Handlet 3 produkter for 2 uker siden. Da det var lengre ventetid på 1 produkt sendte jeg mail om dem kunne ettersende det produktet slik at jeg kunne få de 2 andre produktene tidligere - å det var i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bra utvalg. Bestilte en pakke med litt forskjellig og mottok den etter 3-4 dager. Men når det kommer til kundeservice er det umulig å få svar, ringte flere ganger og la på til slutt når det passerte 1... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Skitt Fiske startet i 2004, med ønske om å øke fiskegleden i Norge og tilby gunstige priser på fiskeutstyr. I dag består Skitt Fiske av nettbutikkene skittfiske.no og outfishing.com, i tillegg til den fysiske butikken på 2000 kvadratmeter på Pindsle i Sandefjord. Vi fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenommerte leverandører og tilbyr et bredt utvalg med over 50.000 varelinjer fra over 170 leverandører i vårt sortiment. En del av vår forretningsidé er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har vi et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. I 2023 ble Skitt Fiske AS og Fjellsport AS fusjonert og eies av via Outnordic Invest AB. Stiftelsen har gjennom 100 år donert mer enn 5 milliarder kroner til hjelp for utsatte barn og ungdommer i Skandinavia. Kontoret, lageret og butikken er fremdeles i Sandefjord der vi etter fusjonen er 130 ansatte totalt.
Kontaktinformationen
Klinestadmoen 1, 3241, Sandefjord, Norwegen
- 33 46 07 57
- post@skittfiske.no
- www.skittfiske.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Fikk aldri premien min
Veldig bra nettside, har aldri bestilt noe der men jeg vant en giveaway på instagrammen deres og fikk aldri premien, veldig skuffende...
Jeg har handlet for menge tussen kroner…
Jeg har handlet for mange tussen kroner hos Skit fiske til jeg kjøpte en anbefalt sene som absolutt ikke holdt mål. jeg fikk likså godt kjøpt 3x 1200 meter med Maxximus Yellow Pe Braid 1200m. jeg var hos dem og klagde på den og fikk beskjed om jeg skulle få tilbake melding når dem hadde kontakten fabrikken i Sverge, men det tok flere mnd før jeg fikk en lapp i posten fra skit fiske, når jeg hentet varen var det rullene som kom uten forklaring. Derfor har jeg sluttet og handle der skuffet over dårlig servise.
Veldig fordelaktig nettbutikk.
Igjen en super handel med veldig bra, billige varer og en levering raskere en få. Takk, jeg kommer tilbake.
100% fornøyd med handel og kundeservice
Kvalitets produkter og kjempe utvalg i nettbutikken! Kjapp ekspedering og levering!
Kundeservice er upåklagelig!
Her kan du trygt handle 😁
Jigg skittfiske
Kjøpte en liten hvitt jigg på skittfiske.no, var et veldig bra produkt rask levering gir dette 5 stjerner😉
Svarer ikke på forespørsel om retur
Fravær av kundeservice og svarer ikke på forespørsel om retur og returseddel. Har sendt inn to ganger nå at jeg avventer på svar, uten å høre noe. Ser andre har skrevet liknende anmelder om vansker med retur, så angrer på at jeg handlet herfra og får ikke brukt produktet jeg kjøpte da det ikke passer.
Bra vareutvalg og høy ekspertise.
Synes de har godt utvalg, greie priser og er raske med levering. Både brukt dem på netthandel og direkte kjøp i butikk. Folkene der har greie på det de selger og gir gode råd.
Kvalitetsvarer til meget…
Kvalitetsvarer til meget konkurransedyktig pris. Sender varene ekstremt kjapt. Bestilte varer på mandag, onsdag kunne det hentes på posten 👍🏼
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, til en grei pris. Levert hurtig hjem. Er litt over gjennomsnittlig interessert i fiskeutstyr å kniver. Bestilte Gerber Strongarm. En av de beste alroundknivene på markedet.
Ustrukturert håndtering av reklamasjon
Ustrukturert håndtering av reklamasjon, og en tungvint prosess etter oppkjøpet av Fjellsport. Kundeservice følger ikke opp kommunikasjonen, og det har nå gått nesten én måned uten oppdatering etter at jeg sendte inn varen for reklamasjon.
Kundeservice eksisterer ikke og de jukser på anmeldesene.
Selger og leverer fort, men skal du kontakte de om spørsmål om produkter eller bestille reserve deler så får du bare et svar som virker som KI har skrevet. Jeg har handlet endel der men det var siste gangen nå, skuffende. De bare selger og har ikke peiling på produktene de selger. Spør du om de kan anbefale noe så får du ikke svar engang. Alt dreier seg om profitt og de bryr seg ikke om kundene sine. De jukser på anmeldeser av produktet for hvordan kan et produkt ha 14 anmeldeser når kun 2 har kommentert, og man er nødt til å kommentere for å kunne gi en karakter.
Fantastisk kundeservice!
Topp opplevelse fra A til Å!
God pris, rask levering, kvalitetsprodukter. Ble en feil med leveringen, men de svarte raskt og ga meg gode alternativer for å få løst saken. Satte ekstra stor pris på å få betalt kompensasjon, heller enn gavekort, som noen nettbutikker gjør.
Veldig god, rask tilbakemelding! Kommer definitivt til å handle fra dem igjen :)
Nr1 på fiskeutstyr
Har brukt skittfiske mye og aldri hatt problemer. Bestilte nylig min første fluestang natt til tirsdag, og hadde fluestanga på onsdagen. Fantastisk når jeg gleda meg så.
De har mye tilbud og ting i outlet som skiftes ofte, hvor du kan få utrolig mye for pengene.
Har vært i kontakt med kundeservicen 1 gang. Tok litt tid for svar, men ble møtt av en kunnskapsrik og respektabel kundebehandler.
Lett Nr1 på fiskeutstyr i Norge
Kundeservice på topp
Hadde et par støvler som eg kjøpte ifjor, den ene støvlen utviklet ei sprekk under og tok inn vann.. Sendte bilder av støvlene til skittfiske og fekk beskjed om å velge ut nye støvler. Nye støvler er hentet på postkontoret, rask og god service fra skittfiske. Tusen takk..
Super kundeservice!
Har handlet her noen ganger er uten noen som helst problemer hverken med varer eller sending.
Siste handel var digitalt fiskevekt. Den viste seg å ha et stort avvik, viste ca 130 gram for lite. Sendte melding om problemet og omtrent samtidig som jeg fikk mail fra kundebehandler fikk jeg også melding om pakke på tur til meg fra Skitt Fiske.
Ny vekt var på plass etter tre dager.
Super kundebehandling og meget god service.
Godt utvalg og fin service MEN FALSKE TILBUD
Godt utvalg og fin service.
MEN det finnes ikke ordentlige tilbud på nettsiden omtrent. Bare falske tilbud på det meste. Følger man med på prisene så ligger samme snella til samme pris med 40 % rabatt på blackweek.... de har bare hevet fullprisen. helt latterlig dårlig...
Nettsiden er varene er ok
Nettsiden og varene er ok, men skulle ønske de kunne gi seg med falske tilbud. Nå er de i gang igjen med Black Week "tilbud".
Ingen problem og handle der men når det…
Ingen problem og handle der men når det gjelder vist noe går i stykker er di ikke på tilbudssiden selv om det er reklamasjon… Har en fiskestang som knakk med fisk på men stang tuppen skulle ikke di ta ansvar for.
Opplevde elendig kundeservice i…
Opplevde elendig kundeservice i forbindelse med retur/ reklamasjon.
Ikke mer skitt fiske på meg.
Ligg unna
Forholder seg ikke til Forbrukerkjøpsloven. Fullstendig fravær av kundeservice. Jeg kommer aldri til å handle her igjen!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.