Deltafibernederland Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zojuist gebeld door ze met de mededeling dat ze binnenkort de glasvezel komen activeren waarop ik in de lach schiet en vraag; "Is dat zo?" Waarop meneertje de verbinding abrupt verbreekt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna 4 jaar geleden overgestapt naar ander provider omdat ik toen slechte wifi had en Delta niet wilde komen kijken waar dat aan lag. Mij was verzekerd dat ik mijn e-mailadres kon behouden. De dag va... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoek je een provider die er alles aan doet om de klant voor te liegen dan moet je bij delta zijn. Klantenservice bestaat uit mensen die waarschijnlijk zijn aangenomen omdat ze kunnen ademhalen maar k... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al 2.5 week aan het bellen omdat mijn nieuwe glasvezel verbinding niet werkt. 7x belofte gekregen dat ik terug gebeld ga worden. Er is NOOIT terug gebeld.

Ungenügend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Echter oplichters

Echter oplichters! Mijn bedrijfspand, Delta internet.
Na 10 maanden opeens rekeningen van Delta Fiber Nederland, want ik zou te ver van de centrale afzitten. Totale onzin want de glasvezel zat er al toen ik daar introk en die kosten zijn er nooit geweest. Nergens mee akkoord gegaan. Nu ben ik al maanden geen huurder meer en blijven ze rekeningen en herinneringen sturen. Vieze partij.

1. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb al maanden last van storingen…

Ik heb al maanden last van storingen bij zowel tv als internet via coax, ik ga vandaag overstappen op glasvezel omdat mij is beloofd dat dit alles zou oplossen.

Nu bel ik voor compensatie voor al die maanden zegt de medewerker dat compensatie niet mogelijk is omdat de storingen al een jaar bekend zijn en dat heel veel mensen er last van hebben en dat die allemaal gekoppeld staan in het systeem en te gelijk compensatie ontvangen. Ook verteld hij dat bij glasvezel de zelfde problemen zijn. Nou lekker dat ze dat niet eerlijk vertellen, sterker nog tegen je zeggen dat bij overstap je problemen al sneeuw voor de zon verdwijnen.

En ja hoor glasvezel is geïnstalleerd door de monteur en binnen een minuut zit het beeld van de tv weer vast, de monteur zegt dat hij zijn werk heeft gedaan en laat mij gewoon zo achter, ik hou mijn hart vast voor komende maanden

30. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

facturering/ zonder dat er internet/tv aanwezig is.

Samenvatting van de gebeurtenissen:
1: Delta Fiber Nederland b.v. adverteert met gratis installatie. De monteur eiste € 360,- voor de installatie.
2. Na talloze gesprekken met de klantenservice en het melden van de eisen van de monteur, werd het probleem niet opgelost en werd er geen andere monteur gestuurd.
3. Na de eerste factuur werd de boekhoudafdeling gebeld en gemeld dat de modeminstallatie nog niet was voltooid en dat u mij nog steeds factureerde.
4. Na een paar weken wachten. Omdat Delta Fiber Nederland geen actie ondernam, werd het annuleringsformulier op hun website ingevuld en verzonden, maar er werd geen bevestiging ontvangen.
5. Na een paar weken wachten werd het modempakket opnieuw geretourneerd. Opnieuw werd er geen bevestiging ontvangen. De facturering en herinneringen gingen door.
6 Delta Fiber Nederland meldde de zaak bij de deurwaarder. Op 24 september 2025 werd de annuleringsafdeling gebeld en werd de zaak opnieuw gemeld. Mondeling heeft Delta Fiber Nederland ermee ingestemd dat alle rekeningen/facturen zouden worden geannuleerd. Een dag later werd een factuur voor september uitgereikt.
7. De schriftelijke en mondelinge compensatie van Delta Fiber Nederland kan helaas niet worden gehonoreerd.

24. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spijt als haren op mijn hoofd van mijn overstap.

En wéér geen tv. Vanmiddag ook al storing, vorige week ook al een paar uur zonder tv. De week daarvoor een halve dag zonder internet. We hebben een paar maanden Delta en nu al meer storingen dan de afgelopen 15 jaar bij onze vorige provider. Spijt als haren op mijn hoofd van mijn overstap. Delta mobiel app functioneert ook voor geen meter. Wat een drama-bedrijf.

24. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Disappointing service, stay away (mobile)

Have been with DELTA for both internet/TV and mobile services, unfortunately my experience is really disappointing when it comes to mobile (Internet is fine so far). Have a family pack (multiple numbers) and past 2-3 months have been noticing incorrect (significantly inflated) billing, sometimes getting billed multiple(!) times within a month. Have been in contact with their online chat-support as well as the phone line support, have explained the problem to multiple agents. All of them are quite polite and seem understanding the issue, acknowledge responsibility of the provider and keep blaming the billing system, no solution provided to-date. Everyone says they escalated the problem but no progress is made, some also tried some fix on the service features to avoid extra charges in the future, however they only achieved to remove features we are paying for already! The situation is quite unfortunate, trying to figure out how to cancel subscription avoiding any penalty fees, after all it is their own fault and incompetence to respect contractual service level agreements. Sharing this if it can help anyone or if someone has an advice already. Some update; there has been a supposedly dedicated customer-care agent, she called once and then exchanged a few e-mails. All of the surcharges were deemed justified(!) even the ones that couldn't be explained by the bundle terms and other agents offered a refund until billing system is fixed. According to her, no billing issue exists in our case (but the system has a problem according to the same customer care person) and the case was just closed. No answer after that, despite the extensive complaints report. Stay away!

13. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

automatische afschrijving werkt door technische problemen

Facturen worden niet automatisch afgeschreven omdat 'Odido problemen heeft, zodat de factuur data niet kan worden verzameld' en dan de moed hebben te dreigen om je af te sluiten als je een herinneringsmail mist. Al sinds maart moet ik iedere maand bellen waarom weer eens niet afgeschreven is (in maart speelde het Odido probleem helemaal niet), en dan iedere keer die beloften dat dit de laatste keer is. Laatste keer zou de service desk de betaling 'meteen even regelen'. Niet dus en ik zo naïef te denken dat het geregeld was. Hoor ik nu (bij de zoveelste keer dat de betaling is mislukt) dat die vorige factuur ook niet was afgeschreven. "Moet u nu wel snel betalen, anders wordt u afgesloten". Mijn vraag aan de servicedesk om even een aantekening te maken, zodat niet een overijverige medewerker besluit om meteen maar af te sluiten, kan vervolgens niet. Omdat "het systeem dat niet aankan". Het betreft een zakelijk abonnement, dus afsluiten betekent voor mij business schade, wat niet door mij is veroorzaakt. De consequenties van jullie technische problemen en mismanagement worden bij mij neergelegd. Zo slecht dit. Voor mij reden om naar een andere provider over te stappen.

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Delta/Caiway laat je gewoon zitten met een haperende modem.

Vanaf 12 juni contact met Delta/Caiway over een haprende glasvezelmodem. Binnen een week kwam een monteur om de verbinding van ons huis naar de wijkcentrale te controleren. Die verbinding was goed. Naar de modem werd niet gekeken. Intussen hebben we nog steeds last van storingen op onverwachte momenten waarbij de modem kompleet uitvalt en dan op magische wijze weer op gang komt. I.p.v. een nieuwe modem op te sturen worden er alleen maar "notities" gemaakt waar kennelijk niets mee gebeurt.

29. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bureaucratische firma die zich achter…

Bureaucratische firma die zich achter bevestigingen verschuild. Hebben hier al twee keer toegezegd glasvezel aan te leggen maar komen elke keer niet opdagen. Eerste keer ging fout, kwamen niet en belden ook niet dat het niet doorging en waarom, gewoon vier uur voor niets gewacht. Tweede keer had ik aangegeven dat afspraak niet kon op een dag, maar komen ze even goed, derde keer door hen zelf gebeld voor afspraak. Sorry, sorry, sorry, onze fout, komen nu om 8.00 op 18 juni. Dus niet, komen weer niet. U had de bevestiging waar je niet om gevraagd hebt, van ons goedmakertje moeten bevestigen. Een bevestiging bevestigen waarmee zij iets komen goedmaken?

18. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgelopen jaar een abo via coax gehad…

Afgelopen jaar een abo via coax gehad voor €41 pm en krijg nu een verhoging van 18% voor mijn kiezen. Helaas woon ik erg afgelegen en heb weinig opties en als je dan belt om op te zeggen, vragen ze of je nog openstaat voor een aanbod. Doe dit dan gelijk en denk na bij vaste klanten, maar helaas ben en blijf je een nummer.

23. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opzeggen wordt wel heel lastig gemaakt

Opzeggen wordt wel heel lastig gemaakt.
Als bewoner van het buitengebied maak ik gebruik van het Deltafiber glasvezelnetwerk. Hiervoor betaal ik een vastrechtvergoeding. Vanwege overstap naar 5G wil ik dit beëindigen en heb ik via e-mail opgezegd zoals Deltafiber dit vereist. Na 2 weken nog geen reactie, wel weer een nieuwe factuur.
Bellen blijkt helemaal een ramp: alle medewerkers in gesprek en ‘een ogenblik geduld alstublieft’ duurt ruim 12 minuten. Daarna een medewerkster die het even moet navragen en me daarvoor ‘even’ in de wacht zet. Na nog eens een kwartier naar de meest irritante wacht muziek ooit te hebben geluisterd, heb ik het gesprek maar beëindigd.
Ondertussen blijken ze me een mail te hebben gestuurd met de bevestiging maar blijkbaar is het teveel moeite om me uit mijn lijden te verlossen door dit ook even aan de telefoon te melden. Afsluiten is zoals zo vaak geen probleem maar als je ervan af wilt, moet je daarvoor boeten.

15. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is nog teveel voor Delta.

1 ster is nog teveel voor Delta.
Wij zijn zo enorm slecht geholpen met het afhandelen van een serieus probleem wat is ontstaan door hun.
Tijdens het schieten van de glasvezelkabel is het riool geraakt, dit is door niemand opgemerkt, wat ik kan begrijpen want het is onder de grond.
Wij kregen in de maanden erna vaker last van een verstopt toilet. Bleek uiteindelijk dat er horizontaal een voorwerp dwars door de rioolbuis is gegaan. 1+1 is Delta. Ik contact opgenomen. Staat allereerst 32minuten in de wacht, daarna wordt er gezegd ooh dan moet een mail sturen naar ...... met foto's erbij en de klacht.
Ik gedaan zoals gevraagd. Ontving een mail met: u ontvangt binnen 5 werkdagen reacties van ons. 11 werkdagen later nog geen reactie.
Ik weer opgebeld naar Delta. 24 minuten in de wacht en kreeg een mevrouw aan de telefoon. Ze heeft me goed geholpen en zou proberen te helpen, maar dit is voor een andere afdeling, dus ze kon niet veel doen dan alleen haar collega inlichten.
10 minuten later ontvang ik een standaard mail van delta met uitleg wat ik moet doen. Uitleg, foto's, rapport, en rekening van de gemaakte kosten. Want ja ik moet het zelf door een erkend bedrijf laten maken. Zij moeten een rapport opstellen dat het door de kabel is ontstaan en daarna kijkt Delta of het gegrond is en eventueel het bedrag zal vergoeden.
Ik heb een mail terug gestuurd dat ik het er niet mee eens ben en het zwart op wit wil hebben dat het gemaakt word. Nooit meer een reactie ontvangen.
Toen heb ik de rechtsbijstand ingeschakeld. We hebben een aangetekende brief verstuurd met het verzoek binnen 5 dagen reactie te geven. In de brief hadden we een rapport gedaan van de loodgieter en de offerte. Hierop hebben we na 8 dagen geen reactie op ontvangen. Maar ineens kregen we reactie van een ander bedrijf. Blijkbaar de onderaannemer van Delta. Fijn Delta dat jullie dit communiceren naar ons!

Na 2 weken ontving ik ineens een mailtje van Delta met de volgende tekst: Allereerst oprechte excuses dat u de aanleg van ons glasvezelnetwerk zo heeft moeten ervaren. Helaas kunnen wij op het moment niet bevestigen dat de kosten worden vergoed. Hopelijk komt u met de rechtsbijstand verder.

Weer een ander persoon die er niks van weet, weer een excuus. En hoe klakkeloos zij aangeven hopelijk komt u verder met de rechtsbijstand is echt schandalig.
Delta is in alle opzichten in gebreken gebleven en het meest waardeloze bedrijf waar ik ooit contact mee heb proberen te krijgen.
Het lukt gewoon niet op een volwassen, fatsoenlijke manier te communiceren met hen.

Nooit zal Delta hier een voet binnen hoeven te zetten of met aanbiedingen te komen.
Wij hebben al met al 3 maanden ons toilet beneden niet kunnen gebruiken door de bovenstaande klacht.
Echt Delta schaam jullie diep.

3. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Internet valt uit in de weekenden…

Internet valt in de weekenden heel vaak even uit. Vooral in de avonduren. O ja en dat ligt dan aan de klant, maar dat is onzin, want in de week gebruiken we dezelfde apparatuur en dan is de uitval sporadisch. Na 21.00 uur savonds begint het genieter, dus een hacker lijkt mij

12. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat een ellende om uberhaupt iemand aan…

Wat een ellende om uberhaupt iemand aan de lijn te krijgen ................. alle medewerkers zijn in gesprek en dat al langer dan een kwartier ........................wat zeg ik ........ ná 20 minuten wist ik t wel .....'al onze medewerkers zijn in geprek....................... en blijven waarschijnlijk in gesprek................... dag zeg

12. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In Juli 2024 mijn contract verlengd…

In Juli 2024 mijn contract verlengd voor 1 jaar met een bedrag van € 37.50 per maand
Na voor de 4e keer een foutieve factuur te hebben gekregen heb ik de automatisch afschrijving stop gezet. Vervolgen heb ik tijdig het juiste bedrag handmatig overgemaakt. nu krijg ik een mail dat ik het te weinig betaalde bedrag alsnog moet overmaken anders gaat het abonnement op hold
Ik krijg wel een compensatie voor het teveel betaalde maar ik heb liever dat ze de juiste factuur sturen. Scheelt een hoop wachttijd en ergernis.
kortom Delta factureert wat ze zelf willen en betaalt je dat niet dan wordt je afgesloten.

8. Januar 2025

Terrible service

We applied for fibre optic at the end of May this year. The contractor installed the fibre line 5th September. It is now the 5th December and we still have not had it completed and active. We have phoned Delta many times to sort out the issue without any luck. Between Delta and their contractor they have no clue what's going on. I have looked at Google maps for Delta head office and read through the reviews (325 of them) and they have a 1,9 rating out of 5. Some of the reviews are shocking. This company's client service is disgusting. What a useless organisation. If a company is run as badly as this you can only blame the CEO, a Mnr Marco Visser. He needs to go on a management course I think...

Edit. It is now 23 Jan and still no fibre. What a joke Delta is!

5. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al een tijdje hebben wij internet van…

Al een tijdje hebben wij internet van Delta. Product is erg fijn niks te klagen. Wij hebben 1 probleem, namelijk dat het glasvezel kastje in de meterkast tegen het alarmsysteem aangeschroefd is. Niet echt handig aangezien onderhoud nu onmogelijk is. Via de website een aanvraag gedaan om het kastje te verplaatsen. Wordt ik vandaag gebeld door een mevrouw die voor mij een offerte maakt van € 495,- !! Toen ik uitlegde dat hun monteur dit gedaan heeft en ik hier niks aan kon doen veranderde dit niks aan de situatie. Tja het is niet anders was het antwoord. Ronduit onbeschoft! Zo ga je niet met klanten om!!

27. November 2024

Belachelijk slechte service

Belachelijk slechte service. Sinds vrijdag geen internet en oplossing lijkt nog uitzichtloos, aangezien mijn buurman als sinds een maand geen internet heeft. Klantenservice doet valse belofte, spreken elkaar tegen en werken ongestructureerd van elkaar. Sms'jes worden verzonden dat het probleem is opgelost. Afspraken worden niet ingepland maar staan opeens voor je deur zonder dat je thuis bent. "Best effort" staat in de algemene voorwaarden, best effort zou hier betekenen dat jullie met een tijdelijk alternatief komen maar ook daar geven ze geen gehoor aan. Waardeloos!

2. Oktober 2024

Wat een ongelofelijk slechte service

Wat een ongelofelijk slechte service
3 maanden geleden storing doordat een kabel uit een aansluitbox in de tuin “ welke 10 cm onder het grind ligt” los was geraakt doordat er iemand over het grind liep
Na reparatie alleen nog masr een groen afdek strook terug gelegd en weg waren ze
Aantal malen geprobeerd door te geven dat dit misschien aangepast moet worden maar of geen contact of geen respons

Afgelopen dinsdag loop er iemand door de tuin en wat denk je ……
Na 20 sms’jes chatten bellen krijg je te horen dat ze na 5 dagen wel iemand gaan sturen

Wat een bagger tent 😩😩😩😡😡🤬

20. September 2024

Slechtste bedrijf

Slechtste bedrijf, 4 maanden geleden ruim 2 maanden voor onze verhuisdatum, glasvezel internet aangevraagd. Dit moest nog worden aangesloten maar we waren ruim op tijd.

Allereerst was de monteur nergens te bekennen op de datum dat we aangesloten zouden worden. Ze waren het “vergeten” en waren niet in de buurt. Ze zouden het de volgende dag in orde komen maken. Dit hebben ze gedaan en de glasvezel kabel tot aan binnen gelegd, ze zouden een seintje geven dat we aangesloten konden worden maar dit kon nog wel even duren, ruim 2 weken vertelde de man.

2 weken later nogmaals gebeld over wat de status is. Wij hebben een bedrijf aan huis en willen graag weer online zijn. Delta kon ons vertellen dat ze nog geen signaal van de monteur hadden gehad of we aangesloten waren en of wij zelf contact met de monteur op wilde nemen? “In mijn optiek beetje omgekeerde wereld”.

Via het moederbedrijf van de monteur kwamen we erachter dat de documenten nog niet aangeleverd waren en dat we nog anderhalve week geduld moesten hebben..

Hoe kan het zo zijn dat dit bedrijf als enige aanbieder met een redelijke internetsnelheid hier in de regio? Keuze uit delta met hun glasvezel of kpn met een verouderde adsl verbinding..

Als er een goede keuze mogelijkheid was geweest waren we nooit met dit bedrijf in zee gegaan.

De baas moet om deze slechte reviews keihard lachen, ze komen er gewoon mee weg…

Wij blijven op t moment nog in afwachting tot internet 🛜 wordt aangesloten.

2. September 2024

Slimme oplichting

Delta glazvezel aansluiting kan je ineens afkopen voor bijna 2000 of "abbonement" van 16euro in de maand.... Geen tegemoetkoming als je na aantaljaar wil afkopen...

Sterker nog, als je in een huis woont en netjes hebt afgekocht en je verhuisd naar een nieuw huis waar dit niet zo is.... Gaat er automatisch een nieuw abbonnement in.... Benieuwd wat voor auto de directeur rijd...

10. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr