Bokningsprocessen kändes lite oklar då det genast kom ett automatiskt bekräftelse-sms men ingen bekräftelse att någon människa hade sett bokningen. Med kort varsel i semestertider kändes det inte he... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Otroligt professionell och trevlig personal. De hämtade allting jag behövde bli av med på mindre än 45 minuter. Kommer definitivt fortsätta att använda deras tjänster framöver.
Lätt att boka. Trevlig personal som kom för att hämta, dessutom ringde de för att kolla om de kunde komma tidigare än bokat, något de kunde! Enkel betalning med kort eller Swish. Högst rimligt pris. J... Mehr ansehen
Wow alltså! Allt från början till slut fungerade precis som man vill att det ska göra. Bokningen var enkel. Hämtarna kom på avtalad tid och var enkla att kommunicera med. De kom tillbaka nästa dag för... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Skräphämtarna i Stockholm hämtar och hanterar dina grovsopor och annat skräp. Vi hämtar det mesta som får plats i en lastbil. Boka skräphämtningen online.
Kontaktinformationen
Schweden
- www.skraphamtarna.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fenomenalt bra
Fenomenalt bra! Vår förening har anlitat Skräphämtarna i många år nu och alltid bra utfört jobb, bra service och trevliga!
Hjälp att hämta tung gammal möbel
Hjälp att hämta tung gammal möbel. Uppskattades mycket
Tung flytt.
Snabbt utförande. Fina killar! Bra att veta till nästa gång flytt behövs! TACK SKA NI HA!
Snabbt smidigt och klanderfritt
Snabbt smidigt och klanderfritt! Super service och jättebra personal..
Effektivt!
Enormt bra service och Micke och hans kollega är både oerhört trevliga och mycket effektiva. Denna tjänst kan varmt rekommenderas. Supernöjda!
Räddarna i nöden! 😃
Detta är andra gången jag anlitar Micke och hans kollega, och de uppvisar alltid en positiv och tillmötesgående attityd. De utför ett utmärkt arbete med hög professionalism och effektivitet. Jag rekommenderar dem varmt.
Tack!
Otroligt nöjd!
Punktliga, supertrevliga, otroligt snabba och handlingskraftiga! Rekommenderas varmt!
Snabbt arbete
Trevlig personal, punktlig och snabbt arbete!👍
Punktliga och snabba
Punktlig, snabb och effektiv avhämtning.
Grabbarna var snabba och trevliga
Grabbarna var snabba och trevliga, kommer absolut att använda mig av de igen.
Kristina
Bra hemsida med bra översikt
Bra hemsida med bra översikt. Enkelt att boka. Snabb service.
Fick hjälp att hämta en soffgrupp för…
Fick hjälp att hämta en soffgrupp för vidare transport till Second hand butik. Hjälpsamma och trevliga ☺️
De ringde och meddelade att de var…
De ringde och meddelade att de var försenade. Och att de skulle hinna innan jag var tvungen att åka.
Trevliga, men lite dyrt tycker jag .
Dryga 1.300:- för att köra bort en spis.
Men allt kostar nu för tiden....
Smidiga & Trevliga & bra service
Smidiga & Trevliga & bra service
Bokade in Skräphämtarna och dom kom på…
Bokade in Skräphämtarna och dom kom på utlovad tid. Men alla grejer fick inte plats och det sas att vi skulle boka en ny tid för att hämta resten och att det då skulle kosta hälften av 2450 kronor som jag betalade första vändan. Killen gick och runt och tittade på prylarna så jag trodde ju på det. Igår var dom och hämtade resten, men jag la till en Kristallkrona och frågade om det ingick i det priset. Fick till svar absolut. Och det var inte mycket grejer alls. Hursomhelst så skulle det betalas och det blev 2000 kronor!! Jag blev så överrumplad så jag sa ingenting då utan betalade. Mailade Philip och fick höra att iochmed att det inte gick att lämna in grejerna till secondhand så fick jag ingen rut på detta!!! Dummaste jag hört i hela mitt liv. Noll information om detta. Och Kristallkronan gick definitivt att lämna in plus några grejer till. Dom påstår också att det inte går att ta rut på grejer som inte går att återvinna . Alltså det kryper i hela min kropp av ilska när jag känner mig så otroligt lurad. Och innan det här hände hade jag ju tänkt att anlita dom igen. En sak till!! Vi betalar ju för att grejer ska till tippen eller återanvändas. Så tänk efter innan ni anlitar Skräphämtarna!!!
Superbra
Superbra! Trevliga och proffsiga och hjälpsamma! Jag är supernöjd med Skräphämtarna! Har anlitat dom två gånger nu och det känns tryggt att veta vem jag ska kontakta nästa gång det behövs hjälp vid hämtning! Rekommenderas!
Toppen tjänst
Toppklass tjänst och super trevlig personal 😊
Jättebra, pålitliga, lätt att beställa
Jättebra att prata med, svarar på alla frågor, lätt att boka hämtning, kommer som lovat, hämtar allt. Ringer och aviserar ankomst.
Jag har använt mig av deras tjänster tre gånger och varit mycket nöjd. Rekommenderar dem verkligen!
Supertrevliga killar kom på utsatt tid
Supertrevliga killar kom på utsatt tid. Snabbt, effektivt, bra pris! Absolut inget att anmärka på. Jag vet vilka jag kontaktar nästa gång det är dags för förrådsrensning!
Enkelt, snabbt och bra pris
Bokade en upphämtning dagen efter. Två grabbar dök upp vid angiven tid, båda var jätte trevliga och snabba på att bära ut allting och sen betalade jag med Swish.
Enkelt, snabbt och bra pris 👌 5/5
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.