Omdat ik dyslexie heb wilden andere bedrijven me niet helpen en vond ik het moeilijk om een website te nemen. Debbie heeft veel tijd aan me besteed omdat ik steeds kon bellen en we hebben zo samen mij... Mehr ansehen
Wij hebben voor onze Bed and Breakfast een website laten bouwen door Soluti. Al snel was voor Martijn duidelijk hoe onze website eruit moest zien, na een aantal mailwisselingen heeft Marc hem uitei... Mehr ansehen
We zijn erg tevreden met de website die Martijn en zijn collega's hebben gemaakt voor Casa Jaïra (casajaira.com). Snelle en gemakkelijke communicatie. De website was snel gereed en helemaal zoals we h... Mehr ansehen
Zo’n goede ervaring bij Soluti gehad! Martijn en Marc zijn super geduldig en vakkundig. Ikzelf heb totaal geen inzicht maar zij des te meer. Ze hebben al mijn vragen beantwoord, meegedacht en wijzigi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Soluti is, met ruim 1100 tevreden klanten en ruim 2000 gerealiseerde websites, een van de grootste en best beoordeelde website ontwikkelaars van Nederland. Uw website is bij ons in betrouwbare handen.
Niederlande
- 0850020836
- info@soluti.nl
- www.soluti.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Er was wat onduidelijkheid over de…
Er was wat onduidelijkheid over de termijn. Daar is gelukkig een hele goede oplossing voor gekomen door de director zelf! Echt superfijn dat het zo kon. De webshop zag er dan ook echt geweldig uit. Echt een aanrader dit bedrijf! Kijk wat ze allemaal hebben op hun website.
Top geholpen met het ontwerpen van een…
Top geholpen met het ontwerpen van een site. Snel en vakundig.
Van mij 5 sterren..
Hartstikke tevreden ben ik met het…
Hartstikke tevreden ben ik met het eindresultaat. De communicatie, het meedenken, de vormgeving, de snelheid, de prijs en de expertise waren top!
Dank jullie wel Marc en Martijn.
Groeten,
Wendy van kernkrachtcoaching.nl
Ik had voor mijn onderneming een website nodig
Ik had voor mijn onderneming een website nodig. Mijn schoonzus gaf mij de tip om op marktplaats te kijken. En zo ben ik in contact gekomen met Soluti.
Martijn en Marc zijn twee toppers. Ik gaf aan wat ik graag wilde en met hun expertise zijn we tot een mooie site gekomen. Mijn website is al een tijd in de lucht en ik krijg te horen dat iedereen het een mooie site vind. Nu had ik Soluti recent weer nodig omdat er een logo op mijn site moest komen en ik er niet uit kwam. Ik heb hen gemaild en achter de schermen wordt het geregeld. Ik ben hen dankbaar want heel veel verstand van hun vak heb ik niet. En wat niet geheel onbelangrijk is zijn de kosten want deze zijn goed betaalbaar. Ik zou hen zeker aanraden!!
Linda Tahapary Uitvaartbegeleiding
Met dank aan Soluti
Met dank aan Soluti een professioneel ogende website, heldere navigatie, juiste laadtijd en responsive. De laagdrempeligheid zorgde voor een prettige samenwerking waardoor ik uiteindelijk het resultaat kreeg wat ik voor ogen had.
De reden waarom ik 5 sterren geef heeft niet alleen te maken met de bovenstaande punten, maar ook het feit dat men naderhand nog steeds klaarstaat om de klant te ondersteunen met zijn/ haar website. De snelheid waarmee men reageert en naderhand wijzigen doorvoert maakt dat ik Soluti zou aanbevelen in mijn omgeving.
Prima samenwerking
Prima samenwerking, mooi resultaat. En dan allemaal voor een scherpe prijs. Ik zou de volgende keer weer voor ze kiezen.
Het is een topbedrijf
Het is een topbedrijf! Hele goede en snelle service. Ze reageren heel snel op je e-mails en de prijs is laag. Dit is echt een aanrader! Bedankt Martijn en Marc!
Zeer tevreden klant
Martijn en Marc hebben onze website helemaal opnieuw gemaakt. We zijn super tevreden over het resultaat! Precies naar wens en zeer snel. Snelle reacties en ze helpen verder dan alleen de website. Als ik ergens niet uit kom ( digibeet) kreeg ik duidelijke uitleg wat te doen. Kortom zeer goede service voor een lage prijs!
Groet, Marleen van houtzagerij Mollink
Soluti verzorgt 3 sites van ons en naar…
Soluti verzorgt 3 sites van ons en naar alle tevredenheid! Snelle service en een luisterend oor naar de klant. Het systeem is makkelijk te bedienen en als kunstenaar met veelzijdige kanten een prettig systeem om mee te werken. Bij vragen en onduidelijkheden wordt er snel gereageerd, helemaal fijn!
Betrouwbaar en vakkundig.
Het contact met Martijn verliep vlot en erg soepel.
Na het insturen van de benodigde materiaal is in rap tempo een prachtige website ontwikkeld.
Ik kan Soluti aan iedereen aanbevelen.
Snel, vakkundig, supernette prijzen en ze staan klaar om mee te denken.
Heel erg bedankt voor de prachtige website.
Ben hier echt meer dan 100% tevreden mee!
Gr Peter
Top service..!
De samenwerking met Martijn is TOP. Bij elke vraag (hoe vermoeiend voor hem soms ook, met mij als onkundig leek haha)) krijg ik keurig en snel antwoord! Ook denkt hij met je mee en komt hij ook met Ideeën en/of oplossingen.
Bedankt Team Soluti
Snel en deskundig tegen betaalbare prijzen. Zeer prettige ervaring met Soluti.
Fantastische website voor mij gemaakt…
Fantastische website voor mij gemaakt en een geweldige service! Erg blij mee!
Wederop TOP-ervaring met Soluti!
Voor mijn tweede bedrijf wederom beroep gedaan op de ervaring en deskundigheid van Soluti.
En wederom niet teleurgesteld.
Vlot, plezierig, voelen prima aan wat je ongeveer wilt, goede keuzemogelijkheden, prima prijs-kwaliteit.
Absolute aanrader!
Ik ben heel tevreden over de website…
Ik ben heel tevreden over de website die helemaal geworden is wat ik wenste. De samenwerking verliep vlekkeloos. Ik kan Soluti aan iedereen aanraden !
Bij Soluti hebben ze iets heel moois…
Bij Soluti hebben ze iets heel moois gemaakt van mijn website.. het prettige was ook dat de medewerkers van Soluti mijn mailtjes ook in het weekend en in de avonden beantwoorde
aanrader
Ze hebben binnen 2 dagen mijn website perfect gemaakt. Perfecte service en snelle communicatie (altijd dezelfde dag antwoord).
Alleen maar een aanrader
Ruim 5 jaar onze site draaien bij…
Ruim 5 jaar onze site draaien bij Soluti. Prima toko
Wij zijn dik tevreden over onze…
Wij zijn dik tevreden over onze webshop.
Je wordt vooraf goed voorgelicht, vragen worden snel beantwoord en de shop stond binnen 7 dagen online.
Enig minpuntje was dat ze niet altijd de telefoon opnemen maar dan bellen ze je snel terug.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.