The parcel was shipped but DPD sent me the wrong locker code so I didn't receive my item. I emailed and they said I had to pay 5 euro to ship it again. Even though this was not my return or my fault... Mehr ansehen
hallo vriend, mijn dochter en ik hadden slippers besteld, wij helemaal blij omdat alle slippers in de winkels die we hadden bezocht uitverkocht waren ivm einde seizoen, dus toen ze kwamen gauw de doze... Mehr ansehen
Zeer makkelijk de juiste slippers gevonden. Site ziet er goed uit. Er stond zelfs nog gratis verzenden én retour. Bleek echter in winkelmand niet zo te zijn. 2x contact opgenomen met klantenservice. D... Mehr ansehen
bestelde slippers niet voorradig, het teveel betaalde wordt niet terug gestort. Geen wonder dat met korting geleverd kan worden. Ik denk als bij zoveel webwinkels, je wordt aan alle kanten "gepakt"... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De online slipper webshop van nederland, met merken als Havaianas, Reef, Birkenstock, Ipanema, Dr Scholl en Bjorn Borg
Nieuwenhuizenweg 13A, 2314 XP, LEIDEN, Niederlande
- 071-5125678
- info@slipperwebshop.nl
- www.slipperwebshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed
Het is snel bezorgd, wat natuurlijk altijd fijn is!
FANTASTISCH GOEDE EN SNELLE SERVICE!!
snelle levering, vriendelijke telefoniste, goed product. Wij zijn erg tevreden en bestellen volgende keer weer!
Super service, super slippers!
Om 16.15 uur nieuwe slippers voor mijn zoontje besteld, toch nog even nagebeld, en ja hoor, gewoon de volgende dag in huis. Gelukkig maar met dit warme weer!
supersnelle goed service
prima webshop met snelle en correcte levering
superservice
de bestelling was de volgende dag al binnen en de communicatie voia de mail was helder en duidelijk. 5 sterren dik verdiend!!!!!
snel, betrouwbaar en goed bereikbaar
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met de Slipperwebshop. Ze hebben vaak nog slippers in de collectie als ze in de winkels zijn uitverkocht.
Prima, niks op aan te merken :-)
Bestelling is prima verlopen, vlot, netjes, leuke kinderslippers
Goed geregeld
Ze doen wat ze zeggen. Sommige slippers kon ik ergens anders veel goedkoper krijgen en zonder verzendkosten.
Prima voor elkaar
Goede leverancier, aan te bevelen voor wie maar wil.
niet goed!!!!!
slippers voor mijn dochter besteld nooit gekregen jullie hebben wel het geld teruggestort maar nooit een email geschreven van mw de slippers zijn er niet meer of wat dan ook voor die tijd ook een mailtje naar jullie toegestuurd maar nog niet een reactie hierop zeer slecht je wilt weten waar je aan toe bent ,
Makkelijke en overzichtelijke website, en snel verzonden
Prima website met ruime keuze. Als je iets besteld wordt het meteen verzonden, ik had het de volgende dag al in huis. Prima!
Overzichtelijke website, snelle service
Op een storing in het verwerkingsproces na geen klachten.
Snelle service
Slippers binnen 24 uur geleverd. Netjes verpakt. Ook snelle reactie op de retourzending.
Al met al zeer goed bevallen
bestelling is goed aan gekomen
1 min punt kreeg het niet voor elkaar om de waardebon toetevoegen
betrouwbare webshop
De slipperwebshop is een prima online winkel om je slippers te kopen. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Betrouwbaar dus!