Friluftsmagasinet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Unternehmensdetails

1. Jagdsportgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Friluftsmagasinet finner du alt du trenger til ditt friluftsliv enten det er jakt, fiske eller fritid. Vi har kunnskapen, erfaringen og utvalget | Magasinet.no

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kjøpte et Reolink kamera

Kjøpte et Reolink kamera. Hadde et uhell med en antenne kort tid etter. Sendte en klage, svar kom umiddelbart. Saken løst like fort og ny antenne ettersendt prompte. Ingen spørsmål stilt. Veldig hyggelig og responsive service.

12. Juni 2026

CRISPI FJELLSKO

Jeg kjøpt et par crispi fjellsko og etter ni mnd. begynte den ene å trekke vann, holder til på Sørlandet så skoa gikk med posten til Drammen, fikk tilsendt ferdig adresselapp og etter bare fem dager kom beskjed om at reklamasjon var godtatt og nye sko kom i posten !
Service heilt i toppklasse!

8. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna ut ifra min første opplevelse…

Styr unna ut ifra min første opplevelse som kunde. Kjøpte en Haven tent som ble brukt på tur 1 gang og oppdaget et riff i bunnen av hengekøyen på tur nr.2 som jeg mistenker at dette var et lite hull fra før av. Sendte mail til butikken som nektet kunden reklamasjonsrett og påstår at det er jeg som kunden som har påført skaden, altså etter en tur med hengekøyen og den har ikke vært bort i noe annet enn normal bruk. Produktet fremstår som dårlig kvalitet også i forhold til AMOK sin hengekøye som har vært med på ørten turer uten en eneste riff. For Haven som koster omtrent det samme og som ikke holdt ut mer enn en tur, mistanke om at riften har vært der fra før av. Tar dette videre med forbrukerrådet. Meget dårlig kundeservice av friluftsmagasinet. Dette blir min siste handel og ordet spres videre i sosialmedia.

8. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service og…

Fantastisk god service og kundebehandling!

Kjøpte Heaven Tent , og har fått ny tarp to ganger, da hardt vær ødela dem. Dette er usedvanlig god service! Anbefaler alle å handle her!

9. Oktober 2025

Rask å enkel bestilling

Rask å enkel bestilling. Pakken ble raskt pakket å sendt samme dag. Bestilte på fredag å pakken ble levert allerede mandags morgen på andre siden av landet.

1. September 2025

Utmerket kundeservice!

Utmerket kundeservice av reklamasjoner/problemer med Reolink GO Ranger PT 4G viltkamera kjøpt januar 2024.
1. Nytt kamera tilsendt kostnadsfritt når antenne-festet i kameraet løsnet og mistet forbindelsen etter 4 måneder i bruk.
2. Ny gratis antenne når denne knakk etter 11 måneder i bruk (ute).

9. Januar 2025

Crispi Hunter jaktstøvler

Kjøpte Crispi Hunter jaktstøvler i oktober 2024 i gave og etter kun 2 gangers bruk går støvlene opp i limingen!

Ringte for å reklamere og fikk beskjed om å dra til nærmeste butikk for å bytte. Etter timers kjøring til butikk viser det seg at de ikke har støvlene inne på butikk, de har hatt flere reklamasjoner og at støvlene er på vei ut av sortimentet. Butikken tok ikke imot støvlene, jeg må selv sende disse i retur og be om reklamasjon. Så da var det bare å ta fatt på lang biltur hjem og finne ut av retur.

Dette må jeg si er dårlig kundeservice og sløsing av vår tid samt ekstra utgifter for meg som kunde.

5. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kvalitet og veldig dårlig service ved Reklamasjon!

Elendig kvalitet og veldig dårlig service ved Garanti / Reklamasjon. Aldri igjen Friluftsmagasinet!
Kjøpte en Dovrefjell Turbukse (dyrt modell) i oktober. Etter bare noen få turer (ca 4 uker) begynte buksen å løse seg opp på sømmene på flere plasser. Kjørte til Friluftsmagasinet Drammen ( 2 timer kjøretur) for å reklamere buksen og fikk beskjed at den kan sys, men den må vaskes før den kan sys! Så jeg ble sendt hjem igjen med den ødelagte buksen. Jeg sa til selgeren at det er lang kjøretur til meg og om jeg ikke kan bare få en ny bukse, men det interesserte han ikke.
Jeg har vært kunde i mange år, men dette var definitivt mitt siste kjøp på Friluftsmagasinet. Også det fikk selgeren beskjed om, men han brydde seg ikke.

11. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubegrunnet avslag på opplagt reklamasjon

Jeg kjøpte en Shimano Sahara haspelsnelle fra denne butikken som plutselig låste seg under kjøring av fisk. Snella var svært lite brukt og jeg anså det som en opplagt reklamasjonssak. Butikken konkluderer, uten videre begrunnelse, med at snella har vært utsatt for slagskader (noe den ikke har vært utsatt for i mitt eie), og at det derfor ikke er snakk om reklamasjon. Dette holder ikke mål, og jeg kommer heretter til å handle andre steder.

6. Juni 2024

Kundeservice "Over Norm"

Svært fornøyd med kundeservicen til denne butikken. Jeg kjøpte en kniv som ikke holdt mål og som knakk, tiltros for at produsenten mente det var brukerfeil og ikke ville ta det som garantisak, refunderte butikken hele kjøpsbeløpet på egen regning. Mail korrespondansen var rask og hyggelig. Helt enestående av Magasinet.no.

18. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god service og rask reklamasjon

Kjøpte Heat Experience sokker og jaktvotter herfra, ble knallfornøyd med begge varene. Ble avhengig av varmefunksjonen med en gang, sover som en stein om natta når hendene og føttene ikke er frosne. En knapp satt litt for hardt festet på den ene votten og knakk i festet når trekket skulle over fingrene igjen, men dette fikset gutta med en helt ny vott på bare noen få dager! Kan varmt anbefale (pun intended) både utstyret og servicen! 😄

15. Dezember 2023

Den beste servicen!

Mistet 1 knott/"fot" på en sammenleggbar stol som jeg kjøpte hos magasinet. Tok kontakt med magasinet og hørte om det var mulig å få kjøpt denne løst. Det var ikke noe problem, de trengte kun adresse. Sendte adressen og fikk da beskjed om at denne blir sendt fortløpende og at jeg skulle få knotten/foten gratis!! Og for å toppe det hele når pakken kom i posten etter 3 dager, så hadde de sendt meg 2 stk!
Dette vil jeg kalle veldig god service og kanskje den største grunnen til at jeg velger Magasinet

3. August 2023

Veldig dårlig kundeservice

Veldig dårlig kundeservice. Fikk etter min mening en ganske frekk begrunnelse på en vare vi sendte i retur som ikke ble godkjent. Kommer ikke til å handle her mer. Handler mye på nett men denne måten å bli møtt på tok kaka!

5. Oktober 2022

Beste kundeservicen!!

Den absolutt beste kundeservicen jeg har kommet over. De hadde klart å gjøre et lite avvik i lagerbeholdningen sin, som medførte at en av de 20 varene jeg bestilte ikke ble sendt. Fikk refusjon på beløpet, og i tillegg så sendte de et produkt helt gratis som et lite plaster på såret. Snakk om å rette opp i sine egne feil! Fikk svar i live-chatten deres kun etter noen få sekunder. De har et enormt utvalg, og har en av de ryddigste og mest oversiktlige nettsidene med mange forskjellige innstillinger/filtere som gjør det lett å finne frem til de produktene man er på utsikt etter. De er konkurransedyktige på pris, og har ofte salg på varene og produktene i nettbutikken. Alle produktene består også av høy kvalitet! Det eneste som eventuelt kan ha forbedringspotensiale er antall virkedager som hovedsaklig er på 3 - 5 dager. Noe som jeg synes er et par dager for lenge sammenlignet med andre nettbutikker. Jeg kommer garantert til å handle hos dere igjen, og skal anbefale dere til alle som er på jakt etter friluftsutstyr av høy kvalitet!!

27. Juli 2022

Fornøyd!

Positiv opplevelse. Varene kom frem hele og fine. Rask levering. Da kundevurderingen på klærne jeg bestilte indikerte at de var små i størrelsen, bestilte jeg ganske store størrelser og traff bra med det. For å unngå misforståelser kunne det kanskje vært en god ide å opplyse kundene nærmere om dette.

Uansett; meget bra opplevelse og anbefales.

21. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr