SunHealth Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING!!! Jag vill genuint varna alla för detta företag och jag hoppas att alla hittar hit innan de hittar deras hemsida. Jag upplever att deras marknadsföring och försäljningsmetoder risker... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer upp min 84-åriga granne, Renate, och erbjuder ett gratis varuprov på D- vitamin. De hävdar först att Renate har godkänt ett abonemang i ett SMS som hon ska ha skickat. Jag ber att... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har försökt att avsluta mitt medlemskap hos detta företag. Men det fungerar inte eftersom e-posten inte finns registrerad. Håller på att bli galen på detta . Mitt abonnemang löper ut någon gång i h... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reformhaus

Vom Unternehmen geschrieben

Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

125 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag tycker inte om er försäljnings…

Jag tycker inte om er försäljnings metod !

28. August 2025

Hej Björn,

Det var väldigt tråkigt att höra.
Om du har några förbättringsförslag kan du kontakta vår kundservice.

Vi vill ju ha nöjda kunder!

Med förhoppning om en fortsatt fin torsdag!

Trevligt bemötande.

Ett vänligt samtal med ordentliga svar.

15. August 2025

Hej Leif,

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vi hoppas även att du blir lika nöjd med din beställning på D-vitamin.

Önskar dig en trevlig måndag i solen!

Trevligt samtal med Måns

Trevligt samtal med Måns. Han pratade klart och tydligt. Han informerade om avtalet, vad jag skulle få med första leveransen. Ångerblankett skulle följa med. Ångervecka 14 dagar från jag erhållit första paketet.
Var rädda om Måns!

13. August 2025

Hej Carita,

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Jag hälsar Måns dina fina ord!

Önskar dig en kanonfin start på veckan!

Lättvindigt å tydligt

Lättvindigt å tydligt

5. August 2025

Hej Sonja,

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vi hoppas även att du blir lika nöjd med din beställning på D-vitamin.

Lurendrejeri

Lurendrejeri

16. April 2025

Hej Stefan,

Ärendet har granskats noggrant och förmedlats i svar till dig.

Dock så pågår fortfarande diskussion om hur du vill ha leveranserna ifrån oss. Återkoppla gärna med uppdaterat omdöme när det väl är ordnat.

Trevlig helg och sommar! 🌞

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har betalat min faktura i tid

Jag har betalat min faktura i tid. Den 23 maj Men jag fick inte in OCR numret, tog därför meddelande och skrev referens/ordernumret. Efter några dagar kom ett brev att jag inte betalat, och skulle senast den 7 juni betala in hela beloppet igen plus 60:- påminnelseavgift. Detta brev kom till mej den 7 juni, samma dag som sista betalningsdag, så nu blev det bråttom. Försökte ringa Jättelång väntan och ingen svarar. Jag skickade då mail. Fick svar på Mail 10 juni att jag måste betala in 139:- pga att jag inte angett rätt OCR nr så det har inte blivit bokfört. Ringde dom 2 gånger 10 juni, vara svar Vi tar straxt emot ditt samtal, lång väntan inget svar. Skickade Mail tillbaka igen 10 juni. Detta kan väl inte va möjligt. Jag har ju betalat i tid. Skickade även med bilder på min inbetalning. Ringde en gång igen 11 juni. Samma sak, inget svar. Ringde igen 12 juni och blev paff. Då svarade en Fredrik. Men han kunde inte göra något, det bestämde ekonomiavdelningen. Men kan du då åtminstone säga till dom att dom svarar på mitt mail. Jo det skulle han göra. När jag kom hem på kvällen den 13 juni låg redan ett nytt brev i brevlådan Nu var det Inkasso och 319,28 som skulle betalas ( fast jag har ju betalat in både 79:- och 60:- så ska de ha de summorna en gång till plus 180:- inkassoavgift. SÅ KÖP INGET AV DETTA FÖRETAG. DE ÄR INTE NÖJDA FAST DE FÅTT BETALT

13. Juni 2025

Hej Britt-Marie,

Man har själv ansvar för att fakturan blir betald i tid och på korrekt vis.

Det står tydligt att man ska fylla i OCR-numret korrekt vid betalning. Detta har inte utförts och därför har betalningen inte bokförts.

Våran ekonomiavdelning har lagt ner tid och resurser på att försöka återfinna din betalning, utan att debitera merkostnad för hantering om 150:-.

Svar och förklaring till detta har du fått både muntligt och skriftligt i kontakt med oss.

“Varning för detta företag

“Varning för detta företag! De skickar mediciner till äldre personer utan att någon beställt dem, bara för att försöka sälja. När man försöker kontakta dem svarar de inte i telefon. Väldigt oseriöst och oetiskt beteende. Undvik detta företag!”

9. Juni 2025

Hej Abbe,

Vi har försökt begära lite mer information ifrån dig utan respons.

Det blir omöjligt för oss att bemöta det du skriver då kontakt i någon av våra kanaler saknas. Detta är således enbart smutskastning, och inte baserat på en riktig kontakt med oss.

Kontakt med oss är enkel och vi besvarar alltid 100% av samtal som inkommer på våra öppettider. Mail och brev finns också som kontaktväg. Du är välkommen att höra av dig.

Trevlig sommar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett riktigt blufföretag som binder upp…

Ett riktigt blufföretag som binder upp äldre personer på ett illegalt sätt. Prissättningen är ca 500% högre än på traditionella apotek. Köp ej från detta företag.

15. Mai 2025

Hej Magnus,

Jag kan försäkra dig om att vi inte jobbar på ett illegalt sätt.

Om man ska bli kund hos oss accepterar man både pris och vald produkt muntligt och skriftligt. Därför är det tråkigt med ditt omdöme som du lämnat då det inte återspeglar skeendet överhuvudtaget.

Jag kan se att ärendet hanterats och besvarats utav våran kundservice, och allt ska vara åtgärdat för kundens bästa i detta fall.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig och glad tjej🌺

13. Mai 2025

Hej Karin,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt samtal o bra erbjudande

Trevligt samtal o bra erbjudande. Hjälpsam uppringare!!
Tack

13. Mai 2025

Hej Kund,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefonförsäljning är ett otyg.

Jag tycker inte om telefonförsäljning. Dessutom sa försäljaren att han inte skulle sälja något fast jag frågade vad han skulle sälja.
Att börja samtalet med en helt okänd person som frågar hur jag mår gör mig förbannad. Personen bryr sig inte ett dugg om hur jag mår och jag tänker därför inte svara.
Jag mår dåligt av att någon är falsk, som telefonförsäljare är.
Han ville ju sälja på mig en prenumeration på D-vitamin.

Jag frågade om vad det var för företag. I telefonen lät det som Samhälls. Jag frågade igen - jo - det lät som Samhälls. Han skulle ställa några frågor. (Jag trodde det var en samhällsunderökning som någon myndighet gett i uppdrag till detta företag.) Jag frågade vad företaget gjorde. "Ja, vi arbetar med hälsa och gör undersökningar om människors hälsa". Jaha, tänkte jag. Vad bra!
Men jag förstod efter en stund att det var ett försäljningsknep.
Fult gjort. När jag fick ett SMS som jag skulle svara på såg jag att det stod "Sun Health" i SMS:et. Vilket lurendrejeri.
Jag kommer att avsluta min prenumeration.

24. April 2025

Hej Lisa,

Vi tackar för att du tilldelar din upplevelse.

För att även fakta skall få plats här på "trust"pilot så får vi stå för den delen. Med din text som "protokoll" så kan vi intyga att dessa delar inte skett i samtalet, kanske mentalt (som i sak är din verklighet), men tydlighet är viktigt och ni har fått korrekt information löpande samt ringt 1 gång, fått svar 1 gång och lyckats att ångra er inom ångerfristen.

Vid kontroll så har detta varit 100% odramatiskt, men det är klart, alla vill ha det lite häftigare kanske och väljer att krydda sin vardag, tipset är att inte låta detta spilla över på andra.

Trevlig dag och god fortsättning på er vår!
(Hoppas denna hälsning inte skapar samma känslor som ett trevligt "God morgon", då det inte varit någons mening att göra)

// Pelle

Sidnotis. Såg en film som heter "Bamse och Vulkanön", i denna film säger Skalman "Skynda!" - Det är det fulaste ordet jag vet! (Bamse och Lilleskutt hoppar till)... otippat faktiskt, lite som "God morgon" i er text. Slutnotis.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevlig ”person ” att prata med 👍

Trevlig ”person ” att prata med 👍

23. April 2025

Hej Ulla-Britt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig och kunnig försäljare!

23. April 2025

Hej Helena,

Han förklarade så bra.

Han förklarade så bra.

2. April 2025

Hej Gun,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och att du är nöjd med vår representant.

Mycket trevlig säljare

Mycket trevlig säljare! Mycket detaljerad information!

26. März 2025

Hej Gunilla,

vh

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tydlig och vad jag bedömer ärlig

Tydlig och vad jag bedömer ärlig, informationpch ett mycket trevligt bemötande.

26. März 2025

Hej Bengt,

vh
Hasse .P

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr