kan ga ik snel terug naar mijn oude provider.
Denk dus 3 x na voor je naar telfort gaat
Ik maak gebruik van Telfort mobiel en Telfort thuis (TV en internet)
Ik maak gebruik van Telfort mobiel en Telfort thuis. Voor mijn mobiel heb ik niet veel op te merken, het internet en het netwerk is prima. Internet thuis is echter verschrikkelijk. Het bereik van het draadloze netwerk is circa één meter van de router vandaan (en dat is niet overdreven) en dan nog is het vaak niet voldoende om over een onafgebroken internetverbinding te beschikken. We maken vaak thuis maar gewoon gebruik van ons mobiele netwerk omdat deze een sterker signaal geeft dan de wifi van ons thuisnetwerk. We hebben dit regelmatig bij Telfort aangekaart, en het enige dat ze zeggen is dat ze simpelweg geen garanties bieden inzake het draadloze netwerk en dat ze alleen garanderen dat er via de netwerkkabel een goed internet beschikbaar is. Ongelofelijk dat dit, anno 2018, de service kan zijn die je aanbiedt.
Bespaar jezelf een hoop ergernis en verloren tijd en kies nooit, maar dan ook echt nooit, voor Telfort als je thuisinternet provider.
Order voor internet en bellen …
Order voor internet en bellen vastgelopen. Klantenservice heeft het doorgegeven aan een andere afdeling, maar kan geen verdere informatie geven of en wanneer de aansluiting wordt opgeleverd. Doorverbinden met de betreffende afdeling kan niet. Op de vraag of ik de directeur kan spreken, gaf mevrouw aan dat ik het antwoord zelf wel wist. Ik dien gewoon af te wachten. Bijzonder slecht!
tot nu toe nog steeds blij met Telfort
Sinds een jaar of 3 overgestapt van Ziggo naar Telfort Alles in een.
met later nog mobiel erbij.
Ik moet zeggen tot nu toe bevalt alles mij prima!
Internetbundel
Extra internet bundel bijkopen is of lijkt onmogelijk. Ook als je bij wil betalen krijg ik het niet voor elkaar.
mijn ervaring met telfort is goed.
mijn ervaring met telfort is goed.
Snelle service met kpn netwerk voor een lage prijs.
Ik heb telfort alles in 1 pakket met thuis onbeperkt bellen en tv met internet op hoge snelheid.
Alles is hetzelfde dan bij kpn alleen voordeliger,
Afstandsbediening modem en decoder is hetzelfde dan kpn.
Zender aanbod pakket keuze indentiek aan kpn.
Ik zit inmiddels al 5 jaar of langer bij telfort en weet waar ik het over heb.
Sluit geen TELFORT contract af, ZEER SLECHTE klantenservice!!!
#telfort neemt mensen in de maling. 20 mei zou me internet/tv afgesloten worden. Zij besluiten om dit eerder te doen, zonder ons te compenseren, niks!
Bellen we 45 min en 4 collega's verder, wordt er heel simpel gewoon opgehangen en niet meer terug gebeld.
O ja ze verbinden me door zonder hun collega's te informeren (alles letterlijk 4x opnieuw uitleggen) en mij niet eens op de hoogte stellen, Mr. Mouloudi we gaan u doorverbinden.
Ben al sinds oktober 2016 bezig met dit bedrijf @telfort #TELFORT één en al HOOFDPIJN!!!!!
Er is nu uiteindelijk niks geregeld en kan ook niet vanuit huis werken en ze bieden ook geen extra 4G bundel, want dit zijn 2 verschillende "bedrijven/afdelingen" ik zie dit als 1 geheel TELFORT!
TELFORT KLANTENSERVICE: krijgt van mij een 0.
PS: HEB NATUURLIJK WEL ME CONTRACT OPGEZEGD!!!
Dure beltarieven en ronden minuten af..
Dure beltarieven en ronden minuten af terwijl je niks verbruikt hebt, voor telfort is dit kassa, voor mij een dag armer. Bij vragen draaien ze erom heen.
TV en telefoon (vast lijn)
Noooit en nooit meer telfort, klantservices van technisch dienst van tv en telefoon heel onaardig en zeer slecht!!!!!!!!!!!!!
Wat ongelofelijk slecht bedrijf. Na 11 jaar klant en fouten aan hun kant geen beweging mogelijk.
Na 11 jaar klant en fouten aan beide kanten geen medewerking vanuit telfort. Slechte medewerkers op de klantenservice en geen manager die denkt ik zal dit over pakken en wat voor deze klant betekenen. Houdoe succes met je teringzooi. Ik ben naar de concurrent
Ongehoord slechte klantenservice , alsmede klachtenafdeling m.b.t. een mobiel abonnement zonder internet.
Telfort maakt er een zooitje van wat betalingen en incasso's betreft.
Talloze malen aan de telefoon gezeten met diverse medewerkers/sters van Telfort klantenservice en Telfort klachten afdeling.
Het is gewoon een grote puinhoop, die mij heel veel tijd en geld kost om zaken die hun fout maken, te herstellen.
Geen excuus kan eraf. Verkeerde foutieve bedragen trachten te incasseren, welk ik via incasso's van de ING bank heb weten te weigeren.
Ga zo maar door, en lees alle reviews over Telfort maar na op Google.
Dan weet u genoeg. Ik wens niet alle medewerkers/sters van Telfort te stigmatiseren, maar er zijn er vele bij, die van mij de zak mogen krijgen.
Robert Pentland.
Foutje, maar goed opgelost
Fout door de klantenservice bij het verhuizen van internet en TV. 1.5 week moeten wachten, uiteindelijk opgeleverd. Gelukkig veel contact door mail en telefoon, dat is positief, zo weet je waar je aan toe bent. Uiteindelijk een kleine vergoeding gekregen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.