Sverigetaxi Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag bokade taxi till min dotter och fick ett fast pris på 573 kronor. Det skulle inte ta mer än tio minuter för bilen att komma men när 20 gått ringde jag och undrade var bilen var. De sade då att det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer in för att klaga på taxi chaffisar som ligger up i röven och trycker, kör vingligt pekar finger och är allmänt idiotiska, kundservice "ska" koppla dig vidare för klagomål men lägger på luren i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbokade en taxi, så jag skulle hinna med tåget i Halmstad. Den dök inte upp. Fick ta mig till stationen på annat sätt. Det som hände var att jag fick ett sms, med besked om att den kunde bli för... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbeställde taxiresa ToR för att kunna transportera en rullstolsbunden. Taxin dök inte upp vid något av tillfällena, det enda som hände var att vi fick sms meddelande om att transporten kunde bli för... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen
  2. Omnibusunternehmen
  3. Kleinbus-Taxi-Service
  4. Transportdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sverigetaxi har en stark lokal närvaro över hela landet där vi arbetar för att ge dig som kund bästa möjliga service var du än befinner dig. Vi är Sveriges största taxibolag med över 2 700 bilar utspridda över hela landet. Boka och beställ på telefon e...

Ungenügend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Boka inte

Bokade en taxi idag kl 16:00 med avgång kl 01:30 fick bokningsbekräftelse på sms. när klockan slog 01:40 var inge taxi där och ringde upp kundtjänst för att fråga vart taxin var, fick till svar att ingen förare hade tagit den körningen trots att jag fått en bokningsbekräftelse samt att INGEN ringt från taxibolaget ringt och informerat om situationen.

27. August 2022

Sämsta taxibolaget någonsin

Sämsta taxibolaget någonsin. Kommer inte när man bokar till ett visst klockslag. Det har hänt de två senaste gångerna nu att de inte kommer. Går inte lita på dem för fem öre.
Ska ni åka Taxi i Halmstad, välj vilket annat bolag som helst utom detta.

25. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lovade att chauffören skulle ringa och…

Lovade att chauffören skulle ringa och meddela5 min innan han kom. Det gjorde han inte. Men det som var värre och fullständigt oacceptabelt var att han anlände med en icke fungerande apparat för betalning och krävde att få betalt i kontanter innan resan påbörjades! Kl 5.15 på morgonen med resmål Arlanda för att hinna med ett flyg föreslog passageraren ändå att framme på Arlanda ta ut pengar på automat. Accepterades ej, ej heller verkade det finnas rutin vid problem för att ringa bolaget och be dom snabbt skicka ersättningstaxi! Passageraren lyckades till slut få hjälp av en privatbilist att komma till Arlanda i tid.

13. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbokat resa till Arlanda från…

Förbokat resa till Arlanda från Norrtäljetrakten och fått skriftlig konfirmation. Ca en kvart före upphämtning kommer ett meddelande om att taxin är sen. Ringer upp bokningen som meddelar att taxin är påväg men är ca 30 min sen. När inte bilen kommer efter 30 min så ringer vi igen varvid man nu meddelar att det aldrig varit någon bil påväg- finns tyvärr ingen bil tillgänglig! Ett taxibolag som medvetet ljuger för sina kunder borde få taxitillståndet indraget då hela idén med taxi är att man åtminstone ska kunna leverera de transporter som bokats. Hoppas ni förlorar alla era ingångna avtal och går i KK.

7. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokning dagen innan blir 3h sen.

Bokar att bli hämtad 0745 kvällen innan får sms om bekräftad beställning.
15min in hämtning kl 0730 får vi ett meddelande att taxin inte kan komma förrän kl 11.

7. August 2022

Fullständig katastrof!

Hade jag kunnat ge 0 i betyg hade jag gjort det. Värsta taxibolaget jag har varit med om, fullständig katastrof. Åkte med en förare som bröt mot alla trafikregler man kan komma på, en riktig skräckresa! Företaget tar absolut inget ansvar och man får ingen respons alls på klagomål

29. Juli 2022

Dreadful company

Dreadful company. Avoid. Booked a taxi in advance to get to the airport for my family of 5. On the day they didn’t turn up and when I called customer service they kept hanging up on me - rather than help us meet our flight.

24. Juli 2022

Fullständigt opålitliga!!

Fullständigt opålitliga!!! Boka ALDRIG detta bolag om ni ska med tåg eller flyg eller har annan tid att passa. Vi förbokade en taxi med god marginal så vi säkert skulle hinna med ett tåg. Taxin kom 25 minuter senare efter jag ringt två gånger och då skickade man en taxi från annat bolag.

12. Juli 2022

Fullständigt opålitliga

Fullständigt opålitliga - Sverigetaxi Helsingborg bekräftar en taxi till flygplatsen 11:30. De skickar ett sms 1 timme innan att de inte kan komma förrän 12:30, 1 timme EFTER bokat tid (då missar vi flyget). Kundtjänst bekräftar att de inte har några bilar att skicka. Jag ringer kundtjänst och avbokar transporten, vi löser på annat sätt. Då dyker bilen upp innan utsatt tid och säger att han kommer debitera kostnaden om vi inte åker med honom. Boka med annat taxibolag ni vill ha en lugnare upplevelse.

25. Juni 2022

Bokade till Arlanda

Bokade till Arlanda.
Han körde upp på Huddingevägen på fel sida av vägen.
Jag fick säga till 4 gånger.
Han pratade svajig svenska och det kan varit därför.
Men det var fara för livet i några minuter.

24. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chauffören vägrade hjälpa min 88-åriga…

Chauffören vägrade hjälpa min 88-åriga mormor in i bilen och hävdade att det inte ingår i hans arbete. Med en extremt otrevlig attityd dessutom!

På hela resan satt chauffören dessutom och skällde på min mormor för att hon inte ska boka en taxi om hon inte kan ta sig in i bilen själv.

30. Mai 2022

Totalt värdelös taxi…

Totalt värdelös taxi…
Bokade en taxi från Kungsängen -> annat ställe. Väntar 35 minuter då receptionisten säger 10-12 minuters väntetid. Ringer tillbaka efter 40 Min och hon säger att det finns ingen bokning i mitt telefonnummer och att väntetiden är 30 minuter.
Totalt värdelöst bolag

21. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade taxi som skulle ta oss ifrån…

Bokade taxi som skulle ta oss ifrån enköping till västerås med ett stopp i början av västerås. Taxi chauffören sket fullständigt i detta och körde direkt till slutdestinationen och skyllde sen på oss att han körde dit? Resolut som min kompis var fick han taxin o köra mig hem vilket var ca 1 mil åt var vi kom ifrån. När jag väl var hemma så ville chauffören ha 400kr EXTRA för att han körde hem mig trots att det stod på hans dator att han skulle släppa mig först?? Otrevlig chaufför som struntade fullständigt i vart han skulle. Betalade chauffören 100 kr extra för att han ville knappt släppa ut mig ur bilen trots att han gjorde fel... Åker aldrig med er igen.

1. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr