Banner for Office Centre

Office Centre Bewertungen 2’603

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima bedrijf, snelle verzending. Produkt: rolsnijapparaat Olympia: goed product, maar zoals vermeld kun je echt geen 10 vellen papier erdoor laten snijden. Ook na een jaar intensief gebruik gaat de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling was snel, goed verpakt geleverd. Twee kleine pakjes werden apart geleverd maar door de bijgevoegde nota was het duidelijk dat pakje 2 de volgende dag zou komen. Gegevens van Office... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Boekensteunen voor een schappelijke prijs, en precies het soort dat ik zocht. Op de website is 1 van de 2 foto's (die met de sleuven) onjuist, en ik was verbaasd over de verpakking: los (per paar in e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Office Centre een paar producten besteld die elders moeilijk te leveren waren. Gelukkig waren ze hier wel op voorraad en tegen een concurrende prijs. De bestelling verliep prima en de artikelen w... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bürobedarf
  2. Bürobedarfsgeschäft
  3. Großhandel für Bürozubehör
  4. Büroausstattungsanbieter
  5. Großhandel für Bürobedarf
  6. Druckgeräte und Zubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Of het nu gaat om printpapier, schoonmaakmiddelen of die ene fijne pen — bij Office Centre bestel je alles wat je nodig hebt in één keer. Scherp geprijsd, direct leverbaar en met service waar je op kunt rekenen. Van kantoor tot thuis, bij ons is het gewoon goed geregeld. ✅ Snelle levering uit eigen voorraad ✅ Altijd scherpe prijzen ✅ Deskundige klantenservice die meedenkt ✅ Eenvoudig betalen: ook zakelijk achteraf

Profiteer van onze scherpe prijzen

Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding shop je bij Office Centre!

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles snel verstuurd is, dat lezen wij graag.

Tot ziens bij Staples.

Prima service

Beste Marja,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles naar wens is en je onze service prima vindt.

Tot ziens bij officecentre.nl

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering op zaterdag niet mogelijk

Er is geprobeerd om op zaterdag te leveren en dan is het bedrijf gesloten. Heb ik zelf de zware pakken papier bij het depot moeten ophalen.

Beste Chantal,

Bedankt voor je drie sterren review.

Dat er op zaterdag geleverd is zou niet mogen, ik ga ervanuit dat het niet meer gebeurd mocht het toch gebeuren als je met onze klantenservice belt dienen we direct een klacht in bij onze vervoerder en laten we die alsnog de zware pakken papier leveren bij het bedrijf.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed verpakt en hoefde niet lang te…

Goed verpakt en hoefde niet lang te wachten op deze bestelling

28. April 2026

Beste Cornelia,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat de bestelling goed verpakt is, dat lezen we graag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De bestelling was kwam op tijd, maar…

De bestelling was kwam op tijd, zoals aangegeven.
De doos kwam beschadigd aan. Het is aan 2 kanten bijna volledig opengescheurd. De pakken papier waren zichtbaar.

Ik heb nog niet geprint. Daar kan ik nog niets over zeggen.

29. April 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je drie sterren review.

Fijn dat de bestelling op tijd kwam, gelukkig heeft de doos de inhoud beschermd.

Mocht het papier toch niet goed door de printer lopen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Beste Jolanda,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles snel bezorgd is.

Binnen 2 dagen in huis

Binnen 2 dagen in huis. Prima toch ik ben maar particulier

27. April 2026

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat je bestelling binnen twee werkdagen in huis was, ook particulieren zijn bij ons van harte welkom om te bestellen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte levering van bestelde…

Zeer slechte levering van bestelde producten! Zeker niet conform wat op de website wordt gesuggereerd. De door mij bestelde producten zouden allemaal op voorraad zijn. Vervolgens krijg ik een eerste deel van mijn bestelling, de tweede deel volgde na de ontvangst van een lege doos en het derde deel van mijn bestelling blijkt, ondanks meerdere telefonische toezeggingen niet leverbaar. Dit verneem ik ruim twee weken na de geplaatste bestelling.
Je moet hier allemaal zelf achter aan gaan.
Wat volgt zijn bureaucratische antwoorden als “zo werken wij niet” en iedere vorm van klantvriendelijk handelen ontbreekt.
Dit is niet gericht op de individuele medewerker, maar de manier waarop de organisatie is ingericht!
In reactie op het antwoord van de klantenservice: als klant mag ik erop vertrouwen dat als mij meerdere keren (telefonisch) is gezegd/ verzekerd dat een product uiterlijk op een bepaalde datum wordt geleverd, dit ook wordt nagekomen. Bovendien is mij gisteren verteld dat slechts een deel van de openstaande bestelling vanaf volgende week dinsdag door u kon worden besteld en dat het dan 3 dagen daarna bij mij kon worden bezorgd (nb 3,5 week na het plaatsen van mijn bestelling). En de textielverf (meerdere flessen) bleken ineens helemaal niet meer leverbaar!!!!!!!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Anet,

Bedankt voor je 1 ster review.

Ik heb je bestelling erbij gepakt en bij drie producten van hetgeen wat besteld is staat op onze website een levertijd van 4 tot 6 werkdagen, bij bestellen was niet alles op voorraad.
Dit stond ook netjes vermeld.
Het ontvangen van de lege doos is helaas en foutje in ons magazijn, de goederen worden handmatig gepickt en hier is wat misgegaan. Hiervoor hebben we een nalevering ingezet en deze is door je ontvangen.
Je hebt inderdaad telefonisch contact gehad met ons en hierop hebben de betreffende collega’s gehandeld naar de informatie die we toen doorkregen van de afdeling inkoop, en dat was dat het eind deze week geleverd zou worden.
Gisteren heb je opnieuw telefonisch contact gehad en bleek bij opnieuw navraag dat onze afdeling inkoop het nu pas kan bestellen en daarmee de levering pas eind volgende week zou plaatsvinden. Hierop liet je weten dat je het zaterdag nodig had en dat wij dit maar moesten regelen.
Zo werken wij inderdaad niet, wij kopen bij vaste leveranciers en zoals aangegeven kopen wij niet maar iets in bij een bol.com om dan de klant toch maar te kunnen beleveren.
Inmiddels is de terugbetaling van de bestelling aangevraagd en ga je het geld terugontvangen van de producten die niet meer leverbaar zijn.

Netjes en goed verpakt 👍👍

Netjes en goed verpakt 👍👍
Een perfecte web winkel.

24. April 2026

Beste Ron,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles netjes en goed verpakt is, dat lezen wij graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijkheid en helderheid met vinden…

Duidelijkheid en helderheid met vinden van mijn goederen en on time levering.
Topper!!!

19. April 2026

Beste Dan,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat de website duidelijk is en onze producten gemakkelijk te vinden zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling snel en correct afgehandeld

Bestelling snel en correct afgehandeld. Product was precies zoals op website vermeld.

22. April 2026

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat de bestelling snel en correct is afgehandeld en dat het product overeen komt met onze website.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima website met uitgebreid aanbod

Prima website met uitgebreid aanbod. Snelle afhandeling en op tijd geleverd

18. April 2026

Beste Johan,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat ons uitgebreid aanbod bevalt en er op tijd geleverd is. Dat lezen wij graag.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

21. April 2026

Beste Pieter,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat je bestelling snel is geleverd.

Beste Simon,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles snel is geleverd, dat mag je van ons verwachten

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles snel en correct is geleverd.

Tot ziens op onze website officecentre.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima en snelle levering zoaks…

Prima en snelle levering zoaks gebruikelijk.

16. April 2026

Beste Willem,

Bedankt voor je vijf sterren review.

Fijn dat alles snel en prima is geleverd.

Stacy

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr