Næsten imponerende ringe oplevelse. Vi får 2x sardiner og en dessert. De indrømmer inden serveringen, at desserten er lidt sølle lavet, men de håbede det gik. Ganske rigtigt, var det enormt søl... Mehr ansehen
Fantastisk service. Vakse tjenere og rigtig mange gode og interessante små retter. Vi har spist frokost mange gange og prøver hver gang en ny ret. Dejligt med en restaurant som ikke serverer det sam... Mehr ansehen
Har været der både til frokost og til aften. Super dejlig frokost i den skønne frokost-afdeling. Var 7 pers. til middag og alle retterne var tip top, med virkelig gode smagsoplevelser. Dejlige vine og... Mehr ansehen
Maden var alt for dyr i forhold til kvaliteten. Vi fik burger og Moules fristes. Muslingerne var ikke ordentligt renset og manglede både syre og urter i suppen. Den smagte kun af saltvand. Burgeren va... Mehr ansehen
Kronprinsensgade , 1114, København K, Dänemark
- 33148189
- info@sommersko.dk
- www.sommersko.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Absolut ikke pengene værd
har til brunch på Café Sommersko i dag. Da vi ankom var der kun 2 andre i cafeen. Alligevel tog det 20 min for at få en kop kaffe og te. Det var så koldt i cafeen at vi måtte sidde med vores vinterjakker på. Servetricen frøs også for hun stod i baren med et tæppe omkring sig. Vi blev dog ikke budt et.
Da det var så koldt derinde var al maden også kold, inkl røræg, bacon og pølser.
Der var flere slags drys i buffetten, desværre bare ingen yoghurt at drysse den på. Pandekagerne kan du købe til 7.95 i Netto.
For de 169 kr får du hverken te, kaffe el. juice med i prisen. Men kold mad og en fraværende servitrice, som heller vil tage med sine veninder end at passe sit arbejde.
Kan ikke anbefale stedet
Ikke en times ventetid værd!
Spiste på Café Sommersko d. 30/12 2013. Servicen var helt utrolig dårlig. Vi skulle flere gange spørge om vores mad, som først kom efter 1 time. Den var kold og ikke pengene eller ventetiden værd. Tjenerne var arrogante og dette er bestemt ikke et sted jeg vil besøge igen!!
Utrolig ringe oplevelse.
Generel dårlig betjening, vi ventede en time på maden og måtte flere gange klage. Efter en time kom nogle halvkolde portioner mad, som bestemt ikke var ventetiden værd. Tror ellers dette normalt er et udemærket sted, men vi var bare enormt uheldige.
Jeg tror aldrig jeg har set så dårlig service.
Var på Sommersko den 27. december. Maden smagte fint, hvilket er den eneste grund til at jeg giver to stjerner. Betjeningen, eller mangel på samme, var helt horibel. Jeg rykkede 3 gange for at få en smoothie. Først da jeg rejste mig og gik hen til tjeneren forstod han at jeg mente det alvorligt og fik fremskaffet den i løbet af yderligere 5 minutter. På det tidspunkt havde vi ventet 30-45 minutter. Burgerne var også forsinket, da de var løbet tør for kød. Vi fik burgerne uden hverken bestik eller servietter. Dem måtte vi også rykke for. Den Cola jeg bestilte da jeg fik burgeren kom aldrig. Gad ikke mere stress med at rykke for den. Regningen gad de heller ikke at komme med, så jeg endte med at stå oppe ved kassen og pege på vores bord og bede om at betale.
En helt igennem stressede og uacceptabel oplevelse.