Echter oplichters! Mijn bedrijfspand, Delta internet. Na 10 maanden opeens rekeningen van Delta Fiber Nederland, want ik zou te ver van de centrale afzitten. Totale onzin want de glasvezel zat er al... Mehr ansehen
Ga niet in zee met delta! Zeer moeilijk te bereiken klantenservice, contracten worden tijdens loopbaan verhoogd in budget. Staat in kleine letters dat dit mag dus geen poot om op te staan. Je zit er d... Mehr ansehen
Vanaf 12 juni contact met Delta/Caiway over een haprende glasvezelmodem. Binnen een week kwam een monteur om de verbinding van ons huis naar de wijkcentrale te controleren. Die verbinding was goed. Na... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
niet beste Delta
niet beste Delta! Alleen maar slechte reviews. Vandaag ook weer bericht gekregen dat jullie administratie niet op orde is vanwege een nieuw incasso systeem. Dit bericht kreeg ik een half jaar eerder ook al! Daarbij al die slecht berichten van hieronder in aanmerking genomen, denk ik er nu toch wel serieus aan de relatie met jullie op te zeggen.....
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, buiten wat er al geschreven is over de klantenservice, gooien ze alvast je modem offline nog voordat de nieuwe binnen is, wat een stelletje prutsers
Laat ik bij het begin beginnen
Laat ik bij het begin beginnen, wij zouden in 2023 een aansluiting krijgen van Delta, ik dacht nou een andere provider dan alleen Ziggo, ja waarom niet, dus ja gezegd en ze zouden in de zomer voor elkaar hebben, NOT!, 2 jaar later hadden wij nog geen aansluiting. Maar in januari dit jaar, ja hoor stonden de smurfen van Delta weer voor de deur, mijn vrouw zei al ehhh dat moet je mijn man vragen. Dus uit eindelijk hebben we ze maar binnen gelaten en ze deden weer hun verhaal, waarop ik zei "weet je het zeker dat jullie het waar kunnen maken, dat we internet van jullie krijgen"(ondertussen had ik al de oude papieren santenkraam al erbij gepakt) en ja begin februari kregen we internet van Delta Fiber, leuke monteurs, waren wel wat problemen met de glasvezel kabel, maar ook netjes opgelost, maar vandaag stelde ik een simpele vraag over wifi spots en ik wordt gewoon 3 maal in de chat doorverwezen naar een andere medewerker, hadden ook gelijk een medewerker met de juiste kennis kunnen inzetten, maar helaas, ben geen stap wijzer geworden, Daar mag zeker aan gewerkt worden!
Criticus
Wie als medewerker bij Delta Fiber werkzaam is, kan maar snel gaan zoeken naar een betrouwbaardere werkgever.
Voor de 2de dag op rij geen tv vanwege…
Voor de 2de dag op rij geen tv vanwege een storing. Ik ben nog geen 2 weken klant. Dit kan wel eens een erg lang jaar worden. Het internet werkt overigens wel.
Eigenlijk is 1 ster al teveel.....
Eigenlijk is 1 ster al teveel.....
Na diverse keren aan de deur te komen en aan te geven geen interesse te willen hebben.... en na een heel vlaggenschip in de tuin is dus Delta echt een die niet van ophouden houdt. De tuin is bij thuiskomt versiert met vlaggetjes... leuks als er een haring het land in komt maar niet in ONZE tuin.... Haal je ze weg dan staan ze aan je deur en dan geef je ze terug en dat willen ze niet. Dan maar een volgende keer maar weer en weer weten ze te stangen met hun zo goede internet en kabeltjes... niet dus. Mijn schoonmoeder kent ze ook wel en welke problemen we ze ook geven ze willen niet helpen. Kortom een bedrijf dat volhouders kent en niet willen luisteren naar je verhaal... Kan ook niet anders want ja ze hebben een Delat voor hun hoofd. Kortom hou op met deze colportage.... das niet voor ons en voor niemand een goede beurt.
Na meermalig nee te hebben gezegd tegen…
Na meermalig nee te hebben gezegd tegen aan de deurverkoop van een abonnement, blijft Delta langs komen ondanks dat er een Nee/Nee sticker duidelijk zichtbaar is. Tevens wordt er met briefpost geadverteerd ook ongewenst, hierom zullen wij nu niet nooit niet een contract afsluiten.
Wat een verschrikkelijke klantenservice…
Wat een verschrikkelijke klantenservice en een dramatische communicatie. Schades veroorzaakt door gebrekkige aanleg worden verholpen, vervolgens een enorme factuur van een onderaannemer. Correspondentie met Delta loopt zeer stroef hierover. Binnen 10 dagen zou er antwoord moeten komen. Na 2 weken gebeld en wordt er verteld dat het binnen 4 weken afgehandeld is. Komt er na een half jaar een herinnering met rente van de onderaannemer, en geeft Delta aan dat ze niks met mij te maken hebben maar dat dit tussen de klant en onderaannemer is.
Delta is echt een verschrikkelijk slecht communicerend bedrijf en schuift alle verantwoordelijkheden en verplichtingen van zich af.
Echt heel slecht bedrijf
Echt heel slecht bedrijf. Slechte klantenservice. Komen hun afspraken niet na, huren partijen in die slecht werk leveren en spreken geen Nederlands. Zouden andere internet provider opzeggen niet gedaan. 10 maanden na ingang afspraak pas modem geleverd. Mensen echt niet doen krijg je spijt van zoals ik.
Oplichters en overlastgevers
Oud TV Kastje
Klantnummer:50546625
Ons was door Delta een Android TV kastje beloofd.
De Amino Kamai 7X was reden om naar Odido over te stappen paar jaar geleden.
Kregen we weer dat rot ding... Dus we gaan opzeggen als jullie je niet aan je afspraak houdt. Ik ben er klaar mee.
Maak dan geen Reclame als je alleen oude zooi op voorraad hebt. Maar nee Dag en Nacht Delta reclame...
Ze Adverteren met nieuw modem.En met…
Ze Adverteren met nieuw modem.En met Android TV kastjes. Maar je krijgt alleen oude zooi. Dat TV kastje is 7 jaar oud inmiddels... Bij Odido hadden we wel Android TV. En we dachten hetzelfde te krijgen... Niet dus.
En geen wachtlijst voor een nieuw TV kastje. En de Klantenservice weet niks. Helemaal niks. Zegt mijn modem in Bridge modes te zullen zetten. Terwijl dat model geen Bridge modes kan😅 echt zooooooo slecht. Had bij Odido moeten blijven...
Mijn moeder is al een jaar geen klant…
Mijn moeder is al een jaar geen klant meer. En plotseling incasseert Delta weer een bedrag. Geprobeerd contact te leggen met Delta maar dit blijkt onmogelijk. Wat een ontzettend slecht bedrijf!
Klantenservice bestaat bij hen niet!
Ik ben over gestapt naar Delta met een contract op glasvezel. Zij zouden via de opstapservice mijn vorige abonnement afsluiten. Ik heb destijds bericht van hun ontvangen dat mijn gegevens onjuist waren volgens de vorige aanbieder. Hier achteraan gebeld en nogmaals mijn gegevens doorgegeven die al correct waren. Ik was in de veronderstelling dat daarmee het opgelost was. Niets is minder waar. Dit heb ik recent zelf moeten doen en Delta geeft nergens in thuis. Niet in het herkennen van hun fouten, liegen door aan te geven mij nogmaals te hebben bericht en ontwijken mijn vragen via de mail. reageren niet. en telefonisch geeft ieder ander persoon een ander antwoord.
Echter oplichters
Echter oplichters! Mijn bedrijfspand, Delta internet.
Na 10 maanden opeens rekeningen van Delta Fiber Nederland, want ik zou te ver van de centrale afzitten. Totale onzin want de glasvezel zat er al toen ik daar introk en die kosten zijn er nooit geweest. Nergens mee akkoord gegaan. Nu ben ik al maanden geen huurder meer en blijven ze rekeningen en herinneringen sturen. Vieze partij.
Ik heb al maanden last van storingen…
Ik heb al maanden last van storingen bij zowel tv als internet via coax, ik ga vandaag overstappen op glasvezel omdat mij is beloofd dat dit alles zou oplossen.
Nu bel ik voor compensatie voor al die maanden zegt de medewerker dat compensatie niet mogelijk is omdat de storingen al een jaar bekend zijn en dat heel veel mensen er last van hebben en dat die allemaal gekoppeld staan in het systeem en te gelijk compensatie ontvangen. Ook verteld hij dat bij glasvezel de zelfde problemen zijn. Nou lekker dat ze dat niet eerlijk vertellen, sterker nog tegen je zeggen dat bij overstap je problemen al sneeuw voor de zon verdwijnen.
En ja hoor glasvezel is geïnstalleerd door de monteur en binnen een minuut zit het beeld van de tv weer vast, de monteur zegt dat hij zijn werk heeft gedaan en laat mij gewoon zo achter, ik hou mijn hart vast voor komende maanden
facturering/ zonder dat er internet/tv aanwezig is.
Samenvatting van de gebeurtenissen:
1: Delta Fiber Nederland b.v. adverteert met gratis installatie. De monteur eiste € 360,- voor de installatie.
2. Na talloze gesprekken met de klantenservice en het melden van de eisen van de monteur, werd het probleem niet opgelost en werd er geen andere monteur gestuurd.
3. Na de eerste factuur werd de boekhoudafdeling gebeld en gemeld dat de modeminstallatie nog niet was voltooid en dat u mij nog steeds factureerde.
4. Na een paar weken wachten. Omdat Delta Fiber Nederland geen actie ondernam, werd het annuleringsformulier op hun website ingevuld en verzonden, maar er werd geen bevestiging ontvangen.
5. Na een paar weken wachten werd het modempakket opnieuw geretourneerd. Opnieuw werd er geen bevestiging ontvangen. De facturering en herinneringen gingen door.
6 Delta Fiber Nederland meldde de zaak bij de deurwaarder. Op 24 september 2025 werd de annuleringsafdeling gebeld en werd de zaak opnieuw gemeld. Mondeling heeft Delta Fiber Nederland ermee ingestemd dat alle rekeningen/facturen zouden worden geannuleerd. Een dag later werd een factuur voor september uitgereikt.
7. De schriftelijke en mondelinge compensatie van Delta Fiber Nederland kan helaas niet worden gehonoreerd.
Spijt als haren op mijn hoofd van mijn overstap.
En wéér geen tv. Vanmiddag ook al storing, vorige week ook al een paar uur zonder tv. De week daarvoor een halve dag zonder internet. We hebben een paar maanden Delta en nu al meer storingen dan de afgelopen 15 jaar bij onze vorige provider. Spijt als haren op mijn hoofd van mijn overstap. Delta mobiel app functioneert ook voor geen meter. Wat een drama-bedrijf.
Disappointing service, stay away (mobile)
Have been with DELTA for both internet/TV and mobile services, unfortunately my experience is really disappointing when it comes to mobile (Internet is fine so far). Have a family pack (multiple numbers) and past 2-3 months have been noticing incorrect (significantly inflated) billing, sometimes getting billed multiple(!) times within a month. Have been in contact with their online chat-support as well as the phone line support, have explained the problem to multiple agents. All of them are quite polite and seem understanding the issue, acknowledge responsibility of the provider and keep blaming the billing system, no solution provided to-date. Everyone says they escalated the problem but no progress is made, some also tried some fix on the service features to avoid extra charges in the future, however they only achieved to remove features we are paying for already! The situation is quite unfortunate, trying to figure out how to cancel subscription avoiding any penalty fees, after all it is their own fault and incompetence to respect contractual service level agreements. Sharing this if it can help anyone or if someone has an advice already. Some update; there has been a supposedly dedicated customer-care agent, she called once and then exchanged a few e-mails. All of the surcharges were deemed justified(!) even the ones that couldn't be explained by the bundle terms and other agents offered a refund until billing system is fixed. According to her, no billing issue exists in our case (but the system has a problem according to the same customer care person) and the case was just closed. No answer after that, despite the extensive complaints report. Stay away!
automatische afschrijving werkt door technische problemen
Facturen worden niet automatisch afgeschreven omdat 'Odido problemen heeft, zodat de factuur data niet kan worden verzameld' en dan de moed hebben te dreigen om je af te sluiten als je een herinneringsmail mist. Al sinds maart moet ik iedere maand bellen waarom weer eens niet afgeschreven is (in maart speelde het Odido probleem helemaal niet), en dan iedere keer die beloften dat dit de laatste keer is. Laatste keer zou de service desk de betaling 'meteen even regelen'. Niet dus en ik zo naïef te denken dat het geregeld was. Hoor ik nu (bij de zoveelste keer dat de betaling is mislukt) dat die vorige factuur ook niet was afgeschreven. "Moet u nu wel snel betalen, anders wordt u afgesloten". Mijn vraag aan de servicedesk om even een aantekening te maken, zodat niet een overijverige medewerker besluit om meteen maar af te sluiten, kan vervolgens niet. Omdat "het systeem dat niet aankan". Het betreft een zakelijk abonnement, dus afsluiten betekent voor mij business schade, wat niet door mij is veroorzaakt. De consequenties van jullie technische problemen en mismanagement worden bij mij neergelegd. Zo slecht dit. Voor mij reden om naar een andere provider over te stappen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.