Næsten imponerende ringe oplevelse. Vi får 2x sardiner og en dessert. De indrømmer inden serveringen, at desserten er lidt sølle lavet, men de håbede det gik. Ganske rigtigt, var det enormt søl... Mehr ansehen
Fantastisk service. Vakse tjenere og rigtig mange gode og interessante små retter. Vi har spist frokost mange gange og prøver hver gang en ny ret. Dejligt med en restaurant som ikke serverer det sam... Mehr ansehen
Har været der både til frokost og til aften. Super dejlig frokost i den skønne frokost-afdeling. Var 7 pers. til middag og alle retterne var tip top, med virkelig gode smagsoplevelser. Dejlige vine og... Mehr ansehen
Maden var alt for dyr i forhold til kvaliteten. Vi fik burger og Moules fristes. Muslingerne var ikke ordentligt renset og manglede både syre og urter i suppen. Den smagte kun af saltvand. Burgeren va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kronprinsensgade , 1114, København K, Dänemark
- info@sommersko.dk
- www.sommersko.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Den sejeste mørbrad
Bestilte okse mørbrad med med bagte rodfrugter. Bøffen var så sej at det helt klart ikke var mørbrad rodfrugterne var varme men fuldstændig rå. Ved henvendelse til tjeneren var beskeden at det var hvad de serverede som mørbrad.
Den dårligste mad i København i 21 år.

Antwort von Cafe Sommersko
Beskidt og selvoptaget personale...
Bestilte en flaske rosévin, en sandwich og en quiche. Vinen kom anstigende på akavet vis, hvor "tjeneren" bar den under den ene arm og havde to glas i hånden. Vin velsmagende!
Vores mad kom, bortset fra at samme "tjener" begyndte at lægge bestik hos to damer ved vores nabobord, som netop havde fået serveret to kopper kaffe af samme person.
Maden smagte godt og var veltilberedt, dog bør stilken på en tomat altid fjernes!
Ved ankomst frekventerede jeg dametoilettet, som var særdeles snavset uden håndklædepapir, hvilket jeg venligt gjorde samme "tjener" opmærksom på, hvortil svaret var: "det gør jeg noget ved"... øøøøhh, benyttede toilettet inden afgang ca. 1½ time efter, hvor der stadig ikke var håndklædepapir, flot gået af en servicemedarbejder!!
Halvdelen af lyset på toilettet var itu, så ser man selvfølgelig heller ikke fæces så godt.
Da jeg i mine unge dage kom på Café Sommersko og tro mig, det er længe siden, da var Café Sommersko et hipt sted, hvor betjeningen var i top, toiletterne rene og oplyste. Tjenerne var der for kunderne og ikke for at se smarte og selvoptagede ud. Det var i Kenn André Stillings & Co. ånd! Kælderen lugtede ikke sur og gammel, når toiletterne skulle benyttes!

Antwort von Cafe Sommersko
Kære Sommersko - stram op!
Vi har tidligere været glade for at komme på Sommersko, men efter sidste besøg for et par dage siden har vi ikke tænkt os at komme igen.
Der var 7 tjenere på arbejde, til en halv fyldt restaurant. Alligevel måtte vi vente en evighed på at få lov til at bestille drinks og mad! Til gengæld kunne vi se hvordan nogle fra personalet hyggede sig i baren med noget der lignede et par gode kammerater. Det var faktisk ret provokerende når man selv sidder og venter på at få bare minimum af service. Mens vi ventede ankom der også gæster til de udendørs pladser, nogle af dem blev også trætte af at vente, og gik igen…
Men det blev da vores tur, og næste overraskelse kom da vi fik oplyst man ikke kunne købe en kande med postevand, men KUN købe 0,5 l. flaskevand til kr. 39,00. Det er urimeligt dyrt, og i burde skæve til gode madsteder som Cofocos, hvor man betaler et engangsbeløb for almindeligt postevand. Vi har intet imod at betale for vand, hvad enten det er postevand eller på flaske. Men den pris i har er simpelthen for dyr.
Vores mad kom, juhu – en hovedret bestående af 1 poussin og 3 stk. cherrytomater, og et par hvidløgsflager. Intet andet!! Kr. 169,00. Hertil kunne man selv købe kartofler, de smagte faktisk rigtig godt, og ville have været skønt hvis de også havde været varme…
I forhold til hygiejne vil vi foreslå at medarbejdere med langt hår, anmodes om at sætte dette op, det er ikke lækkert at en tjener roder rundt i sit hår, for derefter at servere mad.
Kære ledelse på Sommersko, hvis i skal overleve må i stramme op, både på personale, service og menukort. Ellers bliver i nok desværre overhalet indenom af alle de mange gode steder der findes i byen, som for længst har forstået hvad det vil sige at give folk en god mad oplevelse.
Hvad er lækrest? Maden eller Tjenerne?
Det må siges at være en af de bedste café oplevelserne jeg har haft til dato!
Mine damer og herre, jeg vil da gerne indrømme at jeg var på visit på café Sommersko for omtrendt et år siden, hvor jeg havde en mindre tilfredsstillende oplevelse. Men nu er jeg altså af den opfattelse, at virksomheder (i dette tilfælde caféer) med respekt for sig selv og sine gæster, foretager ændringer og forbedringer bygget på den kritik som de får. DET må man sige Café Sommersko har gjort.
I weekenden, da jeg var inde og nyde et formidabelt måltid mad med min hustru, havde jeg en aften, der viste sig at blive til en hyggelig oplevelse som jeg sent vil glemme, lige fra start til slut.
Denne oplevelse starter ud med at man bliver taget varmt og godt imod i døren, af en nydelig ung herre (med gråt hår), som meget serviceminded viser os ned til vores bord, hvor vi med det samme blev introduceret til den sødeste lyshårede smilene tjener, som hele aftenen igennem spænede frem og tilbage (dog med et smil på læben) for at sørge for at vi ikke manglede noget!
Og som det ikke var nok, kom der også den mest charmerende unge manager ned til vores bord, kun for at høre om vi hyggede os, og det må man sige vi gjorde.
Så efter et utroligt lækkert måltid og en endnu bedre betjening, besluttede vi os for at blive hængende i baren og drikke en cocktail, da vi simpelthen ikke kunne løsrive os fra den atmosfære vi var blevet indkapslet i!
Her mødte vi en sød fyr i baren, som virkelig kræsede om hver enkelt drink, som var det et kunstværk i sig selv, mens han samtidig havde overskud til at stå og snakke med os!
Det må siges at det ikke er sidste gang vi sætter fødderne ind på Café Sommersko igen, og vi vil helt klart anbefale andre at gøre det samme !
Mvh Georg Kloon

får man svar?
Hej sommersko
Jeg kan egentlig ikke forstå den manglende kommentar/svar på min anmeldelse, som jeg ser det plejer I at komme med en tilbagemelding?
Men måske ikke på anmeldelser med 1 stjerne.
Mvh Susanne

skuffelse
Som jeg kan se er der også andre, som har haft en dårlig oplevelse med brunch - mon det var weekend-brunch !!
Min mand og jeg har lige spist weekend-brunch buffet. Det var godt nok ikke noget en spændende oplevelse: juicen kom direkte fra en karton, måske naivt at tro på friskpresset dette sted, darjeeling te fra Perch i kande, dette bestod af en kande med kogt vand samt to poser ved siden af - det var ikke muligt at få teen andet end vandfarvet selv efter at posen havde opholdt sig i koppen ca. 15 min - altså ikke drikkelig - jeg kan anbefale Sommersko at købe darjeeling te hos Chaya. Müslyen på Yoghurten var ikke knasende - men bestod af blød trist havregryn.Da "juice" og te var udrikkelige måtte jeg bestille en dansk vand, som jeg selv skulle betale for, i og med at vi afslog champagne kunne vandet eller juicden måske have været uden beregning. I øvrigt skulle de få opdateret deres hjemmeside, hvoraf det fremgår at:
”Sommerskos weekend brunch buffet 169 kr.” prisen er nu 189 kr.
Jeg har ikke tænkt mig at komme igen og bestemt heller ikke tænkt mig at anbefale caféen til andre.Mvh S.S. Hansen

Øv-oplevelse
Det eneste der trækker lidt op, var den søde tjener, der hjalp os med bord, vand osv.
Min kæreste og jeg skulle spise brunch, og det var ikke en god oplevelse. Maden var super kedelig, og vi havde forventet meget mere til den pris. Eksempelvis kan nævnes, at pandekagerne var helt seje/hårde, og kunne næsten ikke skæres ud eller spises. Øv. Resten smagte ikke af særlig meget.
Vi kommer i hvert fald ikke igen.

Perfekt service og kvalitet
Tak for en super brunch med god betjening og stemning - på gensyn!

Antwort von Cafe Sommersko
Skøn service og dejlig mad!
Var på sommersko i weekenden, det var en god oplevelse.

Pisse godt sted
Super fed stemning, lækker mad og gode tjenere.

Fin servering
Smilende personale, lækker mad og hyggeligt sted

Super hyggeligt sted!
God mad, god service og god stemning :)

Skandaløs ringe oplevelse!
Havde et større middagsselskab med 20+ gæster, som desværre alle fik en meget dårlig oplevelse, der gør at vi ikke kommer igen. Til venlig info er her en liste med ting og oplevelser der gjorde oplevelsen så ringe - og dette skal ses i betragtning af at stedet langt fra var fuldt på den pågældende aften:
1. Ekstrem inkompetent service/betjening, der hverken kunne sørge for bestik, eller holde styr på hvad folk havde bestilt - dette gjorde at folk skulle vente i meget lang tid og komme med adskellige påmindelser for overhovedet at få bestik, vinglas og den bestilte mad. "Tjenerne" måtte afvise at fjerne tallerkener efter hver ret - "da der ikke var plads til at komme ind og hente det".
2. Drinks ekstremt forsinkede - selvom de stod klar på en bakke i baren nedenunder. Gik ned for at hente dem selv til sidst (isterningerne var her allerede smeltede) - men fik besked på at det måtte vi ikke og vi skulle pænt vente til en tjener fik tid til at komme med dem. Her skal tilføjes at baren var tom - og der var 1 person udover bartenderen som intet havde at lave.
2. Mad gennemstegt selvom bestilt mellemrød
3. Fejl på regningen (betalte for en flaske vin mere end bestilt bl.a)
4. En person oplevede at den bestilte ret aldrig kom - og hvor tjeneren således kunne fortælle at sidemanden (der havde bestilt samme ret) var til deling. Og herefter kunne personen således spise resterne fra den anden persons tallerken.

Fejler på Pariserbøf indekset
Lang tilberedning betødnkold bøf med svampet toastbrød der var brændt godt sort. Tilbehøret var ok men alt i alt en skidt oplevelse.
Knægtens pommes frites var dog super og det trækker oplevelsen op på 2 stjerner.

Betale for vand til vin
Rigtig fint sted, men jeg bliver altid meget forarget, når man skal betale penge for vand, når man bestiller en flaske vin. Plads til forbedring, og det burde være en selvfølgelighed.

Stemningsfyldt cafe
Hyggelig cafe i flotte lokaler! Lækker kaffe og god mad!

God oplevelse
Smukke omgivelser inklusiv maden er af en høj standard som klart giver en smagsoplevelse, hurtig og effektiv service. Det kan også anbefales at prøve deres kaffer til at runde af med, det fuldlænder klart oplevelsen !

Fin oplevelse
Et hyggeligt sted, til et glas vin eller en kop kaffe. Ganske udemærket service og afslappet stemning.

Antwort von Cafe Sommersko
Alt for dyrt, mangel på grundlæggende hygiejne hos tjeneren og brug af de billigste fødevare man som cafe kan få i indkøb.
Jeg vil ikke anbefale nogle at betale for mad på Café Sommersko. - Hvis nogle dog insisterer på at sidde på Café sommersko's udendørs borde en herlig sommerdag, så vil jeg anbefale at de køber drikkevare på flaske, da jeg tror at der bliver slækket meget på hygiejnen.
Min anbefaling med én stjerne beror på en formiddag med brunch (+ to kopper kaffe og to glas cava til omkring 545 kr i alt).
Efter selv at have arbejdet i restaurationsbranchen kan man efterhånden genkende nogle produkter og procedure -eller mangel på samme.
Der var tale om de absolut billigste færdigproducerede fødevare i brunchen: bestående af 3 stk. dårlig billig chorizo og 1 stk. parmaskinke (som umiddelbart virkede fint). Et stykke røget laks der ikke lugtede frisk. En færdigproduceret pandekage. En skål med frosne hindbær som var blendet (kaldet "hjemmelade marmelade).- Jeg håber de var forkogt. Scrambled æg, som var udemærket. Bacon der virkede til at det var blevet friturestegt for at blive genopvarmet inden servering. 2 el. 3 brunchpølser, ikke stegt sprøde. To skiver vandmelon, hvis konsistens var begyndt at være slimet. To skiver smagsløs melon. To stykker ananas -det eneste perfekt modne stykke frugt (og velsmagende ting i brunchen). Et glas yoghurt m. et skivet jordbær (De havde glemt crumble på toppen). Desuden var der brød m. smør til. - Alt i alt kedeligt, dårligt tilberedt og anrettet og med brug af elendige fødevarer.
Hvorfor bruge frugt, som er uden for sæson midt om vinteren? Hvorfor ikke servere én type lækker pølse i stedet for to middelmådige? Hvorfor have laks på menuen, hvis man ikke kan servere den frisk? Når man betaler 155 kr. for en brunch kan man selvfølgelig ikke forvente sig det store. Men jeg havde dog ikke forventet at kvaliteten af fødevarerne var så ringe. Det ville jeg forvente på en dårlig café , hvor brunch'en kostede 59 kr.
Det er så uendelig nemt, for selv det mest uuddannede køkkenpersonale, at anrette den brunch bedre, end den talentløse omgang, ja undskyld, hundeæde, som de serverede.
ift. drikkevare så glemte de den juice vi bestilte. Kaffen smagte som om det var lavet på et gammelt espressoshot, der var blevet bittert eller at de havde ladet den kører for længe.
Som prikken over i'et nyste tjeneren i sin hånd foran alle gæsterne. Derefter gik hun ind for at ordne ting i baren uden at vaske hænder. Forinden nyset havde hun skåret brød til os, uden at lægge et hviskestykke over det, hvilket vil sige at hun rørte ved brødet. Jeg formoder at var hun forkølet og har gået og nyst hele formiddagen, har alle vi gæster, som hun skar brød til fået en god chance for lidt snot og virus.
Café Sommersko har en fed beliggenhed og er blevet flot renoveret, lader det til. Det lader ikke til at ejerne har modet til at indrømme og konfrontere hvem end der er beslutningstager på indkøb og menukort (med al sandsynlighed dem selv), med at de tydeligvis ikke har talent eller smag for kvalitet. Hvis de ansatte en person forstand på lækker mad til at varetage menu og indkøb og til at uddanne "tjenerne" i almen service og hygiejne, så kunne cafeen sikkert køre videre mange år endnu, med mere glade og tilfredse kunder. Lige nu har de sgu erklæret helt fallit med det de serverer. Det mangler da bare at nok mennesker bliver syge af deres manglende hygiejne, til at stedet omtales så grimt i medierne, at de nuværende ejere må give helt op.

Antwort von Cafe Sommersko
Aldrig prøvet noget så dårligt før!
3 venner, 3 kollegaer, 3 tjenere inde og spise hvad der sku være en hyggelig lørdagsfrokost - endte med kæmpe skuffelse og ingen appetit.
1 flaske hvidvin = 2 ok glas og 1 møgbeskidt, tjeneren bytter det beskidte og kommer med et som er endnu værre (dvs hun har ikke engang tjekket det 2.gang) derefter går hun tilbage for at pudse det hvorpå jeg ser bartenderen steamer glasset ved kaffemaskinen, glasset blir rent MEN NU ER DET JO BRÆNDVARMT TIL KOLD HVIDVIN??? Wauw tænkte vi alle.. Vi spørger ind til det postevand vi bestilte med hvidvinen men de sælger ikke postevand (heller ikke selvom vi bestilte vin som jo er et selvfølge til vinen) men derimod kan vi købe en vand ved siden med brus, det gør vi så og hun kommer med vandet og 3 glas men kun 1 er brugbart da de 2 andre er smurt ind i fedt og fnuller... !
Nå så kommer maden efter ca 35min hønsesalat sandwich - som er 2 stykker brød, købe kylling og mayonnaise, STOR SKUFFELSE at det ikke engang er hjemmelavet, traditionel dansk hønsesalat.... Min anden kollega får rørt tatar som er ok - vi bestiller ristet brød hvortil han får 4 små stykker lyst ikke ristet toastbrød... Come on?? Og sidst men ikke mindst min cæsar salat - købe croutoner, kan lige ane parmesan flager på toppen af en lille stykke overstegt kylling.. Efter 2. bid trækker jeg et langt hår ud af min mund dvs det har været nede mellem salaten. Da mister vi alle ved bordet alt og spørger efter en chef eller leder. Der kommer en ung fyr hen og undskylder med de var underbemandet (som jeg kan se herinde har de været i mange mange mdr) og han fortæller os at grundet de beskidte glas måske skyldtes opvaskerne ikke har skiftet vand i maskinen, undskyld mig som gæst HVAD FANDEN RAGER DET MIG?! Vi vil ikke have mere af vores ellers så dejlige frokost men beder om regningen, han spørger om vi vil have kaffe på huset vi takker nej tak men chancen for flere beskidte glas eller baktier - vi modtager regningen hvor vi betaler fuld pris og vi er målløse men vælger at betale i en fart og gå for ikke at blive rasende.. Vi er 3 tjenere som har arbejdet i branchen i næsten 12 år hver især og har aldrig prøvet lignede og skete det på vores arbejdsplads ville vi GODT vide hvordan man behandler gæster i denne situation og få situationen vendt til en positiv oplevelse.. Vi vil alle stærkt anbefale folk ikke at gå derind at spise med mindre denne oplevelse lever op til standarden for en god frokost eller middag.
Nu har jeg læst mange anbefaler herinde og kan jo så vente på et modsvar fra cafe sommersko at det beklager at det ikke levede op til vores forventninger og at de håber vi vil give dem en chance til - men spar gerne jeres tid cafe sommersko på at svare her men brug i stedet tiden på at optimerer jeres køkken og jeres tjener og deres måde at servicerer gæster på - i får et STORT 0 herfra!!

Antwort von Cafe Sommersko
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.