Wij hebben voor onze Bed and Breakfast een website laten bouwen door Soluti. Al snel was voor Martijn duidelijk hoe onze website eruit moest zien, na een aantal mailwisselingen heeft Marc hem uitei... Mehr ansehen
Zo’n goede ervaring bij Soluti gehad! Martijn en Marc zijn super geduldig en vakkundig. Ikzelf heb totaal geen inzicht maar zij des te meer. Ze hebben al mijn vragen beantwoord, meegedacht en wijzigi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Soluti is, met ruim 1100 tevreden klanten en ruim 2000 gerealiseerde websites, een van de grootste en best beoordeelde website ontwikkelaars van Nederland. Uw website is bij ons in betrouwbare handen.
Niederlande
- 0850020836
- info@soluti.nl
- www.soluti.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Omdat ik dyslexie heb wilden andere…
Omdat ik dyslexie heb wilden andere bedrijven me niet helpen en vond ik het moeilijk om een website te nemen. Debbie heeft veel tijd aan me besteed omdat ik steeds kon bellen en we hebben zo samen mijn teksten geschreven. Ze zei dat dit normaal per mail moet maar ze graag voor mij dit deed want het is al moeilijk genoeg zo met dyslexie. Ben heel blij met mijn website en met hun.
I’m delighted with their work and…
I’m delighted with their work and professionalism.
Martin is een zeer professionele en…
Martin is een zeer professionele en proactieve partner. Hij denkt vooruit, communiceert duidelijk en werkt georganiseerd. De resultaten waren uitstekend en overtroffen mijn verwachtingen. Ik beveel hem van harte aan!
Straatjongeren project mexico
Debbie en martijn hebben geweldig werk gedaan voor ons straatjongeren project. Ze hebben de social media ingericht en de reclamecampagnes verzorgt.
Ze hebben hart voor mensen.
Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit.
Kan ze aan iedereen aanraden.
Via facebook ben ik in contact gekomen…
Via facebook ben ik in contact gekomen met Soluti en het klikte meteen goed.
In een paar emailtjes kregen ze duidelijk wat ik wil omdat ze weten wat ze moeten vragen. Het maken van de site ging snel en soepel.
Debbie vond ik heel fijn om mee te werken
For already 3 years Debbie does the…
For already 3 years Debbie does the marketing and maintenance of our site for the doxa foundation. She does a perfect job, always responses fast and normally never invoices her work.
Thank you so much
Pas op
Martijn reageert supersnel.
Na een jaar wilde ik een shop en liep ik tegen beperkingen aan bij Soluti.
Voor een goedkope site kun je ze gebruiken, echter wordt het moeilijker
doet hij er alles aan om je extra te laten betalen voor elke stap. Zelfs tot het niet vrijgeven van je eigen domeinnaam!
Pas op voor dit bedrijf.

Antwort von Soluti
Website Casa Jaïra
We zijn erg tevreden met de website die Martijn en zijn collega's hebben gemaakt voor Casa Jaïra (casajaira.com). Snelle en gemakkelijke communicatie. De website was snel gereed en helemaal zoals we hem graag zien. Daarnaast hebben ze ook ons logo ontworpen. Ze begrepen meteen waar we naar op zoek waren. Een echte aanrader om je website (en logo) te laten maken!
IK ben erg blij met Soluti
IK ben erg blij met Soluti. Ik heb mijn eigen wensen, ideeen, disign, stijl etc aangegeven en vanuit daar gaan ze voor je aan de slag. Ze hebben geduld en in mijn geval erg prettig. Ik vond het erg spannend maar uiteindelijk staat er een prachtige website voor een mooie prijs als je niet teveel wilt uitgeven, zeg ik doen!
Dank allemaal!
Snel en behulpzaam team van vaklui
Supersnelle hulp van mensen die het snappen, altijd een snelle reactie en een fijne oplossing en gelukkig niet altijd uurtje-factuurtje. Dit bedrijf heeft een hart.
Ik ben al vijf jaar klant, en altijd fijn geholpen!
Vermijde!!! Weees gewaarschuwd
Ik zou een andere webbouwer zoeken.
Deze is onprofessioneel en erg onaardig.
Je zal tegen vele problemen aanlopen bij deze organisatie.
U bent gewaarschuwd

Antwort von Soluti
Fijne communicatie en vooral snelle…
Fijne communicatie en vooral snelle reacties wat ik erg fijn vond. De website die gemaakt is, ziet er naar wens uit. Bedankt!
Erg goed team
Erg goed team. Snelle en heldere communicatie. Weten waar ze mee bezig zijn. Dank.
Contact met Soluti
Het contact met Soluti (Martijn) verliep goed. Hij reageerde snel. Was duidelijk in de mogelijkheden. Zelfs toen ik iets niet helemaal goed had begrepen werd er niet moeilijk gedaan mij hierin te ondersteunen. Blij met het resultaat en de weg er naartoe. Mijn dank hiervoor.
I am very happy with my new website…
I am very happy with my new website made by Soluti. They were very efficient, precise and quick. Communication was excellent. I always got great advice and recommendations in a clear, understandable manner. The result is really impressive. Thanks so much!
Lydia Hairstyling Wassenaar.
Prima samenwerking!
De contacten liepen vanaf het begin vlot, snelle reactie en goede opvolging van je wensen. Verder goede ondersteuning gehad. Ik ben prima tevreden!
Fijne communicatie
Erg fijne communicatie en antwoord op de vragen. Zelf helemaal niet handig met websites maken e.d. en weet er ook zeer weinig van. Wat ze van mij vroegen te leveren was duidelijk aangegeven en ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen en zelfs samen gekeken naar een. Voorbeeld site. Na aanlevering van de domeinnaam, foto's en teksten stond de website supersnel online.
Duidelijk ook met de prijzen.
Snel en creatief
Soluti reageert heel snel, is duidelijk v.w.b. de website, denkt mee, is creatief, kortom...een aanrader!
Goeie en snelle communicatie
Goeie en snelle communicatie. De website ziet er ook super goed uit.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.