The parcel was shipped but DPD sent me the wrong locker code so I didn't receive my item. I emailed and they said I had to pay 5 euro to ship it again. Even though this was not my return or my fault... Mehr ansehen
hallo vriend, mijn dochter en ik hadden slippers besteld, wij helemaal blij omdat alle slippers in de winkels die we hadden bezocht uitverkocht waren ivm einde seizoen, dus toen ze kwamen gauw de doze... Mehr ansehen
Zeer makkelijk de juiste slippers gevonden. Site ziet er goed uit. Er stond zelfs nog gratis verzenden én retour. Bleek echter in winkelmand niet zo te zijn. 2x contact opgenomen met klantenservice. D... Mehr ansehen
bestelde slippers niet voorradig, het teveel betaalde wordt niet terug gestort. Geen wonder dat met korting geleverd kan worden. Ik denk als bij zoveel webwinkels, je wordt aan alle kanten "gepakt"... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De online slipper webshop van nederland, met merken als Havaianas, Reef, Birkenstock, Ipanema, Dr Scholl en Bjorn Borg
Nieuwenhuizenweg 13A, 2314 XP, LEIDEN, Niederlande
- 071-5125678
- info@slipperwebshop.nl
- www.slipperwebshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Groot assortiment en de volgende dag (zaterdag) al geleverd!
Op de website kun je gemakkelijk alle modellen met elkaar vergelijken en selecteren op maat. Ik heb mijn Havaianas slippers op vrijdag besteld en had ze op zaterdagochtend al in huis. Erg tevreden!
Snelle levering, snel geld terug bij retour
Jammer dat mijn account niet werkte. Ik moest contact opnemen, maar werd daar snel verder geholpen.
Snel en goed
Er stond duidelijk bij dat er nog maar eentje van de betreffende slipper op voorraad was en heel fijn dat deze een maat kleiner uitvalt wat ook zo is. De slippers werden snel en goed geleverd en zijn heel fijn.
Goed product en snelle levering.
Goed product en een snelle levering.
blij met het merk slippers
Was erg blij dat jullie mijn merk slippers verkochten. dr Scholl is erg moeilijk te krijgen maar voor mij zijn het de beste sliper. bedank voor de snelle service.
Snelle leve ring en goeie kwaliteit.
Een snelle levering en goeie kwaliteit.
Veel keuze en razendsnel geleverd!
Had nieuwe slippers nodig, kwam op Google deze shop tegen, besteld, volgende dag al geleverd :)
Snelle levering en netjes verpakt!
Snelle levering, binnen twee dagen binnen. De slippers waren allereerst netjes verpakt in havaianas doos en vervolgens nog verpakt voor verzending. Goed geregeld!
Verrassend snel
Prima service. Geen status update, wist niet wanneer de levering zou plaatsvinden
Prima levering via pakje gemak.
Netjes verpakt. Snel geleverd.
Ongeïnteresseerd
Na de bestelling doodleuk een melding gekregen dat de slippers niet meer voorradig waren. En daar was het mee klaar.... En na vraagstelling hoe wat en waarom niet eens een reactie meer gehad. Idioot!
Goede service
Alles ok behalve de hoge verzendingskosten
Goede snelle service!
Ruim assortiment op de website. Snelle afhandeling van zaken. Pakket netjes ontvangen. Ik heb geen klachten!
Duidelijke website, gemakkelijk besteld en prima snelle service
Duidelijke, overzichtelijke website, gemakkelijk bestelling geplaatst en betaald en prima snelle bezorgservice. Helemaal goed!
zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle levering. Enige minpunt was de aflevering, maar daar kunnen jullie weinig aan doen. De eerste bezorging was ik niet thuis dus moest ik het pakketje zelf gaan halen bij het postkantoor dat was jammer. Volgens mij horen ze dit minimaal 2x aan te bieden of het anders bij de buren af te leveren? Slippers zijn top, daar gaan we veel plezier van hebben!
goed geregeld
Snelle en goede levering, leuke slippers!
Veel keuze, goede prijs, echter trage levering en zeer matige service
Had een paar slipper voor mijn dochter besteld die volgens de site binnen 2 dagen geleverd zouden worden. 4 dagen voor de vakantie, moest goed komen. Echter de slippers kwamen pas na 5 dagen. Op vragen en klachten via mail wordt niet gereageerd.
Was de eerste en laatste keer wat mij betreft.