ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Mehr ansehen
Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Mehr ansehen
Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegaranti... Mehr ansehen
Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).
Silkeborgvej 92-94, 8000, Aarhus C, Dänemark
- 70 23 07 20
- info@suntours.dk
- www.suntours.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vendelige og hjælpsomme
Vendelige og hjælpsomme, rigtig god oplevelse med Sun tours. Dem kan jeg godt anbefale at rejse med.
Vh john o

Antwort von Sun Tours
Alt fungerede og fik god hjælp da min …
Alt fungerede og fik god hjælp da min pung blev stjålet.

Antwort von Sun Tours
De gjorde alting meget lettere!
Jeg vil gerne starte med at sige, hvis i vil bestille en rejse over et rejsebureau, så gør det ved Sun tours. Lige fra start da vi fandt vores rejse til Kreta på deres hjemmeside, havde vi en god fornemmelse, og det skal siges det første gang vi rejste med Sun tours.
Der var en god beskrivelse af tingene på hotellet, men manglede dog lidt flere nye opdateret billeder, som jeg synes man blev snydt for. Standen af hotellet og området var flottere i virkeligheden end hvad de viste. Nogle af oplysningerne synes jeg var overdrevet i forhold til hvad det virkelig var.
Det var meningen vi skulle bo på et afsnit af deres strandhotel, men da vi læste hvordan turen var op til det andet afsnit, skræmte det os væk, og vi betalte for at skifte til det afsnit. Men da vi kommer til Kreta, er afstanden slet slet slet ikke så slem!
Men ellers var der intet at sette en finger på.
De svarede hurtigt på emails og var hurtige til at hjælpe og svare!
Når du lander, står en guide klar og han/hun får dig ud til den rigtige bus eller hvad man nu bliver transporteret i og sørger for man kommer til hotellet, og samme måde på vej hjem, og de venter endda til at alle har tjekket ind og fået afleveret baggage, så alle kan komme med det rigtige fly hjem!
Kan helt klar anbefales!

Antwort von Sun Tours
Rejsen til Kreta var købt uspecificeret …
Rejsen til Kreta var købt uspecificeret og på vores rejsebevis fremgik det, at vi skulle bo på dobbeltværelse. Ved ankomst til Camping Chania fortalte guiden (som gjorde sit bedste), efter telefonisk opkald til supervisor, at vi skulle bo i telt ! Et telt kan ALDRIG blive til et dobbelt værelse ! ! Guiden gjorde sit bedste og efter laaaang ventetid og protester fik vi tildelt en housewagon af lidet flatterende kvalitet. Vi accepterede vores boform, men i og omkring lejren med housewagons var der en uudholdelig støj/larm fra cikader, der gjorde, at ophold i dag timerne udenfor var til ekstrem stor gene. Det skal tilføejes, at efter fire nætter i housewagen blev vi flyttet til et udmærket hotel. Campingpladsen, som vi boede på de første fire nætter, var udslidt, og især vores housewagon egner sig IKKE til boform ! Campingpladsen og dens personale er søde og imødekommende, men hele campingpladsen trænger til en renovering og nytænkning !

Skybrud på campingpladsen
Vi var på charter-camping på den dejligste campingplads ved en mindre by i Grækenland. Ideelt sted for os på alle måder. Desværre blev vi plaget af to skybrud indenfor et halvt døgn. Sun Tours kan ikke klandres for force majeure - og guiden havde fridag. Guiden kom dog senere og hjalp os - men det var camping-mutter Anna, der sørgede for at vi fik ryddet og rengjort vores telte for flere centimeter vand og mudder efter regnvejret. Jeg er bestemt ikke imponeret af Sun Tours indsats for os i den forbindelse - alle gæster følte sig ladt i stikken langt væk fra hjemmet.

Antwort von Sun Tours
Vi rejste 6 mennesker til Grækenland i …
Camping Koroni: Vi rejste 6 mennesker til Grækenland i et T6 telt. Men selvom vi havde booket til 6 mennesker, ankommer vi til et telt omkring midnat, med 2 små børn, og opdager at der kun er senge til fem. Køleskabet virkede ikke. Det blev skiftet næste dag efter at vi havde henvendt os til guiden (som til det med senge m.m. Sagde at det var en 'forglemmelse'), men det gamle blev stillet foran vores indgang, og der stod det så hele ugen og var i vejen. Service m.m. var også kun til fem personer. Vi havde kun fået et lille, vakkelvornt 2-personers bord. Vi måtte stå op og spise alle måltider hele ugen. Telt og omgivelser var virkelig slidt, og intet var rent. Sun Tours er bestemt ikke hvad det har været. Tidligere var det en dejlig oplevelse at tage på teltrejse med dem. Men nu?? Det var vores sidste rejse med Sun Tours.

Ingen problemer
Ingen problemer, alt fungerede som det skulle,
men bør opdaterer deres hotelbeskrivelser.
Vores hotel "Daimond Hill" i Alanya er 5*
men hvad er det givet for?
- Wifi ekstremt ringe på værelset, virkede kun på toilettet !!
- Der står at man skal have lange bukser på i restauranten,
det skal man ikke !!
- Elvatoerne er et kapitel for sig selv, de lever deres eget liv :-)
- Fantastisk god mad, stort udvalg og flot buffet.

Antwort von Sun Tours
Hej jeg kan kun sige godt om jeres …
Hej jeg kan kun sige godt om jeres rejser
Da jeg har rejst med jer.😊 før.
Mvh. Ken gregersen

Antwort von Sun Tours
Vi har haft en virkelig behagelig …
Vi har haft en virkelig behagelig oplevelse på vores ferie til Torremolinos. Guider var meget imødekommende. Hotellet var også over alt forventning, om end, at madrasser på værelset var noget hårde, det ville gøre underværker med en topmadras. Betjeningen og mad var også virkeligt godt.

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, dygtige og erfarne guider.

Med Suntours til Globales Palmanova Palace, Palmanova/Mallorca
4 stjerner for: God telefonisk kontakt og fin pris
Behagelige rejseforhold, skønt vejr, dejlige omgivelser/strand + hotellets beliggenhed. GOD oplevelse.
Manglende 5. stjerne fordi: Der ikke blev gjort opmærksom på, at hotellet ikke var børnevenligt. (Jeg rejste med barn) Aktiviteter mest for ældre. Der måtte hverken spilles bold eller bruges flydeting i poolen.
Der ikke blev gjort opmærksom på, at guiderne IKKE kom til vores hotel, men kun til nabohotellet. Dette fremgik heller ikke af mappen.

Helt i orden!
Alt fungerede som det skulle. Vi havde godt nok bestilt et værelse på stranden, men det fik vi ikke. Vi fik i stedet et værelse i hovedbygningen. Og guiden var højrøvet, men ellers var alt som det skulle være.

Rhodos Aldemar Amelia Mare
Rhodos - Aldemar Amelia Mare.
Hotellet levede på ingen mulig måde op til de 5 stjerner som det var blevet ratet til. Slidt hotel, til den beskidte side, personale der ikke var interesseret i at yde nogen form for service. Ved flere lejligheder blev vi overfuset af personalet. Vi var så uheldige at miste et hotel håndklæde. Mens vi var nede i poolen blev det snuppet fra en af liggestolene. Ved håndklæde service, fik vi et fur og en løftet pegefinger tiltrods for vores uskyld i sagen (en af flere oplevelser)
Maden var ikke værdig til betegnelsen restaurantmad - var helt klar en cafeteria oplevelse ved alle måltider (vi havde all inclusive).
ALT for dyr rejse til den standard der mødte os.
Jeg har nu skrevet en klage til Bravo Tours og vedhæftet billeder af standarden på hotellet. Håber at jeg høre fra dem .....

Antwort von Sun Tours
Vi var i portugal alvor hotel estrela …
Vi var i portugal alvor hotel estrela do vau det var fint

Sun Tours fungerer bare
Bare dejligt når alt spiller når man bestiller eller har spørgsmål.

Antwort von Sun Tours
Hotellet lever desværre ik op til det …
Hotellet lever desværre ik op til det vi så på annoncen. Rengøring og området er ik godt. Det var storm og larm med hunde der gøede flere timer daglig og chikane fra et hotel ved siden a. De var søde på hotellet. De må bare få ordnen på hotellet.fik ik skiftet sengetøj og håndklæder så annonceret.vi havde det totalt rytteligt så der var ik noget der hindrede dem i at gøre det. Det var heller ik ordentlig rengjort da vi kom og det lå der stadig efter en uge. Bliver det uorden rettet til😎 jeg/vi da gerne prøve igen og anbefale til andre. Flyet var ikke rengjort til hjemturen vi sad og Tr ampere i nikkes og brød bordplade ik tørret a🙁 Venlig hilsen Lise Rønhoff

Antwort von Sun Tours
Taget i betragtningen af det er en …
Taget i betragtningen af det er en campingplads, er det super rart, pladsen er ikke stor, hvilket gøre det nemt at ungerne kan løbe frit omkring.
Vi kunne godt tænke os at poolen blev renset noget mere.

Lejlighed.kiwi Apartment Chania
Lejlighed.kiwi Apartment Chania. Dejligt sted sødt personale lidt mangel på håndklæder syntes fruen. God lejlighed på 1sal. Rigtigt godt.

Dejlig ferie
Dejlig ferie
Alt gik fint mht. Guider hotel fly m.m
Tak for en god ferie

Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse, selvom bestilling af billetter foregik online.
Ved ankomst på destinationen var første gang vi møder personale som er rigtig gode til at hjælpe og guide en både under ferien men også ved hjemrejse

Antwort von Sun Tours
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.