Bokningsprocessen kändes lite oklar då det genast kom ett automatiskt bekräftelse-sms men ingen bekräftelse att någon människa hade sett bokningen. Med kort varsel i semestertider kändes det inte he... Mehr ansehen
Otroligt professionell och trevlig personal. De hämtade allting jag behövde bli av med på mindre än 45 minuter. Kommer definitivt fortsätta att använda deras tjänster framöver.
Lätt att boka. Trevlig personal som kom för att hämta, dessutom ringde de för att kolla om de kunde komma tidigare än bokat, något de kunde! Enkel betalning med kort eller Swish. Högst rimligt pris. J... Mehr ansehen
Wow alltså! Allt från början till slut fungerade precis som man vill att det ska göra. Bokningen var enkel. Hämtarna kom på avtalad tid och var enkla att kommunicera med. De kom tillbaka nästa dag för... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Skräphämtarna i Stockholm hämtar och hanterar dina grovsopor och annat skräp. Vi hämtar det mesta som får plats i en lastbil. Boka skräphämtningen online.
Schweden
- www.skraphamtarna.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dom var i tid
Dom var i tid, väldigt snabba och effektiva och trevliga. Andra gången jag använder dom och har inte jämfört dom med andra företag så jag vet inte hur dom ligger till prismässigt men även om dom anses dyra så var det värt varenda krona.
Trevliga och effektiva!
Trevliga, effektiva grabbar som hämtade våra grejer. Vi kommer absolut återkomma i framtiden. Perfekt om man bor i stan och inte har bil och har dåligt med tid. Två timmar upp. 😊
Punktligt, effektivt, vänligt
Punktlig och effektiv hjälp. Vänligt bemötande dessutom. Varmt rekommenderat.
Superproffsiga o trevliga.
Superproffsiga o trevliga.
Kommer anlita dem igen om det i framtiden
Mvh Helena i Årsta
Totala proffs
Allt gick snabbt, lätt och det vart superprofessieonellt hanterat. Toknöjd!
Skräphämtarna
Tusen Tack Micke och Hamid för snabb och proffsig hjälp ! Ni är grymma 👍
Snabba, flexibla och tevliga
Snabba, flexibla och trevliga. Anlitat många gånger för att slänga skräp efter teaterproduktioner. Kan varmt rekommendera till både företag och privatpersoner.
Killarna Micke och Amahl var trevliga…
Killarna Micke och Amahl var trevliga och supersnabba när de bar ut min stora tunga soffa!
Enkelt att boka på nätet
Enkelt att boka på nätet, de är proffsiga, serviceminded och trevliga. Har använt deras tjänster flera gånger och alltid varit mycket nöjd.
Bra bemötande och service
Bra bemötande och service! Snabba och proffsiga. Anlitar dem gärna igen.
Mycket nöjd
De ringde i förväg och meddelade att de förväntas vara framme om ca 20min. De var effektiva, trevliga och hjälpsamma. Mycket nöjd överlag 👍
Trevliga och hjälpsamma
Trevliga gossar som kom och hjälpte mig. Jag tror det var sista jobbet före jul.
Bra och korrekt service
Kom utsatt tid, frågade om de skulle ta av sig skorna, bar utan att slå i väggarna och småpratade. Helt enkelt service så som den ska vara.
Bästa alternativet för företaget
Bästa alternativet för företaget! De är punktliga och proffsiga! Kommer definitivt att använda dem flera ggr.
Toppenbra firma
Lätt att boka, punktlig. Trevligt bemötande och snabba. Prisvärt. Rekommenderas
Enkelt
Enkelt, snabbt och mycket trevligt bemötande!
Mycket bra utfört jobb
Snabb service. Trevlig personal.
Myckt bra utfört jobb.
Snabba och trevliga!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.