Omdat ik dyslexie heb wilden andere bedrijven me niet helpen en vond ik het moeilijk om een website te nemen. Debbie heeft veel tijd aan me besteed omdat ik steeds kon bellen en we hebben zo samen mij... Mehr ansehen
Wij hebben voor onze Bed and Breakfast een website laten bouwen door Soluti. Al snel was voor Martijn duidelijk hoe onze website eruit moest zien, na een aantal mailwisselingen heeft Marc hem uitei... Mehr ansehen
We zijn erg tevreden met de website die Martijn en zijn collega's hebben gemaakt voor Casa Jaïra (casajaira.com). Snelle en gemakkelijke communicatie. De website was snel gereed en helemaal zoals we h... Mehr ansehen
Zo’n goede ervaring bij Soluti gehad! Martijn en Marc zijn super geduldig en vakkundig. Ikzelf heb totaal geen inzicht maar zij des te meer. Ze hebben al mijn vragen beantwoord, meegedacht en wijzigi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Soluti is, met ruim 1100 tevreden klanten en ruim 2000 gerealiseerde websites, een van de grootste en best beoordeelde website ontwikkelaars van Nederland. Uw website is bij ons in betrouwbare handen.
Niederlande
- 0850020836
- info@soluti.nl
- www.soluti.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Fijne mensen om mee samen te werken
Ik heb erg goede ervaringen met Soluti. Ze hebben een website voor mij gemaakt zoals ik in mijn hoofd had. Ze luisteren goed en voegen daar hun eigen creativiteit aan toe. Verder goed contact. Als je een probleempje hebt, en ze mailt, krijgt je binnen no-time een antwoord en vaak is het dan ook gelijk opgelost. Super!
Wij ervaren de service van Soluti als zeer goed!
Wij zijn met een goede samenwerking tot een mooi resultaat gekomen! Mooi ontworpen webshop tevens in technisch opzicht zeer goed. Je krijgt ook heel snel duidelijk antwoord op al je vragen. Ook snelle technische aanpassingen worden gerealiseerd!
website ontwerp tuin en landschap
Super tevreden over de pas opgeleverde website. De communicatie liep perfect en snel. Ze zijn een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een website met CMS.
Prettig bedrijf om mee samen te werken
Soluti is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze werken snel, waardoor je eventuele wijzingen snel te zien krijgt.
Ook is de prijs voor een eigen gepersonaliseerde website meer dan redelijk. Ook geven ze eerlijk aan wat wel rendabel is en wat niet op een site, ondanks dat ze voor die extra's ook een meerprijs hadden kunnen rekenen. Prima werk en bedankt voor de eerlijke service.
Super klantvriendelijk!!!
Soluti heeft voor mij een degelijke website gebouwd, zoals gevraagd. Wijzigingen worden binnen een uur aangebracht. Super snelle service.
Website
Ik ben ontzettend tevreden over de wordpress website die Soluti voor mijn bedrijf heeft gemaakt. En de support en ondersteuning daarna is ook perfect. Snel en deskundig! Grote klasse!!
Alles ging per email en ze voelden ons prima aan.
Ze hebben voor onze riad (klein hotel) in Marrakech onze website gemaakt. Bewust gekozen ivm de doelgroep voor een Nederlands bedrijf, maar was wel een beetje bang om alles over de email te doen.
Ging echter perfect, ze voelden met prima aan en we zijn hartstikke blij met de site.
voor de prijs zeer goed
Mijn vrouw en ik hebben voor onze bed en breakfast hier een website laten maken.
We zijn heel tevreden over dit bedrijf. De prijs kwaliteitverhouding is heel goed en ze voelden ons goed aan.
Voor de prijs moet je het zeker niet laten.
Erg slechte klantvriendelijkheid, service en prijs-kwaliteit verhouding
Het 'webdesign' bedrijf Soluti biedt slechte klantvriendelijkheid. Voorbeelden genoeg te noemen, zoals: erg botte emails op normale vragen, prijs van domeinnaamoverdracht is >100euro per domein, beloofde onderhoud aan website en cms ontbreekt, etcetera.
Kies ajb een bedrijf wat ook waar biedt voor je geld, en ga vooral niet in zee met Soluti.

Antwort von Soluti
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.