Skitt Fiske Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet 3 produkter for 2 uker siden. Da det var lengre ventetid på 1 produkt sendte jeg mail om dem kunne ettersende det produktet slik at jeg kunne få de 2 andre produktene tidligere - å det var i... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har handlet for mange tussen kroner hos Skit fiske til jeg kjøpte en anbefalt sene som absolutt ikke holdt mål. jeg fikk likså godt kjøpt 3x 1200 meter med Maxximus Yellow Pe Braid 1200m. jeg v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fravær av kundeservice og svarer ikke på forespørsel om retur og returseddel. Har sendt inn to ganger nå at jeg avventer på svar, uten å høre noe. Ser andre har skrevet liknende anmelder om vansker me... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra utvalg. Bestilte en pakke med litt forskjellig og mottok den etter 3-4 dager. Men når det kommer til kundeservice er det umulig å få svar, ringte flere ganger og la på til slutt når det passerte 1... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Campingausrüster
  2. Angelgeschäft
  3. Jagd- und Angelgeschäft
  4. Jagdsportgeschäft
  5. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Skitt Fiske startet i 2004, med ønske om å øke fiskegleden i Norge og tilby gunstige priser på fiskeutstyr. I dag består Skitt Fiske av nettbutikkene skittfiske.no og outfishing.com, i tillegg til den fysiske butikken på 2000 kvadratmeter på Pindsle i Sandefjord. Vi fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenommerte leverandører og tilbyr et bredt utvalg med over 50.000 varelinjer fra over 170 leverandører i vårt sortiment. En del av vår forretningsidé er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har vi et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. I 2023 ble Skitt Fiske AS og Fjellsport AS fusjonert og eies av via Outnordic Invest AB. Stiftelsen har gjennom 100 år donert mer enn 5 milliarder kroner til hjelp for utsatte barn og ungdommer i Skandinavia. Kontoret, lageret og butikken er fremdeles i Sandefjord der vi etter fusjonen er 130 ansatte totalt.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ståalande kvalitet å super raske levering :) Meget fornøyde eg.

Kjøpte meg DAM Nanoflex Pro+ 9' 10-30g
Allround stenger for predatorfiske og Mitchell Mitchell MX3LE 2000 FD Haspelsnelle med lettvekts grafittkropp.
Og er veldigt førnøyde med hvor extremt lette Fiskestanga var og for ei bra snella :) Og utroligt kjappe levering.Noe som betyr mye for meg,er kvaliteten å leveringstiden fra butikker.Og der skuffa ikke Skittfiske meg :)
Var ein kompis som annbefalte meg stanga å snella for han hadde kjøpt den her og var også meget fornøyde og han har fisket mye med den.Så annbefaler virkeligt denne siden,for eg er meget fornøyde :)

30. August 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Problemer med leveranse/kundeservice

Har nå ventet en måned på bestilt vare som Skittfiske sa var på lager hos leverandør. Det skulle ta ca. 9 dager.
Purret etter ca 2 uker og fant ut at Skittfiske ikke hadde bestilt varen. Skittfiske bekreftet dagen etter at den er bestilt og sendt fra leverandør.
Fikk ny melding etter 10 dager om at ubekreftet levering er utsatt en uke.

Kundeservice skylder på leverandør og tar ikke ansvar for at varen ikke ble bestilt i utgangspunktet...
Har også tidligere opplevd at kundeservice ikke har tatt ansvar, da de leverte demovare (solgt som ny...) uten original innpakking og manglende deler...

27. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beste utvalget i landet på fiskeutstyr

Beste utvalget i landet på fiskeutstyr. Etterspurte produkter kan være vanskelig å få info om. Produkter blir utsolgt uten at det blir varslet om at vare har kommet på lager. Er det personalet som trikser og handler til seg selv? Stort sett gode priser og godt utvalg og god service hos Skittfiske.no

27. Juli 2022

Helt topp

Helt topp. Varene kom veldig rask og var godt pakket. 100% etter beskrivelsen. Supert.

Fladen stangstativ og Daiwa Fuego snelle.

29. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar for lang tid fra jeg har bestilt…

Tar for lang tid fra jeg har bestilt til pakken er sendt. Når jeg bestiller fra f.eks Jaktia eller Sportsbutikken blir det sendt senest dagen etter, av og til samme dag viss jeg bestiller tidlig.
Jeg kommer ikke til handle mer viss det fortsetter sånn…

16. Juni 2021

Ufattelig tregt

Ufattelig tregt, raskere å bestille fra utlandet
Viser liten vilje til å rydde opp når sending går skeis. Det finnes bedre alternativer der ute

14. Juni 2021

Fiskeutstyr

Jeg har handlet fra Skittfiske.no mange ganger på nett og har også besøkt butikken i Sandefjord. Det er et godt utvalg og de har gode tilbud. Skulle ønske meg et bedre utvalg av Shimano. Ellers er servicen meget bra og det virker som de har peiling på hva de driver med

10. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt grei nettbutikk

Helt grei nettbutikk, har bestilt 5 ganger herfra. Det er ofte produkter som er utsolgt/ forventet på lager. Greie priser og noen få ganger bra tilbud. Er raske på å få sendt varene avgårde hvis de har dem inne!

3. September 2020

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr