Næsten imponerende ringe oplevelse. Vi får 2x sardiner og en dessert. De indrømmer inden serveringen, at desserten er lidt sølle lavet, men de håbede det gik. Ganske rigtigt, var det enormt søl... Mehr ansehen
Fantastisk service. Vakse tjenere og rigtig mange gode og interessante små retter. Vi har spist frokost mange gange og prøver hver gang en ny ret. Dejligt med en restaurant som ikke serverer det sam... Mehr ansehen
Har været der både til frokost og til aften. Super dejlig frokost i den skønne frokost-afdeling. Var 7 pers. til middag og alle retterne var tip top, med virkelig gode smagsoplevelser. Dejlige vine og... Mehr ansehen
Maden var alt for dyr i forhold til kvaliteten. Vi fik burger og Moules fristes. Muslingerne var ikke ordentligt renset og manglede både syre og urter i suppen. Den smagte kun af saltvand. Burgeren va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kronprinsensgade , 1114, København K, Dänemark
- info@sommersko.dk
- www.sommersko.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mug på brødet
Elendigt desværre for det var engang godt. elendig service fra personale der virker til at ville alt andet end at arbejde.
Derudover var der problemer med at servere det bestilte, selvom man bad dem rette det kom de stadig med noget forkert. Da man endelig fik sin mad var der tilmed mug på brødet. Øv!

Antwort von Cafe Sommersko
Øv for en oplevelse..mad vin service..kan det blive meget værrer
Starter ikke specielt godt.... og slutter absolut heller ikke særlig godt..
Forrige jul fil vi et gavekort. ..Super fantastisk og dejligt.
Fejl nr.1: vi beslutter at tage på café sommersko
Fejl nr. 2: vi bruger det udleverede menu kort.. som viser sig at være for gammelt/ej aktuelt
Fejl nr.3: jeg vil godt have en vin menu som fremgår af menuen... den findes ikke længere
Fejl nr. 4: jeg bestiller et glas rose vin.. er varmt og smager af rævepi....retur for et nyt glas
Fejl nr.5 min mand bestiller oksemørbrad fra menuen... der bliver serveret planke steak i stedet for... over tjeneren kommer og siger at der har han bestilt 😲 de har slet ikke oksemørbrad !! Her fremviser han et nyt menu kort uden oksemørbrad... med andet layout... det gør jeg opmærksom på og de finder kortet det er en fejl ..... men til den pris kan man ikke forvente mere😲😨 siger han !!! her går jeg 'lidt' i koma da tjenere begynder at være SJOV .. vi har ikke talt om pris.... jeg kigger på Harly.. han acceptere kødet og 25 pct nedsat pris... ok hans valg... så skære han 2 skiver og må spytte det ud da det er fyldt med sener og han ikke kan tygge det.. tjener retur igen....burger menu bestilles...
Fejl nr 6: vi fremviser nu gavekort og de kommer retur og siger at pengene passer og giver os en bon.... her regner vi så på det og vi mangler 120 kr. I vores farvør. ...hvilket vi gør opmærksom på... Jammen de kan jo ikke give penge retur? Nej .. helt ok... men derfra og så lade som om pengene passer der er lang vej... så vi ender med at købe 2 cocktails som var fine...
Stedet er ud døende ..de nærmeste gæster 10-15pct belægning) klagede også over ting kunne vi forstå..
Alt i alt ret træls... I stedet for hygge og snak om alt muligt.. blev fokus på stedet/maden/og deres kreative beregning.... var gave kortet ikke specifikt til Sommersko havde vi rejst os op og gået....
Man kan ikke give nul.. men cocktails var trods alt gode...

Skidt skidt sted!
Tjeneren havde ikke styr på smart box pakkens indhold.
Rabarber kompot var blot syltetøj!
Müslien til var tørrere end den billigste pakke fra netto.
Brødet var tørt og ekstremt kedeligt. Ikke fra samme dag. Ej hjembagt.
Friskpresset appelsin juice var fortyndet op med vand, for at spare!?
Nutella på pakke var smeltet. Opbevaret forkert.
Man har stillet varmekanon op for at bekæmpe de utætte vinduer ud til gaden. En kløgtig ejer havde nok fået gjort noget ved vinduet.
Service niveau og tjenernes viden er på meget lavt niveau.
Hold jer fra dette sted, så vi kan få nye kompetente ejere med forstand på bare lidt kvalitet.

En skuffelse
Det var dog den dyreste og dårligste brunch vi nogen sinde har fået!. Menukortet kom langt om længe efter vi havde spurgt to tjenere og da vores brunch endelig ankom var det med tropisk smoothie i stedet for jordbær som vi havde bestilt. De havde lige glemt at informere om at eneste anden mulighed (jordbær) var udsolgt. Brødet var halvtørt og kanelsneglene var optøede og havde ikke meget med kanelsnegle at gøre. Tjenerne var meget forvirrede og svære at få fat på. Der var lignende forvirring og rod ved bordene omkring os. Varmen var gået i cafeen så alle gæster sad og frøs. Ingen info om dette da vi ankom og det var svært umiddelbart at mærke når man kommer udefra kulden.
Vælg et andet sted. Cafe Sommersko er ikke pengene værd.

Antwort von Cafe Sommersko
Det er gået tilbage for Sommersko!
Vi kom til Luksusbrunch (Smartbox). Søde "tjenere", men de vidste intet, gav forkerte oplysninger om, hvad der var inkluderet i boxen, kaffen kom 1/2 time før maden og cava'en kom, da vi var færdige med det hele, og vi havde bedt om den 3 gange. Postevand kan man ikke få, men vi bestilte så vand på flaske. Det kom nu aldrig... (Jeg undlader at skrive om maden, men trist var det, og brødet var ikke fra i dag!)
Da vi skulle betale, viste det sig, at det beløb, vi kunne spise for, var større, end tjeneren havde sagt, og der stod stadig 81 kr. Dem kunne vi vinke farvel til, for det var ikke muligt at få et tilgodebevis. "I kan få en kaffe-to-go", foreslog den søde unge dame. Vi takkede nej.
Det var vist sidste gang, vi gik på Sommersko...
Dårlig, dårlig betjening.
Enormt lang ventetid, dårlig betjening, grimt sprog fra medarbejdere og et stykke af en plastikpose i maden. Vil ikke anbefale dette sted.
Under alt kritik
vi bestilte en burger ( 155 kr), en pariserbøf ( 145kr) og en crouqe monsior (135 kr)
Burgeren var kold, vi sendte den tilbage, der gik et par minutter så kom den tilbage, den havde været i tur i microovnen... men stadig kold indeni.
Pariser bøf var kun stegt på den ene side, plus manglede stort set alt i tilbehør, der var kun løg og kapers med, den røg retur og bad om ikke at få en erstatning så vi slap for at betale for den.
Crouqe monsior var så lille at det var bogstavligtalt 4 mundfulde.
Det er under alt kritik, vi gik derind fordi vi forventede lidt ekstra, vi så også bordet ved siden af sendte deres mad retur....
vi kommer ikke igen.
Uacceptabel ventetid
Total uacceptabel service. Blev taget pænt imod - der var mange mennesker, så vi vidste godt at vi skulle vente på maden. Men 1 time og et kvarter for 2 burgere og en tatar, burgerne kom føst 5 min efter kom tataren, uden brød, vi bad om brød, efter yderlige 5 min kom der hvidt brød, vi bad om rugbrød, som så kom 5 min senere / da vi de 2 burgere forlængst spist og konen måtte spise sin tatar alene. De lukkede alt for mange ind og mange var virkelig utilfredse. Nabobordet havde ventet 1 time og 45 minutter på 2 burgere, den ene var så kold og rå inden i. Jeg bad om at snakke med en chef, dem var der ingen af, og de stakkels unge mennesker der serverede blev mere og mere frustrerede. Det gik naturligvis ud over deres service, og de eneste man kunne "skælde" ud var desværre dem. Kommer der formentlig ikke mere, og vil ikke anbefale andre at komme der ( slet ikke hvis der er mange mennesker ).
Dyrt men til gengæld dårligt
Ventede på brunch i 40 minutter, og først da vi henvendte os fik vi at vide at man desværre var underbemandet i køkkenet. Vi ventede yderligere 10 min, hvorefter de kom med nabobordets bestilling til os. Efter yderligere 10 minutter fik vi så at vide at vores bestilling "desværre var blevet væk", og vi fik tilbud om at begynde forfra. Her gav vi simpelthen bare op med udsigten til at vente yderligere. I mellemtiden havde vi drukket den kaffe som vi havde bestilt til brunchen, men vi måtte selv opfordre til at "huset" betalte kaffen. Det var desværre ca sidste gang vi besøger Sommersko. Har ellers mange gode ungdomsminder derfra. Det er mig en gåde at man kan drive forretning på den måde og til de priser...
Elsker sommersko
Jeg er kommet meget på sommersko, men deres nye menukort er det bedste de har haft. Det er super gennemført og lækkert. Sommersko har gjort det igen!
Under al kritik
Meget lang tid om at komme med maden, vores mad kom forkert og måtte sendes retur. Prisen er høj i forhold til den dårlige kvalitet. Ikke et sted vi kommer igen
Dårlig mad og ikke særlig god service og alt for dyrt!!
Sommersko er en gammel cafe/restaurant så man forventer selvfølgelig der er en grund til, at den stadig eksistere.
Har aldrig i mit liv fået så dårlige moules frites som på cafe sommersko - en så simpel lækker ret. Alle de øverste Moules var kolde, ikke lunkne men iskolde. vi sender det derfor tilbage og får så efter 5 min. nogen nye varme. Halvdelen af dem var næsten lukket hvilket resulterede i slimede Moules, vi blev spurgt om vi ville have nogen nye, men hvem gider sende sin mad retur for 2 gang og ende med at få noget lige så dårligt tilbage.(humøret var bare allerede ødelagt lidt der, heldigvis for vi havde hinanden). Vi kunne lige så godt have lavet dem selv, men vi ville gerne ud og hygge os.
Servicen var elendig og stemningen trykket, en tjener der ikke kendte den opdaterede menu og som ikke kunne forstå hvad vi sagde. Vi blev ikke engang tilbudt vand til vores vin. Da vi udtrykte vores utilfredshed vil jeg mene at man gør noget så som at betale vinen eller et eller andet i håb om gæsterne vil komme igen. Men ikke engang det sket. (Det ville nok også blive for dyrt ud fra alle de utilfredse gæster der har været).
I øvrigt er det alt alt for dyrt!!!
Jeg fortyder inderligt vi ikke bare rejste os op og gik vores vej!!!!!!!
God oplevelse !!!
Besøgte Cafe Sommersko med en veninde en ellers grå mandag.
Men Cafe Sommersko formåede hurtigt at give lidt lys i mørket.
Med deres særdeles søde personale og lækre mad samt drinks.
Kommer klart igen !!!
Elendig service og ikke pengene værd
Jeg er ufatteligt skuffet. De er så langsomme og løber rundt med hovedet under armen og de virker ikke som om, at de ved hvad de laver og jeg har fået bedre service på Jensens med mindre personale og flere gæster. da vi kom ind ville en af tjenerne finde et sted til os og bad os komme med, hvorefter hun løber over til et bord, hvor der sidder et par og giver dem menukort og fører os den anden vej bagefter. Vi oplevede en tjener få skældud og da de ikke kunne finde ud af at få en bon ud samlede der sig tre-fire tjenere om skidtet. Endvidere manglede nogle andre gæster noget af deres mad. Jeg endte med da vi ville bestille dessert selv at hente menukort til mig og min kæreste samt et andet par. Maden var okay, men slet ikke prisen værd. Min burger kunne jeg have fået i samme stand eller næsten på en grillbar der bruger hjemmelavede bøffer bare billigere. En sodavand på flaske koster 39 kr og de sælger ikke vand fra hanen. Jeg er skuffet og kommer aldrig igen og vil klart sige til folk der overvejer sommersko et besøg at bruge pengene på et andet sted, hvor man bliver betjent ordentligt og får det man bør for sine penge! min kæreste fik pasta med trøffel. Trøflen var svær at smage, køddet var sejt med sener i. Vi ventede efterfølgende på vores dessert en rum tid indtil videre 20 min. Overvej nøje dit besøg her! Crepessuzette var med pinjekerner, var ikke med det den skulle i sovsen og virkede ikke til at være flamberet. Øv. Forresten var der et glasskår i den sofa række jeg sad i, som en mand skar sig på. Velbekomme og god selvbetjening.
Snydt....
Bestilte 2 burgere (180 g oksekød) og glædede os til maden. Men hold op hvor blev vi skuffet. En sølle lille bolle med en lige så lille bøf. Nærmere 100 gram end 180 g, så der må have været meget fedt i kødet inden den blev stegt. I burgeren var et blad iceberg, en skive tomat og lidt syltet agurk. That's it..... ikke engang min søn på 8 år kunne blive mæt. Der kommer vores nok aldrig igen....Vi vidste godt det var en dyrere café, men håbede da også maden var derefter - det var den så ikke....
Boykot Cafe Sommersko.
Cafe Sommersko var jo engang et rart sted at komme. Men det er det ikke mere.
Ejeren opfører sig ubehøvlet og decideret ubehageligt overfor de ansatte. Et rigtigt ubehageligt menneske.
Derudover snupper ejeren alle drikkepenge, og kræver efter sigende at de ansatte stiller op til møde hver uge, hvad enten de har fri eller er på arbejde, uden at betale dem for det.
Jeg vil derfor opfordre alle til at boykotte Cafe Sommersko. Selvom det egentlig er for billigt sluppet.
mvh
Hans Andersen
Total elendig søndags brunch
Havde fået en Bellevue box til Luksusbrunch for 2. Udvalget af restauranter var begrænset og valget faldt på Sommersko. En luksusbrunch/buffet på Sommersko koster 169,- så forventningerne var store.
Til prisen var der IKKE kaffe med, så den skulle købes separat - og den kostede så 54,- kroner PR PERSON.
Til trods for mange ansatte og få kunder, så lykkedes det ikke at få kaffen før langt inde i måltidet. Jeg kunne dog se, at kaffen stod og ventede på en tjener på disken, så jeg valgte selv at hente, før den blev kold. Men det var ikke tilladt. Jeg skulle vente på en tjener. Vanvid!
Selve buffetten var ikke ordet luksus værdigt. Der var to slags brød. Skiveskåret rugbrød fra en pakke og noget hvidt bake-off brød.
Ostefadet var ikke eksisterende og Skyr'en havde stået i flere timer på buffetten og var ikke kølet ned i et isterninge-fad eller lign, så det var næsten flydende af varme. Men så var der dog lidt dåsefrugt til :o)
Vores overskydende service måtte vi stille over på bordet ved siden af for ingen havde øje for at fjerne det løbende.
Det er simpelthen sidste gang, jeg har sat mine ben der - sikke en mega-skuffelse!
Ekstrem langsom betjening.
Håbløs langsom betjening på meget lidt travl morgen.
30 min om at få en kaffe og en juice - og da vi fik dem sagde tjeneren at der ville gå yderligere 5 min inden vi kunne få vores croissanter. Ingen yderligere forklaring eller undskyldning. Kom efter 10 min - det positive var dog at de så var heltvarme og nybagte.
Men med 4 tjenere på arbejde på en rolig formiddag, så det kunne desværre ikke forklare den elendige service.
Det står skærende klart at tiden er løbet fra sommersko nu hvor vi går efteråret i møde.
Uden tvivl sidste gang vi lander her.
Ringeste betjening og væreste oplevelse nogensinde i København
Vi har før været på Sommersko og har været udmærket tilfreds med oplevelsen og maden. Derfor bestilte vi uden de store overvejelser, men det er nok den dårligste betjening vi nogen sinde har mødt i vores snart 40 år med restaurationsbesøg. Vi fik det indtryk at de var ved at optage et byt afsnit til Halløj på Badehotellet, alt, simpelthen alt gik galt. Maden var kold, de glemte vores dessert bestilling, over 1 time ventede vi på 2 pandekager. Tjeneren kunne ikke åbne vinen, ej heller skænke et simpelt glas vin. De to naboborde måtte sende deres hovedret retur, da den var uspiselig. Som rosinen i pølseenden, glemte tjeneren at komme med vores regning, og det var kun muligt at betale efter at vi gik op til kassen og fandt en anden tjener.
Det eneste positive vi kan sige er at mørbraden var mør, uagtet at den var helt kold. Endvidere er det let at vælge vinen, da der kun er 3 - 4 forskellige flasker at vælge imellem.

Antwort von Cafe Sommersko
ikke pengene værd- usandsynlig ringe oplevelse
Helt generelt har jeg desværre ikke mange rosende ord at sige. Om Cafe sommersko.
Min kæreste og jeg skal fredag aften ud og have lidt at spise inden vi skal i biografen. Vi vælger at gå på sommersko, hvor ingen af os har spist før. Det skal så vise sig at være et ærgerligt valg!
Det første indtryk der rammer er ellers at der er pænt og en hyggelig belysning, tjenerne er klædt pænt i rigtig klassisk tjenertøj og der ser professionelt ud, som på en restaurant.
Men da vi kommer ned til vores bord er papirsdugen, som jo ellers er enormt nem og hurtig at skifte ud, desværre ret beskidt med pletter og ringe fra vådeglas fra tidligere besøgende. Det er en lille detalje og jo noget man kan leve med, men dog en detalje der straks siger os noget om at der føres en lidt lad og sløset holdning til, hvordan bordene præsentere sig. Ja, man får lidt en følelse af at bordet man sidder ved, er små beskidt!!
Næst bestiller vi drikkkevare som vi selvfølgelig forventer kommer rimeligt hurtigt efter bestilling. Det gør de ikke! Tjeneren tager sig først rigtig god tid til at rydde nogle borde af og sysle med andre ting, i mens vi venter ca. 15-20min på vores mineralvand. Han når dog lige i samme øjeblik at komme daskene med 2 flasker og glas i samme øjeblik som jeg giver tegn til ham for at spørge om vi snart kan få vores vand! Han stiller det fra sig på bordet og går igen. Her havde det måske været en fin gestus lige at åbne og fylde op i vores glas, da der på ingen måder var travlt i caféen! Nå men det er jo igen bare en mindre detalje.
Da jeg ser menuen og opdager at hovedretterne ikke er præsenterede som HELE retter, men at man skal betale ekstra 35kr pr del ( de såkaldte sideorders )for at få fx kartofler, sovs eller grønsager til, fx dagens fisk, som jeg ellers var interreseret i. Da dropper jeg i protest tanken om denne ret, da jeg synes at det vil blive alt for dyrt! Det kan da ikke være rigtig at en café hovedret til 159kr ikke en gang kommer med grønsager eller kartofler til!!
Jeg synes faktisk at det er et ret svinsk system at fremstille hovedretter som de gør på menuen! Jeg synes faktisk at det er at vildlede eller at snyder folk!! Det system har jeg aldrig oplevet nogen andre steder før!
Jeg ender med at bestille en Sommersko clubsandwich- for her er det da til at gennemskue hvad man får og en clubsandwich kender man jo.. Så jeg kan vel ikke gå helt galt i byen her vel?!
Til min skuffelse er deres clubsandwich ret så lille i forhold til en " normal" cafe sandwich størrelse! Den er simpelthen traveligt lille! Det kan man da ikke servere på aften menuen... Folk kommer jo for at spise aftensmad på det tidspunkt for pokker! Udover det så er den VIRKELIG kedelig i smagen. Den består jo blot af et ganske alm stykke flutes med nogle salatblade i, et tørstegt stykke kylling, lidt brønkarse og en yderst nærig lille bitte klat karrydressing i overbollen, som kokken ikke en gang havde gjort sig den ulejlighed at smøre ud på brødet! Den er simpelthen så kedelig og smagløs den her sandwich! Og her beder jeg altså tjeneren om at få noget mere karrydressing så den kan komme til at smage af bare en lille smule! En sandwich til hele 145kr..,ej her må jeg sige at jeg mildest talt føler mig godt og grundigt SNYDT!! Det kan I ikke være bekendt!!
Min kæreste og jeg får spist færdig og skynder os videre for at finde et andet sted at drikke kaffe. For besøget hos sommersko var absolut og på ingen måder pengene værd!!!
Jeg kan ikke anbefale andre folk at spise på café Sommersko!!!

Antwort von Cafe Sommersko
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.