Et rigtigt godt pizzeria på Stefansgade, klart et af de bedre i bydelen. Priserne er lidt højere end shawarma/pizza/burger stederne på Nørrebrogade, men kvaliteten er markant bedre. De har et godt udv... Mehr ansehen
Forvent en pizza hvor der er brugt de absolut billigste råvare til at masse producere en uendeligt ringe produkt. Det er et rent hej hej se mig sted, fra deres pseudo skinke til dåse grøntsager kan... Mehr ansehen
Uopmærksom og manglende service, var det vi oplevede gennem hele aftenen, på Stefanos la Fabrica. Vi blev henvist til bordet, og måtte vente 15 min. indtil vi blev spurgt ind til drikkevarer. Herefter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kørte hele vejen fra Malmø for at spise her, og det endte desværre som en rigtig dårlig oplevelse. Køkkenet var allerede lukket kl. 21.40, selvom der tydeligt står på menukortet, at det er åbe... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Lækre pizzaer, men
Jeg vil gerne starte med at sige at pizzaerne var rigtig lækre, MEN...... Jeg bestiller til afthentning kl. 18 og da ankommer og betaler får jeg lov til at vente 45 min. efter flere forsøg på at få kontakt til tjenere, er der endelig en af kokkene som lægger mærke til at jeg har ventet længe. han har ingen bestilling til mig, det til trods jeg kan vise kvittering fra nettet. pizzaerne bliver hurtigt lavet ( måske lid for hurtig) og jeg kunne endelig gå hjemad. Der var meget travlt, for travlt i forhold bemanding og "de lokale" sagde at det var prisen for lækker mad....jojo, hvis jeg satte mig ned ved et bord, og kunne se at der var travlt, så var en del af underholdningen, men nu bestilte jeg i forvejen....Nåmen, gode pizzaer, men satser ikke på stedet før der kommer bedre bemanding: For kundernes skyld, men mest for de ansatte for det var ikke sundt miljø at lade dem arbejde under de omstændigheder, som jeg forstår er sådan altid.
Vildt lækkert
Vildt lækkert.
Veltilberedt.
Lækre lokaler.
Sød betjening.
De har et øje på hver finger.
Og kommer med det samme hvis man mangler noget.
Kan klart anbefale dem.
Dårlig service og styr på bestillingerne
Bestilte 6 pizza til kl 18:45. Var ved restauranten kl 18:45 og fik af vide, at pizzaerne var på vej ind i ovnen og ville være færdige om 15 min. Efter 15 min forhørte vi os om status, hvorefter vi kunne se, at pizzaerne ikke var blevet lavet og fik af vide, at der ville gå ca 20 min endnu… Vi gik igen så. Virkelig dårlig service og styr på bestillingerne.
Pizzaerne bliver ikke lavet lækkert som…
Pizzaerne bliver ikke lavet lækkert som før!
Havde bestilt Tolgahan og cevo, de var ikke bagt og der var næsten ikke noget kød i pizzaerne med få ingredienser. De var kolde og smagte ikke af noget.
Det bliver sidste gang!
Dårlig service
Dårlig service. Kan ikke lide gangstar style komunikation med kunder.
Rigtig dårlig oplevelse og service
Rigtig dårlig oplevelse og service.
Vi bestilte 3 menuer og modtog kun 2, hvorefter man ikke kunne genbestille den sidste, da de har travlt.
Endvidere var der fejl i selve bestillingen, og det mad vi fik var uspiseligt. Fuldstændig tørt.
Rigtig ærgerlig oplevelse, og hverken rabat eller god kundeservice.
Kvalitet af maden var ik dårlig ,men…
Kvalitet af maden var ik dårlig ,men ingen salt eller peber på den pasta ret jeg bestilte ,lidt kedeligt …
Madforgiftning - intet svar på mine henvendelser
Vi spiste hos jer den 1. februar 2022, som forårsagede madforgiftning og infektion med Campylobacter-bakterier. Jeg har ligget MEGET syg i 8 dage, og endte med en indlæggelse på hospitalet, forårsaget af jeres mad og håndtering heraf. Jeg har prøvet at komme i kontakt med jer via mail og fb, men får ingen respons. Det er simpelthen så grotesk, at i ikke engang tager jer den tid, at svarer på mine henvendelser, efter et sådan forløb. FØJ for en dårlig service. Jeg har nu anmeldt jer til fødevarestyrelsen.
Hvordan fåk
Hvordan fåk kan det være, at altid når jeg bestiller fra Stefanos, fåker de min ordre op.
Bestiller 2 burgers med ekstra fyld: Laver én uden ekstra fyld.
Bestiller 5 pizzaer, venter 30 min, går ned for at hente: "din ordre blev ikke printet ud, der går lige et kvarter"
What the fåk?
Bestilte en vegetar pizza og pomfritter ved siden af. Den pizza jeg får med hjem er så med bacon, hvilket mig bekendt ikke er særlig vegetarisk. Istedet for spinat, er der rucola på pizzaen (tarveligt) kartoflerne var hårde og kedelige. Generelt var pizzaen smagsløs, den eneste smag var fra den kedelige, smattede rucola (og jeg kan ikke lide rucola) samt bacon saft, fra den bacon jeg forsøgte at fjerne fra den pizza der skulle have været vegetarisk..
Ikke engang pomfritterne kunne spises. De var saltet til døde.
Rigtig kedelig oplevelse.
(Østerbro)
Forfærdelig service
Forfærdelig service, dårlig mad for pengene..
Burger ikke pizza
Deres burger er bare fantastiske, men det sidste i/du skal bestille i stefanos (Nørrebro) er PIZZA. Tør, kedelig og bare smagsløs. Jeg ville rose dem STORT for deres Burger.😊
Vi spiste på Østerbro i aften
Vi spiste på Østerbro i aften. Jeg undrede mig over at folk gik ind og ud af restauranten uden mundbind? Ligesom INGEN blev bedt om at vise coronapas ?
Betjeningen var uengageret og pizzaerne uinteressante og uden meget smag.
Savnede desuden at kunne få en øl, eller et glas vin til maden.
Tørre og kedelige
Kedelige, tørre, meget lidt fyld, smagløse. Det var min oplevelse af 6 forskellige pizzaer bestilt i går den 4. april 2021. Jeg havde bestilt til gæster og var virkelig flov over at spise dem af med den omgang. Absolut ikke pengene værd.

Bestilte 6 pizzaer, spild af penge
Bestilte 6 pizzaer i går , Østerbro. De var kedelige, tør kylling, smagløs sovs, gummi ost og standard kedelig bund. De glemte de ekstra bestillinger vi havde ønsket.
Tidligere var Stefanos lækker og ekstraordinær, nu er det bare dyrt og slet ikke pengene værd, øv.

Not worth the money
89 DKK for a pizza worth no more than the normal 60 DKK. Not worth the money at all. Used to be a good place back in the day, but not anymore, sadly.

Antwort von Stefanos Pizza Nørrebro
Jeg købte en pizza margarita fra…
Jeg købte en pizza margarita fra Stefanos Stefansgade forleden. Bunden var brændt og tør som knækbrød og osten sej som gummi. Jeg spiste to stykker og smed resten ud.
Jeg har før været meget glad for Stefanos men synes desværre at de er faldet af på den. De tykke gode pomfritter er også væk og er nu udskiftet en nogle virkelig sløje nogle af slagsen. Det er ærgerligt.

Gode burgers, sløje fritter
Gode burgers, til gengæld virkeligt sløje fritter. Mad var klar til tiden, og burgers var super lækre. Det var fritter desværre ikke - de var slet ikke færdig tilberedt. Til gengæld var der virkeligt mange af dem (som jo så bare blev smidt ud, desværre) - er det ikke noget med, at jo færre fritter man tilbereder, jo hurtigere går det...? Vi ville hellere ha haft halvt så mange, men færdige fritter..
Vi fik også lov til at betale mere end vi umiddelbart skulle, men vi fik ikke kvitteringen med, så vi ved ikke hvad vi betalte ekstra for 🤷🏼♀️

Lang ventetid på pizzaer
Anmeldelse af Stefanos, Nørrebro:
Jeg bestilte mad via hjemmesiden og fik besked om, at den kunne leveres til den anmodede tid. Da jeg kommer for at afhente maden, står der mange folk stimlet sammen ude foran og venter på deres mad. Jeg måtte vente 45 minutter(!) udenfor Stefanos på en kold vinteraften med frostgrader.
Da jeg så endelig får min mad, bliver jeg hverken mødt med et enkelt “tak for tålmodigheden” eller noget i den dur. Jeg spørger pænt, om jeg kan få en plastikpose til pizzaerne. Det kan jeg ikke, men jeg skal betale 4 kr. for den. Efter at have ventet så længe ude i kulden. Plus manden, som udleverer maden, har sit mundbind under hagen. Magen til elendig service skal man lede længe efter. Stefanos: Lad være med at sælge mad, hvis I ikke kan levere det til tiden, eller skriv det ved bestillingen. Det gør andre firmaer.
Når det er sagt. Maden smagte godt. Var den 45 minutters ventetid i kulden værd? Nej!

Stefanos Nørrebro -
Stefanos Nørrebro -
Rigtig fin pizza, men Stefanos har af en eller anden årsag valgt at lave deres pomfritter om. De kan desværre på ingen måde anbefales længere, og det er en kæmpe skam. Ikke flere burgermenuer her.

Antwort von Stefanos Pizza Nørrebro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.