ALDRI mere sun tours. Skulle havde rejst den 20/09/2020. Aflysning fra Sun tours om fredagen den 18/09/2020. Her den 14/02/2021 har vi stadig ikke fået vores penge retur. Når jeg har ringet har jeg f... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Danmarks bedste rejseselskab Igen en god ferie med Sun Tours. Ombooket til Rodos fordi Spanien lukkede, og til afgang fra Aalborg med Great Dane Airlines efter vores ønske. Super service, og perfekt... Mehr ansehen
Pas på! Havde bestilt en rejse til mine børnebørn til Kreta i august måned 2020 som de ikke kunne udnytte pga. covid-19. Sun-Tours lovede mig mit depositum på 5.898 kr. tilbagebetalt via rejsegaranti... Mehr ansehen
Købte rejse før corona virus og har betalt sun tours til tiden. Sun tours aflyser ferien, men vi har ikke fået andet end dårlige undskyldninger og mails INGEN tilbagebetaling. Vi har købt en r... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sun Tours er et rejsebureau beliggende i Aarhus. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser, og tilbyder en bred vifte af muligheder, lige fra camping- og charterrejser i Sydeuropa til skirejser i Andorra og golfrejser i Tyrkiet. Sun Tours er en del af Primera Travel Group. Vi har danske rejseledere på vores destinationer og yder en nærværende service for vores gæster. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, Pakkerejse-Ankenævnet og Rejsearrangører i Danmark (RID).
Kontaktinformationen
Silkeborgvej 92-94, 8000, Aarhus C, Dänemark
- 70 23 07 20
- info@suntours.dk
- www.suntours.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fly/Camping til Camping Kings
- Fly/Camping til Camping Kings, Costa Brava.
Herfra skal der lyde et stort TAK for en rigtig god ferie.
Hele vejen igennem fra booking til hjemkomst har det fungeret. Må indrømme at jeg havde min bekymring efter at have læst anmeldelser forskellige steder. Men må sige at det har været 5 stjerne værd. Skulle der være lidt salt i såret så skulle det være at man fik en sms når flyret vat forsinket så man ved at I stadig står i lufthavnen når man ankommer (2. gang med fly) samt at buschaufføren ikke vidste hvilken terminal vi skulle til (Vi fandt både terminal og guide)
Vi kunne helt sikkert godt tage til Camping Kings sammen med Jer igen. :-)
Psssst. Måske I kunne udvide med fly/camping til Italien. :-D

Fik at vide før booking
Fik at vide før booking, at vi kunne regne med at der var tennis (vigtigt for os) på hotellet, men fik en mail eft. booking, at det var der alligevel ikke, Fik så at vide, at guider kunne hjælpe med at finde baner i nærheden når vi kom derned, hvilket guiden så sagde, at det hørte ikke ind under det de var behjælpelig med.
Kunne godt rykke deres inspirationsmøde på hotellet kl 10 den første dag, når vi pga. 5 timers fly-forsinkelse, først ankommer midt om natten -så kan det være svært både at nå morgenmad og så møde kl. 10.
Kunne også godt oplyse om, at man skal undgå indtagelse af isterninger, idet de laver det af lokalt vand -det kostede 2 af os en kraftig maveinfektion i et par dage, idet vi drak rigtig meget isvand. Det burde guiderne oplyse om ved ankomst.

Algarve med Sun Tours
VI havde en dejlig uge i Algarve, hvor vi havde en super guide i Lisa. Keep up the good work

Antwort von Sun Tours
Sun Tours var de bedst mulige med de …
Sun Tours var de bedst mulige med de bedste guider - Hotel var standard og maden var ok, men generelt var det at anbefale

Dejlig ferie i Portugal via Sun Tours
Dejlig ferie i Portugal via Sun Tours. God og venlig kundeservice før rejsen. Lufthavn Faro under ombygning. Usikkerhed om hvor vi skulle gå hen lige da vi kom ud fra sikkerhedsområdet og skulle finde bus. Sun Tours skulle have stået der. De stod først længere nede mod busholdepladserne. Dansk rejseleder køre med fra lufthavnen til hotellet. Undervejs god og nyttig information om landet. De første to dage fra ankomsten var rejselederen på hotellet i et bestemt tidsrum. Vi benyttede os ikke af det, for tidligt. Kunne godt have brugt deres tilstedeværelse midt/slutningen af ugen ifm. ture. Hjemtur også med rejseleder og kørte med i bus fra hotel til lufthavn og helt frem til check in. Super 😊

Alt er gået fint
Alt er gået fint. Indtjekning ok. Dejligt at vi kan få 23 kg med.
Godt hotel som beskrevet med masser af aktiviteter.
Eneste minus var maden ( all inklusive ). Morgenmadsbuffet var god. Men alt var kedeligt, trist, ensformigt.
Eneste friske var grøn salat og tomater. Resten var dåsemad og udkogte grøntsager. Og det samme blev serveret hver dag både til frokost og aften. Brødet var aldrig frisk og lå fra morgen til aften. Kødet var ofte ikke færdigstegt. Og kartofler fisk og sammenkogte retter svømmede i olie. Så alt i alt en dårlig oplevelse. Ærgerligt da det giver et "hak" i ferieglæden.

Virkelig et discount selskab
Virkelig et discount selskab. Guiderne var uviden og gad ikke at undersøge det som vi spurgte om som gæster. Guiderne kendte stort set intet til hotellets faciliteter - så vi måtte undersøge det hele selv , hvilket resulterede i at vi først fandt ud af en del ting en dag inden vi skulle hjem.
I forbindelse med jordskælvet dernede på Rhodos blev vi ikke kontaktet - det måtte vi selv tage vare på.
Sunturs gav hotellet 5 stjerner i deres brochure men hotellet har kun 4 stjerner ved ankomst hvilket var virkelig skuffende.
Vi har ikke lyst til at rejse med det igen.

Tip top
Gode priser - god guideservice, vi har kun mødt imødekommenhed, smil og godt humør.

5 stjernet oversalg
5 stjernet oversalg
Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Solgt som 5 stjernet, oplevet som 2 eller 3stjernet. Aldemar Amilia Mare.
Svimmingpool snavsede, børnepoolen ville jeg ikke sætte nogen ned i den var ulækker, ringe vedligehold af udenom områder fik hotellet til at fremstå som middelmådigt. 4 gange satte jeg mig på en defekt solstol i forskellige områder, jeg satte et mærke på en af dem, efter at have gjort opmærksom på fejlen, og jo den var der igen dagen efter. Staben, minus rengøringsdamerne var, triste og usmilende. Værelser bestilt (4stk) tæt på hinanden, blev i første omgang givet i 3 forskellige bygninger på 4 forskellige etager.
Vi skal dog retfærdigvis sige at vi klagede til hotellet på 2.dagen, hvorefter man forsøgte at gøre vort ophold bedre med ekstra håndklæder, frugtskåle, flaskevand på værelserne, morgenmad i en VIP restaurant. Dejlige ting, men ikke noget der ændrede indtrykket af et middelmådigt hotel. Jeg vil sluttelig sige at vi rejser meget og derfor har et godt grundlag at bygge på. Fy, Suntours, oversalg gavner jer ikke. Jeg imødeser en passende kompensation.

fik en god oplevelse
fik en god oplevelse, og guiden er god.

Antwort von Sun Tours
Godt selvskab der har styr på tingene.

Godt hyggeligt hotel
Godt hyggeligt hotel, tæt på vandet og god mulighed for fysisk udfoldelse, iform af tennis, svømmingpool, golfbane og stort fitnesslokale. Mulighed for at tage på ture enten med Sun Tours eller med lokale tilbud. I forhold til halvpension, kan det helt klart anbefales, selvom man har muligheden for selv at lave mad.

God op leveres og rejse med Sun Tours

Information manglede.
Alt i alt en god tur,bortset fra informationen om hvornår vi skulle hjem, ikke var i mappen.
Den var ikke opdateret siden d. 1-7-2017 og vi rejste hjem d. 19-07-2017.
Der havde slet ikke været en guide på hotellet i 2-3 uger, det er sgu for dårligt.
Prøvede at ringe til service telefonen , men der var ikke nogen der tog den.
Kæmpe stress faktor , ikke at vide hvornår man bliver hentet til lufthavnene når man skal hjem.
Derfor minus 2 stjerner.

Fin ferie
Fin ferie, havde lidt problemer med at komme i kontakt med guiderne på servicetelefonen, og der var lidt bøvl ifb. Med at vi havde en kørestolsbruger med. Ellers var der fin service og en god ferie.

Dårlig modtagelse i lufthavn
Dårlig modtagelse i lufthavn, maden var for tilrettet til folk øst Europa.

Fantastisk ferie i Fuengirola
Fantastisk ferie i Fuengirola. Fantastiske guider på stedet, der altid var til at få fat i. De var super velinformerede. Deres hjemmeside var nem at finde rundt i, og det var der vi bestilte rejsen.

Vi ELSKER ❤️ fly/camping
Vi ELSKER ❤️ konceptet med fly/camping på canmping Kings i La Fosca. Det er den optimale ferie form med børn. Både for børnene men også for voksne. Og book endelig 14 dage - ellers fortryder I at I skal hjem efter blot en uge. Vi HÅBER 🙏🏻 sådan at konceptet ikke forsvinder. Og at Camping Kings får lov til at være en mulighed/destination de næste mange år.
Teltene er IKKE optimale men det er næsten lige meget - når man får alt det social der følger med en Sun tours ferie.

Ferie 2017
God ferie men rengøring på hotel var under al kritik

Antwort von Sun Tours
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.