Sverigetaxi Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag bokade taxi till min dotter och fick ett fast pris på 573 kronor. Det skulle inte ta mer än tio minuter för bilen att komma men när 20 gått ringde jag och undrade var bilen var. De sade då att det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer in för att klaga på taxi chaffisar som ligger up i röven och trycker, kör vingligt pekar finger och är allmänt idiotiska, kundservice "ska" koppla dig vidare för klagomål men lägger på luren i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbokade en taxi, så jag skulle hinna med tåget i Halmstad. Den dök inte upp. Fick ta mig till stationen på annat sätt. Det som hände var att jag fick ett sms, med besked om att den kunde bli för... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbeställde taxiresa ToR för att kunna transportera en rullstolsbunden. Taxin dök inte upp vid något av tillfällena, det enda som hände var att vi fick sms meddelande om att transporten kunde bli för... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen
  2. Omnibusunternehmen
  3. Kleinbus-Taxi-Service
  4. Transportdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sverigetaxi har en stark lokal närvaro över hela landet där vi arbetar för att ge dig som kund bästa möjliga service var du än befinner dig. Vi är Sveriges största taxibolag med över 2 700 bilar utspridda över hela landet. Boka och beställ på telefon e...

Ungenügend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbokade på nyårsafton men ändå ingen bil

Förbokade på nyårsafton för att vi skulle kunna åka hem med vårt lilla barn. Hade dessutom beställt en bil med barnstol. Två gånger blev upphämtningstiden framflyttad. och när bilen fortfarande inte kommit efter 2 timmar så hittade vi sån tur är en snäll kille från ett annat bolag. Tjejen i deras kundservice kunde ingenting. Hon hänvisade till deras bokningsvillkor som vi läste upp för henne i luren. Då sa hon till och med rakt ut i telefonen "Jag kan ingenting". Får inga svar från deras kundservice i efterhand och ingen kompensation. Stor varning för detta j*vla blufföretaget!

31. Dezember 2022

Ett äkta skitbolag

En stjärna är alldeles för generöst, vilket äkta skitbolag detta är. Trots bokning och bekräftelse hålls inte tiderna och chaffisen kör som han snott bilen. Aldrig mer detta bottenskrap till företag.

23. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aggressiv och hotfull chaufför som…

Helsingborg 2022-12-26. Aggressiv och hotfull chaufför som körde långt över hastighetsbegränsningen. För trygghets skull ser jag alltid till att min dotter tar en taxi hem från stan. Efter denna färd med sverigetaxi fick jag hem en otröstlig tjej som inte tänker åka taxi ensam igen. Finns ingen anledning att nyttja deras tjänster.

25. Dezember 2022

Blufföretag!

Sämsta skiten! Vi bokade och betalade i tid, fick stå och frysa i 45 min i 14 minusgrader innan vi fick tag på ett annat bolag! Lita aldrig på detta företag, efter 15 samtal å flera bortklickningar så kan jag men 100% säkerhet säga att ni kommer ångra era bokningar med detta företag. Inget ansvarstagande och massa ljug hela tiden. Så sjukt pinsamt, ett stort skämt, SOPOR!!!!
Hade man kunnat svära i detta meddelande så hade de inte sett lika stilrent ut.

16. Dezember 2022

Vidrig förare!

Vidrig förare!
Han påbörjade sin körning 18:04 enligt kvitto. Han skulle hämta mig 18.14. kl 18:09 går han in och handlar på systembolaget som ligger precis där jag ska bli hämtad. Tänkte att det spelar ingen roll så länge han är i tid.
Han var otrevlig från start. Ville ta min rollator innan han öppnade min dörr, jag kan inte stå utan den. Jag fick be honom öppna dörr. Han suckade!
Cancer, nyopererad högerarm, ryggskada och i dåligt skick sätter jag mig i en ISKALL bil.
Bad vänligt att han skulle sätta på värme. Han suckade.
Väl framme hemma väntar jag att han ska öppna dörren. Han slänger fram min rollator, jag lyckas ta mig ut o få stöd. Då har han gått in i sin bil på förarsäte o skriker till mig STÄNG DÖRREN!.
Jag säger att jag inte kan släppa rollatorn. Han slänger sig ur bilen och läxar upp mig att "Det är bara att ta en hand o stänga!" Men jag kan inte. Sen sa jag till honom stt byta jobb! Gick hem o grät och gjorde anmälan om trackasseri.
Han körde för
A.D.R.T SERVICE AB
LILLA BADVÄGEN 2A 18994 Åkersberga.
Regnr.FEU01K
Taxinr:6546
Förarnr:382241
Får man ens gå in på Systembolag under en påbörjad körning?

12. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbeställd och betalad bil kom aldrig. Uselt.

Förbeställde och betalade en bil för upphämtning senare under dagen, pengar drogs och allt bekräftades. Stod ute i sju minusgrader och väntade med treåring i 45 minuter och ingen bil kom, supporten var stängd och satt fast som nr 1 i kön till deras bokningstjänst i flera omgångar utan något svar. Fick en notis från deras app som berättade att körningen var avklarad och ville veta hur nöjd jag var, ironiskt.

8. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sverigetaxi i Halmstad , sämst i Sverige?…

Förbokade taxi i Halmstad från flygplatsen 1/12 kom ingen … och detta har hänt nu 5(!) ggr och samtliga fall har taxin uteblivit !! Igår stod ingen och väntade när jag kom trots telefonbokning 4 dagar innan ,I dag hade jag förnekar via deras app, bekräftat via Mail, betalt i förskott , ingen bil … ringer länge innan de svarar och säger att bil är på
Väg, kommer ingen , 20 minuter senare ber jag hotellet skicka ett annat bolag som kunde komma inom 5 minuter ! Men då kommer en bil från dom , den stackaren från kurir , hade ingen aning om vem jag var , var jag skulle och skulle heller inte få betalt av Sverigetaxi eftersom jag förbokat! Aldrig mer !

1. Dezember 2022

Oseriösa skojare

Bokade sjukresa men de dyker inte upp på morgonen. Ringer till dem efter det gått 30 minuter över tiden och får svar att det dröjer 40 minuter till. Efter ännu en timme ringer jag igen och får till svar att det dröjer ytterligare en timme.
Ett riktigt oseriöst pajasbolag som borde lägga ner sin verksamhet. Kommer undvika skiten som pesten i framtiden.

29. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Färdtjänstresorna med taxi, ett skämt

Färdtjänstresorna med taxi är ju ett skämt, vissa bilar åker fram vid beställning, vänder rakt framför sina klienter och åker iväg, resegaranti hör av taxibolaget att dom erkänner att dom har gjort det, som om att det är en vanlig sak att göra sen bokar en annan bil i närheten för en ny körning. Vissa varken hör av sig eller dyker upp. De flesta förarna kan inte ens hitta fram med bolagets egna gps. Köerna för bokningar i Stockholm kan bli att man hamnar på köplats 50+ efter att ha ringt resegaranti när transporten inte kommer. Rena highchaparall på högnivå och så är det även på somrarna, även innan pandemin. Men många förare säger också till kunderna hur dom hatar att köra färdtjänst körningar oavsett bolag, vadå gjorde vi fel att vi bokade en resa som inte kan ta oss fram på andra sätt ?

25. November 2022

Läser i appen

Läser i appen, vill du beställa för fler än 4 personer ring Xxxxxx nummer, ringer detta nummer och får som svar att det kan vi inte garantera att du får en stor taxi. Okej men då tar vi två taxi då som en ska till A och ska till B.
Det går inte boka så. Jag lägger på och tar bussen istället.

20. November 2022

VARNING

VARNING
Sämsta taxibolaget någonsin med noll respekt för att dyka upp. Bokningsbekräftelsen kom vid bokningstillfället och även pengar drogs. För att vara säkra ringde vi in till kundtjänst 1 timme innan för att dubbelkolla att bilen verkligen skulle dyka upp, och vi fick höra att den självklart skulle det. Ingen taxi dyker upp vid bokad tid och kundtjänst vill inte lösa det. Helt sjukt, BOKA ALDRIG.

29. Oktober 2022

Stulen ryggsäck!

Stulen ryggsäck!
Glömde min ryggsäck i taxin från Arlanda till Järfälla måndag natt 11 okt.
Trots upprepade kontakter med Sverigetaxis kundtjänst via samtal och mail så påstår de att de inte kommer i kontakt med föraren. Detta är fullständig obegripligt! Hur kan ett företag påstå att de inte kan komma i kontakt med en anställd!?
Deras policy är att föraren ska lämna godset till polisen efter upphittandet, men så har inte skett! Ryggsäcken är alltså stulen.
Ovärderliga saker, såsom glasögon och smycken försvann!
Polisanmälan är gjord.
Aldrig mer det här taxibolaget!
Jag kommer att varna alla vänner och bekanta för dem!
Yvonne

11. Oktober 2022

Bestulen på ryggsäck.

Glömde min ryggsäck i taxin och ringde direkt upp kundtjänsten som vid 3 tillfällen av tre olika telefonister försökte koppla mig till chauffören som inte svarade/klickade mig. Dagen efter ringde jag kundtjänsten igen och fick till mig att mejla dom om mitt ärende. Fick aldrig svar trotts två mejl. Blev av med min ryggsäck och grejerna som låg i. Oseriöst j*vla skitbolag. -1 stjärna. Må djävulen ta dom! Fy!

6. August 2022

Boka aldrig med Sverigetaxi

Boka aldrig med Sverigetaxi. De har noll respekt för att dyka upp vid den tid som man bokat. Ringde nyss till deras kundtjänst då min taxi 10 minuter sen inte dykt upp och fick till svar att du bokade via appen och redan när du bokade (för flera timmar sedan) var det kö och förseningar. Mycket märkligt svar och hur ska jag som kund veta det. Kontentan blir att en bokad tid hos Sverigetaxi är en i bästa fall tid men räkna med att taxin dyker upp ca 30 minuter senare. Aldrig mer Sverigetaxi.

2. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inga bilar tillgängliga vid en bokad körning

Att man erbjuder möjligheter till bokning av taxi och sedan inte tänkt leverera eller höra av sig till kund och meddela detta är under all kritik.
Kan inte rekommendera någon att använda deras bokningstjänst.

29. August 2022

KRÄVDE EXTRA SWISH

Jag bokade en taxi från st:larsgatan 29 hem. Chauffören ringer till mig och säger att jag måste komma till stora torget istället för att han är där. Jag säger att jag är på trädgårdstorget vid st:larsgatan 29 (vid hm) men han förstår inte var jag menar och säger att jag måste komma till st larskyrkan istället. Jag och min mamma ska åka med taxin och jag skyndar till kyrkan men min mamma kan inte gå lika fort och hänger inte med. När jag kommer till taxibilen säger jag att vi måste vänta in min mamma och hennes man som är 20 meter bort. Chauffören säger då att han inte tänker köra någon mer än mig trots att jag bokat en bil för fyra personer. Han säger att jag måste swisha honom 150 kr privat för att han ska hämta upp min mamma som halkat efter för att han inte kom till rätt plats från början. Eftersom det var den enda lediga bilen kände jag mig tvungen att swisha honom det ytterligare beloppet än vad vi tidigare betalat(!) för att få hem min mamma.

Otrolig otrevlig chaufför som skrek på oss flertalet gånger, körde mot trafikregler och tog pengar han inte skulle ha. KATASTROFALT.

28. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr