Sun Tours Bewertungen

1'844
TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegaranti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Skiurlaub

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).

Akzeptabel

(1'844)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig god oplevelse

Vi rejste til Mallorca med Sun Tours og havde en rigtig god rejse. Dejligt hotel og venlige og hjælpsomme rejseledere. God service inden rejsen og god hjælp til at finde den helt rigtige rejse.

Hej Britt

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at du har haft en god ferie og rejse med os.

Du er hjertelig velkommen igen.

Perfekt

Intet at sætte en finger på! Venlige guider, nem transport til og fra hotel, virkelig godt hotel. Alt i alt en mega god ferie!

Hej Victoria

Det er dejligt at høre at du har haft en skøn ferie med os og at alt fungerede som det skulle.

Vi er klar til at byde dig velkommen igen.

Fremragende service

Hej Robert

Skønt at høre at du har haft en god oplevelse på din rejse med os.

Du er velkommen igen på din næste rejse.

Dejlig personale

Dejlig personale, venlig og hjælpsom

Hej Pia

Mange tak for din fine ros til os. Der glæder mig at du har fået en god behandling.

Jeg håber ferien var super.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

gode forhold hele vejen igennem

Hej Susanne

Det glæder mig at høre at du har haft en god oplevelse hele vejen.

Du er hjertelig velkommen igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Koroni, Grækenland

Lokation : koroni
Dejligt sted, god strand
Campingpladsen lille og meget spartansk men ok.
Suntours tælte er nedslidte, beskidte, dårlige sovepladser.
Guider: ikke synlige, er aldrig på lokationen
Grækenland: dejlig vejr, god mad , priser ok

Hej Ravn

Vores guider bestræber sig på at komme rundt til alle pladser og hoteller, men nogle gang kan det være svært for dem at nå ud til alle.

Jeg kan desuden forstår, at indkvarteringen ikke levede op til dine forventninger, men jeg håber at du til trods for dette, havde en god rejse og ferie.

Godt valg af campingplads

Godt valg af campingplads. God guide, som forstår at værne om og tage hensyn til feriegæsternes ønsker om fællesskab og individuelle ønsker. Suntours får point for god og ærlig service, især på campingpladsen...

Hej Lars

Mange tak for din fine ros - Sant Angelo Camping er en super fin campingplads med alt hvad man kan ønske sig og jeg er glad for, at du også er af samme opfattelse.

Jeg skal desuden sørge for at vores guider får din ros.

Du er velkommen på din næste rejse.

Tryg oplevelse

Venligt personale med overskud. En tryg oplevelse med følelse af at man er i gode hænder. Kan stærkt anbefales

Hej Astrid

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse af din rejse hele vejen rundt.

Du er velkommen til at tage fat I os igen.

Fantastisk ferie 😊☀️👌

Hej Laulund

Jeg er super glad for at høre at du har haft en fantastisk ferie.

Vi er klar til at byde dig velkommen på din næste rejse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Guiden lovede et lille kort over de …

Guiden lovede et lille kort over de steder i Chania, hvor der var torvedag, dette kort fik vi aldrig.
Flyveturen hjem var med store forsinkelser og vi fik ingen ordentlig information.

Hej Birthe

Jeg håber, at du fandt ud af hvor der var marked, selvom du aldrig fik kortet fra guiden.

Det er selvfølgelig ærgerligt at der fra flyselskabets side var forsinkelser.

Jeg håber dog, at du til trods for dette havde en god ferie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig ferie på Kreta med familien.

Dejlig ferie på Kreta med familien.
Rejsemål, ophold og faciliteter svarede tildet forventede i forhold til anbefalingerne fra Sun Tours ,

Hej Lilian

Jeg er rigtig glad for at høre at du havde en super god rejse med os.

Tak for din anbefaling - du er meget velkommen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Guiderne var helt i topklasse når man …

Guiderne var helt i topklasse når man havde brug for hjælp i fbm sygdom.

Hej Eva

Det glæder mig meget at høre at vores guider stod til din fulde rådighed og hjalp dig så godt de kunne.

Jeg håber at du havde en god ferie selvom der var sygdom.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pool område beskidt due bestilt glas og …

Pool område beskidt due bestilt glas og tallerken skulle man se om de var rent.

Hej Ida

Jeg er ked af at høre at der har været nogle ting, som ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg håber dog, at du havde en god ferie på trods af dette og at du har lyst til at rejse med os en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kreta er en skøn Ø, men pas på med hotel i Kalymes. Stærk larm om natten, 3 lange byfester på en uge.

Sun Tours har gode ferielejligheder i Kalymes , hotel Mistrales. Men ferieoplevelsen blev desværre påvirket af voldsom larm pga ikke mindre end tre byfester, som varede fra ca 22- 07. Helt igennem voldsomt, når ferien kun varer en uge.
Synd og skam , for stedet ligger herligt og vi lejede gode mountenbikes og havde tre herlige cykeldage i bjergene omkring byen .

Hej Lisbeth

Det er selvfølgelig ærgerligt at der var meget larm, men jeg håber at I har haft en god ferie på trods af det.

Boede på Elite Hotel

Boede på Elite Hotel , Kalamata i 2 uger.
Ved valget af rejsen sørgede vi for at bestille værelse med havudsigt og balkon samt all incl.
Ved ankomsten til hotellet oplyste de at de kun havde all incl. light. , hvilket betød at vi kun fik drikkevarer til måltiderne.
Vi fik havudsigt og en balkon på 60 cm i bredden.
Ovenover balkonen var der 4 svalereder som bevirkede at der altid var fuglelort på balkonen , selvom den blev gjort ren hver dag. Vi kunne med andre ord ikke opholde os derude.
Da vi sagde det til guiden på informationsmødet fik vi besked på at læse det med småt ( vedr. all incl. )og at en balkon ikke skulle være større end at man kunne træde ud på den. SÅDAN
Blot for at informere andre om at Sun Tours beskrivelser ikke altid svarer til fakta og at guiderne ikke altid forsøger at forstå og hjælpe den rejsende.
Vil lige gøre opmærksom på at rejsen er købt den 31.1.2017 og ifølge rejsebeskrivelsen og på vores rejsebevis står all incl..
Først for nylig er det blevet rettet til all incl. light på internettet.
I lang tid stod der på Suntours hjemmeside både all incl. og all incl. light.

Hej Hanne

Jeg kan se at I har booket rejsen via vores hjemmeside, hvor der også fremgår at det er all inclusive light de tilbyder på dette hotel.

Balkon er forskellige fra hotel til hotel, men det er i og for sig korrekt at en balkon en som man skal kunne træde ud på.

Jeg håber dog at I alligevel havde en skøn rejse, og at I nyd området i boede i.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille og betale online

Nemt at bestille og betale online - alt perfekt organiseret og rigtig søde guider.

Hej Anne-Merethe

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at vores hjemmeside er nemt at finde rundt på.

Du er hjertelig velkommen en anden gang.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hotel Virginia!

Flyturen og rejseledere var helt okay, de var søde og hjælpsomme, intet at påtale hos dem.

Men, hotellet Virginia, og værelset vi fik tildelt var i meget dårlig stand. Sengen var stenhård og brusekabinen var så lille at man ikke kunne vaske sine fødder og iøvrigt var den defekt, så vandet stod ud over hele badeværelset.

Madens kvalitet var meget ringe, dårlige råvarer, og det samme på buffén hver eneste dag. Frugt og grønsager var af ringe kvalitet overmodne meloner og sure vindruer. Der var ikke sprit til håndhygiejne og varmen i rummet var mega høj, ingen aircondition og maden var jo fremme i flere timer.

Omgivelserne og poolen var i fin stand.

Ide´ sælg dette hotel uden al incl., det er folk bedre tjent med.

Hej Inger

Jeg er ked af at høre at du ikke har haft en god oplevelse af det hotel du boede på. Jeg håber dog, at du til trods for dette havde mulighed for at nyde varmen og området du boede i.

Kan absolut anbefales

Kan absolut anbefales, godt udvalg og rigtig godt salgspersonale

Hej Dorthe

1000 tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse.

Vi er klar til at byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ikke pro.nok

Hej Anita

Det er lidt svært at se ud fra din kommentar hvad du mener. Du er velkommen til at komme med en uddybende anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været en tur på Kreta hvor vi …

Vi har været en tur på Kreta hvor vi boede på hotel galini det kan vi godt kan anbefale til alle som rejser uden at små børn. 😀

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig over at høre, at du har haft en god oplevelse af Galini Seaview.

Vi står klar til at byde dig velkommen på din næste rejse.

Direktør.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr