AIM Partner AB Bewertungen 60

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När vi började arbeta med Aim Partner hade vi i princip ingen digital synlighet alls. Idag ser situationen helt annorlunda ut – vi får kontinuerligt in nya förfrågningar och ordrar. De har hjälpt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är mer än nöjd med arbetet som Generaxion gör för oss, dom är engagerade och lyhörda. Säljaren är mån om att vi förstår underlaget. Vi visste och förstod att detta arbete tar lite tid men vi har ök... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Marketing-Agentur
  2. SEO-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tillhör den nya generationen marknadsförare som driver, skapar och ökar efterfrågan – utbildade och dedikerade att leverera hållbara resultat för dig och ditt företag.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Väldigt nöjda!

De har hjälpt oss att bygga upp en stabil närvaro digitalt och skapa ett inflöde av relevanta kunder. Det som imponerar mest är deras förståelse för vår bransch och hur de anpassar strategin efter våra behov.

För oss har samarbetet varit avgörande för att ta nästa steg i bolagets utveckling.

13. April 2026

Imponerande engagemange

Vi är beroende av trafik och har arbetat med flera byråer sedan starten. Vi har själva god förståelse för SEO, men kompetensen hos Aim Partner inom SEO och Google Ads sticker verkligen ut.

Det som imponerar mest på oss är engagemanget från vår kontaktperson, som alltid följer upp och är tillgänglig, samt teamets tekniska förmåga att hela tiden hitta nya sätt att förbättra resultaten och öka inflödet av leads.

Vi kan varmt rekommendera Aim Partner.

9. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffs rakt igenom – överträffade alla förväntningar

Jag är extremt nöjd med samarbetet med Aim Partner. Från första kontakt till färdig leverans har allt varit otroligt proffsigt, snabbt och smidigt. De förstod direkt vad jag var ute efter och lyckades ta fram en landningssida som inte bara ser riktigt bra ut – den konverterar också på en helt annan nivå än tidigare.

Kommunikationen har varit klockren hela vägen, med snabba svar och tydliga uppdateringar. Det märks att de verkligen kan det de gör och att de bryr sig om resultatet, inte bara att “leverera något”.

Rekommenderar starkt till alla som vill ta sin marknadsföring och webb till nästa nivå. Kommer definitivt fortsätta jobba med dem! 🚀

15. Januar 2026

Mycket nöjd

Mycket nöjd med Generaxion! Gillar den tydliga uppföljningen och den prestationsbaserade ersättningen. Googla gärna sökordet speedgates, så ser du att vi kommer både etta och tvåa. Först med vår landningssida speedgates.se och sedan med vår hemsida entresec.se. Innan vi anlitade dem låg vi på plats 47. Helt klart värt pengarna.

23. Januar 2026

Entreprenadkonsulterna Sthlm AB

Vi har använt oss av Generaxion sedan 1 februari och får förfrågningar dagligen trots en relativt tuff marknad.
Även bra engagemang från säljteamet som följer upp många förfrågningar.

5. Mai 2025

Nöjd med landningssidan

Nöjd med vår landningssida och vad den levererar i relation till priset. Bra kontakt med Liam.
Leads/kontaktformulär levereras i mail, bra och enkel lösning att svara på.

26. März 2025

Antwort von AIM Partner AB

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vi är glada att du är nöjd med landningssidan och den lösning vi levererat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har samarbetat med Generaxion i…

Jag har samarbetat med Generaxion i över sex år, och deras SEO-expertis har varit avgörande för mitt företags tillväxt. De har hjälpt mig att behålla topplaceringar på Google och generera en stadig ström av leads.

Generaxion utmärker sig genom noggrann analys, optimering och uppföljning, vilket skapar en långsiktig och hållbar strategi. Tack vare deras strukturerade arbetssätt har jag alltid full insikt i vår SEO-prestation.

Om du söker ett pålitligt och professionellt SEO-team kan jag varmt rekommendera Generaxion. De levererar inte bara resultat – de skapar verkligt affärsvärde

19. März 2025

Antwort von AIM Partner AB

Tack så mycket teamet på Stockholm Golv & Måleri AB! Vi uppskattar verkligen ert fina betyg och det förtroende ni gett oss. Det är ett nöje att få arbeta tillsammans med er!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om du behöver flera kund-leads!

Generaxion är den perfekta konsulten om du vill få in flera kund-leads via sökmotorer. Kunniga och med hög servicenivå hjälpte de mig. Pröva dem du också. De får mina varmaste rekomendationer.

17. März 2025

Antwort von AIM Partner AB

Stort tack för det fina betyget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är nöjda med Generaxions Arbete.

Vi är nöjda med Generaxions Arbete.

Snygga hemsidor.
Otroligt bra service.

// Marcus Hulten
VD GBG MARK AB

30. Mai 2024

Antwort von AIM Partner AB

Kul att höra Marcus! Tack för det fina betyget samt ett fint samarbete med er på GBG Mark AB

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en riktigt bra upplevelse…

Vi har haft en riktigt bra upplevelse med Generaxion AB. De är proffsiga och enkla att ha att göra med. Allt har flutit på smidigt, och vi är väldigt nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!

5. März 2025

Antwort von AIM Partner AB

Tack för att ni delar med er av er upplevelse Dennis! Vi är glada att ni är nöjda med både processen och resultatet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för ett fint samarbete

Vi på Nordic Måleri är verkligen supernöjda med samarbetet med Generaxion. Från start till mål har allt gått smidigt, och de har verkligen lyckats fånga vad vi behöver för att nå ut till rätt kunder. Vi har märkt en tydlig ökning av förfrågningar och nya kunder tack vare deras insatser. Det har varit enkelt att ha kontakt med dem, och de har varit både engagerade och lyhörda genom hela processen. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill lyfta sin marknadsföring – ett riktigt proffsigt team som levererar! Stort tack!

5. März 2025

Antwort von AIM Partner AB

Stort tack för de fina orden! Vi är verkligen glada att vårt samarbete har gett så bra resultat. Det har varit ett nöje att arbeta med er och hjälpa till att lyfta er marknadsföring. Vi uppskattar er rekommendation!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service och resultat!

Jag har haft nöjet att samarbeta med Gerenrexion för att förbättra marknadsföringen och synligheten för mitt företag, och jag är otroligt nöjd med resultatet!

Fathi och hans team är extremt professionella, lyhörda och kunniga inom digital marknadsföring, reklam och webbdesign. De har skapat en snygg och funktionell hemsida samt utvecklat strategier som verkligen har hjälpt mig att locka fler kunder.

Det jag uppskattar mest är deras personliga engagemang och skräddarsydda lösningar. De tar sig tid att förstå verksamheten och anpassar sina tjänster för att leverera bästa möjliga resultat.

Om du letar efter ett pålitligt och kompetent företag som kan ta din marknadsföring till nästa nivå, kan jag varmt rekommendera Gerenrexion och Fathi. Jag ser fram emot att fortsätta samarbetet!

3. Dezember 2024

Antwort von AIM Partner AB

Stort tack Diego och teamet på Prescan & Partner AB! Det har verkligen varit ett nöje att samarbeta med er och hjälpa till att stärka ert företags synlighet. Vi uppskattar ert förtroende och ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete!

Hälsningar,
Teamet på Generaxion

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SEO - riktigt nöjd med leveransen

Riktigt nöjd med leveransen cirka 2 månader in i samarbetet. Vi har satsat mycket resurser inhouse på content, men inte fått fullt värde då konkurrensen är hård, men redan efter 2 månader ser vi stora kliv i rätt riktning. Har tillfört både kunskap om tekniska förbättringar och gett kraft och fokus till sajten

19. Dezember 2024

Antwort von AIM Partner AB

Stort tack Frontapply AB för er feedback! Vi är så glada att höra att ni redan ser resultat och stora framsteg efter bara två månader. Vi ser fram emot att fortsätta stötta er i att uppnå ännu större framgångar framöver!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Riktig bedragare

Riktig bedragare
Lövar 20-30 leads per månad, du får inte ens 3 per månad vilken alla är ”fake”. Konstiga mailadresser och ingen av de svarar.
Jag ångrade avtalet i rätt tid men de vill inte acceptera det.

1. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fått hjälp av Generaxion med sökoptimering

Vi har fått hjälp av Generaxion med optimering av vår webbsida och vi får regelbundna rapporter om vår position hos Googles sökmotor. Vi har sett en ökning av trafiken på webbsidan och orderingången.
Vi är mycket nöjda med deras tjänster.

Mvh

VILLABESIKTNINGAR I STOCKHOLM AB

25. November 2024

Tack Generaxion!

Generaxion har hjälpt oss att förbättra vår online-närvaro och driva mer kvalificerad trafik till vår webbplats. Tack vare deras insatser har vi sett en tydlig ökning i antalet leads och konverteringar. Vi rekommenderar starkt Generation till företag som vill utveckla sin digitala marknadsföring. Deras arbete har varit en värdefull investering för vår tillväxt.”

14. November 2024

Har haft trafikskolan i ca 1 år

Har haft trafikskolan i ca 1 år, innan Linus tog kontakt med mig och presenterade Generaxion då hade jag betalt del för annan byrå som jag inte var nöjd.
Mycket bra talare så lyckades Linus övertyga mig!
Så har Hökis Trafikskola inte haft några tomma stolar i våra kurser, körlektioner har bokat på.
Något vi märkt av att efter bytet av byrå så har det inte blivit mindre jobb utan mer att göra!

Rekommenderar stolt och lyssna på proffsen!
Mycket nöjd kund/ Tony Hökis Trafikskola

10. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr