al weken hele slechte internet/wifi verbinding. met name tv kijken via KPN abonnement. films stoppen en beginnen helemaal opnieuw voor 1 seconde. daarna weer eindeloos laden. Websites openen nie... Mehr ansehen
De verbinding via Tele2 op het nieuwe thuisadres Waddinxveen is heel slecht. Hele begripvolle ondersteuning maar ze doen echt niks om het op te lossen of vrijwillig te ontbinden. Ga nu maar 7 maan... Mehr ansehen
Per 2 juni 2025 noodgedwongen overgestapt naar Odido want Tele2 stopt ermee. Over de maand juni 2025 werd het volle maandbedrag door Tele2 afgeschreven. Daarna volgde in juli een creditnota voor bijna... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een drama met tele2
Wat een drama, nieuwe tv-box en niks anders dan storing. Zowel radio als tv. Netflix of Videoland lijkt beter te werken. Maar ook soms hangt het gehele systeem vast. Klantenservice duurt mega lang.. en zeggen bezig te zijn met de storing. Maar op deze manier is tv kijken of radio luisteren niet te doen!
Tele2 TV Box is een drama !
Ik heb al eerder iets gezegd over Tele2, maar heb nu weer iets anders. Tele2 heeft ons hun "TV Box" door de strot geduwd. Afschuwelijk apparaat. Neemt de TV over, zit je Google services op te dringen waar je echt niet op zat te wachten, etc. Maar het allerergste is : het ding werkt gewoon niet goed. Stilstaand beeld, zwart scherm, sprong vooruit, sprong achteruit. Inmiddels begrepen dat het een centrale (algemene) storing is die ze maar niet onder controle krijgen. Wat een drama. Dat is de klantendienst trouwens ook. Er zijn 140 wachtenden voor u. Tja, dat krijg je als je dit soort rare, amateuristische dingen doet.
p.s. Misschien een tip voor mensen die het probleem ook hebben. De NPO start app werkt prima en dan kun je tenminste de NPO zenders gewoon kijken.
Ik ben jarenlang lid van tele 2
Ik ben jarenlang lid van tele 2. Ik had tot heden geen problemen maar sinds ik het nieuwe TV box heb kan ik amper fatsoenlijk tv kijken. Elke staat het beeld stil of is het zwart beeld. Ik heb 3 keer een half uur geprobeerd om iemand te te bereiken maar helaas.
Nu is het tijd om over te stappen.
Tele 2 / odido heeft ons verplicht om…
Tele 2 / odido heeft ons verplicht om een nieuw tv kastje te instaleren. Dit hebben wij op eigen kosten door een monteur laten doen.
Eerst werkte dit redelijk, wel veel fout meldingen. Wel is sindsdien de klanten service onbereikbaar. steeds langer dan een half uur of langer wachten.
Ik heb ze wel nodig omdat er diverse storingen zijn en Nederland 1 zo goed als niet normaal te ontvangen is.
Klanten service odido als ik ze al aan de lijn krijg zeggen ze niks te kunnen doen want in zou lid zijn van tele 2, terwijl dit nu toch 1 bedrijf zou moeten zijn.
Wat ik begrijp is dat inmiddels heel internet ontploft vanwege de vele klachten, sommige nog heftiger dan ik heb.
Het zou fijn zijn als Odido door de media wat meer aangespoord zou worden om hun zaakjes wel in orde te hebben.
Wij zijn als er snel niets veranderd echt van plan over te stappen want sinds tele 2 Odido is is het een ramp om normaal te communiceren .
Groetjes van Hanneke en Pjotr Labijt
Nieuwe tv box
Nieuwe tv box, geen keuze wat ik erg slecht vind.
Korte termijn om in te stellen, voor mij dan en niet direct iemand in de buurt.
Al hoorde ik en lees ik dat veel mensen problemen hadden/hebben.
Pakje voor de deur gezet, geen postbode te zien.
Lange wachttijden klantenservice en beperkte tijden, was voor fusie beter met ook in de avond bereikbaarheid.
Als wat ouder persoon, met een auto-immuunziekte en niet helemaal bij op de digitale snelweg, was dit erg lastig. Dus veel stress.
Ben 2 dagen bezig geweest met zeer geduldige medewerkers, sjapoo voor hun.
App werkt slecht, constant storingen, stilstaand, zwart beeld.
Geen moed meer om opnieuw 2 dagen in de wachtrij te hangen.
Tele2 is Tele 2 niet meer en overweeg na 25 jaar over te stappen.
Fusies geven regelmatig negatieve bijeffecten.
Ik ben zeker al 10 jaar of zelfs langer…
Ik ben zeker al 10 jaar of zelfs langer klant van Tele2. Maar sinds ik het nieuwe kastje heb ben ik zeer ontevreden. Iedere x zijn er problemen die ik voorheen met het oude kastje niet had. Steeds heb ik zwart beeld of staat het beeld stil. En dat gebeurt niet 1x maar continu. Ook problemen met de ondertiteling. Het wordt tijd om over te stappen.
Ik krijg een nieuw tv kastje niet om…
Ik krijg een nieuw tv kastje niet om gevraagd overigens maar per 1 nov werkt de andere niet meer.
Nieuw kastje na 2 weken in een andere dorp op moeten halen geen meldingen gekregen om het te volgens dus was al 6x opnieuw gestickerd.
Kastje binnen aangesloten geen geluid.
Alles geprobeerd ook samen met een medewerker nee een andere afdeling gaat u terug bellen.
2 weken later zelf al 3x gebeld sta nu weer in de wacht al 56 min en nog niemand aan de telefoon.
Bijna 1 nov en nog steeds geen telefoontje gehad of een andere oplossing.
Ben er wel klaar mee zo nooit problemen gehad en nauwelijks.
Odido had ik binnen 2 min aan de lijn maar kunnen mij niet helpen ondanks dat het is overgenomen.
Dus al 2 weken geen tv en nu een telefoonrekening van het in de wacht staan voor de 3 de keer in 2 weken.
Tele2 Odido waardeloos bedrijf
wij hebben al een jaar een glasvezel in huis, waarbij overstap Tele2 naar Odido. Glasvezezel werkt nog altijd niet en Tele2 bouwt ondersteuning af. Box nu door tele2 uitgeschakeld, boodschap verplicht kijken via App, maar deze werkt voor geen meter. op site even bellen met Tele2, start met; langer wachten dan gewend, zoals in verleden ook al, wat een waardeloos bedrijf......
Tele2 waardeloze service
De ontvangst van de TV valt iedere keer weg. De servicedesk neemt niet op. Echt waardeloze service. Tijd voor een andere provider.
Een nieuwe TV BOX van Tele2
Een nieuwe TV BOX van Tele2! Ik ging toen ik dat hoorde een poos geleden direct op tilt. Vandaag dan toch maar besloten ervoor te gaan zitten. Tot 3x toe moeten bellen. Je staat lang in de wacht. Maar....daarna nemen ze ook de ruime tijd om je zo ver mogelijk te helpen. Ik heb 3x een uur aan de telefoon gezeten. En ondanks dat ik nog steeds niet blij ben met deze verandering en nog steeds een probleem heb, waren de medewerkers wel echt super vriendelijk, begripvol, behulpzaam en netjes. En hebben ze alle drie bijna een uur lang met mij aan de telefoon gezeten. Helaas van alle drie geen naam vernomen. Dus kan ze niet persoonlijk bedanken. Maar ze gaven mij wel een beter gevoel. Dank jullie wel!
Geen internet en tv
Komt een monteur langs van kpn op zaterdag om te kijken wat er met me kastje is..heef ie aan me monitor gezeten waardoor ik nu op weekend geen internet en tv kan kijke balen als tele 2 weekend nog eens niet beschikbaar zijn..kutmonteur ja
Elke maal als er een nieuw kastje tv of…
Elke maal als er een nieuw kastje tv of modem word opgestuurd met mooie beloftes van beter beeld etc.ervaar ik alleen maar problemen.
Beeld verspringt of stopt.
Ik blijf bellen maar de monteur belt niet terug.
Eerder al een paar Euro terug ontvangen tegenover giga belkosten.
Als ik doorgeef dat ik gemaild wil worden word hier geen gehoor aangegeven.
Al met al 1brok ellende
Wat een slechte service heeft tele2 je…
Wat een slechte service heeft tele2 je bent naar de klanten service en na bijna 1 uur in de wacht krijg je nog steeds geen hond aan de telefoon
Ruim 8 jaar klant en top
Nooit problemen gehad en ben al ruim 8 jaar bij ze. Op internet is veel negativiteit te vinden zie ik, dus laat ik een tevreden review schrijven.
Tv en vaste telefoon sinds ik verhuist ben naar mijn 1ste woning en geen problemen. Wordt altijd netjes geholpen als ik om korting vraag wanneer ik geen korting meer heb. Monteur was kundig toen ik hier ging wonen, heeft alles netjes gedaan zoals ik het wilde hebben..had zelf al de kabels gelegd. Zeg maar zo probeer ze gewoon, storingen zijn vrijwel nihil. Zit nog op koper hier.
Deze review zegt niks over mobiele abo's, want die heb ik al sinds begin bij T-mobile waar ik ook geen problemen heb.
Spam spam en nog eens spam
Vandaag, na meer dan 25 jaar, mijn zonnet email adres opgezegd. Het ging van gratis naar heel duur. En van goede service, naar geen enkele service. De tsunami aan spam en de laatste prijsstijging deed de deur definitief dicht. Ik kan de echte emails er gewoon niet eens meer uit filteren. Zo veel is het.
Wat een onbeschofte jongeman (Robin)…
Wat een onbeschofte jongeman (Robin) ongelofelijk hoe deze persoon sprak.
Twee medewerkers gesproken vandaag en het lijkt hun gewoon niet te boeien of je een probleem hebt.
Het netwerk ligt stil al 4dgn.
Maar mijn buurvrouw die ook Tele2 heeft kan gewoon wel haar internet gebruiken….heel raar
Tele2 of Odido, wie is mijn provider?
Waardeloos! 10jr of meer klant bij Tele2, het werd Odido en een puinzooi! Bij wie ben ik nu klant? Het ene moment bij Tele2, even later weer bij Odido.
Lijkt me een questy voor de ACM.
En mijn abonnement.. als ik het opgezegd krijg, dat gaat naar een andere partij.
NPO Politiek is mij ontnomen
NPO Politiek is mij ontnomen uit het niets. Ik bel en ze zeiden dat het (onzin) een tijd gratis was door de oorlog in Ukraine, ik zeg dat ik het al minstens 5 jaar gratis heb en dan zei die persoon dat het door corona gratis was? wat een belachelijke ONZIN, zodra het overgaat in ODIDO(nog slechter, ik kan het weten) ben ik weg!
Belachelijke prijs
Ik betaal na mijn twee jarig contract € 19.06 per maand voor een simpel bundeltje op mijn telefoon van onbeperkt bellen plus 10GB data op 4G.
Dan wordt je dus opgelicht en moet je maken dat je weg komt.
oplichters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.