Uopmærksom og manglende service, var det vi oplevede gennem hele aftenen, på Stefanos la Fabrica. Vi blev henvist til bordet, og måtte vente 15 min. indtil vi blev spurgt ind til drikkevarer. Herefter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kørte hele vejen fra Malmø for at spise her, og det endte desværre som en rigtig dårlig oplevelse. Køkkenet var allerede lukket kl. 21.40, selvom der tydeligt står på menukortet, at det er åbe... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
De laver Absolut bedste Pizza i byen.
De laver Absolut bedste Pizza i byen.
+God Service
+Fornuftige Priser
+Hyggeligt sted, dog lidt mindre plads
+Mulighed fot at sidde udenfor
Vær opmærksom på at de har travlt :-)
Nørrebros bedste
De bedste pastaretter og pizza'er
Ros:
Hvorfor har de så travlt?
Det nok fordi at folk er vilde med deres mad, så enkelt er det.
Vi kommer helt fra Albertslund for at smage deres mad, derfor.
Ris:
For lidt plads men hyggeligt.
Ude på bænkene om sommeren, nogle få bænke mere er ønskeligt.
Mere god betjening.
Ellers 5*
Vores lokale favorit pizzaria :D
Vores lokale favorit pizzaria :D Nummer 25 kan varmt anbefales og Vegetar pizza nummer 7 er også meget lækker. Meget glade stamkunder.
Jeg har nu to gange inden for en måned …
Jeg har nu to gange inden for en måned fået at vide at de har lukket før kl. 22.
Jeg har kommet direkte fra arbejde en halv time før forretningen har lukket, og alligevel fået at vide at der var lukket kl. 21.30. Desuden er jeg næsten blevet smidt ud.
Mit råd er: Gå lidt længere op ad Stefansgade, der er bedre mad, bedre åbningstider og bedre service.

Antwort von Stefanos Pizza Nørrebro
Gode pizzaer, pastaretter og burgers
Har købt mad herfra i 8 år nu, og har ikke en eneste gang fået dårligt mad. God smag i maden!Deres pastaretter har reddet mange travle dage hos os... vi skal desværre flytte, og vil savne at have Stefanos tæt på!
Virkelig god pizza
Det var længe siden jeg smagte en go pizza , bestemt mit nyt sted stefanos;-)
Ringeste hipster pizza penge kan købe.
Forvent en pizza hvor der er brugt de absolut billigste råvare til at masse producere en uendeligt ringe produkt. Det er et rent hej hej se mig sted, fra deres pseudo skinke til dåse grøntsager kan man kun undre sig over dets popularitet.
Kvarteret byder på langt bedre og rigtige italienske pizzaer.
100% form 0% indhold.
God kvalitet og imødekommende mennesker
Jeg er fast kunne hos alle afdelingerne på stefansgade. God og pålidelig hjemmeside, samt venligt og imødekommende personale og fine priser.
Super god kundeservice og pizza helt i top
Jeg købte for første gang pizza hos Stefanos i går, som jeg skulle have med. Det var regnvejr og jeg havde mine 3 unger med. Mens jeg står og venter inde i pizzeriaet, blev der uddelt gratis kaffe til kunderne (her skal det siges uden at overdrive, at den kaffe er en af de bedste jeg nogensinde har smagt, og jeg er en stor kaffedrikker og har derfor prøvet lidt af hvert). Jeg går ud til børnene for at vente og da vores bestilling er færdig er de så venlige at komme ud med maden og oven i købet give slikpinde til børnene - det kalder jeg god kundeservice. Deres pizza smagte også himmelsk - meget anderledes end hvad man primært får, og det store plus, er at de bruger fersk kylling til deres pizza. Det kan tydeligt smages 👌🏻
En oplevelse under gennemsnit.
En halvbagt pizza med en gennemvædet og blød bund.
Aaaadr!
Måske er jeg bare bedre vant, men stedet var velbesøgt på grund af det gode vejr.
Stod i kø en halv time onsdag 18/6, for at modtage den decideret KLAMMESTE pizza, jeg nogensinde har sat tænderne i. Dåseskinke og konservesasparges på et leje af gummiost. Delvis bagt, delvist kogt!
Jeg formoder, butikken på grund af travlhed var løbet tør for (dåse)tomatsovs, og derfor have forsøgt at kompensere med et orgie af ost. Den taktik fungerer desværre ikke, når man benytter den kedeligste industrimozarella, men forvandler pizzaen til ufordøjelig dejkage. Fladt snobrød med smeltet viskelæder...
Ikke engang min fireårige søn kunne få mere end to bidder ned - og han er ellers ikke kræsen med pizza. Det eneste positive, jeg kan sige om denne oplevelse er, at pizzaen ikke smagte dårligt - den smagte nemlig ikke af en skid.
Til gengæld var den urimeligt dyr!
Aldrig mere Stefanos Pizza for mig!!
God mad, dårlig betjening
Maden er er god kvalitet. Hurtig og nem online bestilling.Godt udvalg på menukortet. Eneste minus er betjeningen - ekspedienten er altid sur og mut. Han gider ikke kommunikere med gæsterne, fortæller hverken priser eller siger goddag eller farvel. Så god mad, dårlig bejtening
God pizza.
Nørrebros bedste pizzaria. Søde mennesker, selv om der er travlt.
Kan kun anbefales.
Super Pizza på Nørrebro
Et rigtigt godt pizzeria på Stefansgade, klart et af de bedre i bydelen. Priserne er lidt højere end shawarma/pizza/burger stederne på Nørrebrogade, men kvaliteten er markant bedre. De har et godt udvalg af normale pizzaer, hvide pizzaer og deres dobbelt burger er en fest af kød hvis man har lyst til den slags. Et par småting tæller ned: ingen ægte bacon og chillien er en slags salat dressing med chili, ikke chilikorn i olie.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.